![]() |
#2341 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona piąta:)
antropia, na którym mieszkacie piętrze? Lepiej sprawdźcie szybko co i jak, bo może i sąsiadów pod spodem zalewacie. Ja (nie wiem czy pamiętasz) miałam podobną akcję i zalałam sąsiadce piwnicę.
Właściciel sprawę olał, kazał zalać kratkę ściekową kretem - nie pomogło. Niestety musieliśmy pokryć koszt naprawy sami. Może Wasz właściciel inczej zareaguje ![]() ania, ja nie neguję, że dzieci nie reagują na zmianę pogody .. ale on to powiedział w formie żarciku niby ![]() Czy Wasze dzieci, gdy leżą na brzuchu i podnoszą dupki do góry (tak do raczkowania) to są zadowolone czy płaczą/złoszczą się? Bo Gabi czasem tak robi, ale złości się prz tym niesamowicie ![]()
#2342 |
Zakorzenienie
|
Andziot, no dalej są te kupy częste
![]() ![]() ![]() Paulizia, ja nie sterylizuję już ![]() Moja mam to jest artystka ![]() ![]() ![]() ![]() Zosia, jak po pierwszym dniu? Był duży płacz?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1117911 Edytowane przez MoniaK Czas edycji: 2011-10-19 o 10:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2343 |
Rozeznanie
|
antropia, na którym mieszkacie piętrze? Lepiej sprawdźcie szybko co i jak, bo może i sąsiadów pod spodem zalewacie. Ja (nie wiem czy pamiętasz) miałam podobną akcję i zalałam sąsiadce piwnicę.
Właściciel sprawę olał, kazał zalać kratkę ściekową kretem - nie pomogło. Niestety musieliśmy pokryć koszt naprawy sami. Może Wasz właściciel inczej zareaguje ![]() ania, ja nie neguję, że dzieci nie reagują na zmianę pogody .. ale on to powiedział w formie żarciku niby ![]() Czy Wasze dzieci, gdy leżą na brzuchu i podnoszą dupki do góry (tak do raczkowania) to są zadowolone czy płaczą/złoszczą się? Bo Gabi czasem tak robi, ale złości się przy tym niesamowicie ![]()
#2344 |
Wtajemniczenie
|
No wlasnie to est jedyna rzecz, ktora robie automatycznie. Myje butelki do sterylizatora i do mikrofalowki. I chyba przestane, bo to jedyna sterylna rzecz jaka robie Antkowi
![]() ![]() Ania2631 my tez piejmy Aptamil ![]() Zosiaa no widzisz... cos tam sie raz spralo i sie pochwalilam, a potem wyciagnelam z pralki inne i ![]() 24kasia gratuluje szwagierce i kolezance ciazy ![]() Enchan, a co ja mam powiedziec ze nie mam teraz szans na zaden zlot? ![]() ![]() Ciesze sie Twoim szczesciem ![]() ![]()
#2345 |
Wtajemniczenie
|
ania2631 no masz 100% racje! kolezanka tego nie zrobi, mam nadzieje, ze niebawem zacznie sie cieszyć
![]() a za rok bede smigać z roczną Nikolką do niej na kawkę i spacerki! w koncu juz nie bede się tak nudzić ![]() enchan niko tak robi, podnosi pupę ale nie złości się... ![]() Paulizia dziekuje ![]() chce malej kupić jakąś wypaśną a zarazem dobrą zabawkę ![]() maty nie ma, bujaczko-lezaczka też nie... w Ikea cos bedzie??
![]() |
#2346 |
Zadomowienie
|
no ten pierwszy dzień nie należał do najlepszych
![]() ![]() ![]() ![]() Paulizia nie tylko ty jesteś z tym "ograniczonym..." ja też nie byłam na zlocie i najwcześniej bede we wrocławiu, a jestem w Pl ![]()
#2347 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a co do sterylizacji to robię to raz na dzień (czyt. przelewam wrzątkiem) Loluś ![]() a ja sprzątam: pościel zmieniona, wyodkurzana sypialnia narazie tyle ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2348 |
Zadomowienie
|
uciekam, nie skrobcie miliona pięciuset stron, bo będę zmuszona was znowu tylko przelecieć
![]()
#2349 |
Zadomowienie
|
Czesc
Staram sie wychodzić z krzaczorów ale słabo mi idzie ![]() Walczymy juz 1,5 tyg z katarem... Tesknie za wami |
![]() ![]() |
![]() |
#2350 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
co dajesz do jedzenia jeszcze ? ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- . . . . . uplotłam Zosi pierwszego WARKOCZYKA ![]() . . . . . |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2351 |
Zadomowienie
|
Zosiaa, Delizateza, Night oł jesss nocka genialna biorąc pod uwagę, że jeszcze tydzień temu było 5 lub 6 pobudek
![]() ..ale osiągając aktualny "sukces" było ciężko niestety.. ![]() ![]() Night a tobie Maciuś wybudza się w nocy i podjesz herbatkę? czy chodzi o kłopty z zaśnięciem czy cuś?? Zosiaa 7 godz. pracujesz to chyba nie tak źle, co? Gorzej gdyby 8 h było i jeszcze ze dwie godz na przykład na dojazd.. Paulizia aaa to z kocyka na kołderkę przeszliście.. już kumam ![]() ![]() Qrde.. lewą pierś mam bardziej produktywną ![]() ![]() Mamy karmiące UU też tak macie, że jedne cyc więcej mleka daje niż drugi?? ![]() Zauważyłąm dopiero teraz odkąd zaczęłam odciągać pokarm do tych kaszek na noc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2352 |
Wtajemniczenie
|
Andziot i teraz prosimy o fote, bo sie posikam jak nie zobacze
![]()
#2353 | |
Raczkowanie
|
Dziendoberek
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2354 |
Zadomowienie
|
Andziot ale Zosia musi słodko wygladać
![]() ![]() ![]() Mamaoptymistka, Gusia oraz inne mamusie mające dla dzieci kombinezony misiowe przy ilu stopniach zakładałyście na dwór te futrzaczki dzidziolkom? ![]() Pozwalam sobie wymieniać Mameopt i Gusie, bo pamiętam ze zdjęć, że Franuś i Nadia już w nich brykały na spacerkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2355 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, pampersy od piątku jednak są!!! Ale cwaniaki wyłożyli dzisiaj już w to miejsce gdzie reszta promocji
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2356 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak przy Zosi odciągałam to też tak miałam, to normalne Pauliziu ja bym się posikała jakbym tego nie uwieczniła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2357 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Musimy tylko potem uważać zeby nam sie równo zmniejszały ![]() Raz widziałam dziewczynę z rocznym juz synkiem na basenie z taka dysproporcja piersiową ze szok, no ale co zrobić! Musimy uważać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2358 |
Rozeznanie
|
Paulizia, dla mnie nigdy nie będziesz jakaś z ograniczonym zaufaniem
![]() Super, że poznasz dziewczyny na zlocie we Wrocku ![]() Prędzej do UK ![]() ![]() night, tort w kształcie boiska, wow!! Super! Na pewno jakieś tam wskazóweczki od Ciebie poproszę ![]() zosia, o Ty niegrzeczniuchu! Przelecieć Nas chcesz ![]() andziot, pokazuj warkocza !!!!!!! ![]() Lolka, gdy karmiłam UU, również miałam lewą pierś bardziej produktywną. Ale to z mojej winy, bo wygodniej mi się karmiło z lewej i czasem było tak, że dwa razy pod rząd lewa, a potem prawa dopiero. I przez to moje cycki śmiesznie wyglądały, jeden większy, drugi mniejszy ![]()
Gabrysia 04.06.2011 <3 Edytowane przez enchantresss Czas edycji: 2011-10-19 o 11:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2359 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez night25 Czas edycji: 2011-10-19 o 11:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2360 |
Wtajemniczenie
|
ale Zosia ma sliczny warkoczyk
![]()
![]() |
#2361 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() butelek już nie sterylizuję, zalewam wrzątkiem raz dziennie Cytat:
![]() z jednej odciągam 200 ml np a z drugiej 80 ml, ale chyba dlatego że Wiktor jak już łaskawie ciągnął cyca to zawsze lewego, prawym gardził ![]() zepsuł mi się jeden laktator i nabyłam medelę mini na czas reklamacji i stwierdzam, że medela o dziwo jest gorsza ![]() przyłączam się do prośby paulizii i przebieram nogami z niecierpliwości edit: już zobaczyłam ![]() buziak dla ślicznej Zosieńki dorkabl zdrówka ![]() dzwonił pan rehabilitant i będzie u nas dziś (zamiast w sobotę) po 16, więc zmykam robić jedzonko, na spacer i posprzątać odrobinę ![]()
![]() Edytowane przez delicadeza Czas edycji: 2011-10-19 o 11:51 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2362 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Prezy sie przy cycu niesamowicie. Martwie sie tym bo przy prezeniu połuka czasem powietrze a ja kolom spowodowanym łykaniem tlenu jakies 3 tyg temu powiedziałam stanowcze STOP ![]() Przerwy tez juz sobie własnie wydłuzył. Tak a propos Twojego wstawania w nocy (ja wstaje co 3-4 h), od kiedy zamierzasz wrzucić na noc cos treściwszego? Ostatnio bije sie z myślami...pospałabym... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2363 |
Zakorzenienie
|
MoniaK no naprawdę coś się pokręciło ale dziś juz ciut lepiej. A u Ciebie malusieńkimi kroczkami widze, zmierza ku dobremu?
Lolka ee to kaszek nie opłaca się kupować chyba, nie? Ja jeszcze na ebayu będę szukała. Podziękuje Przyjaciółce na pomoc i fatygę ![]() ![]() ![]() a słoiczki genialne smaki mają z tego co Andziotka pisze !! I o połowę taniej jak rozumiem? Będziesz je kupowała sobie? Bo ja bym w słoje zainwestowała ![]() A Ty jak uważasz? widziałam słoiki w Krk w delikatesach Bomi ale nie pamiętam jaka cena Kurcze.... sprawdzę i porównam z tą niemiecką Suuuper noc !!! Anulko, a powiedz Słoneczko jak pleśniawki ?? Twoje cycusie już całkiem zdrowe? A właściwie jeden? Kiedy śnieg i zima u Was się zaczynają ? Super, że Mały SSaczek znów ciumka ![]() Czytałam, że gdy dzieć ma temp lepiej nie wychodzić z nim na dwór... Gusiagatko czyżby Gabi zaraziła Nadunie? Oby nie !! Paulizia no co z tymi naszymi Dzieciami !!! Dziś lepiej ?? Szok ! Wierzę, jak wczoraj się czułaś... bo ja tak samo ![]() Grazin, to nie obroniłaś sie? Ja też nie............Musze karę zapłacić i mam 12 msc Moria, Emulce kupowałaś w PL czy ściągałaś skądś? U nas troszkę ceny zaporowe... 3 stówy enchantresss, tak złości się ![]() ![]() Kochane Anulko i Lolusiu - zauważyłyście moją nieobecność ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() czesc ! Dziś już lepiej, Gabik jadł 2,4, 7,30 a potem 9,45 gdy telefonem obudził nas tatuś... zadzwonił na stacj, a że wyświetlił się nr tel kazachski i odebrał mój tata, nie skumał, ze to zieć i gdy Tż do niego "cześć tato" to mój do niego "ale pan pomylił nr tel" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jesli chodzi o promocje pampków są też w Tesco do dziś po 45 i w realu od jutra bądź pojutrze. Udało mi się tez kod wczoraj z rossnet pobrać (Dzięki Ci Zosiaa za przypomnienie) Rano z jednego UU udało się 120ml udoic!!! Łzy miałam w oku ze szczęścia ![]() Mamusie UU dające słoiczki - jak dotąd dawałam tylko pół słoiczka jako obiad, czy deserki też dajecie? Bo mój dzieć jedynie tą ww połówkę plus kaszka na UU przed snem reszta tylko UU... i zastnawiam się nad deserkiem, ale czy jej nie rozbestwię ? Jeśli chodzi o długość ciumkania w nocy ok 3-6min w dzień staram się ją do 10min przetrzymywać, nie zawsze się udaje Zna ktoś kogoś co za kasę może napisać pracę na podyplomówkę (ok 30 stron?) Nie mam czasu.. ![]()
#2364 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Nie mam cos ostatnio weny do pisania... Ale podczytuje Was regularnie ![]() U nas wszystko ok (tfu tfu). Dzis byl debiut pietruszkowy ![]() Zjadla kilka lyzeczek, wiec niezle jak na nia ![]() Jutro idziemy na kontrole do lekarza, chyba przepisze nam juz Nutramigen 2 ![]() ![]() Ogromne urodzinowe buziaki dla polrocznej Agusiowej Oli!!! ![]() Enchant, gratulacje!!! ![]() ![]() Moja tez sie strasznie denerwuje jak podnosi dupke. W ogole na brzuszku wciaz jeszcze nie lubi lezec ![]() Antropia, Andziot, fajne avki ![]() Paulizia, ja jeszcze sterylizuje wszystko... Chyba bardziej z przyzwyczajenia niz z potrzeby, hmmm. Ja tez strasznie zaluje, ze nie moge byc na zlocie, kolejnym juz... ![]() Zosiaaa, oby bylo lepiej ![]() dorkabl, duzo zdrowka dla Was! Andziot, zosiowy warkoczyk ![]() Koncze, idziemy na spacerek... |
![]() ![]() |
![]() |
#2365 | ||
Zakorzenienie
|
Anula, niebieska.lwica, Paulizia, Lolus Dziekuje, ze pytacie.
Nocka super ![]() ![]() ![]() ![]() Ollliwka Ja tez Cie pamietam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() andziot ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Agus dla Olenki ![]() ![]() Dzien dobry ![]() Tesciowa bawi mi corke, wiec mam czas by doczytac i odpisac ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2366 |
Wtajemniczenie
|
loluś- ja jak karmiłam to lewa pierś produkowała więcej mleka..i podejrzewam jakbym teraz Ale przyłożyła do tej piersi to by pewnie coś tam jeszcze poleciało,a z prawej to musiałabym chyba odkurzacz przyssać i nic by juz nie poleciało...Przestałam karmić 3 tyg temu,bo moje dziecko się rzucało od X czasu i uznałam,że nie ma sensu jej zmuszać skoro nie chce.
andziotka-pierwszy warkoczyk.. ![]() ![]()
#2367 |
Zakorzenienie
|
proszę o kciuki
![]() ![]() ![]() mężul pojechał na rozmowę w sprawie pracy ... |
![]() ![]() |
![]() |
#2368 |
Raczkowanie
|
daisy no moja droga a tekst powyżej to niby że co ?
![]() a to słówko na żółto to wcaaale nieprawda ![]() ![]() ![]() musiałam się oderwać od sprzątania i to napisać ![]()
![]() Edytowane przez delicadeza Czas edycji: 2011-10-19 o 12:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2369 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() Kurde miałam iść na spacer a moje dziecko śpi już drugą godzinę ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.