|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice część 51 :)
patuska imieniny 5go sierpnia
![]() ![]()
|
#2342 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a co najlepsze na ujędrnienie
? Bieganie wystarczy czy jeszcze coś mam robić ? Bo ja ogólnie z wagi jestem zadowolona i z wyglądu w miarę ale stan mojej skóry jest okropny:/ Taka sflaczała się zrobiłam przez to siedzenie w domu ciągłe:/ A uda i brzuch mam okropne![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- http://www.joemonster.org/filmy/42406/Co_mam_w_ustach |
|
|
|
#2343 |
|
Zakorzenienie
|
zuken heheh ale pocieszna
|
#2344 | ||
|
Zakorzenienie
|
Może, może, na weselu siostry TŻta jak tańczyłam z teściem i wujkami to każdy prędzej czy później mówił "starczy tego tańczenia, chodź na jednego, pogadamy"
nie...... ![]() Cytat:
![]() padłam nie wstanę Cytat:
![]()
|
|
#2345 |
|
Zakorzenienie
|
eeee idę spac
poki mogę![]()
|
#2346 | ||
|
Zakorzenienie
|
tesciowa ma, ale baaardzo rzadko z tego korzystam więc nie wiem jak na dłuższą metę działa. kiedy czytałą ze fajnie ujędrnia
Cytat:
![]() ![]() dzisiaj chyba to zrobię ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2347 |
|
Zakorzenienie
|
ale ogladam jeszcze moj ulubiony serial
trudne sprawy
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2349 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki wlasnie mam ustalony plan. Regularne posilki, 3 glowne, 2 mniejsze. Do tego duzo spacerow, mnostwo wody i cwiczenia. Niestety u mnie problem jest bardziej w glowie (zaburzenia odzywiania, kompulsy, epizody bulimiczne) niz z jedzeniem, bo ja zasady znam tylko trudo mi sie do nich samej stosowac. Do dietetyka chcialam isc aby mi ustalili konkretny plan - co jesc, kiedy jesc, ile tego. Co czym ewentualnie zamienic i jak sobie z tym wszystkim radzic.---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
|
|
#2350 |
|
Zakorzenienie
|
o matko o matko chce do ślubu taki bukiet
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#2351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2352 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny spotkałyście się/ stosowałyście metodę slodzenia fruktozą zamiat cukru? to jest zdrowsze? lepsze dla linii?
|
|
|
|
#2353 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja miałam być w ten weekend w Trójmieście, ale coś nie wyszło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I zazdroszczę ![]() Strasznie chce mi się spać... Chyba zmykam do łóżka
|
|
#2354 | |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki zeby sie udalo, bo 100 funciakow to fajna kasa
![]() Cytat:
http://stewia.info.pl/ aaaaa, kompletnie zapomnialam pogratulowac Jusi naszej!
|
|
#2355 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na początku jak to przeczytałam, to myślałam, że Juśka się zaręczyła ![]() gratuluje mgr ![]() wydałam dziś 17 funtów w TBS btw. cześć
|
|
|
|
|
#2356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teściowa ma fruktoze i takie pudeleczko kosztuje 6 zł. więc jeszcze znośnie i się zastanawiałam czy to ma jakiś sens |
|
|
|
|
#2357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W euro też ![]() Ale co śmieszne, wtedy bardziej uważałam na ceny i mniej wydawałam ![]() To już jak tyle wydałaś to się pochwal co kupiłaś
|
|
#2358 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nienawidzę czegoś takiego. Niekompetentni pracownicy i tyle. Ja kiedyś czekałam 2 tyg. aż kurier odbierze ode mnie laptopa do serwisu. On uparcie twierdził, że mnie nie ma w domu, a jak spytałam w końcu w jakich godzinach kurier u mnie był to mi powiedziano że między 8 a 9 rano. A przy rozmowie z serwisantem mówiłam, że jestem "codziennie PO 17"...to tak jakby....9h różnicy.... Kurcze. Ja też. I sama nie wiem czemu....jakby mi mało było ![]() no niieeeee teraz to zdechłam Cytat:
A ja 15 marca będę miała gwiazdki!!!! I to za darmo ![]() Cytat:
![]() Słitaśny bardzutko ![]() Cytat:
Ale mówię ponoć- nie potwierdzam żadnym doświadczeniem, bo uważam, że wszystko jest zdrowe jak się to stosuje z umiarem.
|
|
#2359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2360 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam. Dostałam aż dwa wpisy więc jest dobrze : D
![]() a teraz jem czerwoną zupę
|
#2361 | |
|
Wtajemniczenie
|
Zukenku bananową odżywkę bo tamta się już skończyła, mydełka czekoladowe i kokosowe dla mamy, tonik. w sumie to jak to napisałam to sobie uświadomiłam, że to nic ale chyba tych mydeł było tak dużo
![]() Cytat:
Simply namawiała mnie dziś na tą kartę, ale jak dowiedziałam się, że kosztuje 5 funtów a ja już zostawiłam u nich 17 to się przeraziłam i uciekłam następnym razem, teraz jestem już spłukana
Edytowane przez hawananana Czas edycji: 2012-03-02 o 15:42 |
|
|
|
|
#2362 |
|
Zakorzenienie
|
nom a tu ejszcze butonierka tylko u mnei bylaby czerwona kokardka
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#2363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do gratisow to w tym miesiacu sie rozhulali Marie Claire - krem rozany Frankinescence o wartosci 17 funtow (koszt magazynu 3.60 funty) Cosmopolitan - 5 miniatur Clinique do wyboru (tusz, blyszczyk w tubce, peeling, krem do twarzy, mydelko do twarzy) (koszt magazynu 2.00 funty) Glamour - pelnowymiarowe kosmetyki do wlosow Percy & Reed - There are 4 to collect. Together worth 43 pounds. Shampoo, Conditioner, Finishing Polish, or Rehydrating Mask (mam maseczke, bede testowac jutro). (koszt magazynu 2.00 funty)
Edytowane przez SimplyDivine Czas edycji: 2012-03-02 o 15:49 |
|
|
|
|
#2364 |
|
Zakorzenienie
|
magda czyli słodzik?
krde szukam czegoś na przetrzymanie do wiosny, bo cukru dodaję tylko i wyłącznie do herbaty, a herbatę pije tylko w zimie i to z dużą ilością cytryny, więc bez cukru ani rusz ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- simply, zazdroszczę Wam właśnie tych próbek w UK dodawnych do magazynów |
|
|
|
#2365 |
|
Zakorzenienie
|
kurde i nie zdałam tego
teraz to już nie wiem
|
#2366 |
|
Zakorzenienie
|
kurczę gdzie wy z TŻtami tańczycie że wiecie czy umieją tańczyć ?
My oboje umiemy ale ja nie lubię
|
|
|
|
#2367 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem
wczoraj jak wyłączyłam kompa, to sobie zdałam sprawę, że babola popełniłam, ale już się kładłam spać wiedziałam, że ktoś sprostuje ![]() Dostałam wiadomość od dziewczyny (z polecenia koleżanki), która pyta o możliwość zamówienia bukietu ślubnego Może wreszcie coś z tego wyjdzie, bo jak do tej pory to się ludzie niby zapisywali a później cisza w eterze
|
|
|
|
#2368 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Peach a widziałaś wczoraj co wklejałam glossy boxa ale z anglii bodajże?? Super rzeczy i próbki po 100 ml albo pełnowymiarowe kosmetyki!! Taki to bym przygarnęła A ten filmik co Ty wklejałaś to nic ciekawego tam nie było![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat:
Na weselach, sylwestrach, imprezach i wogóle Jak można nie lubić tańczyć kurde
|
||
|
|
|
#2369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2370 |
|
Zakorzenienie
|
zuken widziałam
![]() jest różnica między polską, a Uk niestety. cenowo również... ale mi się podobał ten polski chociaży suchy olejek nuxe i perfumy i już by się kasa zwróciła. ten krem z lieraca też mógłby być ciekawy. tylko myślę, że takie fajne rzeczy to tylko w tym pierwszym miesiącu żeby się pokazać, a później mogą być jakieś szity
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:00.

? Bo ja ogólnie z wagi jestem zadowolona i z wyglądu w miarę ale stan mojej skóry jest okropny:/ Taka sflaczała się zrobiłam przez to siedzenie w domu ciągłe:/ A uda i brzuch mam okropne

ma se chomika w cipke wkladac?

Jakieś różnice są po używaniu?
Wczoraj sie u pielegniarki zwazylam i ol em dzi... 

Taki wlasnie mam ustalony plan. Regularne posilki, 3 glowne, 2 mniejsze. Do tego duzo spacerow, mnostwo wody i cwiczenia. Niestety u mnie problem jest bardziej w glowie (zaburzenia odzywiania, kompulsy, epizody bulimiczne) niz z jedzeniem, bo ja zasady znam tylko trudo mi sie do nich samej stosowac. Do dietetyka chcialam isc aby mi ustalili konkretny plan - co jesc, kiedy jesc, ile tego. Co czym ewentualnie zamienic i jak sobie z tym wszystkim radzic.

13.03.2008
wczoraj jak wyłączyłam kompa, to sobie zdałam sprawę, że babola popełniłam, ale już się kładłam spać