|
|
#2341 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część II
Oleśnica-Suwałki ponad 600 km oooo matko zlitujcie się
|
#2342 |
|
Zadomowienie
|
Bottega-jestem tego samego zdania!i uważam (nie wiem jak inne dziołszki)powinno usunąć się te co zamilkły na amen.Odeszły bez niczego i słuch o nich zaginął.TRZYMAJ SIĘ KOCHANA I NIE PODDAWAJ
strasznie ci współczuję tego co musisz w swoim życiu przecierpieć koń by padł a człowiek...NA PRAWDĘ JESTEŚ STRASZNIE DZIELNĄ OSOBĄ![]() MartuszkaNie ma reguły czy w klubie czy nie!skoro jesteś z nami i będziesz dalej to nie ma że Ciebie nie będzie i nie narzekaj że 600km :-P chodź ty masz najdalej z tego co wiedzę cholera
|
#2343 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki laski
myślę, że wyjazd wątkowy jest dla wszystkich chętnych ![]() zapomniałąm Wam napisać - zapisałam się też na salsę + moja mama chodzi na zumbę (do innej szkoły), więc będę chodzić z nią. W Ol Zumba mi nie pasowała, ale wszystko zalezy od prowadzących,więc jeszcze jej nie skreślam. Mój tydzień będzie wyglądał tak: pn - salsa, wt - zumba, czw - sexy dance + ścianka wspinaczkowa, jazda konna (tylko najpierw muszę kupić nowe bryczesy, bo wszystkie moje ze mnie spadają ).Tańce zaczynają się w przyszłym tygodniu, więc akurat Jest szansa, że wypuszczą mnie w sob po ginekologu, a jak nie to pewnie dopiero w pn po porannym obchodzie (ale liczę, że znajomościprzyspieszą sprawę
|
#2344 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny dostałam dopiero wiadomość od soshy-napisała,że ma teraz urwanie głowy i dopiero pojawi się za 1.5tyg
Więc któraś musi zająć się tabelką.Musimy podjąć decyzję która będzie w tym wypadku ją robiła
|
#2345 |
|
Rozeznanie
|
U Czarna to mnie zasmuciłaś z tą Soshką
![]() To może Bottega - masz chęć i czas ??
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG 60 kg - IV cel 56kg - marzenie pozostało - 3,6kg |
|
|
|
#2346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko musicie mnie nauczyć wklejać zdjęcia (tak nie w linkach czy załącznikach) Właśnie - co do zdjęć, toooo, mam nowe motywacje:
|
|
#2347 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Miejmy nadzieję, że za 2 tyg to już Soshka się tym znów zajmie
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG 60 kg - IV cel 56kg - marzenie pozostało - 3,6kg |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2348 |
|
Wtajemniczenie
|
No to super, że wyjazd jest dla wszystkich
. Bottega ty to biedna jesteś a ja rozpaczam bo mnie jedna przypadłość dopadła Zdrówka dużo Odebrałam wyniki i zrobiłam usg. aTPO wyszło 447 (norma do 34) . Żadnych zmian, guzków czy innych paskudztw nie wykryli na usg, jedynie ta echogeniczność, wzmożone unaczynienie i złe wymiary. Teraz tylko endo na 19:20.
|
#2349 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny! Tak jak sie spodziewałam, dzis jeszcze dodatkowa nadwyzka po wczoraj (+0,2kg) i razem mam 1,6kg nadwyżki
. Ale chyba juz sie zbieram do kupy . W sumie po takim kilkudniowym obżarstwie spodziewałabym sie większego nadbagażu, ale byc może ratowało mnie to, że nie odpuszczałam porannych cwiczeń Dzis tez pocwiczyłam, a wieczorem mam w planach wypad na fitnes (step), choć troche sie waham, czy nie zostac w domu i nie ogarnąc siebie/mieszkania (mąz jedzie z Małą do teściowej oglądac mecz). Jeszcze sie zastanowie, póki co dietetycznie grzecznie. Gotuję sobie kapustę z koperkiem na nodze z indyka, to podjem sobie na wieczórSuperkas, wielkie za osiągnięcie drugiego celu!!!Gratuluje tez wszystkim Dziewczynom ze spadkami !!!Suzzi, super, że wybiłaś sobie z głowy pomysł na opuszczenie watku Elganja, ja ryb też nie przyrządzam, jak juz kupuje, to filet z mintaja frosty w kostce (4 kostki w pudełku), mężowi smażę jak schaboszczaka - w bułce i jajku, a sobie na odrobinie oliwy duszę. Do ryb dodaje sie generalnie sok z cytryny, tyle wiem w tym temacie A z Linessy kiedys kupowałam bitą śmietaneCzarnaDamo, jak dobrze widziec Cię w formie ![]() Sosha pisała, że teraz ma urwanie dupska z robotą i szkoła - kursuje między miastami, więc cięzko stwierdzic kiedy sie pojawi Ale mam nadzieje, że juz niedługo, bo tak jak do tabelki mi akurat niespieszno
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg cel III - 68 kg cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 |
|
|
|
#2350 |
|
Zadomowienie
|
Laski przegiełam dziś znów! Przyznam się i tyle bo nie mogę inaczej ooo!!!czyli-zjadłam na obiad zupki kalafiorowej i do tego po obiedzie udko pieczone (kalorycznie)i 4 ziemniaki z mizerią z ogórka
A teraz czekam na baty bo się należą! Przyjmę z pokorą![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Puchatku-jak tak dalej pójdzie to 7 zobaczę na Boże Narodzenie:-/ nie wiem co mi jest ostatnio
|
#2351 |
|
Konto usunięte
|
Czarna już myślałam,że pożarłaś jakiegoś słodycza a tu białko i warzywo
te ziemniaki..hmm ujdzie Ci bicie dupska jak nie jesz ich za często. ![]() Chyba,że często wpadają na talerz ? A może młode Cie podkusiły, jak mnie kiedyś ps. jesteś piękną kobietą!
Edytowane przez 201606210914 Czas edycji: 2012-06-12 o 18:03 |
|
|
|
#2352 |
|
Zadomowienie
|
Bottega, daj sobie jeszcze troche czasu z ta waga! Teraz najważniejsze, zeby pobyt w szpitalu przyniósł jak najwięcej informacji na temat stanu Twojego zdrowia i w ogóle, żeby Ci tam pomogli na tyle, na ile to mozliwe! Brak spadku wagi to tylko efekt tego, co sie dzieje w Twoim organiźmie, jak w ogóle możesz mysleć o ana, czy czyms równie szkodliwym
Jesteś juz taka szczupła, co z tego, że ja mam 5 z przodu, jak noszę ciuchy o kilka rozmiarów większe niż Ty? Wolałabym miec więcej na liczniku, a wygladac jak Ty! Bo to o ciuchy i to jak sie w nich wygląda tu chodzi, a nie o to, co waga zechce pokazać!
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg cel III - 68 kg cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 |
|
|
|
#2353 |
|
Wtajemniczenie
|
bottega ostatnie najlepsze
Edytowane przez pysia1711 Czas edycji: 2013-04-13 o 23:41 |
|
|
|
#2354 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
żebyś wiedziała że młode i do tego posypane koperkiem Boże jakie pyszne były!!! ty czytasz w mych myślach??? aj ważne,że to nie słodycze tym się pocieszę![]() JA PIĘKNA KOBIETA??!weś przestań słoneczko ![]()
|
|
#2355 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
powiedz jeszcze,że te ziemniaczki były mięciutkie i soczyste ![]()
|
|
|
|
|
#2356 |
|
Zadomowienie
|
Nic nie mów bo jeszcze zostało ich z obiadu parę :-P wiesz jak mi się chciało tych ziemniaków!!aż nie wytrzymałam i poszło po bandzie:O
|
#2357 |
|
Konto usunięte
|
soczyste co ja pisze
|
|
|
|
#2358 |
|
Zadomowienie
|
Postanowiłam darować sobie dziś fitnes. Musiałabym leciec ze wszystkim jak szalona, a tak, wzięłam sobie spokojnie prysznic, pomasowałam dupsko/uda/brzuch, wybalsamowałam sie cała i wyserumowałam od pasa do kolan (btw, gdzies w gazecie jakiejś widziałam, że to moje serum zdobyło właśnie miano KWC Wizazu
).
|
|
|
#2359 |
|
Konto usunięte
|
Puchatku a co to masz za serum ?
|
|
|
|
#2360 |
|
Zadomowienie
|
Elganja, mój mąz od zawsze był moim najżarliwszym i zarazem najgorszym motywatorem. Najżarliwszym, bo to było jego marzenie, żeby mieć chudą żonę - teraz pęka z dumy, wszędzie chce mnie zabierać (pokupował już bilety na rózne imprezy) i gada, że teraz mnie nigdzie samej nie puści, bo póki byłam gruba, to mogłam robić co zechcę (bo w jego założeniu żaden facet by nie próbował mnie podrywać, a teraz uważa, że nie będę się mogła opędzic od facetów
---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...cellulitu.html
|
|
|
#2361 | ||
|
Zadomowienie
|
Heeej! Jeju ale Wy pędzicie wredoty z tymi postami, miałam przez dłuższą chwilę co robić
W końcu mam dzień bez nauki i mogę troszkę odpocząć. A od jutra znowu się zaczyna ... Na wadze znowu spadek i to mega , bo aż 0,8 W końcu wyszłam na prostą ufff ![]() Cytat:
este - Widzę, że coraz lepiej Ci idzie. Oby tak dalej kochana ![]() Cytat:
![]() Atram - Heh uśmiałam się z tej Twojej historyjki Zazdroszczę, też bym chciała, żeby Hiszpany chodziły obok po ulicy. A w Szczecinie nicc , cicho i nudno ![]() Puchatku - Świetnie Cie rozumiem, bo jeszcze tydzień temu sama przechodziłam przez to. Obżerałam się się co mi tylko do ręki wpadnie. Nie tylko słodycze, ale właśnie białe buły, bez przerwy jakieś przekąski. Też musiałam zgubić cholerną nadwyżkę, ale w porę ogarnęłam się i teraz jest dobrze. Powiem Ci, że organizm tego potrzebuje, albo i nawet psychika. Superkas - Brawo za osiągnięcie kolejnego celu! Wiem jaka to radość Wgl laska jak Ty pędzisz z tą wagą, masakra ![]() Strawberry - Każda waga jest dobra. Ja mam z allegro gdzieś za 30 dyszki kupiłam.
|
|
#2362 |
|
Konto usunięte
|
Puchatku jakie masz wrażenia po tym serum? Masz po nim czerwoną skórę? jestem nieszczęśliwym naczynkowcem i u mnie w grę wchodzą tylko 'delitane wyszczuplacze'. Nawet rękawic mi nie wolno oraz silnych peelingów. Sama mam na stanie serum kofeinowe firmy Organique. Dostałam w pracy w ramach premii, a raczej sama sobie wybrałam
Wtedy byłam jeszcze nieświadoma, jak wielkie sa moje problemy i stoi sobie ten specyfik, a podobno bardzo dobry. Dla mnie niestety za mocny, więc został przeze mnie opuszczony.BTW. Jeśli któraś chciałaby dostać ode mnie to 'cudo' to chętnie oddam Po co ma stać tak bez celu. Najlepiej odbiór osobisty, ale jakby coś to mogę wysłać (na koszt chętnej )
|
|
|
|
#2363 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Soldus, ja tez mam skórę naczynkowa, tzn najgorzej jest na buzi, tu stosuje od lat kosmetyki dla tej cery (płyn miceralny Avene+żel z arniki Floslek+krem Avene), ale ciałem nigdy sie za bardzo nie przejmowałam i stosowałam różne kosmetyki - również kofeinowe (wtedy nie wiedziałam, że raczej nie powinnam, bo kofeina rozszerza naczynka). To serum używam od początku diety, czyli od prawie pół roku i nie widzę, by mi szkodziło, a jak wybierałam sobie kosmetyk, którego będę uzywac, to wzięłam ten ze względu na cenę (wg mnie mała w stosunku do vichy, itp)i na to, że nie należy do "rozgrzewaczy" - kosmetyki bazujące na substancjach rozszerzających naczynia (m.in. chili, cynamon - wspomagaja spalanie tkanki tł. przez rozgrzewanie, ale dla osób z problemami naczynkowymi zabójcze
|
|
|
|
#2364 |
|
Konto usunięte
|
Puchatku dzięki za link, takiego jeszcze nie widziałam czarnego
|
|
|
|
#2365 |
|
Zadomowienie
|
Bottega, dopiero teraz doczytałam na twoim blogu, że byłas na spływie kajakowym
![]() Kurcze, naprawdę mam nadzieje, że pobyt w szpitalu Ci pomoże, bo ile Ty sie tam nacierpisz, to głowa mała (choć na wadze na tę okazje musiałoby od razu spaść z 10kg, bo na tyle w rzeczywistości wyglądasz).Uuuu, Kochana, jak Ty do swojej sylwetki dorzucisz jeszcze sexi ruchy, to ja juz nie wiem co to sie bedzie działo ![]() Thenerd, przepraszam, nie nerwuj juz, nie nerwuj, proszę Ja juz na dobrych torach, a Bottedze tez głupoty wypijemy z tej ślicznej główki! I w ogóle dzieki Dziewczyny za wsparcie, jesteście mega!!! Marta, witaj spowrotem! za trzymanie dietki!!!Pysia, mam nadzieje, że juz sie lepiej czujesz lub wkrótce poczujesz! Sosha, właśnie doczytałam, że wracasz za 1,5 tygodnia CzarnaDamo, lałabym Ci dupsko, ale sama rozumiesz, że w świetle ostatnich kilku dni jestem ostatnia kompetentną/upoważniona tu osobą do lania kogokolwiek Poza tym nie nabroiłaś aż taaaak bardzo Silvia za spadek Dzięki też za dobre słowo
|
|
|
#2366 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny nerwicy dostanę za moment!!CHODZI O MECZ KTÓRY TERAZ IDZIE:-/JAKIE TEMPAKI Z TYCH NASZYCH TO JUŻ SZOK!!
Ruchutku -Oj kochana pogubiłyśmy się coś ostatnio nie będziemy sobie prawić uwag bo spierniczyłyśmy trochę sprawę...ale dojdziemy do formy jestem tego pewną![]() ![]() Superkas-słonko GG mi padło nie mogłam go uruchomić:-|nie wiem co jest.
|
#2367 |
|
Zakorzenienie
|
a wpadnę się przywitam
bo tylko was podczytujękiepsko ostatnio mi idzie, majówka, kompletna klapa, teraz od wczoraj znowu dieta, do soboty bo córka ma urodziny, torta robię. Schudłam te 5 czy 7 kilo (było 7 teraz to już 5 ) i jakoś gorzej mi idzie, brak takiej weny i zaparcia, jak juz mam dietę to jest ok, ale jak przerwę na dzień czy dwa to dużo gorzej wrócic niz na początku![]() widzę że spotkanie na tapecie - to gdzie sie spotykacie?Bottega - widze że cie wzieli konkretnie do sprawdzenia - ile będziesz lezeć? coś mówią? ja leżalam raptem jeden dzień i wiem jak można się wynudzić, dobrze że masz laptop , ja tylko w komórce miałam i co chwile mi się wyłączał netgratulacje wszystkich spadeczków
kosmetyki stroje karnawałowe dla dziewczynki same dziecięce! ciuszki twory i potwory Edytowane przez gothika Czas edycji: 2012-06-12 o 22:17 |
|
|
|
#2368 |
|
Wtajemniczenie
|
ja lipiec odpadam, bo mam praktyki i jestem uziemiona, a potem w zależności od finansów, ale ogólnie jak najbardziej za
![]() Bottega: mało trzymaj się żabciu ty rządzisz klubem, z resztą pisałaś na początku, żeby nie marudzić, więc apel do lasek: nie marudźcie o klub. ![]() Czarna: 60 kg od Ciebie ![]() a dziś już padam na ryj. i leżę. tzn marzę o leżeniu ... ale licencjat i promotor załatwione, kilka wpisów zebrane, teraz 2 tygodnie jestem wyjęta z życia.. cholerna sesja. dziś na bank do 3 posiedzę nad książką ;_; także jakbym coś przeoczyła, to nie denerwujcie się, tylko powtórzcie, bo jestem zakręcona jak słoik na zimę.
|
|
#2369 |
|
Raczkowanie
|
puchatku - ja właśnie chodzę codziennie(poza sobotą i niedzielą) ale na zasadzie 1h aerobów i 1h rzeźby, a z tą zumbą - wiem, że przegięłam
soldus - zamiast serum, spróbuj masła do ciała z perfecty - najlepiej migdalowego, bo jest najdelikatniejsze, nie podrażnia skóry i mocno nawilża i wg. mnie troszkę wybieliło mi rozstępy, a jak będziesz ćwiczyć to żadne magiczne serum nie będzie Ci potrzebne ( w rosmanie ok. 10zl) silvia - wow, wielkie brawa za spadekczarna - zrobilaś mi smaczka na ziemniaki , ale ja mam jeszcze kilka starych, więc jutro będzie zupa krem i dodam do niej trochę cyckowego mięskapysia - może zamień II z IV posiłkiem, żeby owoce jeść max. do 15.00 - mniej węgli na wieczór, nawet jeśli są to truskawy ![]() gothika - nie poddawaj się każda z nas ma gorsze chwile, tylko słonko - nie przeginaj z tym urodzinowym tortem, bo będą batyyy ![]() thenerd -
"Droga do sukcesu jest zawsze w budowie" Edytowane przez anusiawa Czas edycji: 2012-06-12 o 21:48 |
|
|
|
#2370 |
|
Konto usunięte
|
Czarna ja też mecz oglądam
nerwicy się można nabawić, kończę paznokcie ![]() na pw masz moje gg ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- kuxxrwa goooooool
Edytowane przez 201606210914 Czas edycji: 2012-06-12 o 21:54 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.

strasznie ci współczuję tego co musisz w swoim życiu przecierpieć
koń by padł a człowiek...NA PRAWDĘ JESTEŚ STRASZNIE DZIELNĄ OSOBĄ
i nie narzekaj że 600km :-P chodź ty masz najdalej z tego co wiedzę cholera

).
?? 
.
. W sumie po takim kilkudniowym obżarstwie spodziewałabym sie większego nadbagażu, ale byc może ratowało mnie to, że nie odpuszczałam porannych cwiczeń
Dzis tez pocwiczyłam, a wieczorem mam w planach wypad na fitnes (step), choć troche sie waham, czy nie zostac w domu i nie ogarnąc siebie/mieszkania (mąz jedzie z Małą do teściowej oglądac mecz). Jeszcze sie zastanowie, póki co dietetycznie grzecznie. Gotuję sobie kapustę z koperkiem na nodze z indyka, to podjem sobie na wieczór
za osiągnięcie drugiego celu!!!

(choć na wadze na tę okazje musiałoby od razu spaść z 10kg, bo na tyle w rzeczywistości wyglądasz).