U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2012-26 - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-30, 16:49   #2341
Nika0208
Rozeznanie

Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

paulinka009
Karolina_83

Brydzia_
whitepower
kamisiaa88

zycze wam wszystkiego co najlepsze u boku waszych TŻ-ów. Szczęścia, Miłośc i pieknych wspomnien z dzisiejszego dnia
Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 17:14   #2342
nena1984
Zakorzenienie

Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
A co było nie tak??

A ma ktoś firmę godną polecenia?
zapłaciłam dośc dużo (prawe dwie stówy za jedną książkę), jakość papieru jest ok, ale kilka kolorów jest przekłamanych, napisy nie są wyśrodkowane tam gdzie być powinny, no ogólnie takie szczegóły

audrey - gratuluję zakupu melisek ale zdaje się że Marylka o nich niedawno pisała, że strasznie ją obtarły na weselu

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 17:34   #2343
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

My dziś grillujemy,trzeba sobie odpocząć...
A jutro chyba będę cały dzień spała,bo jestem niewyspana

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 17:35   #2344
bluesky89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
zapłaciłam dośc dużo (prawe dwie stówy za jedną książkę), jakość papieru jest ok, ale kilka kolorów jest przekłamanych, napisy nie są wyśrodkowane tam gdzie być powinny, no ogólnie takie szczegóły
No to za taką kasę, to książka powinna być bez zarzutu.

Coś mnie kuje nad nerkami. :/
Stary 2012-06-30, 17:44   #2345
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:

audrey - gratuluję zakupu melisek ale zdaje się że Marylka o nich niedawno pisała, że strasznie ją obtarły na weselu
Marylka miała chyba pełne melisski o ile się nie mylę.. może zależy od modelu, moja druhna ma kilka par i twierdzi że to najwygodniejsze buty pod słońcem i tylko w nich chodzi na wesela...
zobaczymy. w razie W mam jeszcze baleriny i rzymianki
Stary 2012-06-30, 17:56   #2346
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
oryginalne, tyle że kilka razy noszone stąd cena:
http://allegro.pl/vivienne-westwood-...441452542.html

już wiem o których mówisz. też je widziałam. ale podstawie jednak na te, przynajmniej nie będe równa z TŻtem
aaa, to super ze sie tak trafilo klask i:

florystka zaliczona - beda piwonie bukiet ok. 200 zl (a mial byc za 150 ) bedzie butonierka w postaci pąku, druhny beda mialy eustomy
omowilam kolorystyke sali - beda kremowo lososiowe roze i biale eustomy i costam jeszcze ale nie pamietam

dziewczyny, czy o czyms jeszcze zapomnialam?

Kupilismy wczoraj pas i muche do smokingu
Nie kupuje parasola, bo zakladam ze nie bedzie padac
Nie mam kwiatkow do wlosow... jesli jutro nie kupie gdzies w sklepie to zrobie sama - 2 kwiatki biale i jeden w kolorze szarfy

Trenowalismy dzis pierwszy taniec i... jesli tancze go wiecej niz raz to mam przez kolejne 3h mdlosci bo robie tyle obrotow ze nie ma opcji zeby mi nie bylo nie dobrze. Wiec generalnie kocham nasz pierwszy taniec

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 18:45   #2347
Ahri
Raczkowanie

ladystar

Powodzenia z tańcem, my jeszcze nie zaczęliśmy się uczyć , ale liczę, że mój TŻ ogarnie to i owo .

Właśnie wróciłam od przyszłych teściów, byłam w odwiedzinach . Po mimo tego, że mieszkaliśmy tam kiedyś przez jakiś czas zanim nie przenieśliśmy się na swoje to cały czas się trochę krępuję przy nich... nie wiem czemu .

Byłam w Warszawie na egzaminach kolejnych i jeden jest nie zaliczony, może uda mi się umówić wcześniej na poprawkę niż wrzesień . Byłoby fajnie.

Ahri jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-30, 19:33   #2348
marylka80
Zadomowienie

O rany ale goraco....

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
Laseczki przychodzę po pomoc Bo już zgłupiałam... Nie wiem jaki welon ostatecznie wybrać do mojej sukienki

Waham się między dwoma- jeden z koronką obszytą wokół, a drugi tiulowy, z żyłką na końcu... Wstawiam Wam zdjęcia i baardzo bym prosiła o opinie
Koronka zdecydowanie Pieknie komponuje sie z sukienka, i wcale nie jest za duzo.

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
jutro moja znajoma ma ślub.....szczęka mi opadła....j.....oto zdjęcia z przygotowań sali.....

http://www.facebook.com/photo.php?fb...&type=1&ref=nf

o jak ja bym chciała żeby ktoś wszystko robił za mnie....
No powiem wam ze gdybym drugi raz robila wesele do wynajelabym kogos do dekoracji. Strasznie duzo czasu to wszystko zabiera, juz nie wspominajac o kosztach.

Cytat:

teraz trochę na poważnie będzie.
Mam tygrysa na klacie.
nie wiem czy znacie to uczucie, ja do tej pory poznałam je tylko raz, w noc przed swoją operacją dwa lata temu, kiedy miałam schiza że się nie wybudzę z narkozy. Teraz, na tydzień przed ślubem mam to samo. Po prostu ucisk w klatce piersiowej, jakby jakiś zwierz mi na niej siedział.
To chyba nie tak miało być. Miała być radość z przygotowań i oczekiwanie na pierwszy dzień reszty wspólnego życia. Ale jest inaczej. Obudziłam się dziś o piątej rano z tysiącem wątpliwości. Bo prawda jest taka, że chyba nie chcę nic zmieniać w swoim życiu, jest idealne takie jakie jest. Z Tżtem układa mi się coraz gorzej. Bywaj dni, że wymyślam wymówki, żeby się z nim nie widzieć. I ten stan postępuje mniej więcej od Wielkanocy, kiedy zaczęliśmy zapraszać gości i stało się jasne, że ten ślub jednak odbędzie się naprawdę.
Jestem potwornie zmęczona i choć dostałam wczoraj urlop na cały tydzień, nie potrafię się nim cieszyć.
Mam nadzieję, że to mija

Fablous - fajny grzebyczek, szkoda że za duży

Madziu - piękna i szczegółowa relacja, ale takie lubimy najbardziej

Paulinko, Karolino i Brydziu - życzę Wam wszystkiego najlepszego w tym szczególnym dniu. Dużo uśmiechu, radości i niezapomnianego wesela
Nenus, to wszystko przez to ze masz tyle spraw na glowie, nie masz czasu dla TZ. U nas co prawda takiego momentu nie bylo, ale nie raz slyszalam od TZ ze jedyne o czym marzy to zeby juz bylo w koncu po tym weselu i zebym z powrotem do niego wrocila. Bo codziennie bylam czyms zajeta, czegos szuklam, cos wycinalam, szylam, kleilam...i tak w kolko codziennie, ze prawie w ogole nie mielismy dla siebie czasu. A teraz lezymy sobie na kanapie, ja do was pisze, a TZ glaszcze mnie po nozce Jeszcze tylko tydzien Nenus i bedzie po wszystkim, bedziesz najszczesliwsza zonka pod sloncem, bedziecie miec czas tylko dla siebie i znow bedzie jak dawniej. Takze przestan o tym myslec, bo ten tydzien minie jak z bicza strzelil Zobaczysz Wszystko masz zapiete na ostatni guzik, na pewno bedzie pieknie, wiec juz nie zamartwiaj sie drobnostkami

Kiciu-ja tez cie wole w loczkach

Madziu-piekna relacja ciesze sie ze wszystko sie udalo no i ten wasz taniec byl zawsze moim marzeniem, ale niestety przez noge TZ musielismy sobie darowac czekam niecierpliwie na wiecej fotek

A jadzis w ramach relaksu wpadlam do mojego ulubionego sklepu z wyposarzeniem wnetrz i obkupilam sie w nowe dodatki do domku W koncu trzeba cos poprezstawiac bo przez te przygotowania slubne nie bylo czasu. Zastanawiamy sie nawet nad przemalowaniem jednej sciany na mietowy bo kupilam wlasnie takie poduszki, ale to sie zobaczy jeszcze od razu sie zmienilo w domku
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 19:45   #2349
party_girl7
Zakorzenienie

dziewczyny, mam fotki od fotografki:lo ve: wrzucilam pare do albumu, jesli nie macie jeszcze fotografa to z calego serca polecam Agnieszke zreszta jak zobaczycie to same bedziecie wiedzialy:P troche sie balam ze wydamy kase a zdjecia jak zdjecia, ale naprawde nie zaluje jeszcze tylko czekamy na fotoksiazki. A tu mala probka fotek:P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg _Justyna_Adrianplener123.jpg (95,7 KB, 132 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg _Justyna_Adrianplener131.jpg (87,5 KB, 147 załadowań)
Stary 2012-06-30, 19:57   #2350
bluesky89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
dziewczyny, mam fotki od fotografki:lo ve: wrzucilam pare do albumu, jesli nie macie jeszcze fotografa to z calego serca polecam Agnieszke zreszta jak zobaczycie to same bedziecie wiedzialy:P troche sie balam ze wydamy kase a zdjecia jak zdjecia, ale naprawde nie zaluje jeszcze tylko czekamy na fotoksiazki. A tu mala probka fotek:P
Cudowne zdjęcia Widziałam też te w albumie i chcę powiedzieć, że wyglądaliście bajecznie!
Stary 2012-06-30, 20:06   #2351
magdalennne
Wtajemniczenie

Zaczynam od życzeń dla dzisiejszych PMek Dziewczyny życzę Wam dużo słonka na wspólne życie z TŻtami Niech każdy kolejny dzień przynosi wam nowe radości

Widzę już, że zacytowało mi wszystkich postów
Madziu cudna relacja

Cytat:
teraz trochę na poważnie będzie.
Mam tygrysa na klacie.
Cytat:
nie ma już teraz sensu, żeby na tydzien przed ślubem przewozić graty, dopiero co skończyliśmy remont i dlatego tak to zeszło

jeszcze pół roku temu myślałam tak samo, a teraz chce mi się płakać na myśl o ślubie
Nenuś a rozmawiałaś z TŻetem? Wszystko to brzmi bardzo poważnie i wydaje mi się, że tylko rozmowa z nim może cię teraz uspokoić i upewnić

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
ZAIKS prawie załatwiony
Ślub za 3 tygodnie, a nam zostało:
- zaprojektowanie i wydrukowanie winietek, menu i etykiet na nalewki
- 2 spowiedzi
- szlifowanie nauki pierwszego tańca
- wybór oprawy mszy
- pasek i skarpetki dla Tżta
- ubranie dla Tżta na 2 dzień (mamy grilla i luźny obiad)
- kupić whisky i martini
- szczegółowe ustalenia z zespołem
- o hennach, pedicurach, rzęsach nie wspomnę
Już zostały tylko drobne rzeczy

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
wróciłam od fryzjera z mieszanymi uczuciami...
Szczerze mówiąc nie chciałabym mieć takiej fryzury. Wygląda trochę jakby ci to przykleili do głowy Ale plus jest w tym taki, że jest dopracowana.

Cytat:
Napisane przez justyna_b3 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a czy Wasi TŻ mają kamizelki? Bo babka w sklepie z garniturami powiedziała, że to przeżytek, a jak oglądam zdjęcia ze ślubów znajomych, to każdy ma :/ no i moja mama sie upiera ze musi byc.
Chciałabym, żeby nie miał

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
w czwartek spotkałam się z koleżankami wręczyć im zaproszenia. Zawsze byłyśmy takie kumpele w piątkę. Umówiłyśmy się na 16. Ponieważ byłyśmy już we cztery to zadzwoniłam do ostatniej zapytać za ile będzie. Poweidziała, że do godziny, bo jest w sklepie meblowym z chłopakiem i jego rodzicami, bo mają remont. Ok. Więc ustaliłyśmy, że jak się gdzieś ulokujemy to damy znać. I tak też zrobiłyśmy. Ale wypiłyśmy kawy, zgłodniałyśmy, no to przenosimy się do pizzerii. Wchodzimy do pizzerii ok 17:30-18:00 dzwoni, że jest w takim i takim sklepie, powinna niedługo dotrzeć. Czekamy, czekamy. Wkurzyłam się i rozdałam obecnym. Bardzo się ucieszyły. Kiedy uznałyśmy, że koniec spotkania zaadresowałyśmy kopertę dla tej co nie przyszła i wysłałyśmy pocztą.
Niestety z zakupami tak to często bywa

Cytat:
Laseczki przychodzę po pomoc Bo już zgłupiałam... Nie wiem jaki welon ostatecznie wybrać do mojej sukienki

Waham się między dwoma- jeden z koronką obszytą wokół, a drugi tiulowy, z żyłką na końcu... Wstawiam Wam zdjęcia i baardzo bym prosiła o opinie
Koronkowy W ogóle wyglądasz cudnie w tej sukni

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Nena, rozumiem o czym mówisz... Sama przez to przechodziłam całkiem niedawno. Na myśl o ślubie chciało mi się płakać. Nie dlatego, że boję się samodzielności, dorosłego życia itp. Męczą mnie przygotowania, męczy mnie to że TŻ mało pomaga a wiele moich pomysłów krytykuje. Mam dość tego, że ciągle się kłócimy i czasem nachodzą mnie myśli, czy my naprawdę pasujemy do siebie. Wkurza mnie to, że ten ślub kosztuje nas tyle wyrzeczeń. Nigdzie nie pojedziemy na wakacje w tym roku bo trzeba kasę na ślub odkładać, dodatkowych urlopów też nie dostaniemy . Jak mam gorszy dzień i to wszystko zbierze się do kupy to mam ochotę cały ten ślub odwołać.
Jakbym czytała o nas TŻ też nie pomaga w podejmowaniu decyzji, a potem krytykuje! Ale już mu powiedziałam co o tym myślę

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
florystka zaliczona - beda piwonie bukiet ok. 200 zl (a mial byc za 150 ) bedzie butonierka w postaci pąku, druhny beda mialy eustomy
omowilam kolorystyke sali - beda kremowo lososiowe roze i biale eustomy i costam jeszcze ale nie pamietam
za załatwienie tych bardzo ważnych rzeczy

Cytat:
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-30, 20:09   #2352
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:
Piękne zdjęcia, wyglądałaś fenomenalnie
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 20:32   #2353
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Zielku w moim avku jest moja ukochana Audrey więc bardzo możliwe że ktoś też sobie użył jej foto...
Poszukam jakiego innego ulubionego
ten też fajny

Właśnie szukam wakacji
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 20:35   #2354
party_girl7
Zakorzenienie

dziekuje dziewczyny, jednak duzo zalezy od dobrego fotografa, nigdy wczesniej nie mialam okazji pozowac i troche sie obawialam ale wszystko sie udalo
Stary 2012-06-30, 20:44   #2355
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:

piekne zdjecia
a te sliczne Twoje buciki to skad?

Stary 2012-06-30, 21:31   #2356
kasia_kuku
Zakorzenienie

http://www.pudelek.pl/artykul/41341/...wisniewskiego/

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 21:33   #2357
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

nie chce być wredna ale ciekawe za ile będzie rozwód
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 22:03   #2358
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
piękne, chyba najbardziej podoba mi się to jak sobie leżysz na kanapie
Cytat:
Trenowalismy dzis pierwszy taniec i... jesli tancze go wiecej niz raz to mam przez kolejne 3h mdlosci bo robie tyle obrotow ze nie ma opcji zeby mi nie bylo nie dobrze. Wiec generalnie kocham nasz pierwszy taniec
za piwonie. Co do tańca widać, że nawet jaky coś nie wyszło to będziesz przeszczęśliwa, że jest już po
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35035017]nie chce być wredna ale ciekawe za ile będzie rozwód[/QUOTE]
moje myśli idą w tym samym kierunku, ponadto stwierdziłam, że powinni mieć czerwone dodatki..
I czy tylko ja uważam, że zmiana wyznania po to by mieć ślub "kościelny" to obłuda?
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 22:06   #2359
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Piekne zdjatka Wygladaliscie przecdnie

Suknia troche od Kate zgapiona...Terentiew w spodniach...kolory jakies przypadkowe...jakis taki malo oryginalny ten slub, az nie pasuje do Wisniewskiego i tych jego wczesniejszych popisowek...

Edytowane przez marylka80
Czas edycji: 2012-06-30 o 22:09

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-30, 22:07   #2360
Ahri
Raczkowanie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35035017]nie chce być wredna ale ciekawe za ile będzie rozwód[/QUOTE]

Też mnie to ciekawi, wszystkie jego śluby kończyły się rozwodem, aczkolwiek życzę wszystkiego najlepszego.

party_girl7

Masz przepiękny kolor włosów . Uwielbiam po prostu .

Stary 2012-06-30, 22:25   #2361
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

A ja dziś całe popołódnie leniuchuje z Tż
Byliśmy na wieczornym spacerku i było bardzo miło,oświadczył mi się po raz 100
Już się doczekać nie możemy tego dnia zwłaszcza że odebraliśmy dziś obrączki,są piękne,jak będe miała chwile to Wam pokaże
Stary 2012-06-30, 22:36   #2362
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

hej dziewczyny nie mam siły was nadrabiać, przez cały dzień biegałam po tym upale na sesji zaręczynowej. jestem wykończona
wrzucam zdjęcia z próbnego makijażu ale są one zrobione 6 godzin po tym jak został zrobiony i już trochę zszedł...
jak będę miała lepsze zdjęcie to też pokaże - co sadzicie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg _DSC9258DoryMakijaz_4male.jpg (11,7 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg _DSC9271DoryMakijazmale.jpg (16,4 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg _DSC9274DoryMakijaz_1male.jpg (18,2 KB, 53 załadowań)
Dorka__00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 22:39   #2363
Ahri
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
A ja dziś całe popołódnie leniuchuje z Tż
Byliśmy na wieczornym spacerku i było bardzo miło,oświadczył mi się po raz 100
Już się doczekać nie możemy tego dnia zwłaszcza że odebraliśmy dziś obrączki,są piękne,jak będe miała chwile to Wam pokaże
Zazdroszczę Ci, że leniuchujecie razem, mój jest w UK, a ja w PL i strasznie za nim tęsknię .

Nie mogę się doczekać zdjęcia .

Stary 2012-06-30, 23:08   #2364
Dancing_Lady
Raczkowanie

Dzisiejszym PM życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia !

I think I wanna marry you...

Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 23:09   #2365
Cierpliwosc
Zadomowienie

Słodkich snów!
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 23:17   #2366
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
za piwonie. Co do tańca widać, że nawet jaky coś nie wyszło to będziesz przeszczęśliwa, że jest już po
ogolnie bardzo mi sie podoba, tylko moj organizm nie przyjmuje go w wiekszych ilosciach niz 1

Dziewczyny jestem hardkorem - wydepilowalam sobie depilatorem pachy. Myslalam ze umre z bolu, ale pozbylam sie wszystkich wloskow co do jednego. Mialam isc przed weselem na depilacje laserem, ale jak poczytalam na forach, ze trzeba wydac kilka tysiecy zeby byly efekty, a i to nie jest pewne to postanowilam uzyc depilatora. Ja po goleniu mam zawsze podraznienie, ktore znika po kilku dniach kiedy pojawiaja sie wloski, wiec generalnie zawsze wyglada to zle Na slubie chcialam zeby bylo idealnie i mam nadzieje ze bedzie. Ale bol byl nieziemski. Jeszcze zgubilam nakladke masujaca wiec jestem hardkorem nad hardkorami

---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ----------

poza tym jestem szalenie zakochana w moim Narzeczonym

Edytowane przez ladystar
Czas edycji: 2012-06-30 o 23:17
Stary 2012-06-30, 23:22   #2367
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dorka__00 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny nie mam siły was nadrabiać, przez cały dzień biegałam po tym upale na sesji zaręczynowej. jestem wykończona
wrzucam zdjęcia z próbnego makijażu ale są one zrobione 6 godzin po tym jak został zrobiony i już trochę zszedł...
Bardzo ladny, ja mialam niemal identyczny, tylko dolna powieke mialam bardziej podkreslona. Ale ta sama gama kolorystyczna

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-30, 23:25   #2368
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

Cytat:

mnie się bardziej podoba koronka - pięknie wygląda
Dorka__00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 23:53   #2369
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
pięęękne

Cytat:
Napisane przez Dorka__00 Pokaż wiadomość
bardzo mi się podoba

Cytat:
ogolnie bardzo mi sie podoba, tylko moj organizm nie przyjmuje go w wiekszych ilosciach niz 1

Dziewczyny jestem hardkorem - wydepilowalam sobie depilatorem pachy. Myslalam ze umre z bolu, ale pozbylam sie wszystkich wloskow co do jednego. Mialam isc przed weselem na depilacje laserem, ale jak poczytalam na forach, ze trzeba wydac kilka tysiecy zeby byly efekty, a i to nie jest pewne to postanowilam uzyc depilatora. Ja po goleniu mam zawsze podraznienie, ktore znika po kilku dniach kiedy pojawiaja sie wloski, wiec generalnie zawsze wyglada to zle Na slubie chcialam zeby bylo idealnie i mam nadzieje ze bedzie. Ale bol byl nieziemski. Jeszcze zgubilam nakladke masujaca wiec jestem hardkorem nad hardkorami

---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ----------

poza tym jestem szalenie zakochana w moim Narzeczonym
polecam wosk zapuścić paszki tak z 5 dni (u mnie to katorga), okropny ból przy depilacji i kilka tyg spokoju

jutro, w sumie dzisiaj.. o 8 egzamin I część ustny z ćwiczeń, o 11 ustny I część z wykładów. poproszę o dobicie.
branoc
Stary 2012-07-01, 00:10   #2370
melod_y
Zakorzenienie

Tyle co wrocilam do domu... Dzien niesamowicie napiety od samego rana.

Carmelova- bylismy w zakopiance kupilismy 2 koszule. 1 smietankowa i 1 biala Smiatankowa jeszcze zostala jedna wiec mysle ze nie wyczyscilismy zaspobow. pani bardzo sie zdziwila skad nam sie uwidzialo tam kupowac, a kiedy powiedzielismy ze "znajoma Nam polecila" byla jeszcze bardziej zdumiona i zaczela pytac jaka takze na tym temat sie urwal
Jeszcze raz dziekujemy TZ jest zadowolony !

a teraz ZLA wiadomosc....

Bylismy posluchac zespolu na zywo.. pod remiza... istna masakra. nie wiem czy to przez to ze sala byla mala i w samochodzie w wiekszej odleglosci kiepsko bylo slychac saksofon, czy faktycznie chlopaki sie troche wypalili
Glownie grali jakies "walczyki" czy cos w ten desen... ale to nie bylo ani wesela, ani tez zabawa... Slychac bylo same stare babki i dziadkow wiec jeden Bog wie co to bylo! Domyslalmy sie ze repertuar dobrali pod starsze towarzystwo ale mam mieszane uczucia..
Kiedy ich sluchalismy u nich w domu grali na prawde dobrze....
jestem niesamowicie rozczarowana i nie wiem co robic
na razie tlumacze sobie to wina malej sali i tym ze faktycznie z zewnatrz inaczej slychac muzyke i tym ze grali dla starszych osob kawalki dla mnie nie do przyjecia..

ide spac bo od 8 jestem na nogach i tyle co sie klade spac...

Jutro nadrabiam Was.

PMka zycze wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia !

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2012-07-01 o 00:12
melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości