|
|
#2342 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Czterolatki :)
a u mnie kupuje się JEDNEGO, bo to i tak za duża rozpusta
---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- ale mam gorzki posmak w gardle od antybiotyku po każdej dawce to samo, pierwszy raz mi się to zdarza. to normalne ?
|
|
|
|
#2343 |
|
Zakorzenienie
|
mnie nie pytaj, raz na sto lat coś takiego łykam
![]() ostatnio to zinnat , czy jakiś taki Miki zajada pączki co jakiś czas, "ale mamusiu kup mi takiego z tą posypką z cytryny " no wiecie ta skórka pomarańczowa kandyzowana,ale tak sobie wydumał, że to inny cytrus a propos cytrusów to przyszła mi wyciskarka aż z dojczlandii, no i zonk mam pecha, bo nie zadziałała nawet ani chwili znowu pisałam do serwisu reklamacyjnego, znowu paniusia aż z Niemiec do mnie dzwoniła, że przeprasza, znowu mi posyłają wyciskarkę , prosiłam, żeby choć sprawdzili czy działa
Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2013-02-06 o 21:13 |
|
|
|
#2344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaz przez te nerwy tyle schudlam, ze moglabym sobie pozwolic, ale mnie w ogole nie ciagnie do slodyczy. co do antyku, to bor ma teraz taaaki mega gorzki! musze mu dawac zawsze pol kubka pica do popijania co do filtra, to wlasnie moze pod nim i wiesz tam w przewodach moze byc jeszcze brudno. a nie masz przez przypadek wlaczonego obiegu wewnetrznego? czasem przez przypadek sie nacisnie i pozniej paruja szyby Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2013-02-06 o 21:27 |
|
|
|
|
#2345 |
|
Zakorzenienie
|
Jowisz ja tez sie nie znam
sama sie Was radzilam. Niech Ci dobrze sluzy zte, ciekawe czy bedziesz zadowolonaWiki w koncu padla. Spala pi drodze, do tego jakas impra na stolowce i panna zasnac nie chciala. A ja padam na pysk ![]() dobranoc babeczki
|
#2346 |
|
Zakorzenienie
|
Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is Edytowane przez Anisia25 Czas edycji: 2013-02-06 o 23:44 |
|
|
|
#2347 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
a ja pojadę na świeże pączki do teściowej |
|
|
|
#2348 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spoko. jak dotrze to ocenię czy sprzedawać czy nie korzastacie z nowego wyglądu allegro ? jak od paru dni tak (jako miłośniczka zmian ), ale wczoraj musiałam wieczorem napisać bo mi poznikały kwadraciki do ohaczania szczegółowych parametrów nawet szybko odpowiedzieli, obsługa klienta działa ![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Cytat:
![]() ja ostatnio mówiłam mamie (bo pytała czy ćwiczę a nie ćwiczę jeszcze),że przecież od marca będę chudła w oczach z tęsknoty. myślałam,że umrze ze śmiechu |
||
|
|
|
#2349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2350 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha, moj zawsze na wyjazdach jednego z nas uswiadamia sobie jak bardzo mnie kocha. Zawsze mu wtedy powtarzam, ze kocha mnie jak mnei nie ma
|
#2351 |
|
Zakorzenienie
|
Ja robilam w sobote paczusie, ale chyba zly przepis bo mi nie smakuja tak jak te mamusi.. och
tlusty czwartek bez paczusiow u nas . Tak mi sie chce! kto sie zlituje nade mna i mi wysle?Ja mialam dzis pierwsze badanie, chyba z pol litra krwi mi sciagneli, wampiry jedne!
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2352 |
|
Zakorzenienie
|
foty falam w ogrodzie
jest bosko!!!!!!!!!!!!!!!!
|
#2353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tak rzadko ostatnio tam zaglądam, wystawiłam buty przejściówki , dzieciaków Olki , bartkowe oczywiście zeszły ale Mikiego , beren-schuhe nadal czekają na swoją chwilę ciuchów na razie nie wystawiam , bo wyprzedaże w sklepach odwróciły uwagę od używek ![]() więcej grzechów nie pamiętam ... kolejna wycena zabudowy przedpokoju 4350 zł, czyli juz taniej a i rozwiązania projektowe fajniejsze mi gość przedstawił został jeszcze jeden spec jutro Miki zostaje w domu, tz jedzie do w-wy z kumplem na jakieś poprawki remontowe, a mi nie chce sie po Mikiego z Olutkową wybierać, w takie śniego-ślizgawki aaa własnie dziś przylookałam na parkingu Lidlowym, stało kilka oplów astra, no i właśnie wszystkie zaparowane szyby tak samo jak mój |
|
|
|
|
#2354 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
u nas też były pączusie wiem wiem przesadziłam z nimi, za cały dzień zjadłam aż 4 pączki ale jeden to był zamiast śniadania, drugi do kawy, 3 do towarzystwa a 4 na u mamy do kawy - zamiast kolacji ( aa obiad z tego powodu był mało kaloryczny ![]() Karolek mi się pochorował. Wczoraj popołudniu skarżył się że go boli ucho, pod wieczór doszła temp. ( na szczęście po nurofenie ładnie spadła ) kaszel miał już kilka dni, a wczoraj się nasilił. Poszłam z nim dziś do lekarza ( do przedszkola nie szedł) okazało się że ma już z jeden strony szmery na oskrzelach, zaglądała mu do ucha i stwierdziła że w lewym nic nie widać ( to co go bolało )a w prawym widać że coś się tam dzieje. Stwierdziła że to może z kataru. Nie możliwe jest żeby te krople zlikwidowały stan zapalny w lewym uchu, bo dziś popołudniu też go bolało, no i oczywiście doszła od razu temp. W sobotę idę do kontroli z nim. Niestety nie mogła mu przepisać wszystkich leków, którymi zawsze jest leczony, ze względu na to sanatorium. A tak u nas po staremu. W domu wiecznie syf, bo nadal łazienka w remoncie ( niesamowicie się z tego kurzy ) Krystian nadal kulej. Ja jestem stale zabiegana, nawet nie wiem czym, czas tak szybko umyka, niby coś robię, ale w rezultacie nawet nie widać co i gdzie Jutro idę pomóc mamie, bo tata odprawia w sobotę urodziny. A teraz idę zrobić obchód po pokojach i zmierzyć temp Karolkowi. |
|
|
|
#2355 |
|
Zakorzenienie
|
Zdrowka chorowitkom!
My, poki co zdrowi! I oby tak zostalo ![]() Dzis ostatni dzien pracy i przerwa dluzsza, wiec byle do 4.30 ooo i dzis wampirki i Piekna i Bestia
|
#2356 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
wrocilismy ze spaceru, Wiki z godzine bawila sie w sniegu jK w piasku. Wieczorem jedziemy na kulig. Nie wiem co z basenem bo Wiki katarzy i kaszle. Kristi trzymam kciuki za Karolka. Wikuli na szczescie ucho przeszlo, tez miala raczej z kataru ale goraczki nie miala
Edytowane przez taka sobie Czas edycji: 2013-02-08 o 12:10 |
|
|
|
#2357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I przestanie miec nizej niz 36.6 Milej zabawy Takusna!
|
|
#2358 |
|
Zakorzenienie
|
hej
a wy gdzie się podziewacie Wierzycie że dopiero co usiadłam Karolek dziś 0bez temp, na ucho sie nie skarżył, a kaszel ma mokry, więc liczę że nie będzie tak źle. Do popołudnia miał bardzo brzydki katar ( żółto zielony ) a później tak choćby lepszy. W oddechu niestety słychać świsty. Jutro jadę z nim na osłuchanie. Od rana mam szwagra w domu, będzie dalej działał w łazience, a popołudniu idziemy na urodziny do taty. Muszę jeszcze zrobić tort dla Krystiana. Coś mi się wydaje że ten dzień będzie baaardzo ciężki Niedziela się zbliża wielkimi krokami, a ja nadal nie wymyśliłam więcej zabaw, Takuśna dzięki Super że Wiki się tak fajnie bawi w śniegu. Mam nadzieję że u nas się na tyle poprawi że też będziemy mogli się wytarzać w śniegu. Mieliśmy tyle planów, związane z wyjazdem, a jak na razie wszystko szag trafia ( Krystian kulawy, Karol chory, a niestety Darka samego nie puszę gdzieś w góry ) |
|
|
|
#2359 |
|
Raczkowanie
|
Wiem,ze wiecie,ze Was podczytuje
![]() Juz kiedys sie z tego tłumaczyłam na innym nicku,mam tylko nadzieje ,ze nie jestescie zle,ale fajnie tu zagladac ![]() Pozdrawiam |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2360 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
widać, że wątek udał się na zimowe ferie miłego odpoczynku u nas też początek feriowania w województwie Miki jutro jedzie z tż do meblowego, a ja z Olką będziemy w domu, we wtorek na szczepienie , chcę wykorzystać czas miedzy katarami
|
|
|
|
#2361 |
|
Zakorzenienie
|
tu ferie były miesiąc temu
![]() u mnie nudy
|
|
|
|
#2363 |
|
Zakorzenienie
|
Joł baby! Dojechaliśmy do sarbinowa. 10h jazdy za nami. Do morza rzut beretem. Napisze jutro jak tu jest, bo póki co za oknem egipskie ciemności. Buziaki
sheridans miłego czytania
|
|
#2364 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
u mnie czas pędzi niesamowicie. Jutro jadę na kontrolę z Antkiem i na przepłukanie uszu po usunięciu migdałka a w środę jadę na ogólny przegląd do pediatry z dzieciakami a za tydzień w poniedziałek do pracy. Wczoraj byłam u rodziców na obiadku i kawce
|
|
|
|
#2365 |
|
Zakorzenienie
|
hej.
miałyście styczność z wózkiem Coneco Joker ? da radę 16kg plus ciuchy ???? |
|
|
|
#2366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2367 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Kurde Magda szkoda że nie mam w co zapakować mój wózek, bo bym Ci posłała na dwa miesiące Ja używam sporadycznie, Tymek dałby radę chwilę bez moja mama też ma inglesinę espresso, stoi i czeka na ostatniego bobasa w rodzinie Ja po badaniach, jutro pędzę do endokrynologa, bo TSh brzydkie, w środę rano gienek Tymek w domu w przedszkolu w zeszłym tygodniu był tylko w piątek (ze względu na dupkkę) Dzisiaj o 8 byliśmy u lekarza, bo tak go ten tyłek szczypie Dostał w sobotę srodek na robaki, jeszcze mam mu zrobić 3 x kał czy nie ma jakiejś bakterii.
|
|
#2368 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki Jola.
wezmę to coneco za 70zł. dostanę do ręki, bez jeżdżenia. może za 2 mce sama opchnę za 2 wina, i przeżyję ten wydatek tymczasem dziś wniosek napisałam o zmianę terminu czerwcowo-lipcowo-ekscorwackiego na pierwsze dwa tygodnie marca będę wtedy prowadzać Igę ale na 7.45.dziś będę miała nowy telefon ale jeszcze nie wiem jaki Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2013-02-11 o 12:03 |
|
|
|
#2369 |
|
Zakorzenienie
|
UWAGA!
Mam nowego lidera w klasyfikacji najbardziej idiotycznych nazw wątków: "Choć węszą konfidenty, to kusi droga tędy, gdzie bany lecą za hejty "Zbliżamy się do poziomu zera absolutnego! A tak na marginesie.... zszokowana jestem lekko tym Benedyktem XVI... Edytowane przez Sosnowa Czas edycji: 2013-02-11 o 16:16 |
|
|
|
#2370 |
|
Zakorzenienie
|
kurka dzwonił gienek przełożył mi wizytę na czwartek rano, a ja już się tej środy nie mogłam doczekać
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:34.

po każdej dawce to samo, pierwszy raz mi się to zdarza. to normalne ?

tlusty czwartek bez paczusiow u nas
jest bosko!!!!!!!!!!!!!!!!

będę wtedy prowadzać Igę ale na 7.45.