![]() |
#2341 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXV
ajjj mialam ogladac Holiday a przekimalam na lozku caly film , teraz nie bede mogla zasnac , ex siedzi na gadu ale cisza, pierwszy raz od wtorku siedze na widoku bo do tej pory sie ukrywalam
---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- na onecie sa zdjecia gwiazd, ktore przyjaznia sie ze swoimi ex :P
#2342 |
Zadomowienie
|
Ja dalej nie wierze, ze ten idiota spowodowal, ze sie zalamalam. Ja jestem taka wygadana i tak ciagle sie smieje, ze nie rozumiem. Dzis stalam na promocjach, wino promuje
![]() ![]() ![]() ![]() edit: znow piesio jak dzidzia, lezy na plecach po kolderka obok mnie xD taki zmeczony bo nawet nie przesunal sie jak chcialam sie polozyc :P
W życiu nie ma powrotów, czas przecież nigdy nie zawraca... Edytowane przez Kwiatuszek133 Czas edycji: 2012-12-22 o 22:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#2343 |
Konto usunięte
|
Ja dziś mam wyjątkowo "dobry" wieczór. A to oznacza kataklizm jutro, jeśli dziś jest dobrze, jutro będzie 2 razy gorzej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2344 |
Raczkowanie
|
napisal ;/ jak gdyby nigdy nic
#2345 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2346 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2347 |
Raczkowanie
|
chwilke popisalam z nim bo niby mamy sie kumplowac wiec zeby nie bylo ze fochy stroje to sie odezwalam jak napisal, a poza tym ja mam taki charakter, ze swieta to pojednanie musi byc
#2348 |
Zakorzenienie
|
A ja robię sobie refleksy na głowie, oby ładnie wyszły. Myślałam nad radykalną zmianą i zrobieniem z siebie blondynki, ale refleksy dobre na początek
![]()
#2349 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2350 |
Zakorzenienie
|
Si.
A tak w ogóle to sobie gigantyczny świerk dzisiaj przytargałam i czeka mnie ubranie drzewka. I tak się zmęczyłam tym wszystkim, że od 15 do teraz spałam, to teraz trza pracować!
#2351 |
Zadomowienie
|
Moj wczoraj wieczorem zagadał na gg...pytal dlaczego go usunelam z fb :P
Chwile pogadalismy, dołączalam do swoich wypowiedzi takie emoty " ![]() ![]() Chyba oczekiwał ze bede załamana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2352 |
Konto usunięte
|
Witajcie. Nie zmieniam konta bo w tej sytuacji niewiele to zmieni. Podczytywałam wątek od jakiegoś czasu i zastanawiałam się, czy kiedyś przyjdzie czas na to bym i ja coś tu napisała... Stało się.
Przyłączam się do wątku jako ta druga strona, porzucająca. Póki co się trzymam, decyzja nie była łatwa i naprawdę krwawiło mi serce... Rozum przeważył, mimo że serce głośno krzyczało i chwilami chciałam rzucić mu się na szyję i przeprosić, wrócić do tego co było... A było różnie. Z jednej strony czuję w środku, że podjęłam dobrą decyzję i póki co staram się nie dopuszczać do głosu serca. I nie wiem, czy to cisza przed burzą, bo spodziewałam się gorszych fajerwerków w środku i totalnego załamania czy ten stan względnego spokoju i przekonania o słuszności utrzyma się dłużej... Mimo to potrzebuję miejsca by móc się wygadać... |
![]() ![]() |
![]() |
#2353 |
Zadomowienie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;3826142 2]Witajcie. Nie zmieniam konta bo w tej sytuacji niewiele to zmieni. Podczytywałam wątek od jakiegoś czasu i zastanawiałam się, czy kiedyś przyjdzie czas na to bym i ja coś tu napisała... Stało się.
Przyłączam się do wątku jako ta druga strona, porzucająca. Póki co się trzymam, decyzja nie była łatwa i naprawdę krwawiło mi serce... Rozum przeważył, mimo że serce głośno krzyczało i chwilami chciałam rzucić mu się na szyję i przeprosić, wrócić do tego co było... A było różnie. Z jednej strony czuję w środku, że podjęłam dobrą decyzję i póki co staram się nie dopuszczać do głosu serca. I nie wiem, czy to cisza przed burzą, bo spodziewałam się gorszych fajerwerków w środku i totalnego załamania czy ten stan względnego spokoju i przekonania o słuszności utrzyma się dłużej... Mimo to potrzebuję miejsca by móc się wygadać...[/QUOTE] Witaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2354 |
Raczkowanie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;3826142 2]Witajcie. Nie zmieniam konta bo w tej sytuacji niewiele to zmieni. Podczytywałam wątek od jakiegoś czasu i zastanawiałam się, czy kiedyś przyjdzie czas na to bym i ja coś tu napisała... Stało się.
Przyłączam się do wątku jako ta druga strona, porzucająca. Póki co się trzymam, decyzja nie była łatwa i naprawdę krwawiło mi serce... Rozum przeważył, mimo że serce głośno krzyczało i chwilami chciałam rzucić mu się na szyję i przeprosić, wrócić do tego co było... A było różnie. Z jednej strony czuję w środku, że podjęłam dobrą decyzję i póki co staram się nie dopuszczać do głosu serca. I nie wiem, czy to cisza przed burzą, bo spodziewałam się gorszych fajerwerków w środku i totalnego załamania czy ten stan względnego spokoju i przekonania o słuszności utrzyma się dłużej... Mimo to potrzebuję miejsca by móc się wygadać...[/QUOTE] Hej Czemu z nim zerwałaś ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2355 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, czy to normalne w pierwszych dniach po rozstaniu, że myśli o eks wypełniają cały mój dzień? To smutne, ale on jest moją ostatnią myślą przed zaśnięciem i pierwszą po przebudzeniu. A świadomość, że nas już nie ma tak mnie przytłacza, że nie mam nawet siły wstać z łóżka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2356 | |
Konto usunięte
|
Przyłączam się do wątku jako ta druga strona, porzucająca. Póki co się trzymam, decyzja nie była łatwa i naprawdę krwawiło mi serce... Rozum przeważył, mimo że serce głośno krzyczało i chwilami chciałam rzucić mu się na szyję i przeprosić, wrócić do tego co było... A było różnie. Z jednej strony czuję w środku, że podjęłam dobrą decyzję i póki co staram się nie dopuszczać do głosu serca. I nie wiem, czy to cisza przed burzą, bo spodziewałam się gorszych fajerwerków w środku i totalnego załamania czy ten stan względnego spokoju i przekonania o słuszności utrzyma się dłużej... Mimo to potrzebuję miejsca by móc się wygadać...[/QUOTE] Hej! Czemu nie jesteście już razem? Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2357 |
Raczkowanie
|
Czy zamierzacie wysyłać życzenia swoim EXom?
Strasznie mnie kusi żeby sprowokować kontakt w ten sposób ale nie wiem czy to ma sens. Przypomnę niektórym dlaczego tu jestem, bo to może sugerować odp. na moje pytanie. Byłam z M. kilka miesięcy, miałam wtedy problemy z poprzednim chłopakiem, nie zależało mi, byłam bardzo trudna. On się zaangażował, robił wspólne plany, bardzo się mu podobałam. W pewnym momencie moje fochy wzięły górę i M. zerwał ze mną, mówiąc że mamy inne charaktery, że ciągle mi coś nie pasuje. Straciłam z nim kontakt, nie chciał się nawet spotkać, unikał mnie. Dwa razy widziałam go kiedy dawał mi książkę, ale nie przeprowadziliśmy nawet zwykłej rozmowy, jakieś dwa tygodnie temu zaproponowałam wspólny spacer bo mieszka obok mnie ale akurat wychodził (potem dowiedziałam się, że faktycznie miał spotkanie w pracy). Napisałybyście życzenia? |
![]() ![]() |
![]() |
#2358 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A sama nie będę po raz kolejny, tradycyjnie, JAK ZWYKLE wyciągać ręki. Może coś jeszcze dojdzie. Cześć Shanaya, kojarzę Cię z innych wątków ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2360 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2361 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2362 |
Konto usunięte
|
Ulicznica
![]() Zaczęłam mieć wątpliwości... Z tymże jest to dosyć długa historia. |
![]() ![]() |
![]() |
#2363 |
Zakorzenienie
|
Możesz napisać, tutaj jest na to mnóstwo miejsca i słuchających
![]()
![]() |
#2364 |
Rozeznanie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;3826224 7]Ulicznica
![]() Zaczęłam mieć wątpliwości... Z tymże jest to dosyć długa historia.[/QUOTE] mamy dużo czasu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2365 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, możecie pomóc?
![]() Jeśli mam exa w znajomych na facebooku i nie chcę żeby jego posty czy statusy mi się pokazywały w aktualnościach, to wystarczy, że włączę tę opcję 'zrezygnuj z subskrypcji użytkownika.....' ?? Ta osoba będzie mogła dalej się ze mną kontaktować, prawda? Będę widziała np, że jest dostępna na czacie? Wybaczcie za banalne pytania, ale nie bardzo się znam na takich sprawach ![]()
#2366 |
Raczkowanie
|
Mhmm, a wy na moim miejscu napisałybyście mu życzenia czy to juz bedzie żałosne narzucanie się??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2367 |
Zakorzenienie
|
Ja nie wyślę życzeń eks, nawet gdybym chciała, to zepsuł mi się telefon i utraciłam wszystkie numery. Ale jeżeli on napisze, to mu odpowiem.
Refleksy na włosach wyszły mi zjawiskowe, jedna z nielicznych pozytywnych rzeczy ostatnio.
#2368 |
Zakorzenienie
|
paputek00, napisz.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2369 |
Wtajemniczenie
|
Ale mam ochote napisać do eksa.cokolwiek byleby tylko odpisał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2370 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.