|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2341 |
Rozeznanie
|
Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012
hej dziewczynki
DZOKER - trzymam kciuki i mysle ze wkoncu przerwalas zla passe wiec po cichutku gratuluje ![]() u mnie jest tak: mój tz poszedł do lekarza i okazało się ze miał jakiegoś wodniaka który sam pekl i teraz się wszystko ladnie goi za tydzień znow usg i kontrola alez się ciesze ze wsumie mu nic nie jest bo tyle podejrzeń było ![]() Lilo 89 mam tez 6dc wiec będziemy czekac razem ja zaczelam cykl z clo wiec owu powinna być i mam nadzieje ze teraz posypia się II kreseczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2342 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mówisz że się posypią?? trzymam Cie za słowo ![]()
![]() |
#2343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też mam nadzieję że zasypiemy wątek II kreseczkami |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2344 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny udało się!!!!
Nie mam już wątpliwości co do drugiej kreski- od wczoraj wyraźnie widać. Jutro wieczorem wrzucę wam fotki! Tempka wysoko, czuję się super!!! Rodzice już wiedzą, jedni i drudzy oraz nasze rodzeństwo i to jest taka radość nie do opisania!!!! Jak obiecałam opiszę wam swój cykl, tempki, czego używałam itp- jutro wieczorem zasiądę sobie z herbatką i napiszę co i jak! Jutro też dzwonię do lekarza żeby umówić siię na wizytę- tak myślę na spokojnie w przyszłym tygodniu dopiero bo jak policzyłam moja ciąża ma około 2 tyg.- na usg może nie widać. Teraz tylko pozostaje mi wierzyć w to że na wizyycie wszystko okaże się OK! Kiedy testujecie?? trzymam kciuki!! ![]() ![]() ![]() ![]() Która następna?? ![]() ![]()
#2345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak Tzowi powiedziałaś? Czekamy na instrukcje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2346 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2347 |
Zadomowienie
|
dzoker gratulacje czekamy na relację co i jak, trzymajcie się ciepło
![]()
#2348 |
Zadomowienie
|
dzokero, ale czaaaaaaad
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2350 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki chciałam wam tylko powiedzieć, że nie będzie mnie jakiś tydzień, bo lecimy na urlop do domku
![]() Mam nadzieję, że jak wrócę, to będzie dużo więcej II kreseczek ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2351 |
Zadomowienie
|
Trzymaj się Małgoś, udanego wypoczynku
![]() my tymczasem czekamy na relację dzokerki! ag9, a ty w ktorym cyklu staran jestes? Edytowane przez Eleo765 Czas edycji: 2013-04-12 o 09:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2352 | ||
Zakorzenienie
|
Hej już prawie popołudniowi
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() byłam z rana na badaniach. Nasiusiałam w pojemniczek krwi im zostawiłam tylko że dla potrzebującej osoby by starczyło ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2353 | ||||||
Rozeznanie
|
Witam się i ja
![]() Wczoraj już nic nie pisałam, bo tak mnie wieczorem zmogło, że już o 21 padłam i zasnęłam. I spałam do rana jak zabita, ledwo się zwlokłam do pracy ![]() Cytat:
Już nie myślę - przynajmniej staram się. Co ma być to będzie i tyle. Co do fryzury to właśnie je sobie wycieniowałam. Miałam wcześniej takie za brodę i zapuścić postanowiłam, no i tak rosły sobie bez ładu i składu, ale teraz już jest jakaś fryzurka, więc zadowolona jestem. A wałki rzepy muszę właśnie gdzieś z dna szafy wyciągnąć. Chociaż ja to nie bardzo mam kiedy w tych wałkach zasuwać ![]() Gratuluję postanowień wiosennych. My też niby teraz staramy się lepiej odżywiać. Chcemy też biegać, ale na razie czekamy na lepsze warunki pogodowe. Cytat:
![]() ![]() No to niezły weekend się Wam szykuje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Dawaj nam tu tylko relacje, co i jak i kiedy i w ogóle jak to zrobić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez Gegee Czas edycji: 2013-04-12 o 11:51 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2354 |
Zadomowienie
|
pradip, trzymamy z toba kciuki do poniedzialku
![]() a ja dzisiaj odkrylam (pozno bo pozno) ze mam dziwnie krotka faze lutealna, mialam 8 dni, 11 i 9. juz sie boje ze jak w pon. powiem o tym lekarzowi to mnie oleje :/ a przeciez krotka faza lutealna moze byc przyczyna nieplodnosci... ech gegee, wyczytalam kiedys, ze nie ma zlej pogody, są tylko slabe charaktery ![]() ![]() Edytowane przez Eleo765 Czas edycji: 2013-04-12 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2355 | |
Rozeznanie
|
Dziewczyny,
natchnęło mnie też pytanie Eleo... ja już nie ogarniam która w którym cyklu jest, w którym wyszło naszym zafasolkowanym i tak sobie pomyślałam, że ja mogę jakąś listę zrobić i potem w podpisie mieć link do wiadomości z listą. Każda jakby co to sobie na ten link z podpisu kliknie i będzie wiedziała. To taka luźna propozycja, jak chcecie to mogę spróbować się tym zająć (nie wiem tylko jak zrobić link do wiadomości ![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2356 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2357 |
Raczkowanie
|
DZOKER GRATULACJE
![]() ![]() ![]() Przerwałaś złą passe mam nadzieje ze za niedługo bedzie wiecej informacji o II kreskach ![]() Czekamy na instrukcje co i jak ![]() A ja lekko podłamana bo nie rozumiem jak tak może byc pewna osoba z rodziny meza usuneła ciaze ok 2lat temu a w środe chodze na fb i widze ze w ciazy jest normalnie mnie szlak trafil i jak tu sprawiedliwość;/ ![]() ![]() A do tego czasem mi sie w głowie zakreci ale ja juz sama nie wiem czy to samo wkret czy nie okres mam dostac 19 wiec sie okaze gin kazał 1,2 działać i jak bylam na kontroli to jeszcze 5 ale my i tak dzialamy czesciej wiec jakas nadzieja jest ale juz sie nie nakrecam . A ja chodze na fitness zumbe chciała bym na basem ale pływac nie umiem znaczy na wodzie sie utrzymam ale maz śmieje sie bo to styl "mieszany" ![]() a teraz i tak jestem lekko przeziebiona ale nie ryzykuje i nie biore zadnych leków tylko domowe sposoby wygrzanie sie i herbatka ![]() Ide robic nalesniki z serem polane sosnesm truskawkowym bo chodzi za mna taki obiadzik :P Pozdrwiam ps aaaaa ja jestem za taka lista ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2358 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tyle rozmawiacie o tej TSH że aż sama jestem ciekawa wyników. Co do Fazy lutealnej to mi program na komórce wyznaczył ze też trwa mi 8 dni ![]() Mam nadzieje że lekarz cie nie oleje a idziesz do jakiegoś nowego czy swojego stałego? Cytat:
W głowie to i mi się często kręci ale trzymam kciuki żeby u Ciebie to było to ![]() Podziel się obiadkiem... Podziwiam Was nawet za te plany dot biegania. Jak wiekszość sportów uwielbiam tak biegać niecierpię. Basen mi sie marzy ale funduszy brak... Fajny pomysł z linkiem a Ty Gegee będziesz musiała dużo pisać żeby link był zawsze pod ręka :P |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2359 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Eleo - ja od dzisiaj w 4 cs... bo właśnie dostałam @... Jeśli to prawda że faza lutealna trwa zawsze 14 dni, to u mnie licząc od dnia po tym, w rtest owulacyjny idealnie pokazał owulację, minęło 13 dni. Czy godzina, w której przychodzi @ ma jakieś odzwierciedlenie w czasie owulacji? (rano, popołudniu, wieczór itd..) ? Przytulaliśmy się i dzień przed, i dzień po - hmmm no i nic. ![]() Gegee - ja też nie ogarniam, która jest w którym cyklu, wiec Twój pomysł bardzo mi sie podoba. Tak wiec: 4 cs, 28 lat (rocznikiem 29), OM 12.04.2013. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2360 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No to się zabieram w takim razie za zbieranie danych. Która chce, żeby ją wpisać na listę to poproszę dane na priv (łatwiej mi będzie ogarnąć niż na wątku). Czy może być w takiej konfiguracji: nick, ew. imię, wiek, cykl starań, OM i może coś jeszcze? Cytat:
![]() Eleo - jak będziesz na wizycie to koniecznie się wypytaj i daj nam znać. ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Aaaaa no i oczywiście nasze zafasolkowane także proszone są o przesłanie danych (nick, ew. imię, wiek, tp, cykl w którym się udało) ![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Ag9 - przykro mi, że @ przylazła ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2361 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ta faza powinna trwać zawsze tyle samo najlepiej 14 dni ale organizm to nie maszyna wcale nie musi być tak idealnie. Zapytaj najlepiej lekarza jak będziesz na wizycie. Ja też mam strasznie krótką (teraz program wyznaczył mi 8dni ![]() Cytat:
![]() ![]() Zaraz Ci wyśle wiadomość |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2362 |
Rozeznanie
|
WIadomo, ze przyjemność
![]() Ja właśnie na kolacyjke uciekam. Jestem taka glodna ze aż się boje myśleć ile zdołam pochłonąć. Ostatnio mam jakieś napady głodu, co 2-3 h jak czegoś nie zjem to mam wrażenie jakbym zaraz miala zemdleć. Chyba cukier powinnam sobie zbadać ![]()
![]() |
#2363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() PS senność, napady głodu... czyżbyście z wyjazdu wróciliście we trojkę? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2364 |
Rozeznanie
|
Pradip - proszę mnie tu nie nakręcać
![]() ![]() Dziewczyny, tak się dzisiaj obzarlam, ze ledwo się ruszam. To tak a propo zdrowego odżywiania i biegania ![]()
![]() Edytowane przez Gegee Czas edycji: 2013-04-12 o 19:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2365 |
Zakorzenienie
|
Gegee w takim razie siedzę już cichutko no może jeszcze tylko podpowiem ze można by teraz spalić kalorie z Tz...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2366 |
Rozeznanie
|
Nawet tego nam się nie chce
![]() ![]()
![]() |
#2367 |
Zakorzenienie
|
Jak się zaczniecie głaskać po brzuszkach to się zachce poza tym noc jeszcze młoda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2368 |
Rozeznanie
|
Ja to uwielbiam po pleckach.....
![]()
![]() |
#2369 |
Zakorzenienie
|
moimi faworytami są plecy i kark...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2370 |
Rozeznanie
|
Mmmmm...ale się rozmarzylam... Chyba nie przepuszcze dzisiaj TZ tych pleców
![]() Coś Madziusia nam dzisiaj zaginęła. Chyba ostro działa ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.