|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2341 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
tak jak BELSENO, że robimy to przede wszystkim dla siebie!! I to,ze je zrobię też nie świadczy ze będe odrazu biegać niemalże nago. Po prostu myśle ze fajnie jest miec świadomość ze ma się fajne cycki!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2342 |
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Niezadowolencjo Amorcio ma rację. Nie masz pojęcia jak kolega by odpowiedział czy zachował się w danej sytuacji skoro jest nieśmiały i zamknięty w sobie. Wyobraź sobie, że jednak zrobiłaś to o czym pomyślałaś, udało Ci się wyrwać przez neta jakąś kobitkę i mu o tym mówisz. Jakby się poczuł? Przypuszczam, że jak skończona niedojda, wpędziłoby go to w jeszcze większe kompleksy i mógłby się jeszcze bardziej w sobie zamknąć. Druga sprawa, gdyby jednak spotkał się z jedną z tych dziewczyn i jej podobał się "stworzony" przez Ciebie kolega, którym on nie jest i zostałby olany? Też nie za miła sytuacja. Gdyby Cię o to poprosił to byłaby inna sprawa, ale na własną rękę tego nie rób.
To nie znaczy, że nie możesz nic dla niego zrobić. Ja Ci podam w miarę podobny przykład, ale mojej przyjaciółki. Poznałam ją w pierwszy dzień szkoły w technikum. Dziewczyna ze wsi, nieśmiała, zamknięta w sobie, przy kości. W klasie wszyscy jej dokuczali, mimo tego, że nikomu w drogę nie wchodziła i była miłą dziewczynę. Ja stawałam w jej obronie ile mogłam a jak coś się działo to chowała się za moimi plecami. Tylko przecież nie mogłam za nią robić wszystkiego, nie przebywałyśmy 24h na dobę. Płakała i użalała się nad sobą i szczerze powiem, że z bólem serca nieraz opierdziel ode mnie dostała, trzeba było dać jej porządnego kopa do działa, trochę podpuszczać ją, żeby się nie dała tak gnoić. Teraz nikt nie jest w stanie uwierzyć, że kiedyś taka była. Wariatka jakich mało, bezpośrednia, pewna siebie, nie daj Boże jej ktoś coś powie, do tego schudła 30kg a chłopoki to się za nią uganiają ![]() Jeżeli chcesz pomóc koledze to postaraj się coś zmienić w jego podejściu, pomóż mu nabrać pewności siebie i zmienić nastawienie choć do swojej osoby a z czasem to zaowocuje. Daj mu kopa do działania, żeby wziął się w garść, to najlepsze co możesz dla niego zrobić.
#2343 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- a dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2013-02-23 o 19:54 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2344 |
Raczkowanie
|
wrzucam fotki w przymiarkach do koronki proszę luknąć
![]()
#2345 |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=belseno;39418232]w odp. na drugie pytanie napiszę UCZCIWIE, żadna kobieta nie lubi być oszukiwana.
---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- ile ml tego ryżu nosisz? ![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- no tak...a na początku jak mięśni nie ma to ciągnie się plecami...i cała zagadka wyjaśniona ![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- a dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- o!o! no to już nie ma odwrotu ![]() A 350ml ryzu naladowalam w skarpety ![]() ![]() No skoro tyle pisze co dzień to chyba mozna ale mi brakuje funkcji zwyklego komputera a i literowek sporo mi wychodzi bo laptop szybszy Belseno ja wybrala tablet z androidem zeby byl kompatybilny z komorka, i android jest otwartym programem, ma bardzo duzo mozliwosci, np jak pisze nie potrzebuje pilotow do tv, dekodera, dvd, tunera bo mam aplikacje i wszytkie te urzadzenia obsluguje robiac cos na tablecie. Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-02-23 o 20:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2346 |
Zadomowienie
|
Drogie kobietki, znalazłam ideał swoich przyszłych piersi i to z pod ręki mojego doktorka
![]() ![]()
#2347 |
Rozeznanie
|
wow, jest moc!
![]() ![]()
#2348 |
Zadomowienie
|
Witajcie kobietki! Nie mam czasu nawet Was nadrobić, ani popisać, ale o Was pamiętam
![]()
#2349 |
Wtajemniczenie
|
Hej hej, a w temacie cwiczen
![]() Na razie mamy ab ripper x i 6tke Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-02-23 o 20:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2350 |
Zadomowienie
|
belsenko,
dlatego A6W zaczęłam robić jka już troszkę brzuszek przygotowałam ![]()
#2351 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a Ty kiedys cos pisałas,ze wystarczy 5 minut dziennie brzuszków,ze więcej to i tak daje ten sam efekt?? Dobrze ja cos pamiętam,czy jednak poknociłam?? ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- [QUOTE=Amorcio;39418439 Belseno ja wybrala tablet z androidem zeby byl kompatybilny z komorka, i android jest otwartym programem, ma bardzo duzo mozliwosci, np jak pisze nie potrzebuje pilotow do tv, dekodera, dvd, tunera bo mam aplikacje i wszytkie te urzadzenia obsluguje robiac cos na tablecie.[/QUOTE] Matko,ja jeszcze nie ogarniam tej techniki...długo nie mogłam się zdecydować na telefon z dotykowym wyświetlaczem-mam go już rok,a jeszcze mnie on wkurza ![]() Secherezade, byłam w albumiku...śliczności:lov e: zresztą komentarze ode mnie masz ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2352 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zauwazylyscie, ze od kad jestesmy w nowej czesci forum nie ma problemu z logowaniem sie? Chyba te problemy byly spowodowane przeladowaniem ) Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-02-23 o 20:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2353 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2354 |
Przyczajenie
|
Cześć>Czy ktos może mi dokładnie powiedzieć jak to jest z tymi wkładkami sylikonowymi?Chodzi mi dokładnie o to czy są jakieś które zostają nam do końca życia,czy jednak wszystkie po czasie trzeba wymienić?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2355 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2356 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2357 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A komórkę właśnie będę zmieniać i no cóż wracam do starych wygodnych dla mnie telefonów z klawiaturą ale nie wiem czy one mają androida - chyba nie...ale ja potrzebuje telefonu tylko do dzwonienia, bezproblemowego, również na dworze w zimie i w samochodzie więc musi być klawiatura i dlatego pomyślałam, że dodatkowo tablet by mi się przydał.
![]() |
#2358 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To nie znaczy, ze tyle ma miec implant ale moge pokazac jaki mniej wiecej duzy cyc ![]() Jak najbardziej tablet jest prosty . Ja komorke uzywam do dzwonienia robienia zdjec bo zawsze jest aparat pod reka i szybko przezuca sie z niego natablet lub laptop , sms juz malo (bo kiedys ok 600 na mc bylo i to praktycznie wszytko do TZ, innej moliwosci rozmowy na codzien nie mielismy) i mms a w samochodzie ....wlanczam bluetooth i obsluguje telefon z kierownicy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2359 | |
Zadomowienie
|
pisz nam tu co to za marka
![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2360 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2361 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2362 |
Przyczajenie
|
martwi mnie to ze np. za 5 czy 10 lat znowu będą kroić no i kasa,bo to wydatek niemały.A ile taka przyjemność dokładnie kosztuje,chodzi mi o całsć razem z badaniami.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2363 |
Zadomowienie
|
zamowilam w koncu tego panache
![]() czekam na przesylke ![]() gdyby ktoras byla zainteresowana to znalazlam go za 160 zl wiec jak cos moge podac link ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2364 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A z tą kierownicą to ja muszę zmieniać samochód czy kupuje się jakąś nakładkę? Sorrryyyy że takie może głupie pytania ale kompletnie się na tym nie znam ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2013-02-23 o 21:45 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2365 |
Raczkowanie
|
Rubineczko jak nastrój przed poniedziałkiem? Ja kilka dni temu miałam stresa, a teraz luzik
![]() ![]()
#2366 |
Zadomowienie
|
belseno wzielam 65 tak pomyslalam ze majac scisle mierzony obwod 72 powinieni pasowac-ma regulacje wiec powinno byc ok
ale dzieki za checi ![]() ![]() hehheh ja musze angazowac polowe forum zeby stanik kupic heheheh ![]() celinka mi tez pomogla dobrac ![]() ![]() chce go juz teraz i bede cwiczyc i cwiczyc az mi nogi padna ![]() zdecydowalam ze nastepne staniki kupie tylko i wylacznie na obwod 70 mowie o normlanych jednak chyba te 75 byly zlym pomyslem przy moim obwodzie ale poki sa nowe to ok ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2367 |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=belseno;39420511]ja
![]() ![]() ![]() ![]() A z tą kierownicą to ja muszę zmieniać samochód czy kupuje się jakąś nakładkę? Sorrryyyy że takie może głupie pytania ale kompletnie się na tym nie znam ![]() samochod musi byc wyposazony w kierownice wielofunkcyjną i zestaw telefoniczny czy jakos tak. Ja nie bardzo xnam sie co tam w srodku komputera siedzi ale wiedza samochodowa to niejednego faceta zaginam. Dziadek mnie zarazil, pozniej moj TZ, jeszcze w szkole sredniej siedzial w weekendy w warsztatach samochodowych, blacharniach, lakierniach. Od lat zajmuje sie silnikami tylko takimi co spalanie dobowe liczy sie w tonach ale nie benzyny tylko paliw stalych ktore trzeba najpierw podgrzac do jakiejs temp. O jego poprzedniej pracy mogla bym dlugo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2368 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a Fitappy to taka babka i robie od niej ćwiczenia na mieśnie wewnętrzne nóg, choć niekoniecznie mi się z nią dobrze ćwiczy ![]() http://www.youtube.com/user/fitappy2/videos
![]() |
#2369 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dla mnie to sama przyjemność ![]()
![]() |
#2370 |
Zadomowienie
|
tu jest link znalazlam go ale nie bylo mojego rozmiaru
ale tez nie drogo ![]() http://www.karoline.pl/product-pol-4...1-Purple-.html ja zamowilam tu i mialam rabat minus 10 procent http://bradea.pl/search?query=panache+sport&x=3&y=7 zamowilam prosto do Holandi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:02.