Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-23, 18:50   #2341
iloona79
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Ja tez raczej nie bede eksponowac cycuszkow, no chyba, ze przed TZ . On chyba by wolal, zebym je juz miala bo musi o nich sluchac a wolal by je ogladac, zawsze to juz cos namacalnego Niz sobie wyobrazac
Mój tż tez tak powtarza-już słuchać nie może,a ja też uważam
tak jak BELSENO, że robimy to przede wszystkim dla siebie!!
I to,ze je zrobię też nie świadczy ze będe odrazu biegać niemalże nago.
Po prostu myśle ze fajnie jest miec świadomość ze ma się fajne cycki!!
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 18:53   #2342
kicia_nh
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Niezadowolencjo Amorcio ma rację. Nie masz pojęcia jak kolega by odpowiedział czy zachował się w danej sytuacji skoro jest nieśmiały i zamknięty w sobie. Wyobraź sobie, że jednak zrobiłaś to o czym pomyślałaś, udało Ci się wyrwać przez neta jakąś kobitkę i mu o tym mówisz. Jakby się poczuł? Przypuszczam, że jak skończona niedojda, wpędziłoby go to w jeszcze większe kompleksy i mógłby się jeszcze bardziej w sobie zamknąć. Druga sprawa, gdyby jednak spotkał się z jedną z tych dziewczyn i jej podobał się "stworzony" przez Ciebie kolega, którym on nie jest i zostałby olany? Też nie za miła sytuacja. Gdyby Cię o to poprosił to byłaby inna sprawa, ale na własną rękę tego nie rób.
To nie znaczy, że nie możesz nic dla niego zrobić. Ja Ci podam w miarę podobny przykład, ale mojej przyjaciółki. Poznałam ją w pierwszy dzień szkoły w technikum. Dziewczyna ze wsi, nieśmiała, zamknięta w sobie, przy kości. W klasie wszyscy jej dokuczali, mimo tego, że nikomu w drogę nie wchodziła i była miłą dziewczynę. Ja stawałam w jej obronie ile mogłam a jak coś się działo to chowała się za moimi plecami. Tylko przecież nie mogłam za nią robić wszystkiego, nie przebywałyśmy 24h na dobę. Płakała i użalała się nad sobą i szczerze powiem, że z bólem serca nieraz opierdziel ode mnie dostała, trzeba było dać jej porządnego kopa do działa, trochę podpuszczać ją, żeby się nie dała tak gnoić. Teraz nikt nie jest w stanie uwierzyć, że kiedyś taka była. Wariatka jakich mało, bezpośrednia, pewna siebie, nie daj Boże jej ktoś coś powie, do tego schudła 30kg a chłopoki to się za nią uganiają
Jeżeli chcesz pomóc koledze to postaraj się coś zmienić w jego podejściu, pomóż mu nabrać pewności siebie i zmienić nastawienie choć do swojej osoby a z czasem to zaowocuje. Daj mu kopa do działania, żeby wziął się w garść, to najlepsze co możesz dla niego zrobić.

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 19:49   #2343
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Niezadowolencja Pokaż wiadomość
................. A drugie pytanie jak rozmawiać z kobietami??? Ciężkie zadanie przede mną, ale dam z siebie wszystko, by zaspokoić swoją ciekawość, a może przy okazji znajdzie się jakaś miła i pełna ciepła dziewczyna?
w odp. na drugie pytanie napiszę UCZCIWIE, żadna kobieta nie lubi być oszukiwana.

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

Cytat:
Chodze z tym ryzem pol dnia, wyslalam TZ mmsy i stwierdzil, ze fajny rozmiarek ale czy cycuszki beda mialy taki dziwny ksztalt?
Wiec jak pojde do doktorka, wezme ten ryz i stanior, zaloze i powiem...taka wielkosc chce a pozostale rzeczy na ktorych mi zalezy pokaże na zdjeciach. Mam nadzije, ze sie da takie cuda stworzyc z moich cycuszkow
ile ml tego ryżu nosisz?

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
plecki ok, nie bolą wcale, choć dopiero 11 dzień
ale podobno Ci, którzy ćwiczą nie napinając mocno brzcha, tylko ciągną ciało garbiąc plecy odczuwają ich ból
no tak...a na początku jak mięśni nie ma to ciągnie się plecami...i cała zagadka wyjaśniona

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
A dałam
a dziękuję

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Cytat:
Czytam sobie horoskop na ten rok i oto co naskrobali o moim znaku...zadbaj o swoją urodę, bo będzie to czas, kiedy wszystkie poważniejsze zabiegi przyniosą rewelacyjne efekty.
o!o! no to już nie ma odwrotu a gdzie takie piszą?

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Martika25300 Pokaż wiadomość
Tak zrobię- ochłonę, co on zrobi to już jego zmartwienie. A co ludzie powiedzą osobiście mam w nosie, nago po ulicach biegać nie będę, Jeśli on ma z tym problem to jego sprawa, niech łazi pod parasolem ze wstydu ,że żona cycki zrobiła.....

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
Martika, opowiem Ci coś w tym tem tylko nie dzis, bo wzielam proszka na sen i odlece... Ja jestem miesiac po, cycki git, ale on wczoraj odszedł...nie jest w stanie zaakcpetowac, Sprawa ma jeszcze druge dno, ale o tym moze jutro,cnie nierz za pewnik, ze jak zobaczy to zaakceptuje, bo widac sa tacy, co tego nie zrobia.
kochanie a co tam się u Ciebie podziało?

Cytat:
Widzisz na pietra dobry jest tablet. Sabcia juz sie smiala ze mnie, ze przyklejona do niego jestem bo wszystko w domu zrobione a pisze i do dr na konsultacje sobie wzielam....
Amorcio a na takim tablecie można normalnie pisać? Muszę się tym tematem zainteresować

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2013-02-23 o 19:54
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 19:54   #2344
scheherezade
Raczkowanie

GG do scheherezade

wrzucam fotki w przymiarkach do koronki proszę luknąć

17/01/13 r 360 Nagor okrągłe Dr. A.D Szczecin
160 cm , 46, kg --> w trakcie utuczenia się
scheherezade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 19:54   #2345
Amorcio
Wtajemniczenie

[QUOTE=belseno;39418232]w odp. na drugie pytanie napiszę UCZCIWIE, żadna kobieta nie lubi być oszukiwana.

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

ile ml tego ryżu nosisz?

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

no tak...a na początku jak mięśni nie ma to ciągnie się plecami...i cała zagadka wyjaśniona

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

a dziękuję

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

o!o! no to już nie ma odwrotu a gdzie takie piszą?[COLOR=Silver]

A 350ml ryzu naladowalam w skarpety I na interii czytalam horoskopy caloroczne

No skoro tyle pisze co dzień to chyba mozna ale mi brakuje funkcji zwyklego komputera a i literowek sporo mi wychodzi bo laptop szybszy

Belseno ja wybrala tablet z androidem zeby byl kompatybilny z komorka, i android jest otwartym programem, ma bardzo duzo mozliwosci, np jak pisze nie potrzebuje pilotow do tv, dekodera, dvd, tunera bo mam aplikacje i wszytkie te urzadzenia obsluguje robiac cos na tablecie.

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-02-23 o 20:01
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 20:04   #2346
Kachuula
Zadomowienie

Drogie kobietki, znalazłam ideał swoich przyszłych piersi i to z pod ręki mojego doktorka Przedpo jest ich posiadaczką. O matko zakochałam się w nich
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 20:13   #2347
korolowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez scheherezade Pokaż wiadomość
wow, jest moc! sexy!
Stary 2013-02-23, 20:13   #2348
Saba08
Zadomowienie

Witajcie kobietki! Nie mam czasu nawet Was nadrobić, ani popisać, ale o Was pamiętam . Witam się tylko i zmykam.
Stary 2013-02-23, 20:17   #2349
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez korolowa Pokaż wiadomość
wow, jest moc! sexy!
Hej hej, a w temacie cwiczen Masz moze jakiegos linka Kochana z dobrymi cwiczeniami na brzuch?Tak, zeby mozna bylo razem z filimikem cwieczyc. Co wedlug Ciebie jest skuteczne?
Na razie mamy ab ripper x i 6tke

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-02-23 o 20:22
Stary 2013-02-23, 20:23   #2350
horo_2
Zadomowienie

belsenko,
dlatego A6W zaczęłam robić jka już troszkę brzuszek przygotowałam

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 20:49   #2351
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Hej hej, a w temacie cwiczen Masz moze jakiegos linka Kochana z dobrymi cwiczeniami na brzuch?Tak, zeby mozna bylo razem z filimikem cwieczyc. Co wedlug Ciebie jest skuteczne?
Na razie mamy ab ripper x i 6tke
korolowa,
a Ty kiedys cos pisałas,ze wystarczy 5 minut dziennie brzuszków,ze więcej to i tak daje ten sam efekt??
Dobrze ja cos pamiętam,czy jednak poknociłam??

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

[QUOTE=Amorcio;39418439

Belseno ja wybrala tablet z androidem zeby byl kompatybilny z komorka, i android jest otwartym programem, ma bardzo duzo mozliwosci, np jak pisze nie potrzebuje pilotow do tv, dekodera, dvd, tunera bo mam aplikacje i wszytkie te urzadzenia obsluguje robiac cos na tablecie.[/QUOTE]

Matko,ja jeszcze nie ogarniam tej techniki...długo nie mogłam się zdecydować na telefon z dotykowym wyświetlaczem-mam go już rok,a jeszcze mnie on wkurza

Secherezade,
byłam w albumiku...śliczności:lov e:
zresztą komentarze ode mnie masz
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 20:50   #2352
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
belsenko,
A ten squats na czym polega ?

Zauwazylyscie, ze od kad jestesmy w nowej czesci forum nie ma problemu z logowaniem sie? Chyba te problemy byly spowodowane przeladowaniem )

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-02-23 o 20:57
Stary 2013-02-23, 21:01   #2353
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
A ten squats na czym polega ?

Zauwazylyscie, ze od kad jestesmy w nowej czesci forum nie ma problemu z logowaniem sie? Chyba te problemy byly spowodowane przeladowaniem )
przysiady

Stary 2013-02-23, 21:01   #2354
palestynka
Przyczajenie

Cześć>Czy ktos może mi dokładnie powiedzieć jak to jest z tymi wkładkami sylikonowymi?Chodzi mi dokładnie o to czy są jakieś które zostają nam do końca życia,czy jednak wszystkie po czasie trzeba wymienić?
palestynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 21:02   #2355
Rubineczka
Raczkowanie

Cytat:
Teraz mam ten http://www.helfy.pl/olejek-stymuluja...muje-wypadanie a dziewczyny mieszaja różne
Moja kuzynka używa tego olejku, piękne włosy ma. Sama nie używam , bo mam jasne włosy, a on raczej przyciemnia.

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
i dlatego ja też w końcu zdecydowałam się na cycki. Zrobiłam je mając 41 lat a teraz cieszę się nimi jak wariatka, doczekać się lata nie mogę by wreszcie założyć normalną koszulkę na ramiączka czy zwykłą letnią kiecke bez golfu maskującego wiszące woreczki
Wczoraj byłam na imprezie z ludzmi z mojej poprzedniej firmy, znamy się od ponad 10 lat, ubrałam się lekko maskująco.... okazuje się, że nie mam odwagi/potrzeby eksponowania biustu ale świadomość że mam biust jest rewelacyjna, zauważyłam, że jakaś taka bardziej wyprostowana siedziałam, że normalnie się schylałam bez obawy, że dekolt gdzieś się odsłoni i widać będzie wiszące skórki. Ja miałam taki odruch wyrobiony, że jak po cokolwiek się schylałam czy w biurze czy w domu to automatycznie ręka na dekolt i trzymałam bluzki. Bożeeee....to cudowne uczucie mieć cycki, nawet jak się ich nie eksponuje
To musi być wspaniałe uczucie! Już nie mogę sie doczekać momentu jak sama nie będę musiała każdego ranka zakładać push-up i wkładać jeszcze do środka po 4 gąbeczki. Już bliziutko, do poniedziałku tak nie wiele...

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
no to niezadowolencja dawaj foty i pytania-juz sie boje hhee
a na serio to fajnie sie Ciebie czyta
amorcio piersi bedziesz miala niczym 2 gwiazdy
lece ogladac geslerowa potem zajrze
kicia TY tam dbaj o siebie ciagle jakies chorobska
Widzę że obie lubimy kulinarne programy!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-23, 21:04   #2356
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
belsenko,
Cytat:
przysiady
O kurka no tak i dupa moje kolana do tego sie nie nadaja, żabka plywac mi nie wolno i przysiadow tez
Stary 2013-02-23, 21:05   #2357
belseno
Zadomowienie

Cytat:
A 350ml ryzu naladowalam w skarpety I na interii czytalam horoskopy caloroczne

No skoro tyle pisze co dzień to chyba mozna ale mi brakuje funkcji zwyklego komputera a i literowek sporo mi wychodzi bo laptop szybszy

Belseno ja wybrala tablet z androidem zeby byl kompatybilny z komorka, i android jest otwartym programem, ma bardzo duzo mozliwosci, np jak pisze nie potrzebuje pilotow do tv, dekodera, dvd, tunera bo mam aplikacje i wszytkie te urzadzenia obsluguje robiac cos na tablecie.
ooo to rozmiarek konkretny się szykuje to idę i ja poczytać ... a to co napisałaś o tablecie urzekło mnie, ja do obsługi TV mam 2 piloty, bardzo rzadko oglądam i może przez to ciągle nie pamiętam co najpierw trzeba wcisnąć by uruchomić TV, dekoder i jeszcze wybrać odpowiedni kanał a jeśli da się to uprościć to coś dla mnie.
A komórkę właśnie będę zmieniać i no cóż wracam do starych wygodnych dla mnie telefonów z klawiaturą ale nie wiem czy one mają androida - chyba nie...ale ja potrzebuje telefonu tylko do dzwonienia, bezproblemowego, również na dworze w zimie i w samochodzie więc musi być klawiatura i dlatego pomyślałam, że dodatkowo tablet by mi się przydał.
Stary 2013-02-23, 21:22   #2358
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
ooo to rozmiarek konkretny się szykuje to idę i ja poczytać ... a to co napisałaś o tablecie urzekło mnie, ja do obsługi TV mam 2 piloty, bardzo rzadko oglądam i może przez to ciągle nie pamiętam co najpierw trzeba wcisnąć by uruchomić TV, dekoder i jeszcze wybrać odpowiedni kanał a jeśli da się to uprościć to coś dla mnie.
A komórkę właśnie będę zmieniać i no cóż wracam do starych wygodnych dla mnie telefonów z klawiaturą ale nie wiem czy one mają androida - chyba nie...ale ja potrzebuje telefonu tylko do dzwonienia, bezproblemowego, również na dworze w zimie i w samochodzie więc musi być klawiatura i dlatego pomyślałam, że dodatkowo tablet by mi się przydał.
Belsenko ale te 350 w anatomie i przy obwodzie pod 77cm. Z tym ryzem wyszedl mi stanik z 75 D bo panie nie mialy na straganie 70, Ale byly zadziwione. Przyszla klientka i kolor obojetny w obwodzie czy 70 czy 75tez.Nawet gdy wazylam 46-50kg mialam dosyc szeroka klatke a w ramionach mam po 2cm wiecej od standardu i przez to problemy z kupnem np marynarki bo w ramionach ciasno.

To nie znaczy, ze tyle ma miec implant ale moge pokazac jaki mniej wiecej duzy cyc Chce. W tym staniku nie wygladal na duzy.

Jak najbardziej tablet jest prosty . Ja komorke uzywam do dzwonienia robienia zdjec bo zawsze jest aparat pod reka i szybko przezuca sie z niego natablet lub laptop , sms juz malo (bo kiedys ok 600 na mc bylo i to praktycznie wszytko do TZ, innej moliwosci rozmowy na codzien nie mielismy) i mms a w samochodzie ....wlanczam bluetooth i obsluguje telefon z kierownicy
Stary 2013-02-23, 21:28   #2359
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez scheherezade Pokaż wiadomość
pisz nam tu co to za marka

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Cytat:
Napisane przez palestynka Pokaż wiadomość
Cześć>Czy ktos może mi dokładnie powiedzieć jak to jest z tymi wkładkami sylikonowymi?Chodzi mi dokładnie o to czy są jakieś które zostają nam do końca życia,czy jednak wszystkie po czasie trzeba wymienić?
hmmm...ja mam dopiero 8 mscy i mam plan żeby nie wymieniać ale jak będzie to nie wiem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-23, 21:30   #2360
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
przysiady
ile ich robisz na raz i jak czesto??ponoc dzialaja na pupke widzisz efekty??

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

horo co to sa te fitappy??
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 21:31   #2361
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Rubineczka Pokaż wiadomość
.......
To musi być wspaniałe uczucie! Już nie mogę sie doczekać momentu jak sama nie będę musiała każdego ranka zakładać push-up i wkładać jeszcze do środka po 4 gąbeczki. Już bliziutko, do poniedziałku tak nie wiele.
ojjjj...to juz, już
Stary 2013-02-23, 21:33   #2362
palestynka
Przyczajenie

Cytat:
pisz nam tu co to za marka

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

hmmm...ja mam dopiero 8 mscy i mam plan żeby nie wymieniać ale jak będzie to nie wiem
martwi mnie to ze np. za 5 czy 10 lat znowu będą kroić no i kasa,bo to wydatek niemały.A ile taka przyjemność dokładnie kosztuje,chodzi mi o całsć razem z badaniami.
palestynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 21:36   #2363
kasikkk87
Zadomowienie

zamowilam w koncu tego panache)))uff hehehe
czekam na przesylke
gdyby ktoras byla zainteresowana to znalazlam go za 160 zl wiec jak cos moge podac link

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-23, 21:43   #2364
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Belsenko ale te 350 w anatomie i przy obwodzie pod 77cm. Z tym ryzem wyszedl mi stanik z 75 D bo panie nie mialy na straganie 70, Ale byly zadziwione. Przyszla klientka i kolor obojetny w obwodzie czy 70 czy 75tez.Nawet gdy wazylam 46-50kg mialam dosyc szeroka klatke a w ramionach mam po 2cm wiecej od standardu i przez to problemy z kupnem np marynarki bo w ramionach ciasno.

To nie znaczy, ze tyle ma miec implant ale moge pokazac jaki mniej wiecej duzy cyc Chce. W tym staniku nie wygladal na duzy.

Jak najbardziej tablet jest prosty . Ja komorke uzywam do dzwonienia robienia zdjec bo zawsze jest aparat pod reka i szybko przezuca sie z niego natablet lub laptop , sms juz malo (bo kiedys ok 600 na mc bylo i to praktycznie wszytko do TZ, innej moliwosci rozmowy na codzien nie mielismy) i mms a w samochodzie ....wlanczam bluetooth i obsluguje telefon z kierownicy
ja dzięki tym przymiarkom wiedziałam jaki chce, pamiętam do dziś to uczucie jak wlałam 200ml wody - no coś tam było ale tak normalnie, potem 250 - też ok. ale jak wlałam 350 i stanęłam przed lustrem to wręcz podniecenie i taki łoooł...to ja tak mogę wyglądać? i w tym momencie już wiedziałam czego chce, mimo, że na początku chciałam malutkie piersi, żeby mnie nie przytłaczały i byle by były jędrne I natychmiast tel. do kliniki czy ja mogę zmienić bo dobrane miałam implanty właśnie 200 i 250 ml....jezuuu ale bym dzis płakała

A z tą kierownicą to ja muszę zmieniać samochód czy kupuje się jakąś nakładkę? Sorrryyyy że takie może głupie pytania ale kompletnie się na tym nie znam

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Kachuula Pokaż wiadomość
Drogie kobietki, znalazłam ideał swoich przyszłych piersi i to z pod ręki mojego doktorka Przedpo jest ich posiadaczką. O matko zakochałam się w nich
ooo widzisz
Cytat:
zamowilam w koncu tego panache)))uff hehehe
czekam na przesylke
gdyby ktoras byla zainteresowana to znalazlam go za 160 zl wiec jak cos moge podac link
ooo super i jaki obwód w końcu wzięłaś? Bo już miałam Ci proponować że może pójdę z centymetrem do sklepu i je zmierze namiary zawsze możesz podać, może coś jeszcze ciekawego się tam znajdzie?

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2013-02-23 o 21:45
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 21:43   #2365
niezapominajka1987
Raczkowanie

Rubineczko jak nastrój przed poniedziałkiem? Ja kilka dni temu miałam stresa, a teraz luzik, no ale ciekawe jak długo
Stary 2013-02-23, 21:51   #2366
kasikkk87
Zadomowienie

belseno wzielam 65 tak pomyslalam ze majac scisle mierzony obwod 72 powinieni pasowac-ma regulacje wiec powinno byc ok
ale dzieki za checi
hehheh ja musze angazowac polowe forum zeby stanik kupic heheheh))

celinka mi tez pomogla dobrac

chce go juz teraz i bede cwiczyc i cwiczyc az mi nogi padna

zdecydowalam ze nastepne staniki kupie tylko i wylacznie na obwod 70 mowie o normlanych jednak chyba te 75 byly zlym pomyslem przy moim obwodzie ale poki sa nowe to okzamierzam meic ich w przyszlosci duuuzoooo
Stary 2013-02-23, 21:52   #2367
Amorcio
Wtajemniczenie

[QUOTE=belseno;39420511]ja dzięki tym przymiarkom wiedziałam jaki chce, pamiętam do dziś to uczucie jak wlałam 200ml wody - no coś tam było ale tak normalnie, potem 250 - też ok. ale jak wlałam 350 i stanęłam przed lustrem to wręcz podniecenie i taki łoooł...to ja tak mogę wyglądać? i w tym momencie już wiedziałam czego chce, mimo, że na początku chciałam malutkie piersi, żeby mnie nie przytłaczały i byle by były jędrne I natychmiast tel. do kliniki czy ja mogę zmienić bo dobrane miałam implanty właśnie 200 i 250 ml....jezuuu ale bym dzis płakała

A z tą kierownicą to ja muszę zmieniać samochód czy kupuje się jakąś nakładkę? Sorrryyyy że takie może głupie pytania ale kompletnie się na tym nie znam [COLOR=Silver]

samochod musi byc wyposazony w kierownice wielofunkcyjną i zestaw telefoniczny czy jakos tak. Ja nie bardzo xnam sie co tam w srodku komputera siedzi ale wiedza samochodowa to niejednego faceta zaginam. Dziadek mnie zarazil, pozniej moj TZ, jeszcze w szkole sredniej siedzial w weekendy w warsztatach samochodowych, blacharniach, lakierniach. Od lat zajmuje sie silnikami tylko takimi co spalanie dobowe liczy sie w tonach ale nie benzyny tylko paliw stalych ktore trzeba najpierw podgrzac do jakiejs temp. O jego poprzedniej pracy mogla bym dlugo bo jak dla mnie to ciekawe a i ta praca miala duzy wplyw na nasze zycie
Stary 2013-02-23, 21:57   #2368
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
ile ich robisz na raz i jak czesto??ponoc dzialaja na pupke widzisz efekty??

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

horo co to sa te fitappy??
przysiadów robię na raz 50 i codzienie albo co 2 dni
a Fitappy to taka babka i robie od niej ćwiczenia na mieśnie wewnętrzne nóg, choć niekoniecznie mi się z nią dobrze ćwiczy ... taka jakaś denerwująca jest:
http://www.youtube.com/user/fitappy2/videos

Stary 2013-02-23, 21:57   #2369
Rubineczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez niezapominajka1987 Pokaż wiadomość
Rubineczko jak nastrój przed poniedziałkiem? Ja kilka dni temu miałam stresa, a teraz luzik, no ale ciekawe jak długo
Niezapominajko u mnie stresa nie było i na pewno nie będzie Tak się cieszę na myśl o operacji i nowych nabytkach że stres mi nie w głowie
Dla mnie to sama przyjemność
Stary 2013-02-23, 21:58   #2370
kasikkk87
Zadomowienie

tu jest link znalazlam go ale nie bylo mojego rozmiaru
ale tez nie drogo

http://www.karoline.pl/product-pol-4...1-Purple-.html

ja zamowilam tu i mialam rabat minus 10 procent
http://bradea.pl/search?query=panache+sport&x=3&y=7

zamowilam prosto do Holandi
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości