|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy - sklepy dziecięce
Możemy coś jeszcze domówić z gapa/old navy jak chcecie ale to już będzie koniec i czekamy az te zakupy dotrą na miejsce a potem do PL
|
|
#2342 |
|
Zakorzenienie
|
Plotkowy - sklepy dziecięce
Ja chetnie bardzo! Dziewczyny dolaczacie sie? Skoro Can chetna nam zorganizowac
wzielabym to futerkowe cudo, choc to ma dziewczynke to synek tez moze miec taka:p
|
|
|
|
#2343 | |
|
Zakorzenienie
|
ja też wezmę bluzę na pewno
![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
|
|
#2344 | |
|
Zakorzenienie
|
Plotkowy - sklepy dziecięce
Cytat:
|
|
|
|
|
#2345 |
|
Zakorzenienie
|
Meg dostałam paczuszkę dziękuję bardzo
matalan mi wysłał całkiem inny pasek niż zamówiłam - wysłali mi taki szeroki na gumie, pójdzie na all ![]() Acha zmierz mi te rajtuzki jednak , bo z M&S mam 4-5 i są idealne, nie wiem jaka długość w nexcie - jeszcze bym zdążyła zmienić rozmiar jakby co
|
#2346 |
|
Zakorzenienie
|
Meg też mam paczuszkę
rzeczy super dziękuję bardzo
|
|
#2347 |
|
Zakorzenienie
|
Jest jakiś kod na gap/old navy?
![]() ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Właśnie doczytałam,że kod zniżkowy na jeansy na old navy jest ważny do 4 września i po tym czasie powinni dać jakąś zniżkę ogólną |
|
|
|
#2348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Aalicia24 Czas edycji: 2013-09-03 o 17:27 |
|
|
|
|
#2349 |
|
Zakorzenienie
|
oo dojrzałam że jest chłopięcy odpowiednik futrzanej bluzy, fajnie
|
|
|
|
#2350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo się cieszę ![]() Dziewczyny doradźcie! Chcę zamówić dla chrześniaka kombinezon z Cartersa. O ten: https://www.carters.com/carters-todd...547452082.html Młody ma 20 miesięcy, ale jest spory bo ma 92 cm i waży 15 kg. Brać rozmiar 2t? Teraz nosi rozmiar 92-98.
|
|
#2351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobacz na tabele jaki wzrost jest na 2 t, a jaki 3t - bo coś mi się wydaje, że 2t może być i krótkie i wąskie, tym bardziej, że do marca ponosi co najmniej , a to jeszcze pół roku. wg tabeli 2t jest do 93 cm, 3 t od 93-98 - ale to się nie do końca sprawdza, bo ciuszki są często większewkurzyli mnie z tym paskiem, bo to nie dla mnie do tego, ale trudno, opchnie się na all
Edytowane przez Aalicia24 Czas edycji: 2013-09-03 o 22:00 |
|
|
|
|
#2352 |
|
Konto usunięte
|
kurcze Megan Aalicia ma chyba racje...przecież do zimy jeszcze troche... Spory chłopak
|
|
|
|
#2353 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny
|
#2354 |
|
Zakorzenienie
|
stwierdzam, że znowu jestem kusicielką, sądząc po ilości osób chętnych na zamówienie z gapa
![]() mam dylemat kolorystyczny cały czas - co do dresów i bluzy z gapa futerkowej- wzięłam na razie kremowe, bo stwierdziłam, że jakiego koloru by nie były to i tak moje dziecko wytapla w maks pół h. Kremowa bluza mi bardziej do innych rzeczy pasuje, ale i tak biorę komplet ze spodniami, więc może szare lepsze najchętniej wzięłabym oba komplety![]() Dziś z koleżanką weszły po deszczu do piaskownicy - moja w nowych czystych ciuchach - żałuję, że nie miałam aparatu jak wyglądały po 5 min zabawy, koleżanka przyszła do mamy i wytarła sobie ręce w jej bluzę, bo na sobie nie miała za bardzo czystego miejsca i jeszcze jedna rzecz - czy któraś z waszych córeczek chodzi/chodziła na balet? gdzie kupować takie taneczne ubrania, baletki najlepiej? Can Twoja Zuzia wiem, że tańczy może masz pojęcie - chcemy Małą zapisać, na razie nie wiem czy na balecie się skończy czy na zumbie, ale wolę się zorientować i jak w ogóle ubierałaś Can Zuzię na początku - bo moja chce takie spódniczki tutu, ale nie wiem czy nie będzie jej na początku wygodniej w zwykłych legginsach
Edytowane przez Aalicia24 Czas edycji: 2013-09-03 o 23:05 |
|
|
|
#2355 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
pamiętam, że uwielbiałam tego typu rozrywki (moja mama znacznie mniej(kremowe ładniejsze mi się wydają i takie ...przytulne )
|
|
|
|
|
#2356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jak dziecko najbardziej lubiłam wszystko co z wodą -pamiętam z dzieciństwa, jak taplałam się w kałuży w nowej jeansowej spódnicy z pewexu i mama strasznie krzyczała jak wróciłam do domu ![]() wtedy to był luksus taka kiecka, a teraz mamy dostęp do sklepów na całym świecie a drugie to nie pamiętam, ale mi Mama opowiadała, że kiedyś poszłam nad rzeczkę za blok jak miałam 2-3 lata i postanowiłam się wykąpać i wróciłam bez jednego buta![]() a co do zabaw w piachu to w zeszłym roku latem przyniosłyśmy z koleżanką wodę dzieciom do piaskownicy, żeby się poczuły jak nad morzem i robiły tunele - zrobili bajoro, w którym się taplali - TŻ jak wrócił z pracy to wymiękł - niósł Małą w wyciągniętych rękach wprost do wanny u nas się w ogóle na placu zabaw ostatnio dzieje - skoki w workach, tory przeszkód, przeciąganie liny i wielki różowy królik, za którego kumpel się przebiera i robi za animatora, powiem Wam, że dzieci mają taka radochę, a wielu rodzicom się nie chce albo nie mają czasu/ pomysłu zorganizować im zabawy.Ale się rozpisałam, ale fajnie się wspomina
|
|
#2357 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
też bym wzięła większy kombinezon ....
|
|
#2358 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja już przywykłam że moja z tych bardziej brudnych i podrapanych - do tego dochodzą podarcia ciuchów przy wspinaniu na drzewa ![]() Nowa sukieneczka, kupiona na urodziny, po urodzinach córci miała jakąś dziwną plamę z tyłu której niczym się nie udało usunąć, życie
|
|
|
|
|
#2359 |
|
Zadomowienie
|
Megan jak nic na 3T bo na 2T to na mojego góra jest już przymaława albo na styk. On teraz powinien stanąć trochę ten malutki. Mój też tak gonił, że mając 16m nosił na 18-24m. Teraz trochę zwolnił i jest tak pomiędzy.. czyli góra 2t na już więc kupuję 3t ale dól na 2t bo w dresach oshkosha na 3T się topi dosłownie.. Do tego tak jak piszą dziewczyny do zimy jeszcze daleko a dziecku dojdzie do tego coś pod kurtkę i rajstopy czy spodnie pod kombi
.Co do brudzenia się dzieciaków to nigdy nie miałam z tym problemu..heh sąsiadka zawsze do mnie "ojej Oliver tak ładnie ubrany zaraz się ubrudzisz!!" a ja na to brudne dziecko to szczęśliwe dziecko :P upierze się . Poza tym mam taki odplamiacz od mamy, że dosłownie wszystko schodzi, ważne tylko żebym zauważyła plamę przed wrzuceniem do pralki bo jak się tak zapierze to później ciężko schodzi ;/
Możesz coś z tym zrobić..pytanie czy chcesz? http://unicef.pl/nmaction/lpage/29?n...eolka7%40o2.pl Edytowane przez kreolka7 Czas edycji: 2013-09-04 o 09:00 |
|
|
|
#2360 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tutu to podstawa. Wszystkie dziewczynki je maja-mysle e to prez tutu wlasnie balet jest tai popularny Ja kupowałam ubrania na balet na sportsdirect. Ale na next teraz widziałam i pewnie tam kupie. Na Ebayu sa przecudowne stroje na balet ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
|
|
|
#2361 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- chciałam tż pokazać tutu i trafiłam na taką stronę: http://art-madam.pl/spodnice/dziecko...towa,16644,369 teraz to i ja chce tutu! |
||
|
|
|
#2362 |
|
Zakorzenienie
|
![]() $(KGrHqUOKnIE5!GqGwFrBOdwLoUQlg~~60_3.jpg $(KGrHqNHJDkE8fm0uB3QBPNpSkcwFQ~~60_12.jpg $(KGrHqV,!qcFGlD1hijYBRqFHyiZzQ~~60_57.jpg $T2eC16RHJG8E9nyfnUHeBRqFHqW7Yg~~60_57.jpg $T2eC16dHJIQFHHG+!6kcBSHQkJkohg~~60_3.jpg
|
|
#2363 |
|
Rozeznanie
|
Ja swojego czasu kupowłam rzeczy na balet na allegro u sprzedającego
j_pawlowska, ale są też inni. Akcesorja na balet można też dostać w H&M |
|
|
|
#2364 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na razie nie zamawiam, bo chcemy małą na jedne zajęcia wysłać, żeby zobaczyć czy się jej spodoba i będzie sobie dawała już radę, bo po domu udaje baletnicę, ale jak przyjdzie co do czego to różnie może być ![]() ile lat miała Zuzia jak zaczynała tańczyć? te z ebayu to całe trykoty ze spódniczką - nie wiem czy nie fajniejsze niż spódniczka osobno przynajmniej całość w jednym ![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Cytat:
obadam na allegro też
Edytowane przez Aalicia24 Czas edycji: 2013-09-04 o 10:13 |
||
|
|
|
#2365 |
|
Zakorzenienie
|
3 lata
![]() Zobaczymy jak z jakością bo ja na bank coś zamówię od nich
|
|
#2366 |
|
Zakorzenienie
|
to szybicutko, moja w sumie też 4 w grudniu dopiero kończy, a na początku łapała od razu jakieś ruchy, czy to bardziej zabawa była?
---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- też mi się podobają, pytanie jaki czas oczekiwania, bo pewnie mi się będzie spieszyło - można by poszukać sklepu w UK i zamówić przy okazji kiedyś, bo na ebayu widzę, że jest dużo angielskich![]() Can napisz nicka sprzedawcy, bo chcę pooglądać
Edytowane przez Aalicia24 Czas edycji: 2013-09-04 o 10:26 |
|
|
|
#2367 |
|
Zakorzenienie
|
skąd te rajstopki z baletnicą?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2368 |
|
Zakorzenienie
|
A ja tak z innej beczki
Can o której planujesz zamówić gapa?
|
|
|
|
#2369 |
|
Zakorzenienie
|
trykoty znalazłam, ale rajstop za diabła nie mogę odnaleźć - ten sprzedawca od trykotów Twój ma wysyłkę za 5 dych około Can?
te z ebayu część jest też na all - tyle, że drożej nawet licząc tą wysyłkę za 45zł z kawałkiem od ebayu![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- rajstopki są na allegro też te z baletnicą, tylko drogawe
Edytowane przez Aalicia24 Czas edycji: 2013-09-04 o 11:21 |
|
|
|
#2370 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego cieszę się, ze mieszkam tu bo nadrobiłam z młodą zaległości i przynajmniej obejrzałam z nią wszystkie możliwe balety w Operze Narodowej I cieszę się, że ona ma "więcej możliwości"...Nie macie możliwości gdzieś podjechać z nią powiedzmy w weekendy na takie zajęcia? Cytat:
Ale ma takie podejście do dzieci, że do niej lgną... Jak będę miała przelewy. Cytat:
ten sprzedawca ma wysyłkę za freehttp://www.ebay.com/sch/itssogoodsel...p2047675.l2562
Edytowane przez candace1 Czas edycji: 2013-09-04 o 12:37 |
|||
|
Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:27.

wzielabym to futerkowe cudo, choc to ma dziewczynke to synek tez moze miec taka:p

, bo z M&S mam 4-5 i są idealne, nie wiem jaka długość w nexcie - jeszcze bym zdążyła zmienić rozmiar jakby co

najchętniej wzięłabym oba komplety