Plotkowy - sklepy dziecięce - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda > Moda - Wspólne Zakupy

Notka

Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień.

Narzędzia
Stary 2013-09-03, 14:33   #2341
candace1
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy - sklepy dziecięce

Możemy coś jeszcze domówić z gapa/old navy jak chcecie ale to już będzie koniec i czekamy az te zakupy dotrą na miejsce a potem do PL
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 14:49   #2342
phdwao
Zakorzenienie

Plotkowy - sklepy dziecięce

Ja chetnie bardzo! Dziewczyny dolaczacie sie? Skoro Can chetna nam zorganizowac wzielabym to futerkowe cudo, choc to ma dziewczynke to synek tez moze miec taka:p
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 14:58   #2343
Aalicia24
Zakorzenienie

ja też wezmę bluzę na pewno także jestem ja najbardziej za - nie przysłali Ci na maila jakiegoś kodu Can?

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
Ja chetnie bardzo! Dziewczyny dolaczacie sie? Skoro Can chetna nam zorganizowac wzielabym to futerkowe cudo, choc to ma dziewczynke to synek tez moze miec taka:p
ta szara wygląda uniwersalnie, ja się waham, którą wziąć - tą czy kremową, bo w sumie do ciuchów bardziej pasuje kremowa, ale będzie się brudzić

Aalicia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 15:28   #2344
phdwao
Zakorzenienie

Plotkowy - sklepy dziecięce

Cytat:
Napisane przez Aalicia24 Pokaż wiadomość
ja też wezmę bluzę na pewno także jestem ja najbardziej za - nie przysłali Ci na maila jakiegoś kodu Can?

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

ta szara wygląda uniwersalnie, ja się waham, którą wziąć - tą czy kremową, bo w sumie do ciuchów bardziej pasuje kremowa, ale będzie się brudzić
Tak mysle wlasnie ze szara jest spoko, kremowa najcudniejsza ale fakt przy moim synku szybko bylaby poplamiona, na szaryn jednak nawet jak sie uswintuszy na spacerze, to nie bedzie tak widac
Stary 2013-09-03, 15:58   #2345
Aalicia24
Zakorzenienie

Meg dostałam paczuszkę dziękuję bardzo
matalan mi wysłał całkiem inny pasek niż zamówiłam - wysłali mi taki szeroki na gumie, pójdzie na all

Acha zmierz mi te rajtuzki jednak, bo z M&S mam 4-5 i są idealne, nie wiem jaka długość w nexcie - jeszcze bym zdążyła zmienić rozmiar jakby co

Stary 2013-09-03, 16:04   #2346
Mysia mysz
Zakorzenienie

Meg też mam paczuszkę rzeczy super

dziękuję bardzo
Stary 2013-09-03, 16:43   #2347
adzienka
Zakorzenienie

Jest jakiś kod na gap/old navy?

---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

Właśnie doczytałam,że kod zniżkowy na jeansy na old navy jest ważny do 4 września i po tym czasie powinni dać jakąś zniżkę ogólną
adzienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 17:25   #2348
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adzienka Pokaż wiadomość
Jest jakiś kod na gap/old navy?

---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

Właśnie doczytałam,że kod zniżkowy na jeansy na old navy jest ważny do 4 września i po tym czasie powinni dać jakąś zniżkę ogólną
tak, ale pytanie czy ceny nie wzrosną wyjściowe, bo teraz jest 30% i tak, w szczególności na gapie, a Can też chcę to już szybko zamówić, żeby paczka wyleciała

Edytowane przez Aalicia24
Czas edycji: 2013-09-03 o 17:27
Stary 2013-09-03, 20:50   #2349
phdwao
Zakorzenienie

oo dojrzałam że jest chłopięcy odpowiednik futrzanej bluzy, fajnie
Stary 2013-09-03, 21:43   #2350
Megaan
Zakorzenienie

Cytat:
Meg dostałam paczuszkę dziękuję bardzo
matalan mi wysłał całkiem inny pasek niż zamówiłam - wysłali mi taki szeroki na gumie, pójdzie na all
Faktycznie wysłali inny. Zauważyłam wczoraj rano jak pakowałam dla Ciebie paczkę.

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
Meg też mam paczuszkę rzeczy super

dziękuję bardzo
Bardzo się cieszę

Dziewczyny doradźcie! Chcę zamówić dla chrześniaka kombinezon z Cartersa. O ten: https://www.carters.com/carters-todd...547452082.html Młody ma 20 miesięcy, ale jest spory bo ma 92 cm i waży 15 kg. Brać rozmiar 2t? Teraz nosi rozmiar 92-98.

16.06.2012 moje 53 cm szczęścia

Megaan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 21:58   #2351
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Megaan Pokaż wiadomość
Faktycznie wysłali inny. Zauważyłam wczoraj rano jak pakowałam dla Ciebie paczkę.

Bardzo się cieszę

Dziewczyny doradźcie! Chcę zamówić dla chrześniaka kombinezon z Cartersa. O ten: https://www.carters.com/carters-todd...547452082.html Młody ma 20 miesięcy, ale jest spory bo ma 92 cm i waży 15 kg. Brać rozmiar 2t? Teraz nosi rozmiar 92-98.
nie wiem czy nawet nie 3t jak rośnie takim tempem, on waży tyle co moja prawie czterolatka zobacz na tabele jaki wzrost jest na 2 t, a jaki 3t - bo coś mi się wydaje, że 2t może być i krótkie i wąskie, tym bardziej, że do marca ponosi co najmniej , a to jeszcze pół roku. wg tabeli 2t jest do 93 cm, 3 t od 93-98 - ale to się nie do końca sprawdza, bo ciuszki są często większe
wkurzyli mnie z tym paskiem, bo to nie dla mnie do tego, ale trudno, opchnie się na all

Czas edycji: 2013-09-03 o 22:00
Stary 2013-09-03, 22:18   #2352
201607211724
Konto usunięte

kurcze Megan Aalicia ma chyba racje...przecież do zimy jeszcze troche... Spory chłopak
201607211724 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 22:27   #2353
Megaan
Zakorzenienie

Dzięki Dziewczyny Biorę 3t. A chłopak jest duży Wygląda przynajmniej na 2,5 latka.

16.06.2012 moje 53 cm szczęścia

Megaan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 22:59   #2354
Aalicia24
Zakorzenienie

stwierdzam, że znowu jestem kusicielką, sądząc po ilości osób chętnych na zamówienie z gapa

mam dylemat kolorystyczny cały czas - co do dresów i bluzy z gapa futerkowej- wzięłam na razie kremowe, bo stwierdziłam, że jakiego koloru by nie były to i tak moje dziecko wytapla w maks pół h. Kremowa bluza mi bardziej do innych rzeczy pasuje, ale i tak biorę komplet ze spodniami, więc może szare lepsze najchętniej wzięłabym oba komplety
Dziś z koleżanką weszły po deszczu do piaskownicy - moja w nowych czystych ciuchach - żałuję, że nie miałam aparatu jak wyglądały po 5 min zabawy, koleżanka przyszła do mamy i wytarła sobie ręce w jej bluzę, bo na sobie nie miała za bardzo czystego miejsca

i jeszcze jedna rzecz - czy któraś z waszych córeczek chodzi/chodziła na balet? gdzie kupować takie taneczne ubrania, baletki najlepiej? Can Twoja Zuzia wiem, że tańczy może masz pojęcie - chcemy Małą zapisać, na razie nie wiem czy na balecie się skończy czy na zumbie, ale wolę się zorientować i jak w ogóle ubierałaś Can Zuzię na początku - bo moja chce takie spódniczki tutu, ale nie wiem czy nie będzie jej na początku wygodniej w zwykłych legginsach

Czas edycji: 2013-09-03 o 23:05
Stary 2013-09-03, 23:04   #2355
201607211724
Konto usunięte

Cytat:
Dziś z koleżanką weszły po deszczu do piaskownicy - moja w nowych czystych ciuchach - żałuję, że nie miałam aparatu jak wyglądały po 5 min zabawy, koleżanka przyszła do mamy i wytarła sobie ręce w jej bluzę, bo na sobie nie miała za bardzo czystego miejsca
no ale zabawa musiała być przednia pamiętam, że uwielbiałam tego typu rozrywki (moja mama znacznie mniej)

(kremowe ładniejsze mi się wydają i takie ...przytulne)
201607211724 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 23:20   #2356
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez orenda Pokaż wiadomość
no ale zabawa musiała być przednia pamiętam, że uwielbiałam tego typu rozrywki (moja mama znacznie mniej)

(kremowe ładniejsze mi się wydają i takie ...przytulne)
moja ma ciepły typ urody i karnację ciemną i ładnie jej w kremowych, bieli, beżach
ja jak dziecko najbardziej lubiłam wszystko co z wodą -pamiętam z dzieciństwa, jak taplałam się w kałuży w nowej jeansowej spódnicy z pewexu i mama strasznie krzyczała jak wróciłam do domu
wtedy to był luksus taka kiecka, a teraz mamy dostęp do sklepów na całym świecie a drugie to nie pamiętam, ale mi Mama opowiadała, że kiedyś poszłam nad rzeczkę za blok jak miałam 2-3 lata i postanowiłam się wykąpać i wróciłam bez jednego buta
a co do zabaw w piachu to w zeszłym roku latem przyniosłyśmy z koleżanką wodę dzieciom do piaskownicy, żeby się poczuły jak nad morzem i robiły tunele - zrobili bajoro, w którym się taplali - TŻ jak wrócił z pracy to wymiękł - niósł Małą w wyciągniętych rękach wprost do wanny u nas się w ogóle na placu zabaw ostatnio dzieje - skoki w workach, tory przeszkód, przeciąganie liny i wielki różowy królik, za którego kumpel się przebiera i robi za animatora, powiem Wam, że dzieci mają taka radochę, a wielu rodzicom się nie chce albo nie mają czasu/ pomysłu zorganizować im zabawy.
Ale się rozpisałam, ale fajnie się wspomina

Stary 2013-09-03, 23:42   #2357
Hally_berry
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Megaan Pokaż wiadomość
Dzięki Dziewczyny Biorę 3t. A chłopak jest duży Wygląda przynajmniej na 2,5 latka.
To mój chrześniak skończył w kwietniu 4 latka i waży 16 kg i ma ok 110 cm - to przy Twoim to drobnica też bym wzięła większy kombinezon ....
Stary 2013-09-04, 06:29   #2358
kata80
Raczkowanie

Cytat:
a co do zabaw w piachu to w zeszłym roku latem przyniosłyśmy z koleżanką wodę dzieciom do piaskownicy, żeby się poczuły jak nad morzem i robiły tunele - zrobili bajoro, w którym się taplali - TŻ jak wrócił z pracy to wymiękł - niósł Małą w wyciągniętych rękach wprost do wanny u nas się w ogóle na placu zabaw ostatnio dzieje - skoki w workach, tory przeszkód, przeciąganie liny i wielki różowy królik, za którego kumpel się przebiera i robi za animatora, powiem Wam, że dzieci mają taka radochę, a wielu rodzicom się nie chce albo nie mają czasu/ pomysłu zorganizować im zabawy.
Ale się rozpisałam, ale fajnie się wspomina
Moja to na wakacjach prawie co wieczór miała tylko wieczorem buty ściągane przed domem i prosto do wanny, a później w wannie piaskownicę mozna zrobić, nie mówięc już o namiętnie przynoszonych skarbach - kamykach patykach, piórkach i one oczywiście sa niezbede w domu ja już przywykłam że moja z tych bardziej brudnych i podrapanych - do tego dochodzą podarcia ciuchów przy wspinaniu na drzewa
Nowa sukieneczka, kupiona na urodziny, po urodzinach córci miała jakąś dziwną plamę z tyłu której niczym się nie udało usunąć, życie
kata80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 08:57   #2359
kreolka7
Zadomowienie

Megan jak nic na 3T bo na 2T to na mojego góra jest już przymaława albo na styk. On teraz powinien stanąć trochę ten malutki. Mój też tak gonił, że mając 16m nosił na 18-24m. Teraz trochę zwolnił i jest tak pomiędzy.. czyli góra 2t na już więc kupuję 3t ale dól na 2t bo w dresach oshkosha na 3T się topi dosłownie.. Do tego tak jak piszą dziewczyny do zimy jeszcze daleko a dziecku dojdzie do tego coś pod kurtkę i rajstopy czy spodnie pod kombi .
Co do brudzenia się dzieciaków to nigdy nie miałam z tym problemu..heh sąsiadka zawsze do mnie "ojej Oliver tak ładnie ubrany zaraz się ubrudzisz!!" a ja na to brudne dziecko to szczęśliwe dziecko :P upierze się . Poza tym mam taki odplamiacz od mamy, że dosłownie wszystko schodzi, ważne tylko żebym zauważyła plamę przed wrzuceniem do pralki bo jak się tak zapierze to później ciężko schodzi ;/

Edytowane przez kreolka7
Czas edycji: 2013-09-04 o 09:00
kreolka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 09:31   #2360
candace1
Zakorzenienie

Cytat:

i jeszcze jedna rzecz - czy któraś z waszych córeczek chodzi/chodziła na balet? gdzie kupować takie taneczne ubrania, baletki najlepiej? Can Twoja Zuzia wiem, że tańczy może masz pojęcie - chcemy Małą zapisać, na razie nie wiem czy na balecie się skończy czy na zumbie, ale wolę się zorientować i jak w ogóle ubierałaś Can Zuzię na początku - bo moja chce takie spódniczki tutu, ale nie wiem czy nie będzie jej na początku wygodniej w zwykłych legginsach
Na balet tez chodzi już jakiś czas
Tutu to podstawa. Wszystkie dziewczynki je maja-mysle e to prez tutu wlasnie balet jest tai popularny takie male księżniczki.
Ja kupowałam ubrania na balet na sportsdirect. Ale na next teraz widziałam i pewnie tam kupie.
Na Ebayu sa przecudowne stroje na balet

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Cytat:
Napisane przez kreolka7 Pokaż wiadomość
Co do brudzenia się dzieciaków to nigdy nie miałam z tym problemu..heh sąsiadka zawsze do mnie "ojej Oliver tak ładnie ubrany zaraz się ubrudzisz!!" a ja na to brudne dziecko to szczęśliwe dziecko :P upierze się . Poza tym mam taki odplamiacz od mamy, że dosłownie wszystko schodzi, ważne tylko żebym zauważyła plamę przed wrzuceniem do pralki bo jak się tak zapierze to później ciężko schodzi ;/
mam takie samo zdanie
Stary 2013-09-04, 09:49   #2361
figa84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
Na balet tez chodzi już jakiś czas
Tutu to podstawa. Wszystkie dziewczynki je maja-mysle e to prez tutu wlasnie balet jest tai popularny takie male księżniczki.
Ja kupowałam ubrania na balet na sportsdirect. Ale na next teraz widziałam i pewnie tam kupie.
Na Ebayu sa przecudowne stroje na balet[COLOR="Silver"]
balet... szczęściary... Byłam z młodą na Tygodniu Kultury Beskidzkiej i panna zażyczyła sobie występować. Udało się wytłumaczyć, że nie ma stroju i nie chodziła na specjalne zajęcia, niestety tylko na 1 dzień wystarczyło... Minął miesiąc a ona dalej pamięta i chce taki strój... teściowa niestety taki strój wyciągneła z szafy i teraz mamy jadę, bo ona chce na taki taniec chodzić....

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Cytat:
Napisane przez kreolka7 Pokaż wiadomość
u mnie w najbliższej obecnie rodzinie na szczęście wszyscy tak uważają, ale jak tak ktoś z dalszej przyjedzie z dzieckiem i Jaga pokaże na podwórku to i owo to miny mają bezcenne

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

chciałam tż pokazać tutu i trafiłam na taką stronę: http://art-madam.pl/spodnice/dziecko...towa,16644,369
teraz to i ja chce tutu!
figa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 09:57   #2362
candace1
Zakorzenienie

$(KGrHqUOKnIE5!GqGwFrBOdwLoUQlg~~60_3.jpg
$(KGrHqNHJDkE8fm0uB3QBPNpSkcwFQ~~60_12.jpg
$(KGrHqV,!qcFGlD1hijYBRqFHyiZzQ~~60_57.jpg
$T2eC16RHJG8E9nyfnUHeBRqFHqW7Yg~~60_57.jpg
$T2eC16dHJIQFHHG+!6kcBSHQkJkohg~~60_3.jpg
Stary 2013-09-04, 10:06   #2363
kasia0968
Rozeznanie

Ja swojego czasu kupowłam rzeczy na balet na allegro u sprzedającego
j_pawlowska, ale są też inni.
Akcesorja na balet można też dostać w H&M
kasia0968 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 10:11   #2364
Aalicia24
Zakorzenienie

piekne, pytanie jak z jakością, muszę na nexcie i sportsdirect obadać -
na razie nie zamawiam, bo chcemy małą na jedne zajęcia wysłać, żeby zobaczyć czy się jej spodoba i będzie sobie dawała już radę, bo po domu udaje baletnicę, ale jak przyjdzie co do czego to różnie może być
ile lat miała Zuzia jak zaczynała tańczyć? te z ebayu to całe trykoty ze spódniczką - nie wiem czy nie fajniejsze niż spódniczka osobno przynajmniej całość w jednym

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Cytat:
Napisane przez kasia0968 Pokaż wiadomość
Ja swojego czasu kupowłam rzeczy na balet na allegro u sprzedającego
j_pawlowska, ale są też inni.
Akcesorja na balet można też dostać w H&M
no wiem, że w h&m są, ale najbardziej popularne i szału jakościowo też nie ma pewnie, dlatego patrzę za czymś innym obadam na allegro też

Czas edycji: 2013-09-04 o 10:13
Stary 2013-09-04, 10:13   #2365
candace1
Zakorzenienie

3 lata

Zobaczymy jak z jakością bo ja na bank coś zamówię od nich
Stary 2013-09-04, 10:22   #2366
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
3 lata

to szybicutko, moja w sumie też 4 w grudniu dopiero kończy, a na początku łapała od razu jakieś ruchy, czy to bardziej zabawa była?

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Cytat:
3 lata

też mi się podobają, pytanie jaki czas oczekiwania, bo pewnie mi się będzie spieszyło - można by poszukać sklepu w UK i zamówić przy okazji kiedyś, bo na ebayu widzę, że jest dużo angielskich
Can napisz nicka sprzedawcy, bo chcę pooglądać

Czas edycji: 2013-09-04 o 10:26
Stary 2013-09-04, 10:25   #2367
figa84
Zakorzenienie

skąd te rajstopki z baletnicą?
figa84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-04, 10:36   #2368
adzienka
Zakorzenienie

A ja tak z innej beczki Can o której planujesz zamówić gapa?
adzienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 11:26   #2369
Aalicia24
Zakorzenienie

trykoty znalazłam, ale rajstop za diabła nie mogę odnaleźć - ten sprzedawca od trykotów Twój ma wysyłkę za 5 dych około Can? te z ebayu część jest też na all - tyle, że drożej nawet licząc tą wysyłkę za 45zł z kawałkiem od ebayu

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

rajstopki są na allegro też te z baletnicą, tylko drogawe

Czas edycji: 2013-09-04 o 11:21
Stary 2013-09-04, 12:34   #2370
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez figa84 Pokaż wiadomość
balet... szczęściary... Byłam z młodą na Tygodniu Kultury Beskidzkiej i panna zażyczyła sobie występować. Udało się wytłumaczyć, że nie ma stroju i nie chodziła na specjalne zajęcia, niestety tylko na 1 dzień wystarczyło... Minął miesiąc a ona dalej pamięta i chce taki strój... teściowa niestety taki strój wyciągneła z szafy i teraz mamy jadę, bo ona chce na taki taniec chodzić....

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

u mnie w najbliższej obecnie rodzinie na szczęście wszyscy tak uważają, ale jak tak ktoś z dalszej przyjedzie z dzieckiem i Jaga pokaże na podwórku to i owo to miny mają bezcenne

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

chciałam tż pokazać tutu i trafiłam na taką stronę: http://art-madam.pl/spodnice/dziecko...towa,16644,369
teraz to i ja chce tutu!
Ja pochodze ze średniej wielkości miasta i tam nie było baletu - a jako dziecko marzyłam, żeby się go uczyć.
Dlatego cieszę się, ze mieszkam tu bo nadrobiłam z młodą zaległości i przynajmniej obejrzałam z nią wszystkie możliwe balety w Operze Narodowej I cieszę się, że ona ma "więcej możliwości"...
Nie macie możliwości gdzieś podjechać z nią powiedzmy w weekendy na takie zajęcia?
Cytat:
to szybicutko, moja w sumie też 4 w grudniu dopiero kończy, a na początku łapała od razu jakieś ruchy, czy to bardziej zabawa była?

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

też mi się podobają, pytanie jaki czas oczekiwania, bo pewnie mi się będzie spieszyło - można by poszukać sklepu w UK i zamówić przy okazji kiedyś, bo na ebayu widzę, że jest dużo angielskich
Can napisz nicka sprzedawcy, bo chcę pooglądać
Moja młoda ma zajęcia z ex solistką ON i ona od razu zaczyna naukę - nie bawi się
Ale ma takie podejście do dzieci, że do niej lgną...

Cytat:
Napisane przez adzienka Pokaż wiadomość
A ja tak z innej beczki Can o której planujesz zamówić gapa?
Jak będę miała przelewy.
Cytat:
Napisane przez figa84 Pokaż wiadomość
skąd te rajstopki z baletnicą?
Cytat:
trykoty znalazłam, ale rajstop za diabła nie mogę odnaleźć - ten sprzedawca od trykotów Twój ma wysyłkę za 5 dych około Can? te z ebayu część jest też na all - tyle, że drożej nawet licząc tą wysyłkę za 45zł z kawałkiem od ebayu

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

rajstopki są na allegro też te z baletnicą, tylko drogawe
ten sprzedawca ma wysyłkę za free
http://www.ebay.com/sch/itssogoodsel...p2047675.l2562

Edytowane przez candace1
Czas edycji: 2013-09-04 o 12:37

Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości