Tamilee Webb "Ty też możesz mieć takie pośladki" - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-11-09, 12:56   #2341
Patisha87
Raczkowanie

Dot.: Tamilee Webb "Ty też możesz mieć takie pośladki"

ja ćwicze szczerze tylko jedną połowe,ta druga nie daje takiego kopa.Wspaniale jest czuć spływające strużki potu!
Patisha87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-11, 18:24   #2342
maly0012
Przyczajenie

Witajcie ! Zachęciłyście mnie tymi ćwiczeniami. Ćwiczyłam już Insanity i TF ale zdecydowanie za dużo chudłam czego nie chcę, bo głównie chodzi mi o ujędrnienie ciała. Widzicie efekty Tamilee Webb? Po jakim czasie ? I skąd mogę ściągnąć te ćwiczenia? Prosiłabym o sprawdzone linki ; )
maly0012 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-13, 18:09   #2343
shena
Rozeznanie

Można ściągnąć z chomika
http://✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂/silabka/*c4*86wi...+takie+ramiona

tam też jest na pośladki

Właśnie sciągnełam z chomika i nie polecam, na 32 min filmu ściągneły się 3 i na nich nie ma ćwiczeń tylko wstęp.
Skąd macie film?

Edytowane przez shena
Czas edycji: 2011-11-13 o 19:03
shena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-13, 19:47   #2344
la figa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez shena Pokaż wiadomość
Można ściągnąć z chomika
http://✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂/silabka/*c4*86wi...+takie+ramiona

tam też jest na pośladki

Właśnie sciągnełam z chomika i nie polecam, na 32 min filmu ściągneły się 3 i na nich nie ma ćwiczeń tylko wstęp.
Skąd macie film?
no wlasnie z chomika, ale pewnie z innego. jak ja sciagalam go kilka lat temu to nie pamietam
wiem tylko, ze lektor jest ujowy bo wyprzedza to, co mowi tamilee i napalam sie na sciagniecie angielskiej wersji bez tych dodatkow z tle
Stary 2011-11-13, 21:15   #2345
inc0rrect
Zakorzenienie

Ja ćwiczę Tamilee regularnie, to nie jest mój czołowy trening, robię go kiedy nie ma nic innego do roboty i nie graniczy z innymi siłowymi

szczerze mówiąc nie podoba mi się druga część, robie tylko pierwsza, z obciążeniem 5kg ale zaczynałam od obciążęnia 2 kg

efekty nie wiem czy są, nie obserwuje, ale jednak po brazil tyłek mi bardziej wystawał, później opadł jak przestałam ćwiczyć i po tamilee się nie uwypuklił aż do takiego stopnia jak miałam po tym brazil

Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM

W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne

Edytowane przez inc0rrect
Czas edycji: 2011-11-13 o 21:17
inc0rrect jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-14, 13:59   #2346
la figa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez inc0rrect Pokaż wiadomość
Ja ćwiczę Tamilee regularnie, to nie jest mój czołowy trening, robię go kiedy nie ma nic innego do roboty i nie graniczy z innymi siłowymi

szczerze mówiąc nie podoba mi się druga część, robie tylko pierwsza, z obciążeniem 5kg ale zaczynałam od obciążęnia 2 kg

efekty nie wiem czy są, nie obserwuje, ale jednak po brazil tyłek mi bardziej wystawał, później opadł jak przestałam ćwiczyć i po tamilee się nie uwypuklił aż do takiego stopnia jak miałam po tym brazil
a jaki trening z brazil robilas? bo z tego co widzialam to jest ich kilka
Stary 2011-11-22, 21:07   #2347
mychamycha
Zakorzenienie

Ja juz wiele razy zaczynałam Tamilee i ogłaszałam sie na wątku Aż wstyd mi. Man=m na razie za sobą dwa dni ćwiczeń, postanowiłam wykonywać je co drugi dzień, max.3. Zobaczymy, co z tego wyjdzie.
mychamycha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-23, 15:36   #2348
e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06
Konto usunięte

ja zaraz sobie pocwicze. ostatnio nie mam na nic czasu
e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-25, 19:42   #2349
Patisha87
Raczkowanie

Ja na razie przeszłam na Brazil Butt Lift,ale pewnie wróce jeszcze do Tamilee
Patisha87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-27, 20:28   #2350
sabcia214
Raczkowanie

Hej dziewczyny, jak Wam idą ćwiczenia? Mi właśnie mija 8 miesiąc z Tamilką i jestem zadowolona z efektów. Ćwiczę co 3 dni (zauważyłam, że zbyt częste ćwiczenia nie przynoszą rezultatów), jednak pojawiło się kilka rozstępów na pupie. Ważne, że nogi nie wyglądają już jak patyczki i usłyszałam kilka pochlebnych komentarzy w sprawie ich "wyrobienia"

Może któraś z Was miała do czynienia z Tamilkowym "Chcę mieć taki brzuch"? Chciałabym go delikatnie wyrzeźbić, ale bez zrzucania kg.
sabcia214 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-27, 22:30   #2351
la figa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sabcia214 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, jak Wam idą ćwiczenia? Mi właśnie mija 8 miesiąc z Tamilką i jestem zadowolona z efektów. Ćwiczę co 3 dni (zauważyłam, że zbyt częste ćwiczenia nie przynoszą rezultatów), jednak pojawiło się kilka rozstępów na pupie. Ważne, że nogi nie wyglądają już jak patyczki i usłyszałam kilka pochlebnych komentarzy w sprawie ich "wyrobienia"

Może któraś z Was miała do czynienia z Tamilkowym "Chcę mieć taki brzuch"? Chciałabym go delikatnie wyrzeźbić, ale bez zrzucania kg.
kochana wytrwale cwicze dalej chce powrocic do treningow 3 razy w tygodniu od tak dla zdrowia, na razie robie 1 w tygodniu

tamilkowe brzuszki sa super mam ladnie wyrzezbiony brzuszek. mogloby byc lepiej gdybym robila dwa programy a tak to robie jeden. i tez raz w tyg bo mam lenia polecam cwiczenia
Stary 2011-12-28, 14:20   #2352
e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez la figa Pokaż wiadomość
kochana wytrwale cwicze dalej chce powrocic do treningow 3 razy w tygodniu od tak dla zdrowia, na razie robie 1 w tygodniu

tamilkowe brzuszki sa super mam ladnie wyrzezbiony brzuszek. mogloby byc lepiej gdybym robila dwa programy a tak to robie jeden. i tez raz w tyg bo mam lenia polecam cwiczenia
a tak w ogole to jest sens cwiczyc 1 raz w tygodniu? ja tez tak ostatnio cwiczylam, ale to jest zbyt rzadko i robily mi sie okropne zakwasy. trudno mi jest pogodzic bieganie, rowerek i tamilee teraz nawet nie pamietam, kiedy ostatnio cwiczylam jak mam cwiczyc raz na jakis czas, to chyba bedzie lepiej, jak dam sobie spokoj z tamilka, bo i tak rezultatow nie bedzie. no i tak sobie pomyslalam, czy w ogole po tych miesiacach cwiczen mam jakies efekty ?
e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-28, 14:39   #2353
la figa
Wtajemniczenie

[1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;3126562 8]a tak w ogole to jest sens cwiczyc 1 raz w tygodniu? ja tez tak ostatnio cwiczylam, ale to jest zbyt rzadko i robily mi sie okropne zakwasy. trudno mi jest pogodzic bieganie, rowerek i tamilee teraz nawet nie pamietam, kiedy ostatnio cwiczylam jak mam cwiczyc raz na jakis czas, to chyba bedzie lepiej, jak dam sobie spokoj z tamilka, bo i tak rezultatow nie bedzie. no i tak sobie pomyslalam, czy w ogole po tych miesiacach cwiczen mam jakies efekty ? [/QUOTE]

tzn u mnie jest tak, ze kazde cwiczenia wykonuje zwykle w niedziele. i oczywiscie w poniedzialek mam zakwasy, we wtorek jeszcze mi dokuczaja, ale pozniej nic nie czuje. a brzuszek jest ladnie wyrzezbiony. traci troche na jedrnosci pod koniec tygodnia, ale w niedziele znowu cwicze ponownie tez slyszalam, ze 1x tyg to za malo, dlatego biore sie do roboty i postaram sie czesciej
Stary 2011-12-28, 23:16   #2354
sabcia214
Raczkowanie

Też wydaje mi się, że treningi raz w tygodniu mają się na nic. Sama mówisz, że pod koniec tygodnia ciało traci na jędrności i nie jest tak ładnie 'wyrzeźbione' jak po ćwiczeniach Zbyt częste treningi nie przyniosą rezultatów tak samo jak zbyt rzadkie. Dziewczyny, spinamy pupy i do roboty!

W chwili wolnego czasu biorę się za brzuch. Trzeba rzeźbić kaloryfer!
Stary 2011-12-29, 11:26   #2355
la figa
Wtajemniczenie

kochane, a tamilee mowi cos o hantelkach. jakie obciazenie bedzie najlepsze? dostalam teraz troche kasy i moglabym w nie zainwestowac. myslalam nad 5kg ale nie wiem czy to nie za duzo bo 5kg na reke to 10 kg na dwie lapki
moze 2x 2,5kg?

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

a jeszcze dodajac... nie uwazam, ze cwiczenia 1x tyg nic nie daja. w koncu mam na pewno lepsza kondycje od jakiejs dziewczyny co lezy na kanapie a jej ruch polega na przejsciu sie rano z lozka to toalety lol

jak nie mam czasu to uwazam ze ten raz w tygodniu tez jest ok
ale mam postanowienie od nowego roku by zaczac 2xtyg.. moze uda mi sie dojsc do 3xtyg ale wtedy bede musiala znalezc inny program treningowy bo na dluzsza mete bede znudzona
Stary 2012-01-05, 21:47   #2356
sabcia214
Raczkowanie

Oczywiście, że lepszy rydz niż nic ale nie spodziewałabym się miażdżących efektów po ćwiczeniach raz w tygodniu.
Co do hantelków, miałam okazję podnosić 4kg na rękę i powiem, że łatwo nie jest Oczywiście to kwestia indywidualna, ale na początek radziłabym 2,5kg na łapkę.
Stary 2012-01-06, 12:57   #2357
gosia2207
Przyczajenie

Laleczki kochane od dzisiaj zaczynam ćwiczyć z Tamilee pośladeczkiMam mega płaskodupie,przeraziłam się dzisiaj jak ubrałam jeansy,które pół roku temu nosiłam....masaaaakra poprostu
Ale to nic wyrobię sobie dupcię i mam nadzieję,że któraś będzie chętna ze mną ćwiczyć 3 X w tygodniu....poniedziałek, środa i piątek od 06.01.2012 do 06.03.2012Narazie daję sobie 2 miesiące i w nagrodę za dopełnienie obietnicy 07.03 jadę na za☠☠☠iste zakupy i 08.03 idę na mega fajną imprezę z okazji dnia kobiet,aby uczcić to co uzyskałam poprzez ćwiczenia heh wierzę w to,że chociaż malutkie efekty będą przez co zmobilizuję się do dalszych ćwiczeń I kto ze mną zaczyna?? Po każdym dniu ćwiczeń będziemy meldowac wykonanie zadania Co wy na to???
gosia2207 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-06, 18:42   #2358
gosia2207
Przyczajenie

ćwiczymy od dziś??

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Kto się pisze na ćwiczenie ze mna od dzisiaj przez dwa miesiące??Mam płaskodupie i muszę coś z tym zrobić i jeśli w ciągu 2 miesięcy będą choć minimalne efekty to moja motywacja pójdzie w góręChcę ćwiczyć 3 X w tyg poniedziałek,środa,piątek i z każdego dnia ćwiczeń meldować zaliczenie zadania na wizażu:P Kto chętny razem ze mna???
Stary 2012-01-06, 20:06   #2359
reverse
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosia2207 Pokaż wiadomość
ćwiczymy od dziś??

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Kto się pisze na ćwiczenie ze mna od dzisiaj przez dwa miesiące??Mam płaskodupie i muszę coś z tym zrobić i jeśli w ciągu 2 miesięcy będą choć minimalne efekty to moja motywacja pójdzie w góręChcę ćwiczyć 3 X w tyg poniedziałek,środa,piątek i z każdego dnia ćwiczeń meldować zaliczenie zadania na wizażu:P Kto chętny razem ze mna???
Jestem chętna ) Ale ja dzisiaj nie dam rady (15 godzin spędziłam przy komputerze, nie mam siły na nic :P), od jutra zaczynam
Uwielbiam te ćwiczenia, zawsze mam niesamowite efekty po nich Szczególnie, że mam wąskie biodra i pupa też nie jest zbyt ładna... Chociaz ostatnio przytyłam i mam 91 cm )
reverse jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-08, 14:16   #2360
Shadii
Wtajemniczenie

Hej Wam zapisuję się również, zwłaszcza po przeczytaniu tego posta :

Cytat:

Ale, ale, mam pytanie do Ciebie, o co chodzi z tymi rozstępami? I od początku ćwiczyłaś co 3 dni? Może też przyjmę tą taktykę...

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-09, 18:33   #2361
gosia2207
Przyczajenie

OK czyli mamy dwie osoby jak narazie i ja 3 Zamelduję jak zrobię zadanie tak samo WY też wpiszcie meldunek po Eheee też jestem strasznie wąska w biodrach i mam wielką nadzieję,że trochę mi się zaokrąglą i dupka też...
;p
Stary 2012-01-09, 22:36   #2362
gosia2207
Przyczajenie

ooo chyba jestem sama....:?
Stary 2012-01-10, 21:10   #2363
sabcia214
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Hej Wam zapisuję się również, zwłaszcza po przeczytaniu tego posta :

Ale, ale, mam pytanie do Ciebie, o co chodzi z tymi rozstępami? I od początku ćwiczyłaś co 3 dni? Może też przyjmę tą taktykę...
Na początku ćwiczyłam co drugi dzień, ale efekty były mizerne więc nieco zrezygnowana zrobiłam sobie tygodniową przerwę. Później powróciłam do ćwiczeń co 2-3 dni w zależności od czasu i ochoty. Gdzieś wyczytałam, że mięśnie muszą odpocząć i trzeba im dać trochę czasu na regenerację więc po ok.2 miesiącach ćwiczyłam już regularnie co 3 dni. Rozstępy - sama nie wiem kiedy się pojawiły, najpierw zauważyłam malutkie różowe kreseczki, nie zraziłam się, później stawały się coraz bielsze. Nie są bardzo widoczne, ale jednak..
Jeśli będziecie chciały to w wolnych chwilach podeślę fotki sprzed np. roku i teraźniejsze - dla porównania Chętnie usłyszę Waszą opinię.
Stary 2012-01-11, 08:24   #2364
Elizasz
Raczkowanie

Hej

Dołączam i ja do fanek Tamilee

Mam płyty z ćwiczeniami na brzuch, pośladki i ciało, ćwiczę brzuch i pośladki i efekty są, oj są!!! Dwa lata temu zaczęłam, ćwiczyłam od września do wakacji, 3-4 x w tygodniu i efekty rewelacyjne!
Mam zwisającą skórą na brzuchu po 2 porodach i zmasowany atak na niego z Tamilką jako główną bohaterką sprawił, że brzuch był bardziej płaski, można się było spokojnie na plaży pokazać.
Z drugiej serii z powodu bóli kręgosłupa niestety nie daję rady robić tego ostatniego ćwiczenia
Nogi wtedy ćwiczyłam rzadziej, nie wyrabiałam ze wszystkim. Ale jak zdecydowałam się wziąc za cellulit, to widziałam efekty.
Potem miałam przerwę, a od tego września znów wzięłam się do roboty. Z brzuchem tym razem idzie mi gorzejale za to nogi z dnia na dzień ładniejsze, a cellulit mniejszy
Jestem w tych ćwiczeniach dość systematyczna, bo niestety nie mam możliwości chodzenia na siłownię, fitness czy inne takie dobrodziejstwa, pozostaje mi samozaparcie i ćwiczenie w domu
Elizasz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-11, 17:19   #2365
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Na początku ćwiczyłam co drugi dzień, ale efekty były mizerne więc nieco zrezygnowana zrobiłam sobie tygodniową przerwę. Później powróciłam do ćwiczeń co 2-3 dni w zależności od czasu i ochoty. Gdzieś wyczytałam, że mięśnie muszą odpocząć i trzeba im dać trochę czasu na regenerację więc po ok.2 miesiącach ćwiczyłam już regularnie co 3 dni. Rozstępy - sama nie wiem kiedy się pojawiły, najpierw zauważyłam malutkie różowe kreseczki, nie zraziłam się, później stawały się coraz bielsze. Nie są bardzo widoczne, ale jednak..
Jeśli będziecie chciały to w wolnych chwilach podeślę fotki sprzed np. roku i teraźniejsze - dla porównania Chętnie usłyszę Waszą opinię.
Kurczę, rozstępy po tych ćwiczeniach, tak? o rany, czemu? Powiększyła Ci się pupa? Ja bym chciała zobaczyć przed i po, miałabym motywację

Stary 2012-01-12, 11:30   #2366
absurdalna89
Zadomowienie

Dołączam. Chcę ćwiczyć, ale tylko pierwszą serię. Na pewno co 3 dni to nie za mało? Proszę, poradźcie, mam koszmarny cellulit nawet na łydkach...
absurdalna89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-13, 12:58   #2367
marry890
Przyczajenie

Witajcie dziewczynki ściągnęłam już filmiki na brzuszek pupę i ramiona strasznie mnie mobilizujecie i myslę/mam nadzieję, że do wakacji moge osiągnąć ładne efekty
Od tygodnia ćwiczę 8min buns i abs i chce się zabrać za Tamilee .... choć jeszcze czytałam o Brazil butt lift i nie wiem czy najpierw nie zrobić tego a potem Tamilee...
Zrobiłam sobie zdjęcia i pomierzyłam,więc za miesiąc zobaczymy jakie będą efekty! Pozdrawiam
marry890 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-14, 20:56   #2368
Shadii
Wtajemniczenie

Ja zaczynam za miesiąc, bo na razie mam sesję i nie wyrabiam a już bym chciała, im szybciej zacznę, tym szybciej efekty

Stary 2012-01-15, 12:15   #2369
la figa
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja zaczynam za miesiąc, bo na razie mam sesję i nie wyrabiam a już bym chciała, im szybciej zacznę, tym szybciej efekty
to tylko 15 min 2-3xtyg..
Stary 2012-01-17, 12:19   #2370
sabcia214
Raczkowanie

Cytat:
Kurczę, rozstępy po tych ćwiczeniach, tak? o rany, czemu? Powiększyła Ci się pupa? Ja bym chciała zobaczyć przed i po, miałabym motywację
Tak, rozstępy pojawiły się po ćwiczeniach. Może wszystko działo się zbyt szybko i skóra się rozciągnęła Pupa się trochę powiększyła i podniosła, jest bardziej jędrna.
Obecnie byłam zmuszona zrobić sobie tygodniową przerwę ze względu na chorobę. Dzisiaj wracam do ćwiczeń i mam nadzieję, że pójdzie w miarę gładko. Zdjęcia wstawię jak już dojdę "do ładu" (oby jak najszybciej)
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości