|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2341 |
Raczkowanie
|
Dot.: Tamilee Webb "Ty też możesz mieć takie pośladki"
ja ćwicze szczerze tylko jedną połowe,ta druga nie daje takiego kopa.Wspaniale jest czuć spływające strużki potu!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2342 |
Przyczajenie
|
Witajcie ! Zachęciłyście mnie tymi ćwiczeniami. Ćwiczyłam już Insanity i TF ale zdecydowanie za dużo chudłam czego nie chcę, bo głównie chodzi mi o ujędrnienie ciała. Widzicie efekty Tamilee Webb? Po jakim czasie ? I skąd mogę ściągnąć te ćwiczenia? Prosiłabym o sprawdzone linki ; )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2343 |
Rozeznanie
|
Można ściągnąć z chomika
http://✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂/silabka/*c4*86wi...+takie+ramiona tam też jest na pośladki Właśnie sciągnełam z chomika i nie polecam, na 32 min filmu ściągneły się 3 i na nich nie ma ćwiczeń tylko wstęp. Skąd macie film? Edytowane przez shena Czas edycji: 2011-11-13 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2344 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wiem tylko, ze lektor jest ujowy bo wyprzedza to, co mowi tamilee i napalam sie na sciagniecie angielskiej wersji bez tych dodatkow z tle ![]()
![]() |
![]() |
#2345 |
Zakorzenienie
|
Ja ćwiczę Tamilee regularnie, to nie jest mój czołowy trening, robię go kiedy nie ma nic innego do roboty i nie graniczy z innymi siłowymi
![]() szczerze mówiąc nie podoba mi się druga część, robie tylko pierwsza, z obciążeniem 5kg ![]() ![]() efekty nie wiem czy są, nie obserwuje, ale jednak po brazil tyłek mi bardziej wystawał, później opadł jak przestałam ćwiczyć i po tamilee się nie uwypuklił aż do takiego stopnia jak miałam po tym brazil
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() Edytowane przez inc0rrect Czas edycji: 2011-11-13 o 21:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2346 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#2347 |
Zakorzenienie
|
Ja juz wiele razy zaczynałam Tamilee i ogłaszałam sie na wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2348 |
Konto usunięte
|
ja zaraz sobie pocwicze. ostatnio nie mam na nic czasu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2349 |
Raczkowanie
|
Ja na razie przeszłam na Brazil Butt Lift,ale pewnie wróce jeszcze do Tamilee
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2350 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, jak Wam idą ćwiczenia?
![]() ![]() Może któraś z Was miała do czynienia z Tamilkowym "Chcę mieć taki brzuch"? Chciałabym go delikatnie wyrzeźbić, ale bez zrzucania kg. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2351 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tamilkowe brzuszki sa super ![]() ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2352 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2353 |
Wtajemniczenie
|
[1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;3126562 8]a tak w ogole to jest sens cwiczyc 1 raz w tygodniu? ja tez tak ostatnio cwiczylam, ale to jest zbyt rzadko i robily mi sie okropne zakwasy. trudno mi jest pogodzic bieganie, rowerek i tamilee
![]() ![]() ![]() tzn u mnie jest tak, ze kazde cwiczenia wykonuje zwykle w niedziele. i oczywiscie w poniedzialek mam zakwasy, we wtorek jeszcze mi dokuczaja, ale pozniej nic nie czuje. a brzuszek jest ladnie wyrzezbiony. traci troche na jedrnosci pod koniec tygodnia, ale w niedziele znowu cwicze ponownie ![]() ![]()
![]() |
#2354 |
Raczkowanie
|
Też wydaje mi się, że treningi raz w tygodniu mają się na nic. Sama mówisz, że pod koniec tygodnia ciało traci na jędrności i nie jest tak ładnie 'wyrzeźbione' jak po ćwiczeniach
![]() ![]() W chwili wolnego czasu biorę się za brzuch. Trzeba rzeźbić kaloryfer! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2355 |
Wtajemniczenie
|
kochane, a tamilee mowi cos o hantelkach. jakie obciazenie bedzie najlepsze? dostalam teraz troche kasy i moglabym w nie zainwestowac. myslalam nad 5kg ale nie wiem czy to nie za duzo bo 5kg na reke to 10 kg na dwie lapki
![]() moze 2x 2,5kg? ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- a jeszcze dodajac... nie uwazam, ze cwiczenia 1x tyg nic nie daja. w koncu mam na pewno lepsza kondycje od jakiejs dziewczyny co lezy na kanapie a jej ruch polega na przejsciu sie rano z lozka to toalety lol jak nie mam czasu to uwazam ze ten raz w tygodniu tez jest ok ale mam postanowienie od nowego roku by zaczac 2xtyg.. moze uda mi sie dojsc do 3xtyg ale wtedy bede musiala znalezc inny program treningowy bo na dluzsza mete bede znudzona
![]() |
#2356 |
Raczkowanie
|
Oczywiście, że lepszy rydz niż nic
![]() Co do hantelków, miałam okazję podnosić 4kg na rękę i powiem, że łatwo nie jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2357 |
Przyczajenie
|
Laleczki kochane od dzisiaj zaczynam ćwiczyć z Tamilee pośladeczki
![]() ![]() Ale to nic wyrobię sobie dupcię i mam nadzieję,że któraś będzie chętna ze mną ćwiczyć 3 X w tygodniu....poniedziałek, środa i piątek od 06.01.2012 do 06.03.2012 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2358 |
Przyczajenie
|
ćwiczymy od dziś??
![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Kto się pisze na ćwiczenie ze mna od dzisiaj przez dwa miesiące??Mam płaskodupie i muszę coś z tym zrobić i jeśli w ciągu 2 miesięcy będą choć minimalne efekty to moja motywacja pójdzie w górę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2359 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Uwielbiam te ćwiczenia, zawsze mam niesamowite efekty po nich ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2360 | |
Wtajemniczenie
|
Hej Wam
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2361 |
Przyczajenie
|
OK czyli mamy dwie osoby jak narazie i ja 3
![]() ![]() ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2362 |
Przyczajenie
|
ooo chyba jestem sama....:?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2363 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli będziecie chciały to w wolnych chwilach podeślę fotki sprzed np. roku i teraźniejsze - dla porównania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2364 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Dołączam i ja do fanek Tamilee ![]() Mam płyty z ćwiczeniami na brzuch, pośladki i ciało, ćwiczę brzuch i pośladki i efekty są, oj są!!! Dwa lata temu zaczęłam, ćwiczyłam od września do wakacji, 3-4 x w tygodniu i efekty rewelacyjne! Mam zwisającą skórą na brzuchu po 2 porodach i zmasowany atak na niego z Tamilką jako główną bohaterką sprawił, że brzuch był bardziej płaski, można się było spokojnie na plaży pokazać. Z drugiej serii z powodu bóli kręgosłupa niestety nie daję rady robić tego ostatniego ćwiczenia ![]() Nogi wtedy ćwiczyłam rzadziej, nie wyrabiałam ze wszystkim. Ale jak zdecydowałam się wziąc za cellulit, to widziałam efekty. Potem miałam przerwę, a od tego września znów wzięłam się do roboty. Z brzuchem tym razem idzie mi gorzej ![]() ![]() Jestem w tych ćwiczeniach dość systematyczna, bo niestety nie mam możliwości chodzenia na siłownię, fitness czy inne takie dobrodziejstwa, pozostaje mi samozaparcie i ćwiczenie w domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2365 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2366 |
Zadomowienie
|
Dołączam. Chcę ćwiczyć, ale tylko pierwszą serię. Na pewno co 3 dni to nie za mało? Proszę, poradźcie, mam koszmarny cellulit nawet na łydkach...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2367 |
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczynki
![]() ![]() ![]() Od tygodnia ćwiczę 8min buns i abs i chce się zabrać za Tamilee .... choć jeszcze czytałam o Brazil butt lift i nie wiem czy najpierw nie zrobić tego a potem Tamilee... Zrobiłam sobie zdjęcia i pomierzyłam,więc za miesiąc zobaczymy jakie będą efekty! Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2368 |
Wtajemniczenie
|
Ja zaczynam za miesiąc, bo na razie mam sesję i nie wyrabiam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2369 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2370 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Obecnie byłam zmuszona zrobić sobie tygodniową przerwę ze względu na chorobę. Dzisiaj wracam do ćwiczeń i mam nadzieję, że pójdzie w miarę gładko. Zdjęcia wstawię jak już dojdę "do ładu" (oby jak najszybciej) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:18.