|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXVI
Nesko współczuję, zdrówka dla męża!
żabciu ale Ci zazdroszczę tej pogody ![]() Baju brzmi strasznie oby się to więcej nie powtórzyło!Cześć my wczoraj miło spędziliśmy wieczór. Byliśmy w pizzerii uczcić naszą 4 rocznicę i wszamaliśmy sobie shaormę objadłam się jak nie wiem! A jak wróciliśmy obejrzeliśmy sobie walkę Kliczko , tzn ją oglądałam a mąż drzemał
|
|
|
|
#2342 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To byłby szok - teraz +30 stopni a potem śnieg! ![]() O tak! Cytat:
![]() Dzień dobry! ![]() Nie wyspałam się Gramy z mężem na ps3, paluchy już mnie bolą Piękna pogoda, po obiedzie koniecznie spacer![]() Miłej niedzieli!!! |
||
|
|
|
#2343 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie mzawka chyba, bo chodniki mokre jakies
zaraz odgrzeje zuzce poledwiczki wiepszowe, i idziemy na 13 do domu kultury na dzien japonski
|
|
|
|
#2344 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć laski
Cytat:
Cytat:
+30? Zazdroszczę ... Cytat:
Pani Magister![]() No pewnie, że raźniej, nadrabiacie zaległości? ![]() ![]() Cytat:
OOOO brzmi fajnie, ciekawe co przygotowali.
|
|
#2345 |
|
Zakorzenienie
|
Miłe to nie jest, na szczęście przechodzi po podaniu odpowiednich leków |
|
|
|
#2346 |
|
Zakorzenienie
|
Byliśmy na grzybkach 3h
w 4 osoby zebraliśmy wielgachny kosz (taki wiklinowy jak te kiedyś od ziemniaków) i wiadro ![]() Najwięcej maślaczków, ale też prawdziwki (ja zebrałam 7 ![]() ![]() ), podgrzybki, stojaki i członki (gąski zielone)
|
|
|
|
#2347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aż sie śmieje ze pełnią się jego marzenia - on i dwie laski ![]() a ja spontanicznie ide dzis na koncert Mariki.. nawet nie wiedzialam ze dzis gra wiec sie zaraz zbieram i ide sie raczyc ![]() wprawdzie spokojny akustyczny koncert aleeee czuje ze jej charyzma pokaże nam wiele uwielbiam ja
|
|
|
#2348 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2349 |
|
Zakorzenienie
|
moi rodzice 12h wracali z trojmiasta pociagiem
![]() pod pociag sie ktos rzucil, i zanim wszytsko ogarneli prokuratorzy i inne sluzby to 4h postoju mieli pasazerowie. Straszne to. |
|
|
|
#2350 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Hej Co tam?Matko, smutne że ktoś wybrał takie rozwiązanie. Najgorzej ma chyba w tym wszystkim maszynista, nie chciałabym się nigdy znaleźć na jego miejscu.
|
|
#2351 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2352 | |
|
Zakorzenienie
|
no jak najbardziej
szkoda tylko, że teraz Tz ma nocki, więc dzień wykorzystujemy na maksa na nadrabianie w różnych dziedzinach ![]() Cytat:
niestety straszne takie rozwiązanie i to co po takiej tragedii można zastać na miejscu :/Ale weekend znowu szybko minął buuu...Ja od kilku dni znowu mam problemy z żołądkiem, codziennie wyiotuję, chyba znowu czeka mnie wizyta u lekarza ![]() Dziś z TŻem wybraliśmy się na zakupy i mąż namówił mnie na buty, choć nie planowałam zakupu http://wojas.pl/produkt/8561. W rzeczywistości są ciemniejsze i mimo wysokości bardzo wygodne. Ogólnie mierzyłam kilka par i te najlepiej (najwygdniej) mi leżały. Ale miałam dylemat jaki rozmiar wybrać 37 czy 38. No i w końcy wzięłam 37 (bo w 38 było mi luźno), a teraz się zastanawiam czy w tych nie będzie mi za ciasno i teraz sama nie wiem, biorę pod uwagę, że pewnie jeszcze się rozejdą.Ogólnie dla TZa zamówiliśmy kurtkę http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...ka%2Bbasic/800 Tylko kolor szary, w sklepie był tylko czarny w jego rozmiarze. Cieszę się, ze gust mu sie zmienia i już daje się namówić na inne rzeczy niż tylko sportowe (kurtkę sam sobie wybrał )A ja jeszcze chciałam sobie kupić w Carry taką http://carry.pl/ona/147-kurtka.html choć bardziej skłaniałam się ku szarej niż czarnej. Niestety na sklepie był tylko rozm. M dla mnie lekko luźny, a na manekinach S. Niestety pani mi powiedziała, że nie mogę kupić, Jak jestem zainteresowana to muszę poczekać do zmiany ekspozycji... ale nie wie kiedy to będzie. No i sobie poszłam, nie wiedziałam, że to taki problem zdjąć z maekina. No chyba, ze mają to jakoś odgórnie ustalone. Też wam się już tak zdarzyło?
"W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca." Paulo Coelho Edytowane przez india83 Czas edycji: 2013-10-06 o 21:36 |
|
|
|
|
#2353 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
![]() ana - pakuj się i przylatuj! ![]() ktosia - No wlasnie ![]() iwka - A to u nas można kupic jakies chrupki, czekoladki i wode. Dalabym rade ![]() india - uuu a co z tym zoladkiem masz? Fajne buty! I kurtki tez mi się podobają! Ja dzisiaj sobie buty zamowilam tez
|
|
#2354 |
|
Zakorzenienie
|
india napisz do carry ze taka sytuacja miala mijsce i ze klient jest waziejszy niz manekin wg mnie
i co to ma byc!! Mozliwe ze maja taka polityke, bo wystawy wszedzie maja wygladac tak samo, no ale coz..... Npisz napisz, moze chociaz jakis kupon rabatowy w przeprosinach dostniesz
|
|
|
|
#2355 |
|
Zakorzenienie
|
kliwia
powinni chyba podstawić autobus zastępczy ![]() india buty ładne w housie widziałam kartkę na wystawię że sprzedaż dopiero po zmianie ekspozycji, więc to nie tylko u nich jest problem
|
#2356 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
Z daleka ode mnie bo prycham i smaram :/ Kliwia, Śliwienka moja mama z siostra kiedyś z Warszawy wracały i też ktoś pod pociąg się rzucił i opóźnienia było ponad 6 godzin :/ komunikacji zastępczej nie podstawiają w takich sytuacjach, zresztą jak podstawić komunikację gdy pociąg stoi po środku pola a do najbliższej drogi po 20km (tak jak było u mojej mamy :/ ).
|
|
#2357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ raz siedział w pociągu w lesie, to podstawili po kilku godzinach autobus, ale to prędzej teść pojechał po niego
|
|
#2358 |
|
Zakorzenienie
|
tylko ten autobus musiał jakoś dojechać, a jak nie ma drogi to nie dojedzie, a nie wyobrażam sobie żeby ludzie jadący z warszawy, z wielkimi bagażami taszczyli te walizki po polu do najbliższej drogi
|
|
#2359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma to jak spełniać marzenia ![]() Co teraz czytasz? Hej!
|
|
|
|
|
#2360 | |
|
Zakorzenienie
|
milej zabawy
![]() Cytat:
![]() ![]() a co do manekina to taka maja polityke - mnie tez to spotkalo, a pytalam znajoma ktora jest tym calym stylista witryn nie wiem jak sie ten zawod fachowo nazywa i nie wolno im sciagac wczesniej. musi wisiec do konca ekspozycji. fajnie bylo ![]() lirycznie spokojnie ale tak mrrrr
|
|
|
#2361 | |
|
Zakorzenienie
|
uuu uwielbiam zbierać!
Cytat:
![]() z chęcią ![]() Cześć ![]() Reklamowałam dziurkacz i reklamacja przyjęta dzisiaj dostałam nowy, więc się bardzo ciesze, bo 30zł poszłoby w plecy... do tego kurier zostawił go u sąsiadki emerytowanej n-ki i sobie godzinę pogadałyśmy fajnie ![]() Ogólnie dzisiejszy dzień nawet udany jeszcze załatwiłam jedną ważną sprawę w pracy i się cieszę, bo mam poparcie
|
|
|
|
|
#2362 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Podoba mi się wybór Tż I nie zdarzyło mi się, jeśli Pani ściągała z wystawy to zakładała inny rozmiar i tyle. Cytat:
A ja muszę się zacząć pakować bo jutro śmigam do kraju na parę dni
|
|
#2363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ się zatrudnił teraz w tej branży to zapytam jak to jest ![]() bo u nas rewolucje z pracą ostatnio
|
|
#2364 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
|
|
|
|
#2365 |
|
Zakorzenienie
|
Super!
Jakie rewolucje? Opowiadaj! |
|
|
|
#2366 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzięki za odzew na temat przygód z manekinem
|
|
#2367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ogólnie, noclegi, zwiedzanie, transporty, ona akurat się po knajpach walała i jadła w samych restauracjach a w jakimś kasynie grała i w ruletke wygrała, ale nie wiem ile hehe otwarta ![]() dziękować impreza i po imprezie więcej szykowania, sprzątanie i dzisiaj po imprezie zero śladu
|
|
|
|
|
#2368 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Teraz nie sezon wiec spokojnie w 2.5tys powinna się zmiescic. My za nasze bilety w sezonie wakacyjnym placilismy po 1.050$ za jeden. Zwiedzanie jest dość drogie no i jedzienie tez zależy w jakich miejscach.
|
|
|
#2369 |
|
Zakorzenienie
|
india a ja bym napisala, bo jesli bedzie duzo glosow to moze zmienia polityke
bede miala abonament w sieci komorkowej - strasznie to brzmi, a;le dotychczas bylam abonetnem nieznanym bo na karte zadzonil pan z oferta 30zl za 750 minut do wszytskich sieci i nastacjonarne i sie dalam namowic ![]() w przyszlym roku sobie jakis nowy telefon musze sprawic
|
|
|
|
#2370 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Serio!!! Zdążyłaś ze wszystkim? Wszystko sama zrobiłaś? Cytat:
![]() Teściowa zrobiła - pycha!!!!Cytat:
A motywacja jaka jest, taka jest, ale najważniejsze że w głowie mi się zmienia! To znaczy ja jestem du.pa/ Bo ja się już nie boję jeździć, jak już jadę to jadę. Ale nie mam w sobie luzu jeśli chodzi o decyzję żeby wziąć samochód. Ostatnio jeździłam z kilkoma znajomymi i uważam, że na prawdę nie jeżdżę najgorzej ![]() Cytat:
Bo chcę mi się takiej a jeszcze nigdy nie robiłam. Robię mięsno szpinakową, ale nie wiem jak zrobić samą szpinakową żeby wszystkich składników było akurat i żeby była dobra ![]() Cytat:
Ale się wycierpiałaś, matko! Cytat:
Cytat:
Tydzień, bo tydzień - ale jeśli będzie możliwość to się pakuję i lecę Chciałabym bardzo!India buty super! A co do kurtki, powiedz mi czy to była zimowa kurtka? Bo podoba mi się i nie wiem czy nie pójdę sobie na nią popatrzeć. Tym bardziej, że teraz mam płaszczyk na zimę z Carry i byłam z niego bardzo zadowolona. Cieszę się, że z mężem super! ![]() Co do manekinów, to w sieciówkach nie ściągają. Chodzi o to, że we wszystkich sklepach jest ta sama wystawa w tych samych rozmiarach i takie mają wymogi. Martuś cieszę się, że koncert udany! Gratki dla Wu! Zdolna bestia!!! ![]() ![]() Świetne meble, ale to napiszę jeszcze w k. I dziękuję za sobotę! Rossi Zaczynam czytać "o czym mówią wrony" już mi się podoba ![]() Ktosik, Iwka i wypożyczyłam sobie Igrzyska Śmierci - ciekawa jestem ![]() Ktosik cieszę się, że impreza udana! W co gracie na ps3? Nie pamiętam więcej, ale przeczytałam wszystko! ![]() Wczoraj miałam dzień wycięty z zycia. Dzisiaj wracam do żywych
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:10.

my wczoraj miło spędziliśmy wieczór. Byliśmy w pizzerii uczcić naszą 4 rocznicę i wszamaliśmy sobie shaormę
objadłam się jak nie wiem! A jak wróciliśmy obejrzeliśmy sobie walkę Kliczko
, tzn ją oglądałam a mąż drzemał 

niestety straszne takie rozwiązanie i to co po takiej tragedii można zastać na miejscu :/
i teraz sama nie wiem, biorę pod uwagę, że pewnie jeszcze się rozejdą.