![]() |
#2342 |
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
|
![]() ![]() |
![]() |
#2343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sol, ciekawe czy dobrze Ci ładnie zaśnie wieczorem ![]() Mój sobie zredukował drzemki do jednej 2godzinnej ![]()
![]() |
#2344 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2345 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Melduję się już z domku. Było super, szkoda tylko, że tak szybko zleciało... Byłam mniej więcej na bieżąco bo czasem podczytywałam z kom, ale i tak mam co nadrabiać... Spóźnione życzonka dla wszystkich świętujących ![]()
#2347 |
Zakorzenienie
|
Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Robie pizze
![]() ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Agunia welcome back! ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ależ dziękuję, dziękuję ![]() najbardziej to mi chyba szkoda że wczasy się skończyły przez ludzi, zakumplowałam się trochę z właścicielką tych domków i się obie dzisiaj rozstać nie mogłyśmy haha Jeszcze musiałyśmy sobie poplotkować ![]() ![]() a jej dwie córki, zwłaszcza młodsza, 2,5 letnia się super z Lu zakumplowały, ta mała jak dzisiaj usłyszała, że Lu jedzie do swojego domku powiedziała, że to niemożliwe, że jedzie co najwyżej do sklepu i wróci, bo swój domek ma tutaj - i pokazała na nasz domek tam ![]() zresztą Luśka też ją bardzo polubiła, jak tylko ją widziała od razu śmiała się w głos i pędziła do niej no i nasz pływak nieźle sobie już w wodzie radzi, z rękawkami utrzymuje się bez problemu sama na powierzchni na brzuszku ![]() w ogóle raj tam miała, prawie cały czas na dworze, mnóstwo ludzi do zabawiania ![]() ![]() trzeba będzie teraz z powrotem to jakoś okiełznać
![]() |
#2349 |
Zakorzenienie
|
Agunia hej
![]() Ale jestem wściekła, że sobie tą grzywkę zrobiłam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2350 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Hej Aga
![]() Linka nie żartuj,ładnemu we wszystkim ładnie,założę się że jest rewelacyjnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2352 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2353 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Witam weekendowo. U nas wszystko super. Leoś bez zmian- szaleje całymi dniami i trudno za nim nadążyć ![]() Aaa jedna rzecz mnie zastanawia i wkurza jednocześnie ![]() Mały ładnie sam zasypia wieczorem w swoim łóżeczku, po kilku godzinach budzi się, płacze i domaga się bym siedziała przy jego łóżeczku. Jak tylko próbuję wyjść, zaczyna się ryk. I robi tak prawie każdej nocy, gdy małż jest w pracy. Zwykle ślęczę przy jego łóżeczku pół godziny, a później wracam do sypialni, choć młody znów płacze (uspokaja się po kilku minutach i zasypia). Przyznam, że zaczyna mnie to już irytować, bo wstaję do pracy o 4:30... Jasiu gratuluję pierwszych kroczków ![]() Sto lat dla naszych kochanych Roczniaczków ![]() ![]() ![]() Bebe godzina 0 już tak blisko... trzymam kciuki za cc ![]() Blue cieszę się, że jesteś już w domku. Mam nadzieję, że Twoje kłopoty ze zdrowiem, już się nie powtórzą ![]() Agunia super, że urlop udany! W jakiej miejscowości byliście? Byliście z psem? Pytam, o chyba też wybierzemy się w tamte rejony ![]() Pisałyście o jesiennej garderobie dzieci. I dobrze, ze napisałyście, bo zupełnie o tym zapomniałam ![]() Więcej grzechów nie pamiętam... ![]()
#2354 |
Zakorzenienie
|
Irmusia ja musze znowu zmienić sposób odżywiania bo niestety wrocilam znowu na nie zawsze zdrowe posiłki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2355 |
Zakorzenienie
|
Irmusiu my byliśmy w samej Solinie, z psem
![]() jedyne co mi przeszkadzało to meeeega tłumy i to, że piaszczysta plaża była bardzo mała i nie dało się tam zaraz nad wodą rozłożyć. Żałuję, że dopiero ostatniego dnia odkryliśmy super miejscówkę, maks 10 minut dalej spacerkiem, a cisza, spokój, bardzo mało ludzi. Rozłożyliśmy się pod drzewem w cieniu, woda czyściutka, gdyby jeszcze tam był piasek nie kamienie byłby istny raj. Ale ogólnie nad Soliną o piaszczystą plażę ciężko. Jedyny minus był taki, że tam właściwie nie było dna, niemal od razu spory spadek. Nam to nie przeszkadzało, Lu nie lubi się jeszcze tak po prostu taplać w płytkiej wodzie, woli pływać, a pływa z nami w rękawkach. My z małżem zresztą też nigdy w wodzie nie siedzimy tylko raczej pływamy z przerwami na odpoczynek. No bosko tam było jak dla mnie ![]() ![]() tylko tam gdzie my byliśmy nie wiem, czy znajdziesz jakieś wolne pokoje. Duże obłożenie tam mają, a baza noclegowa jeszcze skromna, po drugiej stronie tamy jest chyba więcej kwater, ale tam raczej nie ma plaży, ewentualnie trzeba lasem ze sporej góry zejść. Ach no i w samej Solinie nie ma takiej typowej strzeżonej plaży, tylko co jakiś czas ratownicy motorówką przepływają i patrzą co się dzieje. Najbliższa mini strzeżona plaża była w Polańczyku na cyplu, ponoć tam gdzieś też jest większa strzeżona, ale my tam nie dotarliśmy. Podpytaj Wanilllki, ona była w okolicach Polańczyka, w jakimś fajnym miejscu żeby z dzieciaczkami się wybrać, to może będzie wiedzieć więcej
#2357 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() u nas fajny dzień, mały spał 3 h wiec zdazylam wszytsko ogarnąć co potrzebowałam, potem wpadła do mniem kumpela-przyniosła jasiowi sporo ciuchów, z okazji roczku, oszalala! zjadlismy po TŻtowym kababie i zapiliśmy piwkiem ![]() Irmusiu ciężko z tymi nockami, mam nadzieje, że to chwilowe bo Ty nic nie wypoczniesz! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2358 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2359 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
z wyglądu fajne, ale w ciemno bym nie kupiła dopóki bym nie sprawdziła jaką mają podeszwę - czy wystarczająco elastyczną, jak leżą na nodze i czy dziecku w nich wygodnie i dobrze się chodzi
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2360 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() phdwao pokazuj ciuchy! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2361 |
Zakorzenienie
|
Agunia napewno maja elastyczna podeszwe bo to Clarks first shoes a juz mamy z tej seri. Butow w ciemno nie kupuje nawet dla siebie. Tak po prostu sie rozgladam
![]() A ze uwielbiam ogladac dzieciece ciuszki tak kopie po różnych stronach i szukam pomyslow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2362 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2363 | ||
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy mogę sobie coś wziąć na przeziębienie przy kp? Nie jestem jeszcze przeziębiona ale czuję że chyba mnie coś "bierze". Co mogę wziąć?
Cytat:
Cytat:
![]() mam tę grzywkę źle ściętą - jest za długa, wchodzi na brwi, a to źle wygląda ale nie będę jej już poprawiać ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2364 |
Zakorzenienie
|
Olcia wkleje linki bo nie chce mi się focic
![]() http://www.51015kids.eu/chlopiec-2-7...a-1j2407?c=371 http://www.51015kids.eu/chlopiec-2-7...e-1l2417?c=278 http://www.51015kids.eu/chlopiec-2-7...-1i2444?c=2908 http://www.51015kids.eu/chlopiec-2-7...ca-1h2414?c=18 http://www.51015kids.eu/chlopiec-2-7...-1h2425?c=2888 sa trochę za duże wiec będzie miał na jesien/zime |
![]() ![]() |
![]() |
#2365 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Ja już coś tam z ciuchów mam, muszę je przepatrzeć i ewentualnie coś dokupić, choć wydaje mi się, że nie będzie trzeba wiele dokupywać ![]() Jej zazdroszczę tym, których dzieci chociaż tylko raz dziennie śpią 2 godziny, już nie wspomnę jak drzemek jest więcej ![]() ![]() Heh ja ma to samo z fryzjerem, rzadko kiedy jestem zadowolona... ![]() A z grzywką to po jednym razie (poniosło wtedy tą fryzjerkę) nie pozwalam sobie jej ruszyć i obcinam sama, chyba że minimalnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2366 |
Zakorzenienie
|
ja brałam prenatal grip care, same naturalne składniki ale pomagało a jak bolało gardło to pastylki isla mi bardzo pomagały, do teraz używam na gardło bo są super
|
![]() ![]() |
![]() |
#2367 |
Zadomowienie
|
prenatal grip care też brałam w ciąży przy przeziębieniu
![]() tak poza tym to mój lekarz np. jest zwolennikiem leczenia domowymi sposobami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2368 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze nie wiem czy pies zostanie z moją mamą czy pojedzie z nami. Szczerze mówiąc wolałabym pierwszą opcję. Co do noclegu, mam nadzieję, że coś znajdziemy, bo wybieramy się tam w pierwszym tygodniu września. Muszę już zacząć szukać ![]() ładne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#2370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() eee pierwszy tydzień września powinno być dość łatwo, bo to już właściwie poza sezonem. Tam gdzie byłam mieli komplet rezerwacji do końca sierpnia, na wrzesień już chyba było coś wolnego
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:29.