|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Umysł i ciało będzie radosne kiedy 8 kg mniej będzie na wiosnę :)
Cytat:
|
|
#2342 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44644202]Dziewczyny odebrałam dzisiaj wyniki drugiego testu ciążowego z krwi - ilość hormonu wzrosła ponad dwukrotnie, więc jest SUPER!!!
![]() ![]() [/QUOTE]No to świetnie Dziewczyny proszę o baty... dokończyłam czekolade z marcepanem: 4 kostki.. Chociaż i tak jak liczę to mi wychodzi: kcal:1200 kcal B: 73 T: 42 W: 130 Bł:19 Więc jest dobrze
|
#2343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kocieeeeeee ![]() dziewczyny powiedzcie mi czy jest opcja, że przytyje na tej kaszanej diecie skoto jem same węgle pomimo, że dziennie jem mniej niż 900kcal? |
|
|
|
|
#2344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Gorzej, że mam jeszcze dwie wielkie czekolady Ritter Sport 250 g z orzechami laskowymi i ciastkami . Jedna pójdzie po zdanej sesji, jako cheat day z koleżanką, a druga nie wiem kiedy... będzie na kolejne świętowanie.Mnie się wydaje, że nie powinnaś przytyć na diecie kaszowej. Ale znawcą nie jestem. I też mam piekarnie pod blokiem .
|
|
#2345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2346 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44633117]Fasolka ma na pewno od 0,36 mm do 1 mm - maleństwo takie ![]() Ja chcę, żeby Dziewczynka była Julia - ale R coś się buntuje. Dla chłopca nie mamy imienia (wolelibyśmy Córkę) ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Nie boisz się, że wszystkie dziewczynki w jej wieku to też będą Julki? To najczęściej nadawane imię żeńskie gdzieś od 4-5 lat Tak jak Kuba ![]() Cytat:
I życzę, żeby szybko były widoczne dwie cyferki Cytat:
Strasznie się obłowiłam, a i tak nie kupilam wszystkiego, co mi się podobało ![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44644202]Dziewczyny odebrałam dzisiaj wyniki drugiego testu ciążowego z krwi - ilość hormonu wzrosła ponad dwukrotnie, więc jest SUPER!!! ![]() ![]() [/QUOTE]To dobrze, że wszystko przebiega prawidłowo ![]() Ja kocham wszystkie czekolady, milki, shoegetteny, czy jak się tam pisze (trilogia i od 8 dni nie wzięłam nic słodkiego do ust!
|
|
|
#2347 |
|
Zakorzenienie
|
od samego Twojego wymieniania co lubisz mi się zachciało
Kocie a zamawiasz te sukienki? mi sie w tym sklepie spodobały dwie inne, ale trochę się boję tego rozmiaru uniwersalnego
|
|
|
|
#2348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2349 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie gadajcie o czekoladach, bo ja jestem czekoladoholiczką
![]() wróciłam od siostry i jej 2 letniej córeczki, ale mała jest boska dzisiaj chodzę jakaś taka niedojedzona :P a zjadłam 1300 kcal
|
#2350 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, chipsy JABLKOWE domowej roboty o 23 to ciezki grzech ?
|
|
#2352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a zjadłaś już czy przymierzasz sie? ![]() może odłóż na IIśniadanie? |
|
|
|
|
#2353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak już zjadłaś, to się nie przejmuj :P czasu nie cofniesz :P a co do kalorii, to chyba Gryzelda pisała kiedyś, że stabilizacja powinna polegać na zwiększaniu co tydzień-dwa o 100 kcal po redukcji, czyli na R jak jadłam np 1200 to pierwsze 2 tygodnie stabilizacji powinny być 1300 potem 1400 potem 1500 aż dojdzie się do tych 1800-2000 które powinno się normalnie jeść i dopiero po tym czasie, można powiedzieć, że się schudło ( czyli dopiero jak rok uda Ci się utrzymać swoją wagę )
|
|
#2354 |
|
Zakorzenienie
|
aaa teraz czytam ze zrozumieniem, że o 23, więc już poszło
ja się zbieram do spania bo jadłam kaszę po 20 i robię się godna ![]() szklanka wody koło łóżka i jeszcze tylko się pomodlę żeby w nocy nie napaść na kuchnię |
|
|
|
#2355 | |
|
Zakorzenienie
|
na śniadanie grahamka taka podpieczona w opiekaczu z serkiem do smarowania kanapek chrzanowym
deser warstwowy(jogurt naturalny/jabłka/jogurt naturalny/gruszka) kromka razowca z serkiem chrzanowym i wędliną chudą ![]() Cytat:
|
|
#2356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozniej jeszczevposzlam na krociutki spacer bo musialam wrocic do domu.Kurcze, rok to strasznie duzo. ja to bede sie chyba juz codziennie wazyc do konca zycia
|
|
#2357 |
|
Konto usunięte
|
Jovisse jakoś mi nie przeszkadza, że będzie dużo Julek w Jej roczniku. Chociaż wczoraj rozmawiałam z moją przyjaciółką i ona stwierdziła, że czuje po kościach, że jej Fabian będzie miał kolegę, a nie Narzeczoną
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lepsze to niż moja bułka z miodem w środku nocy a dziś kolejna noc bez jedzenia |
|
|
|
|
#2359 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44650925]Jovisse jakoś mi nie przeszkadza, że będzie dużo Julek w Jej roczniku. Chociaż wczoraj rozmawiałam z moją przyjaciółką i ona stwierdziła, że czuje po kościach, że jej Fabian będzie miał kolegę, a nie Narzeczoną
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Jak to ![]() Cytat:
Kolejny sukces ![]() I wybaczcie te czekolady, nie mogłam się powstrzymać ![]() Macie jakiś fajny przepis na dietetyczny obiadek, który chętnie by zjadł również TŻ? (Znaczy mój tż lubi zdrową kuchnię, ale na pewno musi być mięsny i musi być go dużo i musi być ciekawy smakowo )
|
|
|
#2360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kasza dobrze na Ciebie działa ja właśnie jem śniadanko (mama powiedziała, że kupiła mi grahamkę :P ale to grahamka nie jest przepyszna )to właśnie taką bułkę posmarowałam sobie serkiem chrzanowym z piątnicy i do tego chuda polędwiczka ![]() tak wiem, że nie powinno się jeść takich serków, bo to sam tłuszcz, ale zastępuję tym masło, bo fajny nadaje smak nie mam zamiaru do końca życia niczym nie smarować pieczywa kurde i chyba tyję bo już ważyłam 51,5 a od 2 dni jest 52,0 ![]() narazie spoko, koło 52 może się trzymać, no ale jak w takim tępie będzie mi po pół kilo wracało co tydzień to czarno to widzę
|
|
#2361 |
|
Konto usunięte
|
Jovisse no normalnie - ona ma synka Fabiana, ja miałam urodzić córkę - Narzeczoną dla jej synka
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepiej się z taką czuję. Mnie się wydaje, że te serki są dozwolone na stabilizacji... w końcu trzeba coś jeść więcej, tłuszczu też [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44653020]Jovisse no normalnie - ona ma synka Fabiana, ja miałam urodzić córkę - Narzeczoną dla jej synka Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Wrześniej to zabrzmiało, jakby Twoja koleżanka sądziła, że jej synek będzie miał inną orientację. ![]() ![]() Przynajmniej ja tak to zrozumiałam, jak przeczytałam A u mnie znowu mały spadek 55,3 ! Jeszcze 0,4 kg i zaczynam stabilizację. Postanowiłam co tydzień dokładać 100 kcal czyli powinno mi zająć to jakieś 2-3 miesiące. Oczywiście cały czas będę ćwiczyć
|
|
#2363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
że koleżanka chciała by dziewczynkę dla swojego synka, ale w kościach czuję że Gryzelda urodzi synka i nici z miłości ![]() no to znowu muszę Ci pogratulować Kocie to za pare dni stabilizacja o,4 to już poleci w mgnieniu oka
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2364 |
|
Konto usunięte
|
W zasadzie to dziewczynkę to ja bym chciała jak już mam dla niej Narzeczonego
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2365 |
|
Zakorzenienie
|
ale jestem szczęśliwa! ![]() w moim małym mieście był konkurs w drogerii, i za zakupy za 30 zł był 1punkt 60zł były 3 punkty i za 90zł było 5 punktów ponieważ nigdy nie biore w niczym udziału więc i nic nie wygrywam to nie robiłam specjalnie większych zakupów, żeby osiągnąć to 60 zł, tylko jak wychodziło z rachunku 55zł to nic nie dobierałam i miałam tylko 1pkt zamiast 3 i konkurs trwał do 31 grudnia i podobno było tyle kuponów wrzuconych że liczyli do 15 stycznia, chociaż wyniki miały być w pierwszym tygodniu styczania ![]() i tych kilka moich paragonów z okresu trwania promocji i jeden mojego TŻ i kilka mojej mamy i jeden mojej siostry ![]() i dziś do mnie dzwoni facet, że brałam ostatnio udział w konkursie i WYGRAŁAM NAGRODĘ ! ![]() ![]() ale powiedział, że nie może powiedzieć co to za nagroda, bo to niespodzianka i do odebrania już w poniedziałek ![]() ![]() ciekawe co to ![]() na ulotach były telewiozry, laptopy, suszarki, maszynki do mielenia mięsa, lokówki, odkurzacz obstawiam, że pewnie dostanę jakąś nagrodę z końca listy nagród (któej nie znam nie mam pojęcia co jest 'najsłabszą' nagrodą) może długopis/notes/filiżanka/ parasolka z logiem sklepu a może bon np 20 zł do tej drogerii nie mam pojęcia, ale strasznie się cieszę, że w ogóle COŚ wygrałam ![]() ![]() ![]()
|
#2366 |
|
Zakorzenienie
|
próbuję się na nic 'drogiego' i fajnego nie nastawiać
żeby mi nie było szkoda, jak dostanę notes ale powoli zaczynam się nastawiać ![]() a jeszcze wszyscy mi mówią, że skoro gość nie chciał powiedzieć co to tylko powiedział, że niespodzianka to na pewno coś wypasionego ![]() ale wolę nie robić sobie nadziei kolega mi mówił, żebym pojechała odebrać nagrodę busem z TŻ, żeby pomógł mi telewizor 80" zapakować hehehehe ![]() ![]() ale miłe uczucie chyba pierwszy raz w życiu coś wygrałam ! ![]() ![]() (no oprócz w liceum 1-go miejsca w 'brzuszkach' w dzień sportu zrobiłam 454 brzuszki za jednym podejściem )
|
#2367 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44653020]Jovisse no normalnie - ona ma synka Fabiana, ja miałam urodzić córkę - Narzeczoną dla jej synka
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Aaaaa... Boże, ja myślałam, że ona już podejrzewa, że jej synek będzie gejem Nie wiem skąd mi to przyszło na myśl ![]() Kurczę dziewczyny pozazdrościłam Wam tej kaszy jaglanej, kupiłam sobie dzisiaj z ciekawości... I skubana, dobra jest Coś pomiędzy kuskusem, a normalną kaszą, z tym, ze jest normalną kaszą Super, zjadłam z warzywkami. Pycha było Dobrze, że kupiłam dwa opakowania w promocji, to będę miała na dłużej ![]() babeczki Gratuluję!!!! ![]() ![]() ![]() Super, a może wygrasz telewizor, albo odkurzacz, albo suszarkę? ![]() Musisz się koniecznie pochwalić ![]() Ja też praktycznie nigdy nic nie wygrywam Jedyne co, to ostatnio na wizażu wygrałam testowanie maybelline podkładu Ale jestem b. zadowolona, bo podkład mi podszedl, a akurat miałam sobie kupować
Edytowane przez Jovisse Czas edycji: 2014-01-17 o 14:26 |
|
|
|
#2368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tu się okaże, że dostanę kubek ![]() oo to też fajnie podkład za darmochę
|
|
#2369 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
na serio kasza działa super! wczoraj byłam u koleżanki na kawie i zawsze do kawki jadłyśmy ciacha, nawet jej kupiłam rurki z kremem a ona też miała jakieś ciasteczka a ja nic,nawet nie drgnęłam na ich zapachczuję, że wytrzymam do soboty następnej Babeczki wydaje mi się niemożliwe, żebyś przytyła od stabilizacji bo ty tak malutko jesz co większość z nas na redukcji: a no i gratuluję wygranej ![]() a zauważyłyście, że zawsze wszyscy mówią, że nigdy nic nie wygrywają? Jovisee może się przyłączysz do mnie skoro kasza smakuje?
|
|
|
|
#2370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:32.

.
ale ładna przynajmniej na zdjęciach 

to za pare dni stabilizacja
Nie wiem skąd mi to przyszło na myśl
Coś pomiędzy kuskusem, a normalną kaszą, z tym, ze jest normalną kaszą