|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2341 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
Agrafka wszystkiego najlepszego
![]() ![]() Przepraszam, że nie pocytuję, ale wściekłam się na męża ![]() Już mu zapowiedziałam, że dziś wychodzę do rossmana, bo oszaleję w domu... |
![]() ![]() |
![]() |
#2342 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
Cytat:
![]() Witam sie po nieprzespanej nocy ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2343 |
Zakorzenienie
|
Biedny Edziu
![]() Mnie też TŻ wkurzył i jestem obrażona! Poszedł sobie sprzątać auto i ma już 1000 planów na dziś-oczywiście nie uwzględnił w tych planach wyręczenia mnie w opiece nad marudą. A mi już łeb pęka od tego kwękania i pisków... |
![]() ![]() |
![]() |
#2344 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Wiecie co, czytajac co piszecie i biorac pod uwage moja wlasna sytuacje mam ochote wszystkich tz wystrzelic w kosmos z biletem w jedna strone !!!! Wiecie co moj powiedzial jak wychodzil... ze zaraz sobie ode mnie odpocznie i jak zwykle go nie wspieram !!! ![]() ![]() Ja mu odpocznę ![]() ![]() He he a zreszta ma za swoje bo porysowalam mu rano troche kołem zderzak od auta jak wyjezdzalam rano wozkiem z garazu ![]() ale to jego wina, niech sie w koncu nauczy parkowac jak czlowiek zebym mogla spokojnie wyjechac... Tyle razy prosilam i nic, to teraz ma. ![]() I tak spedzam kolejny dzien z dwojka sama.... Ale dzisiaj nie chce mi sie nigdzie jechac i nic organizowac wiec poogladamy sobie filmy ze starszakiem zjemy obiadek i bedzie git ![]() Edit: bylismy na spacerku, pogoda git, starszak pojezdzil na rowerku, slonko swieci, fajnie ![]() Edytowane przez 993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 Czas edycji: 2013-11-16 o 14:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2345 |
Raczkowanie
|
cześć, ostatnio jakoś brak mi czasu ( ale nowość!) nacieszyłam sie, 2 dni tż wcześniej wracał i zajmował sie małym, więc ja zajęłam sie porządkami i robieniem 6 kalendarzy dla rodziny ze zdj. Robercika ( wiem zmałpowałam od Was
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2346 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny wygrałam!!!!! jezeli ojciec Tzta nie zrobi nam na zlosc i nie da kluczy to się przeprowadzamy
![]() ![]() ![]() no, a teraz idę trochę Was ponadrabiać i poodpisywać ;*
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. ![]() ![]() 3470g, 54cm
|
![]() ![]() |
![]() |
#2347 |
Raczkowanie
|
Agrafko 100 lat
kejt czytałam Twoją akcję z prądem, ja miałam podobnie w noc przed moim ślubem, myśleliśmy że w nasz dom strzelił piorun i wszystkie sprzęty nam popaliło bo wszędzie było światło tylko u nas nie i nić się nie dało zrobić, ale się spłakałam, na szczęście wszystko dobrze się skończyło ![]() Dzoan beznadziejna sytuacja, moja teściowa też jest wredna, ale już zapowiedziałam tż, że jak sobie przeskrobie to nie będziemy z Robciem do nich jeździć, a co! musi sobie zasłużyć na odwiedziny wnuka ![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- boszsz zjadłam pół czekolady ![]() no dobra teraz już naprawdę idę robić obiad ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2348 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Pogrubione ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() My już po rehabilitacji: Jestem bardzo zadowolona, te ćwiczenia i masaże pomogą nam wspólnie miło i aktywnie spędzać razem czas ![]() Mamy 3 ćwiczonka po 10 powtórzeń każde 2 razy dziennie + masaż po kąpieli. Jak pani Lilę masowała ona była poprostu wniebowzięta ![]() Pokazała mi, jak mam podtrzymywać Lilę, żeby z chęcią leżała na macie na brzuszku ![]() Ogólnie jestem bardzo zadowolona ze spotkania, kobitka jest super ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2349 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ehh a ja w złości piep.rznęłam pampersem do śmietnika a trafiłam w kant i rozwaliły mi się te kulki po podłodze ![]() Normalnie mnie pokarało ![]() Idę na spacer,o dziwo TŻ wziął na chwilę Małego żeby mmogła zjeść co bym nie padła. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() en trzymam kciuki aby sie udalo. Widze, ze wszystkie maja focha na TZ - ja na razie nie, choc chcial mnie zdenerwowac przez skype, ale zlalam go ![]() Robie sosik z kasza - nie mam nic innego w domu, a kasy tez nie, wiec wyciagam co mam i z tego produkuje ![]()
![]() |
#2351 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pizgnij w niego ta deska do prasowania jak mela radziła. Tesciowej nie komentuję nawet.. po prostu nie zobaczyłaby dziecka przez nastepny miesiac u mnie. Cytat:
Cytat:
Gwiazdki z nieba Agrafko ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;43740075] My nie śpimy od 6.30 !!!???? A jak zeszłym na dół po jakieś zabawki dla małego to tz udawał ze spi... ;( jeszcze nigdy mi w takiej sytuacji ani godzinie nie zaproponował ze sie zajmie małym a ja żebym pospala... Mówiłam mu o tym juz kilkakrotnie ale nie chce mu sie wiec niech sie wali!! Za☠☠☠ista pomoc ![]() Nocka w miarę tylko te kupy mi rozwalają system !! ![]() A w dodatku zaraz muszę wyjść z małym na dwór jest 7.33 i za chwile minie godzinka zabawy i będzie zmęczony a na dworze jest uwaga 2 stopnie ![]() Ehhh te dzieci..[/QUOTE] Dużo siły i mocy, a Tzta kopię wirtualnie w tyłek !!! Cytat:
![]() [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;43740764] Zreszta nie wazne... Odebralam przed chwila wyniki Leoska krwi i moczu i troche sie niepokoje... Ma liczne bakterie w moczu i leukocyty... Poza tym w krwi ma niskie neutrofile i wysokie limfocyty i niskie rdw-sd co moze swiadczyc o jakims stanie zapalnym... ![]() a oprocz wysypki organoleptycznie nic mu chyba nie dolega ... ![]() Musze isc to skonsultowac koniecznie !!! Kurde!![/QUOTE] ![]()
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. ![]() ![]() 3470g, 54cm
|
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2352 |
Zakorzenienie
|
Bry.
Kupiłam sobie vitapil na włosy, znaczy na ich brak ![]() Sami, ja zmieniam piżame nocną Oliwii (czyli pajace) co 3 dni. Sama też nie zmieniam piżamy codziennie ![]() Dzoan, dziewczyny już wystarczająco napisały. Podziwiam, że jesteś taka opanowana. Ja bym zamówiła takse i sama wróciła do domu. No i z małym oczywiście. A mąż... pajac ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"nie człowieka kocham mniej, lecz naturę bardziej" Edytowane przez lachryma Czas edycji: 2013-11-16 o 13:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2353 |
Zakorzenienie
|
En - super!!
![]() Mój syn odkrył swoje stopy. Już kilka razy chwycił je rączką. ![]() ![]() Jak wasze dzieci robią mostek? Mój "staje" na nogach i głowie, a powinien chyba na rękach no nie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja nie wiem co się stało mojemu Michałkowi. Wcześniej leżał z chęcią na brzuszku, a teraz jedynie co to z chęcią na nim śpi w dzień, a leżenie to wieczny płacz jest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2355 |
Wtajemniczenie
|
chyba ten infacol działa bo mój Bąbelek śpi już 2,5 godziny
![]() w tym czasie ja też się godzinkę zdrzemnęłam, kupiłam buty na all i ogarnęłam w domku. ide poszukać czegoś fajnego na all dla Misioliny ![]()
![]() |
#2356 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2357 |
Zakorzenienie
|
to jakiś żart jest chyba ... uciekłyście na inny wątek
![]() cisza tutaj, ja teraz mogę popisać bo Michaś ma męski wypad z tatą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2358 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
jestem na ukończeniu pracy Temat: Opisz zasady postępowania w razie powstania wypadku przy pracy. zostało ogólne ogarnięcie łazienkę już posprzątałam, zrobiłam też pranie, a tż zajmuje się cały czas synem ja tylko karmię ![]() za poradą, którejś powiedziałam "jak będziesz sobie robił to zrób i mi" i zrobił ![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- potwierdzam ostatnio zrobiło się znacznie ciszej |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2359 | |
Zakorzenienie
|
Ja Was podczytuje. Czuje sie wypluta i nie mam ochoty na nic. Dobrze, że Tż wrócił już z pracy.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2360 |
Zadomowienie
|
Wrocilam z 2h spaceru. ☠☠☠☠zi strasznie a musialam szybko do domu wracac po puchacza i kozaki. Jestem zla bo nie umiem rozwiklac nowej potrzeby Ptysia
![]() To przez niego chodzimy na rehebilitacje. Ptys ma silne rece i nogi a słaby brzuch dlatego go tak wygina. Mam juz dosc a jest dopiero 16. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Jakierka biedny Edziu ![]() Surka podziel sie cwiczeniami. Fiazo tez bym z checia posprzatała. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2361 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brawa za poznanie stopek ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2363 |
Zakorzenienie
|
ja czytam o kaszkach
![]() myślę czy dać sobie spokój z bezglutenowymi i dopiero po 5 miesiącu wprowadzić te z glutenem. czy razem z warzywkami po 4 mż podawać bezglutenowe.
![]() |
#2364 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie, że odkrył swoje stopy ![]() Cytat:
Jak leży na brzuchu rączki zgięte w łokciach tak, że leży na przedramionach ty trzymasz go za ramiona a swoimi ramionami stabilizujesz boki. fajnie, jak jest druga osoba, która zbawia zabawkami. Pozycja od 3 mż Cytat:
Trzymasz dziecko, jakby siedziało plecami do swojego brzucha, stajesz w rozkroku i robisz przysiady lub uginasz raz jedną raz drugą nogę. Cytat:
2 dłonie kładziemy pod głowę dziecka, przedramiona wzdłuż ciałka i robimy dziecku brzuszki 3 kołyska- łapiemy równocześnie za uda i przedramiona i kołyszemy raz na 1 raz na 2 stronę. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2365 |
Zakorzenienie
|
Eveewe zyrtek jest podawany przy alergii a lekarze ida na latwizne i daja go dzieciom przy katarze bo szybciej niby pozbywasz sie kataru. Ale nie wiem czemu takiemu maluszkowi.
Glowa mnie boli! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2366 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dopiero co sie pogodzilismy i mówił ze sie nie chce kłocic a tu znów dym ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2367 |
Zadomowienie
|
Hejka
melduję się, że żyję. Ale mam duże problemy rodzinne i nie mam zbytnio czasu a teraz na dodatek znowu goście są u nas. Ja karmię na górze a oni siedzą na dole więc korzystając z okazji odpaliłam kompa. Spróbuję was nadrobić... |
![]() ![]() |
![]() |
#2368 |
Zadomowienie
|
Moje dziecko zamiast jeść woli śpiewać
![]() ![]()
#2369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2370 |
Zakorzenienie
|
Skąd ja to znam?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.