![]() |
#2341 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Masochistki - nasz świat BDSM II
Cytat:
![]() Masz już jakiś pomysł,czy wszystko zostawiasz w rękach pana ? ![]()
![]() |
#2342 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny,co wyście poumierały ? x.X
#2343 |
Raczkowanie
|
Ja nie, delektowalam się wolnym <3 ale muszę rzec, że mój Pan tz zafundował mi wspaniałe tortury wczoraj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2344 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2345 |
Zadomowienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;46814418]mi również
![]() halo halo, koleżanko, ja chcę wiedzieć więcej niż "mi tez" ![]()
#2346 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2347 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jestem baaardzo zaciekawiona ![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;46814842]oj takie rzeczy to w klubie ![]() Btw.wiem,że jestem stosunkowo "świeża" na forum,ale jakie warunki trzeba spełniać,aby dostać się do klubu ? ![]()
![]() |
#2348 |
Zadomowienie
|
Aneszna- czekam!
![]()
#2349 |
Rozeznanie
|
Zastanawiałam się, dlaczego Pan się nie odzywał, ale warto było poczekać- jesteśmy umówieni na sesję w tym tygodniu
![]()
#2350 |
Raczkowanie
|
Pani_Herbatka super
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2351 |
Przyczajenie
|
Witam Panie,
Nie wiem czy mogę tutaj pisać, bo ja facet, no ale spróbuję. Przebrnąłem przez wszystkie prawie 240 stron waszego tematu, cz.I i cz.II ![]() Ostatnio z żoną odkryliśmy właśnie uroki "klapsów", szarpania za włosów i pieprznych rozmów. Z tego co wy piszecie na forum ogólnych to dopiero zaczynamy, ale się nam podoba ![]() ![]() Z chęcią bym wprowadził jakieś nowe elementy, fajnie rzeczy, ale ... fajnie by było się zainspirować ![]() ![]() W jaki sposób można dostać do niego dostęp? Ostrzegam, że byłbym bardzo aktywnym użytkownikiem ![]() Ps. Domyślam się, że nie przyjmujecie od ręki każdego, dlatego też będę cierpliwy i spełnię wszystkie warunki ![]() Edytowane przez marekk1980 Czas edycji: 2014-06-13 o 14:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#2352 |
niecnotliwa dziewica
|
Witaj,
jak na razie - jest wątek. Skoro przebrnąłeś przez wszystkie części, to inspiracji powinieneś znaleźć aż do przesytu. A jeśli chodzi o Klub, to niech się wypowie Aneszna jako Moderatorka, ale moim zdaniem przyjmowanie do Klubu osoby, która dopiero co odezwała się na wątku to leciutka przesada....
#2353 |
Zakorzenienie
|
Nie no Marek zeby wejsc do klubu musisz na poczatek troche wiecej pisac a nie jeden post i juz proszenie do klubu...
#2354 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Wiem o tym, że ww. post był moim pierwszym i nikt nie da mi dostępu do takiego klubu, chcę zapytać na przyszłość jakie warunki musiałbym spełnić i czy w ogóle jest taka opcja, aby facet dostał dostęp, bo z tego co czytam to same kobiety rozmawiają. Odnośnie inspiracji to przeważnie kończyło się na ogólnikach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2355 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2356 |
niecnotliwa dziewica
|
Na miejscu Intrygującego bym się ciężko obraziła....
#2357 |
Przyczajenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;46868613]dokladnie takim być trzeba. Tu.[/QUOTE]
Ok, rozumiem. ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Coś musiałem przegapić... ![]() No to witam, jestem Marekk1980, wiek już znacie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- To pytanie pierwsze... mamy z żoną kilka gadżetów, w sumie nie licząc bielizny to 2 wibratory i masażer. Wibratory jakoś żony nie "urządzają" - ciało obce i nie sprawia jej to przyjemności. Za to masażer jest jak wygrana 6tki w totka, w 90% sytuacji jest wykorzystywanych - i można powiedzieć że dla niej to jest obłęd - w zanadrzu mam opaskę na oczy, taśmę do wiązania i chciałbym kupić kulki gejszy - czy używacie, nie tylko do ćwiczenia mięśni, ale przede wszystkim podczas zabaw? Jaki model polecacie? Ja myślę Lelo Luna. |
![]() ![]() |
![]() |
#2358 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
kupić, wypróbować i będziecie wiedzieć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2359 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Polecam, są bardzo wygodne i łatwo je umyć. Ja w ogóle bardzo lubię zabawki wykonane z takiego miękkiego silikonu, przyjemne w dotyku. Wrzuć linka z Waszym masażerem, może bym sobie sprawiła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2360 |
Raczkowanie
|
[QUOTE =Margot45;46868737]Na miejscu Intrygującego bym się ciężko obraziła....[/QUOTE]
masz racje, kolega chyba szybko czytal, ze mnie przeoczyl i Vala tez :P. Chyba ze chodzi o to ze nie pisza faceci a mężczyzni. another - masazer taki jak mikrofon to naprawdę świetna rzecz. Nie mam linka. my kupilismy z alle taki czarny z nadadka ktora moja s bardzo lubi. Z kablem, dzis wolalb bez zeby moc uzywac go tez w plenerze, albo malej uliczce - chciałbym widzieć jak walczy ze soba by nie krzyczec z rozkoszy bo ludzie, a tu orgazm... sa tez rozne rozmiary, my mamy sredni marek - kulki gejszy nie dadza ci za wiele na sesjach - chyba ze kazesz jej biegac po schodach. lepiej kup jajko na pilota, ale orgazmu tym raczej nie wywolasz. jak chcesz zaskarbic sobie umysly forumowiczek i kiedys dostac sie do klubu to musisz miec swoje zdanie a nie rrobic wszystko co ci tu ktos kaze. nas interesuje twoje zdanie i to co soba reprezentujesz a nie nasze powtorzone w twoich postach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2361 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2363 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2364 |
Raczkowanie
|
I ? za wielkie i tak ![]()
#2366 |
Raczkowanie
|
Tak naprawdę wolałabym taki sprzęt oglądać na żywo, bo na zdjęciach różnie to wygląda, a ja po samych rozmiarach nie umiem sobie wyobrazić. Szkoda tylko, że nie znam fajnego sex shopu w okolicach. W kilku do których weszłam było tak tandetne wnętrze, że mi się odechciało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2367 |
Przyczajenie
|
Dokładnie taki:
http://allegro.pl/masazer-maszyna-or...243741045.html Parafrazując powiedzenie... łechtaczkę urywa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2368 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja do sex shopu chyba nigdy się nie udam,a przynajmniej do tych polskich,bo z tego co wiem,to przeważnie zabite dechami,zatęchłe dziury,gdzie przeważnie obsługuje stary,gruby spocony dziad czy zassana,spalona,tleniona burdel mama z różowymi tipsikami do księżyca,albo napakowany koksu ![]() No i liczą sobie za byle gówno jak za złoto ![]()
![]() |
#2369 |
Raczkowanie
|
My mamy takihttp://www.swiatrozkoszy.com.pl/lelo-smart-wand-medium-plum-nowosc-p-486.html też sa różne rozmiary ja osobiście uwielbiam ten największy i zewnętrznie i wewnętrznie. ... i jest. . Bardzo orgazmicznie. Bardzo łatwo go umyć i zdezynfekoqac w razie potrzeby bo jest cały pokryty taka jakby guma (nie wiem co to) można naładować i używać gdzie się chce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:39.