![]() |
#2341 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Staraczki i Mamusie cz. 7 (szczęsliwa)
Gratulacje Buu
![]() Kasia masakra z tymi owsikami, mam nadzieje ze szybko wytepicie paskudztwo. Wysłane z mojego LG-E455 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2342 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super super super mocne gratulację ![]() Cytat:
![]() |
#2343 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a podejrzewasz coś u swojego malucha?? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego LG-E455 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2345 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Mogę dołączyć? Zobaczyłam wczoraj i dziś dwie kreski i jestem bardzo szczęśliwa, chociaż jeszcze to do mnie nie dociera... Poza testem to nie czuję się jakbym była w ciąży, może lekko szybciej się męczę i miałam plamienie implantacyjne... Trochę mnie to niepokoi, ale mam nadzieję, że wszystko będzie okay ![]() [IMG] ![]() Edytowane przez martu_la Czas edycji: 2014-06-03 o 20:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2346 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co i tak i nie. On niespokojnie śpi, ale ząbkuje...z tym, że odbyt ma też zaczerwieniony więc się zastanawiam
#2347 |
Wtajemniczenie
|
Buu
![]() ![]()
szczęśliwa żona swojego Małżona Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy ![]() 1.12.2014 ![]() 21.03.2015 ![]() 14.06.2015 07.2018 cp usunięty lewy jajowód![]() 12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2348 |
Zakorzenienie
|
Magiusa
![]() Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2349 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
bo żeby owsiki było widać w kupce, to musi być ich już strasznie dużo, a inne objawy pojawiają się już wcześniej Cytat:
na pewno nie zaszkodzi |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2350 |
Zakorzenienie
|
Buu
![]()
![]() |
#2351 |
Zakorzenienie
|
misiak
![]() ![]() bardzo wam dziekuje wiecie,jestescie wspaniale ![]() i chyba moge wam juz wszystkim i kazdej z osobna troszke fluidkow wyslac na razie jeszcze takie male ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- teraz sie tylko zastanawiam kiedy do lekarza isc |
![]() ![]() |
![]() |
#2352 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
szczęśliwa żona swojego Małżona Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy ![]() 1.12.2014 ![]() 21.03.2015 ![]() 14.06.2015 07.2018 cp usunięty lewy jajowód![]() 12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2353 |
Zakorzenienie
|
Dobra przyznam Wam sie bo nie chxialam nic mowic zebyscie sie nie smialy ze sobie wmawiam objawy, ale ze dzis juz jednak stwierdzam ze nie to wam powiem.
No wiec wydawalo mi sie ze sa duze szanse na ciaze w tym cyklu. Powodow mialam kilka: 1.podejrzewalam ze sie wstrzslilismy ladnie w owu z tz ( teraz juz nie wiem czy nie jest tak jak wyzej napisane tzn.prolaktyna rosla ale zadne jajeczko sie nie uwolnilo) 2. dosc specyficznie od 3 dni mnie boli w podbrzuszu wieczorami ( inaczej niz na @ za to podobnie jak w pierwszej ciazy) 3. Czuje sie zmeczona i troche tak jakby obuchem walnieta Ale dzis stwierdzilam ze jednak to chyba wmawianie bo troche szybko te objawy do tego wczoraj i dzis widzialam na wkladce takie 2mm rdzawe plamki a ostatnio tak mialam przed @ ( choc nie kryje ze ciut za wczesnie na @ i nie wiem czy to mozliwe by nagle tak mi sie cykl skrocil) do tego: Ad.1. Zaczynam watpic w ta owu, wierzylam w nia bo mialam tego dnia dziwne samopoczucie gdy w teorii wypadala i do tego nast.dnia lekarz nie widzial pecherzyka wiec wolalam wierzyx ze owu byla niz ze pecherzyk nie dojrzewa Ad.2.pewno bolalo mnie tak nie raz tylko sie skupiam na tym za mocno teraz i tak mi sie wydaje Ad.3.coz...na zmeczenie jest inne doskonale wytlumaczenie. Prawie roczny zabkujacy babel. Sorki ze wam tak pisze ale chxialam sie wygadac jak to moje nadzieje legly w gruzach ![]() Ale nie mam zadnego dola bo w sumie to dopiero 2 cykl przy czym w 1szym w sumie byla ciaza i sie zmyla ( w tej kwestii mam pewne wyrzuy sumienia bo sie zastanawiam czy drinkiem u tesciow sama sobie winna nie jestem, teraz juz nie pije) wiec czuje ze mam jeszcze czas. Po prostu chcialam sie wygadac ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2354 |
Zakorzenienie
|
Magiusa @ powinna byc? 12?
Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Ale mam przeczucie ze w tym watku sporo ciezarowek nam przybedzie ![]() Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2355 |
Konto usunięte
|
No ja pewnie się nie załapię na ten wątek
![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2356 |
Zakorzenienie
|
Gryzia hm... Na nowy pewnie juz ale tez bedzie szczesliwy
![]() Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2357 |
Konto usunięte
|
Elinka oby
![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2359 |
Zakorzenienie
|
Magiusa nie mysl tyle. Dzidzius sie pojawi na pewno, jak nie teraz to za miesiac
![]() Wysłane z mojego LG-E455 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2360 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
LH- to hormon luteinizujący (m.in. badany w 3dc), i jego wzrost powoduje pękanie pęcherzyka Graffa (a potem robi też dużo innych rzeczy z drugiej fazy cyklu). Testy owulacyjne mają czułość na ten hormon i wykrywają go. A jest on cały czas w nas, więc dlatego te kreski mogą być jaśniejsze przed owulacją. ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- W podanym przez Magiusie linku jest wszystko pięknie opisane (zresztą jak w całym serwisie) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2361 |
Rozeznanie
|
buu007 Gratulacje!
Wynika na to, że w podobnym terminie czeka nas rozwiązanie ![]() Życzę wszystkiego dobrego i zdrówka!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2363 |
Rozeznanie
|
Ja mieszkam w Szkocji więc tutaj najpierw musze sie udac do rodzinnego, ktory mnie skieruje na spotkanie z położna, a potem dopiero w około 12 tyg pierwsze usg...
Martwi mnie to bo, chciałabym wiedziec wcześniej czy wszystko w porządku. Raczej nie mam innego wyjscia niż wytrzymać i modlić się o zdrówko dla dzidzi i dla siebie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2365 |
Wtajemniczenie
|
CALINECZKO & ARIADNA- ja jestem z tych planujących, i ten czas nauczył mnie wiele pokory. Aż za wiele.
Na początku zatrzymany okres, czy wysokie tsh nie smuciły mnie nawet za mocno- przecież każdemu może się zdarzyć i będzie dobrze. Widzę plan na przyszłość i pokładam w nim nadzieję. Oj rany, ja nie wiem, czy oby na pewno to wielka nadzieja, czy raczej tak, jak napisałaś Ariadna- żeby już nie myśleć. Edytowane przez aggo_di Czas edycji: 2014-06-03 o 21:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2366 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() W sumie na reke to by mi bardziej byla ciaza w lipcu lub sierpniu ze wzgledu na prace...bo jesli juz bede to mam kilka komplikacji...no ale wiadomo dziecko wazniejsze niz cokolwiek Nota bene wczoraj spotkalam sie z kumpela ktora jest w drugiej ciazy i przekonalam sie ze faktycznie druga ciaze szybciej widac. Jest na poczatku 4 mies.i juz ma calkiem widoczny brzuszek ciazowy. Kiedys czytalam ze miesnie sa jakos inaczej ulozone i to dlatego. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2367 |
Zakorzenienie
|
Magiusa to w urodziny synka testujesz, tak ? Oby to przynioslo szczescie
![]() Wysłane z mojego LG-E455 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2368 |
Konto usunięte
|
Idę spać Dziewczynki
![]() ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2369 |
Zadomowienie
|
Witam was dopiero teraz i pewnie zaraz się pożegnam.
Magusia... nie trać nadziei, może jednak - ja trzymam kciuki. Zatestujesz ok. 12 to się wszystkiego dowiemy. Buu... gratulacje. Jeśli Cię to uspokoi to powiem Ci, że moje kreski były identycznie blade i dzidziu rośnie ![]() Byłam dzisiaj u gina i dzidziu ładnie rośnie i co najważniejsze krwiaka już nie ma ![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Martula gratulacje. W którym cyklu starań się udało?
#2370 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A czemu się pożegnasz O dziwo w pierwszym... w sumie jeszcze do tej pory wydaje mi się to jakoś surrealistyczne... Chyba dopiero jak zacznie mi brzuch rosnąć to uwierzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.