|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciemno wszędzie, głucho wszędzie, co to będzie? - CIONŻA będzie! cz. 3
Cytat:
![]() też mamy salon z aneksem. Wymyśliliśmy ciemnie meble w kuchni i ciemną podłogę w salonie. Teraz trzeba reszte wymyślić ![]() będę zaraz szukać inspiracji
|
|
|
|
|
#2342 |
|
Konto usunięte
|
u nas ciemne panele w salonie, w kuchni meble tez ciemne
![]() łazienka w bardzo podobnym stylu https://www.google.pl/search?q=p%C5%...85%3B640%3B427 |
|
|
|
#2343 |
|
Zakorzenienie
|
Ola bo ja się trochę pogubiłam
ty pracujesz w jednej firmie z tż i szwagrem, który jest twoim kierownikiem tak? brak slów na taką sytuację Siostra tż to przegina She powodzenia na wizycie!!!! przecież ty jesteś w CIONŻY a on tak szaleje...niech chociaż w nagrodę jakiś fajny prezent przyniesie ![]() A ja się dobrze czuję, brzuch mnie trochę pobolewa i jakieś wahania nastojów mam dzięki, że pytasz Myboy to wszystko zależy od lekarza, moja ginka daje zwolnienia od początku jak ktoś chce. Ty chodzi na nfz? przeważnie lekarze prywatni szybciej dają l4 Jak byłam w pierwszej ciąży to na każdej wizycie się mnie sama pytała czy chcę zwolnienie, śmiesznie to wyglądało: "wszystko w porządku, ciąża rozwija się prawidłowo. Piszemy zwolnienie? "
|
|
|
|
#2344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tego linku pokazało mi sie duzo różnych łazienek ![]() ma ktoraś przepis na zupę-krem z dyni? mam dynię, ale nie mam pzrepisu W zeszłym roku taka dobra mi wyszła, a wydaje mi się, ze gotowałam dynie a później blenderem, tylko teraz jak szukam w przepisach na necie to wszedzie smażą tą dynię
|
|
|
|
|
#2345 |
|
Zakorzenienie
|
O wnętrzach mowa widzę
u nas kuchnia to orzech i wanilia w połysku. Ciemny mam tylko stół w jadalni całe szczęście podłogi jasne, więc łatwe w utrzymaniu. Pisałam już, że leniwa jestem? z tą myslą właśnie urządzałam dom
|
|
|
|
#2346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znam to![]() ja ostatnio byłam na nfz, a teraz zapisałam sie prywatnie
|
|
|
|
|
#2347 |
|
Konto usunięte
|
Myboy, ale jedno powiększone powinno się pokazać.
w salonie beż i brąz
|
|
|
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
Ja łazienkę miałam w głowie już od początku. Jak tylko zobaczyłam szaro-brokatową mozaikę to się zakochałam
białe płytki i brokatowe ściany
|
|
|
|
#2349 |
|
Konto usunięte
|
Gabisun, dokładnie.
tylko tz pracuje w magazynie, a ja na sprzedazy. i mąż tej wrednej siostruni to jest nasz kierownik [ znaczy głównie TZa - czyli magazynu , ale sprzedażą też kieruje, bo nasz kierownik wiecznie za granicą także każdy ze sprzedaży i tak uważa tego szwagra za szefa ]
|
|
|
|
#2350 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja to tam wszędzie jasne mam Tzn nie sa takie jasne-jasne, ale takie kakaowe ![]() A płytki beżowe jasne ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2351 |
|
Konto usunięte
|
Gabisun, dom wykanczamy, tz obiecał, ze na wiosnę się wynosimy. takze u tych teściów to tylko przejściowo . a z tym gościem to tylko cześć cześć, ja go dobrze nie znam, bardziej się z chłopakami trzyma skoro w magazynie pracuje.
|
|
|
|
#2352 |
|
Zakorzenienie
|
U nas w salonie jasny szary. Ale my od początku stawialiśmy na nowoczesny wystrój i jak oglądałam inspiracje to zakochałam się w szarościach
mamy stalowe magnolie ze śnieżki satynowej |
|
|
|
#2353 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja niestety nie mam za wiele wymarzonych rzeczy..
Nie bede komuś remontowała mieszkania, ale i tak jest wiele rzeczy po mojemu ![]() Łazienkę mam białą z szarymi elementami, no i jedynie podłoga jest taka bordo/wiśnia. Kibelek jest czekoladowo ( I reszta na beże. sypialnia na jasniutko fioletowo ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Cytat:
Ja sama tworzyłam kolory Ale w salonie szarość bardzo mi się podoba, Tż już drży jak o tym wspominam |
|
|
|
|
#2354 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To co ten kolega taki cięty na Ciebie jak Cię nie zna? skąd wie o ciąży, mówicie już obcym? Cytat:
aaaaa...to super!!!! co wam jeszcze zostało? na jakim etapie jesteście? budowaliście, czy kupiliście do remontu? Kaja u nas też sypialnia jasny fiolet i jest to póki co jedyny konkretny kolor w naszym domu |
||
|
|
|
#2355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Róż jest u Blanki Ale mam chęć go przemalować, ale poczekam jak tapete znajdę :p Za to jak weszliśmy do tego mieszkania to było konkretnie. Przedpokój - wściekło zielony, łazienka, oczowalnie różowa, salon czerwony (dopiero po kilku miech go przemalowałam) Blanki pokój zieloniasto śliwkowa
Edytowane przez k a j a Czas edycji: 2014-10-06 o 13:33 |
|
|
|
|
#2356 |
|
Konto usunięte
|
Myboyismine pisałaś nic na prrrawie narzeczonych ani na wątku Pmek, nie dobra
![]() Spokojnej ciąży Muszę się Was poradzić ![]() Mam dziś 56 dzień cyklu Robiłam 2 testy, wyszły negatywne. Tempka niska. Wygląda na to że miałam bezowulacyjny? Do gina mam dopiero za niecałe 3 tyg Już nie wiem co mam robić. Gin powinien mi dać coś na wywołanie @?
|
|
|
|
#2357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaśniutki szary ![]() Tż ostatnio u kogoś był i mówił, że ładnie wyglądał pokój szarożółty ![]() my myslimy w salonie dać jasny fiolet, ale jeszcze się okaże ![]() a łazienka wstępnie coś takiego
|
|
|
|
|
#2358 |
|
Konto usunięte
|
nie, zepchnął ze schodów to mąż mojej chrzestnej tą chrzestną
a ten wie, bo musiał albo tz powiedziec chłopakom, albo ten szwagier. zapytam tza jak wróci skąd on wie ![]() nooo kupilismy w surowym stanie zamkniętym. na razie łazienka i sypialnia zrobiona, teraz za kuchnię bd się brali, ale totalnie nie mam pomysłu na kuchnię. znaczy ciemne meble wybrałam, ale tak, żeby ściany i podłogę to nie wiem jaką
|
|
|
|
#2359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo witaj w klubie mam 52 dc ![]() ![]() Miałam cykl bezowu |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 56 napewno da cos an wywołanie jak nie pojawi sie @. Nie da rady wcześniej do niego pójść?
|
|
|
|
|
#2361 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A ja mam wizytę za 100lat świetlnych ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
![]() No wykłóciłam się z babką tam zapisującą bo chciała mnie wcisnąć na połowę listopada mimo tego że mówiłam jej jaka sprawa. Jeszcze myślę żeby iść bez zapisania i wleźć do lekarza i może mnie wtedy przyjmie, zapytać go. |
||
|
|
|
#2362 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak samo
! Mam wrażenie ze zaraz pęknę A cycki po luteinie są tak nabrzmiałe że nie wiem ![]() Ja miałam mieć za tydzień wizytę ale ubłagałam i byłam tydzień temu |
|
|
|
#2363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2364 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2365 |
|
Konto usunięte
|
dokładnie,może Cię przyjmie
|
|
|
|
#2366 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda że nie mamy łóżka Cytat:
Cytat:
Szalona ![]() Ja to kiedyś sobie walnę czekoladowe żeby nic nie było widać Cytat:
Cytat:
![]() Śliczna łazienka ale TŻ sis ma własnie czarno-czerwoną i jest straszna w utrzymaniu bo w połysku i wszystko widać ![]() Cytat:
My jeszcze nie myślimy jak urządzimy bo nie mamy ![]() Właśnie zjadam nic kalorycznego pączka
|
|
#2367 |
|
Zakorzenienie
|
Ja byłam kilka razy w recepcji,i teskt 'poczekała pani 10 dni to poczeka i 11'
I poszłam w poniedziałek i mi powiedziała zebym zapytała gina czy mnie przyjmie i przyjął |
|
|
|
#2368 |
|
Zakorzenienie
|
Myboy piękne te płytki
![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Niunia na jasnych nie widać kurzu a panele w salonie są już w sumie średniego koloru ( ) i na nich nic nie widać. Ten gres jest o tyle fajny, że praktycznie wystarczy go zmiatać/odkurzać a froterowany jest na bieżąco skarpetami Koleżanka ma za to ciemne panele i przeklina dzień, w którym je kupiła już godzinę po umyciu widać na nich wszystkie pyłki. Miałam kiedyś meble wenge na studiach to pamiętam ten koszmar, a jak ktoś ma to samo na podłodze to masakra ![]() Pamiętam, że rano ścierałam kurz, a wieczorem już go było widać teraz mam ciemny stół w jadalni, ale on i tak jest często wycierany, więc sobie pozwoliłam
|
|
|
|
#2369 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() :hahaha :gdzie takie pączki kupujesz? ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2370 |
|
Zakorzenienie
|
Niunia przy zwierzach to pewnie inaczej się patrzy
na jasnych widać ciemną sierść, a na ciemnych kurz i pyłki. Najlepsze są takie pośrednie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:47.

ty pracujesz w jednej firmie z tż i szwagrem, który jest twoim kierownikiem tak? brak slów na taką sytuację
przecież ty jesteś w CIONŻY 

także każdy ze sprzedaży i tak uważa tego szwagra za szefa ]

Żona męża swego...