|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV
Gianka to teraz do wyrka i spac. Lub cieszyc sie rodzinka. Mile spedzonego czasu zycze.
Madzia widac podswiadomie moze cos do Ciebie jeszcze ma i szuka Twojego zastepstwa. Niech mu sie dobrze wiedzie. Najwazniejsze ze Ty jestes szczesliwa.
|
#2342 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV
Ewcik jak dzwoniłam przed 20 to mówil że do 22 maksymalnie będą robić no ale mamy 22:44 i ni ma go
Gianka to teraz odpoczywajcie. Dobrze, że podróż tak minęła ![]() Mili super, że do września umowa:?* Madzia może byłas dla niego ideałem kobiety ![]() Izka daj trochę tego browarcia??
|
#2343 |
|
Wtajemniczenie
|
Iza no co Ty? Domiś robi za to inne rzeczy. Kuba robi papa a klaskać nie chce za nic. Kosi łapki robimy razem od ponad pół roku, a sam nie chce. Ale przybić piątkę potrafi. Widać nie podoba mu się to albo nie widzi potrzeby to nie robi na razie.
Idę spać, bo ten mój humor to przez niewyspanie. Może odeśpię
|
|
|
|
#2344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam w planach jeszcze dzis pazury pomalowac. Kluska odezwij sie ![]() Wysłane z mojego GT-S5830i
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#2345 |
|
Wtajemniczenie
|
RudaEwcia25 no mam nadzieję, że do tego czasu zaciążymy i będę mogła odpocząć
kasiab91 trzymaj się tam kOchanaPannaMagda może żałuje teraz i szuka podobnej kobiety
|
#2346 |
|
Zakorzenienie
|
Laski nadaje z tabletu . Ale cudo.
Iza nie masz się czym martwić. Wszystko w swoim czasie. Zachęcaj go ,bij brawo jak coś zrobi i wolaj brawooo a zobaczysz że sam zalapie o co chodzi.
> http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png Run bitch!Ruuun! Edytowane przez RudaEwcia25 Czas edycji: 2014-12-19 o 23:10 |
|
|
|
#2347 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A mnie kurde znowu się brzuch napompował. Wzdęty cały i twardy, nie wytrzymuje ze sobą |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia to obie teraz czekamy
|
|
#2349 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja sie klade bo chlopaki spia. Niezle tu pizga a my jutro na zakupy swiateczne. Dobranocm
|
#2350 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ---------- Noc niezła, ale póki leki zaczęły działać to się zeszło:-( ---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ---------- Idę ogarnę bobriego i się odezwę |
|
|
|
#2351 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Ja wczoraj z koleznaka po pracy bylysmy w ikeii, potem zjadlysmy obiad na miescie i do domu. Wieczor spedzilam z ksiazka i ciepla herbatka. Gardlo juz super, za to kaszel i katar mnie dobijaja Yss, z tym kwasem to tylko tak groznie brzmi. Ja mam tlusta, gruba skore jak na sloniu, malo co mnie rusza wczoraj nie robilam moze dzisiaj, chociaz tak jak pisalam podraznienie nosa od smarkania, moze byc problemem..Gianka, super, ze dojechaliscie bezpiecznie. Zycze Wam udanego pobytu u rodzinki Od srody bede blisko Was Rudzia, sliczna bransoletka. No tablet Arletko, mimo tego ze mama fochy stroila to chociaz na chwilke wsykoczylas z domu Mili, gratuluje udanej rozmowy. Jak sie czujesz? @ bardzo meczy? Madzia, no ex dziny ciut... w sumie moze to jego typ urody jest :noniewiwm: a co do spotkania o ktorym pisalas z Migotka to ja tez ju nozkami w miejscu przebieram
|
#2352 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Dziś do pracy.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#2353 |
|
Zakorzenienie
|
Planów na dzisiaj jako takich nie mam.. odwiedze mamę popołudniu bo tata pracuje do wieczora
![]() Kluska, jak tam udało się rozdawanie prezentów ? Miłego dnia kochane ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Oby dzień szybko zleciał
|
#2354 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Laski u nas nocka spoko. Młody grzecznie spał. Nadal u na wieje więc zostawimy go z mamą jak będziemy jechać na zakupy.
Myślą dobrze że już lepiej. Iza dzisiaj ostatni dzien😀 Zophiee ale dzisiaj już ok? Spadam na śniadanie.
|
#2355 |
|
Zakorzenienie
|
Głowa lepiej, choć dalej takie wrażenie dużej glowy
Bobri szaleje. Idziemy na śniadanie:-D My dzisiaj też zakupy. Mam nadzieje że nie będzie dzikiego tlumu! Potem na kawę do teściowej. Ruda tablety sa za☠☠☠iste♡ Ale ja już limit nowych sprzętów już wykorzystałam na ten rok hihi
|
|
|
|
#2356 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej!
I u nas nocka ok. O 2:30 znowu wiercenie się i przebudzanie co chwilę. Nie wiem ci mu się dzieje! Na szczęście tym razem jak wzięłam do siebie prawie od razu zasnął. Kubula już szaleje, więc kończe. Milego dnia! |
|
|
|
#2357 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry moje kochane
![]() Ewciu no tz twoj jest niesamowity kochany♡ tablet super sprawa ja swojemu kupilam w tym roku na imieniny. Radosc bezcenna!Mysia no wiem ze od srody bedziemy blisko. Jak ciebie ktos wkurzy albo mnie to sie spotykamy w polowie drogi i chlapniemy karpikowe ![]() Kasia no to jest skandal naprawde zeby twoj tz musial tyle teraz pracowac przykro mi ze wszystko na twojej glowie kochana ![]() Iza nie martw sie kazde dziecko w swoim czasie sie pewnych rzeczy uczy nie ma co porownywac. Domis sie dobrze rozwija ![]() Migotko taka torbielka moze sie tworzyc w czasie cyklu i do miesiaczki sie wchlonie wiem bo sama mialam taki problem i przez pol roku latalam na kontrole i co cykl sie powtarzalo raz mialam 5 w jednym cyklu a tak dla pewnosci zrob sobie usg piersi bo mi np sie zrobila w piersi i nie zniknela musialam biopsje robic zeby potwierdzic czy to na pewno torbiel. Lilka jak Natanek dalej chodzi przy nogawce? Aga robilas pazurki ![]() Ziajka minelo ci juz przeziebienie?katar juz nie meczy? Magda twoj eks kwalifikuje sie na leczenie!wariat!!! Tula wola chce zeby ja prowadzac jest szalona ostatnio z tym chodzeniem puszcza sie kroki sama stawia no wariat |
|
|
|
#2358 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeszcze chwilę łaskawie dostałam od Prezesa Kubuli
pozrzucał wszystko ze stolika przy łózku , a teraz bawi się ![]() Gianka dziękuję. Przeszło, ale zapchany nos jeszcze trochę. Mnie to chyba dopiero na wiosnę przejdzie Tulinka szalona! Pięknie jej to idzie. Kuba ostatnio też tupta coraz więcej,ale sam się boi jeszcze, a jak coś chce i się nakręci to nogami jak tancerz przebiera , ale ubaw z tymi dzieciakami!Mysiu ty zdrowiej raz dwa! A jak książka, czaję się na kukułkę , a tu już druga częśc wyszła ![]() Iza parę godzin i woooolne ![]() Zophiee niech migrena szybko puszcza, pewnie przez wiatr. Kasiu jak żyjesz? Dajesz radę sama ze wszystkim? Ewcia pewnie, jedźcie romantiko we dwoje, Kostuś z babcią będzie zadowolony , a nie przewieje go. Prezenciki od męża super! <3 Idę dziś walczyć dalej o te ozdoby choinkowe, może coś znajdę, no i tż jedzie po choinkę |
|
|
|
#2359 |
|
Zakorzenienie
|
Gianka Tula to mały szaleniec. Ona jest niemożliwa. Taka sprytna i rezolutna. Nich ja prowadząja a Ty odpoczywaj.
Ziajka u nas dopiero teraz noce są spokojniej przesypiane a tak to jon stop ze mną. Zophiee no nic lepszego nie mógł wybrać. Super się na nim pisze i zasuwa jak ta lala. Smacznego. Kostek zjadł kropkę suchego chleba na śniadanie.
|
|
#2360 |
|
Zakorzenienie
|
Kostek.
|
#2361 |
|
Zakorzenienie
|
Heja.
Gianka to Tulka lobuziara ![]() Ziajka Ola tez dzis porozrzucala wszystko i sie pozniej bawila. Mysiu ![]() Ewcia nie moge zobaczyc zdjecia, na kompie zerkne ![]() No a u mnie maz wrocil o 23:30 i na 7 juz pojechal moze niebawem przykedzie bo choinke musimy kupic a ja nie dam rady jednak sama... Jeszcze sie wkurzyl na mnie teraz aj tam!
|
#2362 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej,
Gianka, pazury zrobiłam. Co do sweterkow to kiepsko je widać. Lakier musi byc gestszy albo ja szybsza bo sie wzór rozplywa. Zaraz wrzuce zdjęcie. Najlepsze ze moj lakier, firmy której nie lubisz ma końcówkę 24 tak jak u Mysi. Trafiłas z pchaczem Tulka bedzie mogła sama sie przemieszczać. Spryciula. Ziajka, no nie moge z Ciebie. Nerwa miała bo ozdób nie wybrała, hihi. Rozumiem Cie doskonale bo ja tez bym miała. Kubula kochany, moja całą noc biadolila przez sen. Zophee, współczuję Ci tych migreny. Parszywe cholerstwo. Oby Bobri byl dzisiaj do rany przyloz. Iza, no jeszcze chwila i bedziesz rozkoszować sie wolnym. Domisiem sie nie przejmuj, kazdy rozwija sie i robi co chcesz. Jasmina tez długo nie biła brawo, ale ja non stóp jej bije i brałam jej rączki i nimi klaskalam aż sie w końcu rozklaskala. Ruda, ni na bogato z prezentami. A jak Koti i pościel spajdermena? Dalej sie boi? Arletko, fajnie ze imprezka udana. Mama sie nie przejmuj, moze teraz zrozumie ze mali czasu spedza z wnuczka. Mysiu, lubię lazic po ikei. Najgorsze ze za każdym razem mysle o innym wystroju w domu. Mili, uff udało sie. Jeśli chodzi o rady, ti wykorzystasz je lub nie, wg uznania. My to duzo rzeczy próbowałłyśmy i jak cos to pytaj. Cos wykonujemy ![]() Yss, moze czeszka nie kuma języka ang.? A moze ma to gdzieś. Oby Twój projekt sie sprawdził. Kami, jak choinka? Lila, a Wy jak przygotowania? Ja dzisiaj idę do fryzjera pokryć siwizne. Potem mam pasierbice. Lekko nie bedzie... A Ziajka, z linkiem sie mega nie spieszy. Robię rozeznanie w terenie. Dla mnie troche kiepski wybór bo Jaska słabo tyje i szukam od 0. Moze do czasu zmiany dobije do 9. Wczoraj znalazłam fajny a dostawa 199pln albo 600pln. Szczęka mi opadła ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Kasia, chłopa masz zmęczonego to i drazliwego. Nie przejmuj sie Kochana. Jasmina włącza muzyczke w szczeniaku i czyta książkę do góry nogami. Kino z tymi dzieciakami
|
#2363 |
|
Zakorzenienie
|
Aga pchacz sie sprawdza poki co bawi sie caly czas tym przodem nawet nie sadzilam ze jest taka prytna juz i umie przekrecac przekladac sama sobie guzik przelaczy no zaskakuja te dzieci z dnia na dzien. A ten wzorek robilas hybryda czy zwyklym lakierem?
---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Ewcia Kostus jest ekinomiczny chlopak sucha kroma i do przodu szalony!!!Ziajka ciesze sie ze ci przeszlo ja nadal z gardlem walcze:/ ale juz znacznie lepiej. Kubulek moze zabkowo sie tak budzi w nocy? Zophee jak glowa puscila migrena? Kasia matko do tej godziny pracowac i dzis juz od rana masakra!
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2364 |
|
Wtajemniczenie
|
Hybryda i jak troche zgestnial bo światło z lampy padało, to sie bardziej 3d robił. No i na końcu trzeba ostrożnie z topem bo wyrównuje wzór
|
#2365 |
|
Zakorzenienie
|
Gianka Kostek jak zasuwal przy pchaczu i nie potrafil go przekrecic to tak smiesznie przechodzil na druga strone. I wkurzal sie przy tym a ja co? Brecha.
Kasia oj ciezko masz teraz bez pomocy P przed Swietami. Ola sliczna widzialam na fb. Agabi te sweterki na fb wrzucisz? Co do gadania przez sen to moj P jest mistrzem posikalabys sie jakbys to uslyszala. Kotalke tez gada.
|
#2366 |
|
Wtajemniczenie
|
Super ze pchacz sie przyjął. Cos czuje ze do Świat bedzie przy nim chodzić. Moja dopiero swój sprzęt dostanie pod choinkę.
---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Ruda wrzucilam na fb link do laski co ma swterek, bo u niej to dobrze widać. ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Ja tez kiedyś gadalam przez sen. Nagraj ich kiedyś
|
#2367 |
|
Wtajemniczenie
|
A jak długo interesuje dziecko ten pchacz? Marzył mi się taki drewniany z ikei co można potem wozić misia, klocki jak już jest starsze dziecko, tak słodko to wygląda, ale jakoś nie po drodze
a teraz to nie wiem czy ma sens. Ja to jakiś problem z planowaniem i realizowaniem mam, dobraxnie zaczynam, b znowu się nakręce i zdołuje
|
|
|
|
#2368 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie Olka dostanie tez pchacz ciekawe czy zakuma (mam ndzieje ze jeszcze nie) bo to od tesciowej
|
#2369 |
|
Zakorzenienie
|
Agabi Kostello jak zaczal razczkowac to pchacza do domu przynieslismy. Mam filmik na kompie jak przy nim zasuwa. Jak znajde do Wam wrzuce na fb. Ale to nie dzisiaj.
Ziajka nie ma dolowania😚😚
|
#2370 |
|
Zakorzenienie
|
O losie dziewczyny jak Tula zasuwa z tym pchaczem teraz dopiero to za nia musze latac
Ewcia i jest tak jak u Kostulka przechodzi smiesznie do przodu kuca i gada po swojemu krzyczy no szal ![]() Aga pokaz pazury!!! Ziajka nie mam pojecia ile jej posluzy ale kupilam od kobiety z fb wiec nie wydalam az tak duzo jak za nowke sztuke ale jest ok wszystko dziala i piknie gra ![]() Kasia znajac Olasie spryciure to zaraz zalapie i bedzie gonitwa
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.

wczoraj nie robilam moze dzisiaj, chociaz tak jak pisalam podraznienie nosa od smarkania, moze byc problemem..

na ten rok hihi

Tulinka szalona! Pięknie jej to idzie. Kuba ostatnio też tupta coraz więcej,ale sam się boi jeszcze, a jak coś chce i się nakręci to nogami jak tancerz przebiera , ale ubaw z tymi dzieciakami!