![]() |
#2341 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)
Rano 4, 16 po południu...ale już za 2,5 tygodnia będzie 28
![]() ![]() Beti, poswięc się i obejrzyj 1 odcinek Wspaniałego, by ocenić matkę sułtana. Rewelka, Fonda odpada ![]() ![]() Tesciowa mnie wczoraj zirytowała. Ogląda namiętnie serial, a jak ja wczoraj spytałam, jak sądzi, ile lat ma ta aktorka - to mówi, ze 81 ![]() ![]() ![]() Natomiast nie wiem, czy ja w jej wieku nic chciałabym wygladac jednak...bardziej zbliżenie do rzeczywistości. 70 wygladająca jak zadbana bardzo 50 to jednak niesamowite ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2342 |
Zakorzenienie
|
Amelia -no niestety-nic chlubnego
![]() Elektronika jest,tabsy kupię i powalczę.. ![]() Kupiłam balsam do ust Bobby Brown i kultowy korektor YSL -02 .Miałam bon zniżkowy do wykorzystania w Douglasie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2343 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wydaje mi się, że w jakimś momencie ten kult młodszego wyglądu sprawia, ze wygląda się sztucznie i nieprawdziwe...To już chyba lepiej na zadbane, ale jednak swoje własne lata, no,może z 5 mniej ![]() Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2015-04-22 o 16:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2344 |
Zakorzenienie
|
jadłyście bataty...? pierwszy raz kupiłam, musze jutro wypróbować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2345 |
Zakorzenienie
|
Kamlisa- Bataty lubię- takie fajne, słodkie, czerwonawe ziemniaki
![]() ![]() Dopiero wróciłam do domu. 11h poza to chyba już dla mnie chyba za dużo ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2346 | |
Raróg
|
Super, to do dzieła, z tabsami i elektronikiem naprawdę łatwo idzie, no na początku jeszcze popalałam, potem już nie i nie palę, elektronika też rzadko no i tabletek już tyle nie biorę, w sumie szybko to poszło, w tydzień czasu : )
![]() ![]() |
![]() |
#2347 |
Gang Iren
|
Nigdy nie jadłam batatów. Muszę kiedyś spróbować.
![]() |
#2348 |
Zadomowienie
|
Bataty bardzo lubie, duzo zdrowsze, mniej tuczace i bardziej wartosciowe pod wzgledem witamin niz ziemniaki. Najczesciej robie pokrojone w czastki (ze skora), pieczone z oliwa z oliwek, ziolami, czosnkiem i przyprawami. Gotowane mi niezbyt smakuja.
Pogoda u mnie cudowna, szkoda, ze ma sie niedlugo skonczyc ![]() ![]() Edytowane przez uklika Czas edycji: 2015-04-22 o 19:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2349 |
Zakorzenienie
|
Jemy bataty,chodż dla mnie to pure z marchewki ha ha..Słodkie.Mąż lubi..Zapiekane Aussie?jak robisz?Mam bataty to zaraz zapiekę wedle koleżanki przepisu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2350 |
Zakorzenienie
|
Helo
![]() ![]() Miszka- najlepsze są najprostsze przepisy czyli tak jak Uklika ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2351 |
Rozeznanie
|
Ciao
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2352 |
Zakorzenienie
|
Ja robie dokładnie tak samo, jak dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2353 |
Zadomowienie
|
Widzę, że tematem wczorajszego dnia były bataty
![]() Osobiście nie jestem wielką fanką - puree jest dla mnie rzeczywiście za słodkie. "Frytki" z batatów z ziołami z piekarnika były dużo smaczniejsze. Dzięki, Kama, za pomysł na taką zapiekaną mieszankę, powinna u mnie smakować całej rodzince ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2354 |
Rozeznanie
|
Ciao dziewczyny
![]() Jakie macie plany na majowke ? Ostatnio mnie naszlo aby zmienic zegarek. Ogladalam wczoraj kolekcje. Tak jak od lat wiernie mam tylko jeden od Diora, tak wczoraj zakochalam sie w jednym od Armaniego. Bialy z diamencikami i duzy ![]() Teraz o nim snie. Milego dnia dziewczyny. Weekend ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2355 |
Zakorzenienie
|
Amelia- tez jestem na etapie poszukiwania zegarka
![]() ![]() Majówkowych planów specjalnych póki co brak- ma być zimno i padać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2356 |
Rozeznanie
|
Szachowy ?!!! Wow ! Gratuluje i trzymam kciuki. Kiedy dokladnie bedzie gral ? Kocham szachy od dziecinstwa na bardzo bardzo amatorskim poziomie.
Duzy, srebny. Piekny ! Wybor jest przeogromny. Na pewno cos znajdziesz dla siebie. Mamy podobne kryterium: ma byc duzy ![]() My tez nie mamy planow na majowke. Pewnie krotkie wypady w okolicy i tyle. |
![]() ![]() |
![]() |
#2357 |
Konto usunięte
|
Moim zegarkowym ideałem jest Rado
![]() O którym mogę li i jedynie śnić... ![]() Mój ukochany miniaturowy skagen bez cyferek w naprawie, wiele lat temu dałam za niego sporo kasy, zepsuł się, części trudno nieosiągalne, znajomy ciotki się zaparł, że go zreperuje, i tak już już szuka części i reperuje od pół roku... Mam nadzieję, że nie zapłacę tyle, co za nowy zegarek...Ostatnio spodobał mi się klasyczny boss...Ale-czekam na ten naprawiany, więc na razie o kupnie nie myślę, po cholerę mi kilka zegarkow, to nie torebka w koncu ![]() Ależ pogoda ![]() Cudo, ciepło, słońce, krótki rękaw... |
![]() ![]() |
![]() |
#2358 |
Rozeznanie
|
Cudo Rado love love love
|
![]() ![]() |
![]() |
#2359 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2360 |
Zadomowienie
|
Beata w Paryzu widzialam zegarki po 50 000 euro, wiec Rado jeszcze nie taki drogi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2361 | |
Raróg
|
Ja oglądam pierścionki zaręczynowe...
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2362 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2363 |
Zadomowienie
|
Jeśli macie jakieś braki w produktach do makijażu a nie chcecie zbankrutować, to mamy sezon promocji.
Powtarzam za Maxineczką, która poleca konkretne sprawdzone produkty: https://www.youtube.com/watch?v=4MOdSu2kPqw ROSSMANN -49% 24.04 29.04 - twarz: podkłady, pudry, róże, bronzery i korektory; 30.04-05.05 - oczy: tusze, kredki, cienie, eyelinery; 06.05-10.05 - usta i paznokcie: szminki, kredki, lakiery, odżywki DROGERIE NATURA -40% Promocja na kosmetyki do makijażu obowiązuje od 20.04 do 29.04 lub do wyczerpania zapasów. Oferta ważna przy zakupie min. 2 sztuk produktów, dotyczy kosmetyków z szaf makijażowych. Dodatkowo - w Sephorach jest -40% na produkty makijażowe (w tym akcesoria, np. pędzle) ich marki własnej jeśli przyniesiecie dowolny stary/zużyty inny produkt makijażowy. Przy oddaniu jednego "starocia" można zakupić do 5 produktów w promocji. |
![]() ![]() |
![]() |
#2364 |
Konto usunięte
|
dircik, tylko Natura najpierw podwyższyła ceny a potem dała promo. W Rossach wszyscy otwierają wszystko co POTENCJALNIE chcieliby kupić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2365 | |
Gang Iren
|
Cytat:
Też ostatnio jedna dziewczyna o tym pisała. Nie rozumiem zjawiska!
![]() |
#2366 |
Konto usunięte
|
Ależ jest pięknie
![]() Poranna kawa z książką na tarasie to jest to. I toną filtra ![]() Lektura - Czarny anioł - o Ewie Demarczyk.Książka o Demarczyk bez Demarczyk w zasadzie, bo ona odcięła się od świata dość dawno, cytowane jej stare wywiady i wspomnienia tych, którzy ją znali/znają. Ciekawa rzecz. Przyjemne seriale - W kręgu zbrodni (The Bletchley Circle) i Maski szpiega (Legends), acz ten drugi rozkręcił się dopiero pod koniec..Ale ponieważ Sean Bean nie zginął póki co, czekam na kolejny sezon, który już niedługo...Jak ktoś lubi bardziej mroczne - Bloodline, planuję dokończyć wieczorem. Coś nam wątek pada stale i systematycznie...szkoda ![]() Miłego. Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2015-04-25 o 07:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2367 |
Zakorzenienie
|
Młody wrócił przed 23
![]() ![]() Piękne słońce za oknem...ciepło ![]() ![]() Tak, co do natury to nie raz się przekonałam o sztucznym podnoszeniu cen niestety....rosska tutaj nie mam, ale najbardziej żałuję że nie mam superpharm. Zamówiłam sobie czekoladowe japonki wczoraj birkenstock gizeh ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2368 | |
Raróg
|
Ja czekam, aż się pojawią na stanie fioletowe paprocie, no czyż nie są piękne: http://sklep.swiatkwiatow.pl/paproc-...ce-1-szt..html Takie coś innego. A wczoraj udało mi się zakosić jedną,mam nadzieję, że będzie brzydko rosła.
Pogoda cudna <3 Idę, bo nigdy nie poodkurzam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2369 |
Zakorzenienie
|
Zatem nie jestesmy jeszcze tak nowoczesne, by nie uzywac zegarka, a tylko komórki...?
![]() Ja tam pozostaję wierna DKNY ![]() ![]() Wczoraj zaszalałam w sephorze. No, niezupełnie swiadomie, kwestia przeoczenia ![]() ![]() ![]() ![]() A, w tkmax jak zawsze miałam kosmetyczne dylematy ![]() ![]() Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-04-25 o 12:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2370 |
Zadomowienie
|
Kama - no właśnie ja już od dłuższego czasu jestem tak "nowoczesna", że zegarka nie używam. Czasem zerknę na jakieś ładne, jako ozdoba na rękę, ale jakoś mocno nie korci mnie, żeby kupować.
Na pewno gdybym miała w zamiarze coś kupić w promocji, zerknęłabym na ceny ![]() Pogoda piękna, na chwilę usiadłam, ale zaraz ruszam do prac przydomowych w terenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:52.