Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVII - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-14, 18:33   #2341
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVII

Cytat:
Napisane przez czajelka Pokaż wiadomość
Majka spi..... tylko ze prawie non stop przy cycku..... smoka jak chce mu dac to skubany wypluwa.... i jest pisk.. i znow cyca.... nie wiem jak mam oduczyć takiego spania.....
u mnie sie robi to samo. Jasiek sie wycwania i juz sie nauczyl na rekach

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-14, 18:35   #2342
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
euro ale dla przykładu za wynajem mieszkania płacimy 600e....
bez pradu do tego prąd 50e , tel i internetu 41, komórki 35, itd itd... słąbo mi kurde ;/
No właśnie więc nie ma co przeliczac na pl może cukier niski ? Zjedz coś słodkiego

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-14, 18:37   #2343
gossip_girl21
Zakorzenienie

Nie serducho mi mocno wali Ale przechodzi już...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-14, 18:41   #2344
Hanka20
Zakorzenienie

Witamy się jeszcze w dwupaku niestety na ktg nic się nie pisze. Tyle dobrze ze mały dziś ładnie się ruszał i teraz tez daje czadu. jutro na 9 znów jedziemy na zapis.

VIOLKA, PAVLINECKA super lupy lumpkowe
Ja też dziś byłam w lumpie i upolowalam trzy ładne koszulki z krótkim rękawem na lato dalam 22 zł za 3 szt ale dwie to chyba nowki są bo tak wyglądają

MADZIX super śliczny komplecik z TK maxx

GOCZEK gratulacje corci!! dobrze że wszystko tak się skończyło pewnie się zestresowalas z ta pepowina :/
Miło ze pytasz o mnie, no więc tyle Ci napisze ze blada póki co czekamy!

Piore właśnie kolejne rzeczy małego, dostałam ochraniacz i komplet pościeli od sąsiadki i razem z tymi t- shirtami puscilam.
W ogole to fajny ten lump jest dobrze ze go odkryłam jak urodze to się tam przejade kupić coś dla siebie bo widziałam ładne rzeczy w ogóle wcześniej omijalam lumpeksy szerokim łukiem ale do tego się przekonałam

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

FLIGHT ale masz obrzęki współczuję :/

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-14, 18:48   #2345
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;51035726]Hej zaraz postaram sie nadrobic te sto stron odprzedwczoraj a poki co sie pochwale ze mam juz przy sobie corcie Hanie, 3100gram 52cm, 13tego sie urodzila przez CC, zaczelo sie od indukcji,a w miedzyczasienie postraszyli zamartwica. W trakcie cc sie okazalo ze jest 2razy okrecona pepowina. Ale dobrze sie skonczylo poki co polozne mowia ze najwieksza krzykaczka nocna. Pociumkala ze 3 razy cyca i odsypia nocne awantury. A ja mam sale 1 osobowa w panstwowym szpitalu.
Gosiak gratuluje corci,w koncu sie doczekalas, zdrowka dla Was 💝
Nie wiem czy ktos jeszcze wczoraj,dzis urodzil?[/QUOTE]
ogromne gratulacje!!

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość

Mala Jas jjz zasnal? odpoczsc dal?
po calym dniu walki udalo sie, spi.

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
A to z dzis tylko nie umiem obrocic.
kochana pyzunia
jas juz czeka na pierwsze spotkanie

JAŚ

Stary 2015-04-14, 18:51   #2346
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

uch, a moje wyniki znów do jeszcze do tych wszystkich filów, cytów, hematokrytu, MH coś tam doszło rdw-cv. Już chyba żadnego wyniku nie mam w normie

za to mocz ok. Coś dobrego.

I przyszła do mnie karuzelka, która nie działa... Ach... spać chyba pójdę
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-14, 18:54   #2347
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Gadalam wczoraj z gin o antykoncepcji i bardzo poleciała wkładkę mirena. Co myślicieli o tym
nie slyszalam. ja ide dalej w tablety

JAŚ

Stary 2015-04-14, 18:57   #2348
gold-fish
Zakorzenienie

Ale wczoraj obrodziło oby 13-ty był dla dzieciaczków szcxéśliwy gratuluję nowym mamusiom

Moja cały prawie dzień przesypia. Na szczęście dobiła do do wagi urodzeniowej więc się nie martwię że tyle śpi i zasypia przy karmieniu

Czekam na odpadnięcie pępka, chyba dzisiaj albo jutro
No i pożegnałam się z zastrzykami Wy też po cc miałyście zastrzyki w brzuch?

Pisałyście o karuzelacj Tiny Love i miałam napisać że polecam. Super melodyjki, duźo do wyboru, regulacja głośności- super. Ja mam http://www.tinylove.com.pl/index.php...osnij-z-muzyka

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015

Edytowane przez gold-fish
Czas edycji: 2015-04-14 o 19:01
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-14, 18:57   #2349
gossip_girl21
Zakorzenienie

Widziały piosenke, a raczej teledysk niklińskiej ile jeszcze?
moim zdaniem przesada....

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-04-14, 19:10   #2350
madzixx88
Zakorzenienie

Goczek-gratuluje córci

Kordelka-ta wkładka wydaje się być dobrym rozwiązaniem, będę myśleć po rozpakowaniu
na pewno muszę antykoncepcję stosować, bo u nas raz czy dwa bez zabezpieczenia i hop więc teraz lepiej dmuchać na zimne

Bird-ale lody masz pycha

Hania-to masz Filipka leniuszka zeby sie ruszylo

Pavlineczka
-ojjj co z tymi wynikami a karuzelka jak to nie działa

Gold-fish-fajnie, że jesteś zadowolona z karuzelki, my też ją chcemy

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

Laski, zamawiałyście może zdjęcia z empikfoto?
teraz jest fajna oferta na wywołanie zdjęć i się zastanawiam jak z jakością itd
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-14, 19:28   #2351
gosiak0512
Zakorzenienie

MALA malej podeszly smoki od tesciowej

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-14, 19:34   #2352
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Gratuluje.
A jak z cukrem? Spada?
Czyja wiem.. rano mialam 94,po kroplowce zglukozy az 123, a po poludniu 84. Chyba ok.ale mnie ta macica boli jak probuje chodzic 😔 albo mala dzwigne z mydelniczki. Dostalam paracetamol ok 12Tej to mi przeszlo a teraz znow. Inne dziewczyny po CC tak chyba nie mialy.
Byla dzis mama,a mala akurat sie rozryczala no i sie nasluchalam jaka to oyna biedna glodna i ze powinny ja pielegniarki mm dokarmic. A akurat cyca nie mogla zlapac
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-14, 19:36   #2353
gosiak0512
Zakorzenienie

GOCZEK to cie mama dobila radami..

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-14, 19:39   #2354
niezawsze
Zakorzenienie

Gratuuje Black, Gosia,Rybcia i Goczek!!! Mam nadzieje, ze nikogo nie ominelam, ale fajna data 13!

My dzis bylismy u lekarza, Macius prawie 4kg juz wazy, od wagi urodzeniowej przytyl prawie pol kg Dostalam niezly opiernicz za wzdety brzuszek, bo wczoraj przegielam i zjadlam ruskie smazone... noc niezbyt przyjena przez bol brzuszka, mam takie wyrzuty sumienia, ze przeze mnie cierpial Maciek teraz scisla diete musze stosowac by wszystko wrocilo do porzadku dziennego.

Kazala lekarka klasc na brzuszek by cwiczyl mlody to tak ladnie juz glowke podnosi do gory, pozniej mu sie znudzilo i zaczal tak wierzgac, ze sie przekrecil z brzuszka na plecki, ale mial lekki spadek to dlatego

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-14, 19:46   #2355
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
A to z dzis tylko nie umiem obrocic.
jaka jestem fajniutka

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Jak sie chwalicie ciuszkami to ja tez pokaże zestawik, który Alicja dostała od teściowej tk maxx z tyłu zapinany na guziczki-różyczki Załącznik 5959920
super komplecik

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Ale wczoraj obrodziło oby 13-ty był dla dzieciaczków szcxéśliwy gratuluję nowym mamusiom

Moja cały prawie dzień przesypia. Na szczęście dobiła do do wagi urodzeniowej więc się nie martwię że tyle śpi i zasypia przy karmieniu

Czekam na odpadnięcie pępka, chyba dzisiaj albo jutro
No i pożegnałam się z zastrzykami Wy też po cc miałyście zastrzyki w brzuch?

Pisałyście o karuzelacj Tiny Love i miałam napisać że polecam. Super melodyjki, duźo do wyboru, regulacja głośności- super. Ja mam http://www.tinylove.com.pl/index.php...osnij-z-muzyka
Też na tą chyba się zdecyduję, tylko może tą różową

My po wizytce, Adrianka waży 3300, wody w porządku, na fotelu mnie nie badał nawet. W pt na ktg mam się umówić i jak nic się wcześniej nie zacznie to w Pn 12 mam się zjawić w klinice, o 13 mnie tną i zaczyna się nowy etap w życiu
Stary 2015-04-14, 19:51   #2356
Hanka20
Zakorzenienie

PAVLINECKA to nieładnie z tymi wynikami :/ a co z ta karuzelka?

MADZIX ano leniuszek dzięki za kciuki

NIEZAWSZE ładnie juz waży Maciuś mnie też położna mówiła ze należy od razu kłaść na brzuszku ze dziecko sobie ćwiczy ładnie od początku

Stary 2015-04-14, 20:04   #2357
kordelka85
BAN stały

Cytat:
a zastrzyki albo plastry?
Nie chce tych dwu składnik owych, boje się zakrzepicy

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
No my tak samo. Drugie po 3 alatach najszybciej tabletki kiedyś bralam i bardzo źle reagowalam, gumek nie lubię TŻ też. Niby przez 4 lata byl stosunek przerywany i nie zaszlam ale teraz się boje ze jednak cos jakoś pójdzie i zajde i tez myślę o wkładce i chyba tylko to wchodzi w grę. Tylko TŻ przekonać, bo jak usłyszał ile to kosztuje to kazał mi sie w głowę puknac powiedziałam mu że albo wkładka albo abstynencja przez minimum dwa lata
Koszty moze duże, ale inne metody tez kosztują. I chyba ma najwyższą skutecznosc, większą niż pigułki

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
U mnie nie az tak tanio ale nie ma dużo drożej.

dasz radę!

śliczny!

my kąpiemy codziennie. Fajnie Alicje to uspokaja.

Miło że pytasz
U nas spoko. Ala w ogóle nie płacze. Zapłakała tylko przy wyjściu ze mnie a tak tylko kwęka No suty mam poranione, ale ratujemy się nakładkami ale przez to Ala je 1,5j czasem dłużej i na raty:/ Ale jak się naje to śpi 3h-4h. Czasem 5h ale to już przeginka dla mnie i nie pozwalam jej tyle mieć przerwy. W nocy budzi się w sumie 1-2razy. Bo raz ok 22-23 potem 1-2 a potem nad ranem ok 5-6 więc idzie pospać nawet

O to super że śmigasz. Dlatego ja się ciesze że u nas na oddział nie można wchodzić-jest tylko sala odwiedzin i tyle. W pokoju można spokojnie odpocząć, wywalić cyca..

GRATULUJE!! dobrze że się dobrze skończyło wszystko.

śliczności

ja właśnie nie wiem czego używać. Przed Młodą używałam tabletek przy kp i nie było problemu-ale ja z tych co pamiętaja o pigułach

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

A i tak się bałam spania dzieciaków w 1 pokoju a tu nie ma żadnego problemu póki co Ala nie budzi Młodego a on przestał nawoływać mnie w nocy "żeby nie obudzić Ali przecież"
Ja normalnie pamiętam, ale latając od jednego dziecia do drugiego całymi dniami to juz sama sobie nie ufam.

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

Mała wazy 3700 g i ma 57 cm. Poza tym zdrowa. Bioderka tez ok.
Synek tez niby nie ma żadnej infekcji. Dzisiaj doszedł odparzony tyłek wiec najprawdopodobniej zęby. Kaszel tez może być przez to
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-14, 20:08   #2358
nancy822
Zadomowienie

Witam się

Wszystkim świeżo upieczonym mamusiom gratuluję pociech

My po ktg i wizycie. Mały ostatnio był zbyt aktywny a dzisiaj znów całe ktg przespał i nie chciał się obudzić :/ Skurczy brak.
Synuś może ważyć już 3850 Niby +/- 500 ale to i tak już straszna waga. Nie schodzi w dół i trochę mu zajmie zanim zacznie więc czuję, że urodzę ostatnia... Żadnych oznak zbliżającego się porodu. Pozostaje czekać... Następna wizyta za tydzień więc w typowany dzień porodu. A później się zobaczy co dalej, może do szpitala na ktg się zgłoszę. Jedyne z czego się cieszę to, że w końcu morfo i mocz mam w dobrych wynikach, nawet żelazo w normie w końcu.
nancy822 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-14, 20:12   #2359
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Wy też po cc miałyście zastrzyki w brzuch?
tak, w szpitalu, na obkurczenie

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Cytat:
MALA malej podeszly smoki od tesciowej
tesciowa sie cieszy! i jest mala zauroczona

JAŚ

Stary 2015-04-14, 20:14   #2360
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Witamy się jeszcze w dwupaku niestety na ktg nic się nie pisze. Tyle dobrze ze mały dziś ładnie się ruszał i teraz tez daje czadu. jutro na 9 znów jedziemy na zapis.

VIOLKA, PAVLINECKA super lupy lumpkowe
Ja też dziś byłam w lumpie i upolowalam trzy ładne koszulki z krótkim rękawem na lato dalam 22 zł za 3 szt ale dwie to chyba nowki są bo tak wyglądają

MADZIX super śliczny komplecik z TK maxx

GOCZEK gratulacje corci!! dobrze że wszystko tak się skończyło pewnie się zestresowalas z ta pepowina :/
Miło ze pytasz o mnie, no więc tyle Ci napisze ze blada póki co czekamy!

Piore właśnie kolejne rzeczy małego, dostałam ochraniacz i komplet pościeli od sąsiadki i razem z tymi t- shirtami puscilam.
W ogole to fajny ten lump jest dobrze ze go odkryłam jak urodze to się tam przejade kupić coś dla siebie bo widziałam ładne rzeczy w ogóle wcześniej omijalam lumpeksy szerokim łukiem ale do tego się przekonałam

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

FLIGHT ale masz obrzęki współczuję :/
kciuki za ktg

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
ogromne gratulacje!!

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

po calym dniu walki udalo sie, spi.

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

kochana pyzunia
jas juz czeka na pierwsze spotkanie

noo to dobrze.oby kryzys minal

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
uch, a moje wyniki znów do jeszcze do tych wszystkich filów, cytów, hematokrytu, MH coś tam doszło rdw-cv. Już chyba żadnego wyniku nie mam w normie

pechowy dzien..

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Gratuuje Black, Gosia,Rybcia i Goczek!!! Mam nadzieje, ze nikogo nie ominelam, ale fajna data 13!

My dzis bylismy u lekarza, Macius prawie 4kg juz wazy, od wagi urodzeniowej przytyl prawie pol kg Dostalam niezly opiernicz za wzdety brzuszek, bo wczoraj przegielam i zjadlam ruskie smazone... noc niezbyt przyjena przez bol brzuszka, mam takie wyrzuty sumienia, ze przeze mnie cierpial Maciek teraz scisla diete musze stosowac by wszystko wrocilo do porzadku dziennego.

Kazala lekarka klasc na brzuszek by cwiczyl mlody to tak ladnie juz glowke podnosi do gory, pozniej mu sie znudzilo i zaczal tak wierzgac, ze sie przekrecil z brzuszka na plecki, ale mial lekki spadek to dlatego

bedzie dobrze

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
jaka jestem fajniutka

super komplecik

My po wizytce, Adrianka waży 3300, wody w porządku, na fotelu mnie nie badał nawet. W pt na ktg mam się umówić i jak nic się wcześniej nie zacznie to w Pn 12 mam się zjawić w klinice, o 13 mnie tną i zaczyna się nowy etap w życiu
super! W pon bedzie cora!

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Cytat:
Napisane przez nancy822 Pokaż wiadomość
Witam się

My po ktg i wizycie. Mały ostatnio był zbyt aktywny a dzisiaj znów całe ktg przespał i nie chciał się obudzić :/ Skurczy brak.
Synuś może ważyć już 3850 Niby +/- 500 ale to i tak już straszna waga. Nie schodzi w dół i trochę mu zajmie zanim zacznie więc czuję, że urodzę ostatnia... Żadnych oznak zbliżającego się porodu. Pozostaje czekać... Następna wizyta za tydzień więc w typowany dzień porodu. A później się zobaczy co dalej, może do szpitala na ktg się zgłoszę. Jedyne z czego się cieszę to, że w końcu morfo i mocz mam w dobrych wynikach, nawet żelazo w normie w końcu.
Kochana u mnie to samo:/
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-14, 20:18   #2361
boleczka93
Zakorzenienie

Jeju ale mnie scielo z nog i poszlam spac... M zaraz bedzie z zakupami to zjemy kolacje i wlaczamy sobie jakis filmek

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-14, 20:19   #2362
rosarioV
Zakorzenienie

Dziewczyny czy chwile przed porodem można iść do dentysty ? Ulamal mi się ząb, tak 1/4 na szczęście z tylu ale strasznie to czuje przeszkadza i boje się że teraz mnie rozboli. TŻ mówi że mam iść dopiero po porodzie boje się nawet jeść ni już mi się wydaje że mnie boli

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-14, 20:20   #2363
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:

tu nie uswiadczysz takich.... nie wiem czy może wykupują szybko czy co, ale Niemcy w większości każde ma swoja kołdrę i śpią pod osobnymi ja tak nie zamierzam....
musze czuć dupkę męża w nocy
oj ja też!

Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość
Kurcze a u nas takie ładne wzory sprzedają i cenowo to też tanio, ostatnio za 60zł taką upolowałam

A już myślałam, że się 50 twarzy greya naoglądałaś może dziś
śliczna! Ja już mam zakaz kupowania pościeli bo mi się nie mieszczą na półce:P

Cytat:
dostałam resztę kasy od ubezpieczalni
ale ..uj z tego jak na auto trzeba dać...
skąd ja to znam:/

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość

może nie ma baterii?

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;51039815]Czyja wiem.. rano mialam 94,po kroplowce zglukozy az 123, a po poludniu 84. Chyba ok.ale mnie ta macica boli jak probuje chodzic 😔 albo mala dzwigne z mydelniczki. Dostalam paracetamol ok 12Tej to mi przeszlo a teraz znow. Inne dziewczyny po CC tak chyba nie mialy.
Byla dzis mama,a mala akurat sie rozryczala no i sie nasluchalam jaka to oyna biedna glodna i ze powinny ja pielegniarki mm dokarmic. A akurat cyca nie mogla zlapac[/QUOTE]

A to się mama popisała. normalnie

Cytat:

a myślałam że masz takie genialne dziecko że już się przekręca
Moja podnosi główkę jak jest głodna:P Czego to człowiek nie zrobi żeby pojeść:P

Cytat:
Nie chce tych dwu składnik owych, boje się zakrzepicy

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

Koszty moze duże, ale inne metody tez kosztują. I chyba ma najwyższą skutecznosc, większą niż pigułki

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

Ja normalnie pamiętam, ale latając od jednego dziecia do drugiego całymi dniami to juz sama sobie nie ufam.

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

Mała wazy 3700 g i ma 57 cm. Poza tym zdrowa. Bioderka tez ok.
Synek tez niby nie ma żadnej infekcji. Dzisiaj doszedł odparzony tyłek wiec najprawdopodobniej zęby. Kaszel tez może być przez to
pewno zęby.
to jaki to jest koszt w takim razie?? Bo ja bym o wiele bardziej wolała założyć taką i mieć 4lata spokoju. Dam radę sobie oszczędzić.
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-14, 20:20   #2364
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
jaka jestem fajniutka

super komplecik

super wieści
ahhh z naszego terminu miałam być pierwsza a tu Maddy rodzi za 2 dni, Ty w pon..czyżbym była jednak ostatnia ???
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-14, 20:25   #2365
nancy822
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość

Kochana u mnie to samo:/
To sobie razem poczekamy na synusiów...

Jeszcze mi gin powiedział, że tam gdzie chce rodzic to cc robią jak dziecko powyżej 4500... Wcześniej powinni mi zmierzyć miednicę i patrząc na mój wzrost może ale nie koniecznie cc będzie. Raczej zacznę sn a później się okaże. A tak chciałabym być już po...
nancy822 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-14, 20:27   #2366
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
GOCZEK mi sie wydaje ze brakuje bliskosci maluchom i dlatego tak. Moja wisi na cycu prawie non stop w domu sie unormujemy. Ja rozwinelam z tego kokonu bo goraco u nas.
umnie tez goraco,tez po zmianie pieluchy poluzowalam chyba az za bardzo,przyszla pielegniara i zawinela ze slowami krytyki w mumie. Ale malej chyba tak teraz lepiej. Spi od ponad godziny
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-14, 20:31   #2367
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:

A tak na co dzien trzymasz rygorystyczna diete?
Oby mu szybko przeszlo!
U nas tez ladnie glowke podnosi

Cytat:
super wieści
ahhh z naszego terminu miałam być pierwsza a tu Maddy rodzi za 2 dni, Ty w pon..czyżbym była jednak ostatnia ???
Zrob im niespodzianke i urodz dzisiaj!

U nas kolka malego meczy

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-14, 20:32   #2368
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
super wieści

Jeszcze nic nie wiadomo Masz szansę do czwartku być pierwszą Trzymam kciuki żeby się zaraz jakoś zaczèło
Kupujesz tą karuzelkę Tiny love - ja się zdecydowałam wczoraj, ktory kolor bierzesz?
Stary 2015-04-14, 20:36   #2369
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
jaka jestem fajniutka

super komplecik

No to ładne wieści kurde jeszcze wcześniej urodzisz niż ja!!

Cytat:
Napisane przez nancy822 Pokaż wiadomość
Witam się

No duży chlopak będzie oj duży! Super ze wyniki ok

SONIA

ROSARIO ja myślę że jak najbardziej można iść do dentysty

Kurde dziewczyny ale mi synek wariuje w brzuchu normalnie kopie jak szalony mam nadzieje ze wszystko z nim ok!

Stary 2015-04-14, 20:38   #2370
gossip_girl21
Zakorzenienie

pomału nam wątek zaczynają nie ciężarne a mamuśki obkupywać heheh

Nasz skarb 26.04.2015
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości