|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: "kwintesencja wizażu" wątek rozrywkowy.
Watek o tym jak facet chamsko przetrzepał dziewczynie wiadomości w telefonie. Ona go przyłapała i zerwała.
- mój ukochany bez problemu mi daje swój tel jak w moim bateria się rozładuje a ja nie mam problemu z tym, że korzysta z mojego, nie musi nawet pytać o pozwolenie. Bo o to chyba chodzi w związku,że się sobie ufa co nie? co moje to jego. Wysłane za pomocą mTalk |
|
|
|
|
#2342 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
- Mam celiakię. - A ja jem codziennie białe pieczywo i nic mi nie jest! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#2343 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#2344 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#2345 |
|
Konto usunięte
|
Dla mnie kwintesencją forów internetowych w ogóle jest opisywanie historii banalnie schematycznych, a potem po komentarzach, w których schemat prosto z mostu zostaje obnażony, riposta ostateczna: "Nic o mnie nie wiesz!"
- Miś mnie bije, co robić? Nic o mnie nie wiecie, nie znacie Misia! - Jestem kochanką, co robić? Nic o mnie nie wiecie, to sytuacja wyjątkowa! - Trzysta razy próbowałam popełnić samobójstwo, potem zaczęłam suplementować magnez i przeszło, ale ostatnio znowu targnęłam się na swoje życie, co robić? Będę jadła więcej marchewki, to już na pewno pomoże i wyjdę z tego, nic o mnie nie wiecie! - Mam popaprane życie i nie leczę uzależnień, co robić? Wszystko u mnie dobrze, nic o mnie nie wiesz! Ostatnie sprzed chwili. Krew mnie zalewa, bo takie posty są szkodliwe. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2346 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Coś, co kojarzy mi się stricte z wizażem, czego nie widziałam w życiu realnym ani w innym miejscu w internecie, to stwierdzenie, że przyszłościowy kierunek to tylko informatyka. Na wizażu dowiedziałam się, że nawet prawo i psychologia nie są przyszłościowe. |
|
|
|
|
|
#2347 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#2348 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2349 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Ale żeby coś dobrego też dorzucić - myślę, że to wyjątkowe, że na babskim forum o kosmetykach pojawiło się wiele fajnych, mądrych wątków na poważne tematy. Ja tu nawet zyskałam przyjaciółkę, którą ogromnie sobie cenię. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#2350 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2351 |
|
Konto usunięte
|
Moim zdaniem kwintesencja wizazu jest to, ze nie podaje sie do informacji za co ktos dostal bana (np. jako kolorowa adnotacja pod konkretnym postem). I wtedy taka osoba, ktora narobila burzy, znika, a czlowiek nie wie nawet, czy za jakis konkretny niepoprawny politycznie post, czy za trollowanie. I nawet nie mozna podyskutowac na temat tego bana.
|
|
|
|
|
#2352 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2353 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2354 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2355 |
|
Konto usunięte
|
Dla mnie kwintesencją wizażu jest wojna o wesele.
I że obiad po ślubie dla 50 gości to nie jest wesele. I że impreza po ślubie do północy bez tańczenia to nie jest wesele. I że impreza w pubie po ślubie to nie jest wesele. Nigdzie indziej się z tym nie spotkałam. Takie zaprzeczanie, że nie robi się wesele. Że wesele to tylko beza, 200 gości, sala przystrojona balonikami, dwudniowa impreza do rana i tort z racami. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2356 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2357 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2358 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() WSZYSCY NA TERAPIĘ, AAA!!! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#2359 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
PS Na priv odpisałam
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2360 |
|
O RLY?
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;72896911]Dla mnie kwintesencją wizażu jest wojna o wesele.
I że obiad po ślubie dla 50 gości to nie jest wesele. I że impreza po ślubie do północy bez tańczenia to nie jest wesele. I że impreza w pubie po ślubie to nie jest wesele. Nigdzie indziej się z tym nie spotkałam. Takie zaprzeczanie, że nie robi się wesele. Że wesele to tylko beza, 200 gości, sala przystrojona balonikami, dwudniowa impreza do rana i tort z racami.[/QUOTE] robisz maly slub cywilny za (jedyne) 15 tysięcy? ojej, impreza smutna jak imieniny ![]() kiedys ten tekst pojawil sie w ktorejs czesci peemek
|
|
|
#2361 | |
|
ctrl alt delete
|
Cytat:
![]() Kwintesencja wizażu to raczej stwierdzenie, że najlepszą szkołą jest technikum, a do liceum idą odrzuty, które nie mogły sie kształcić na technika. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#2362 | |
|
O RLY?
|
Cytat:
"moj tz/brat/ojciec/wuj/wstaw cokolwiek ledwo skonczyl podstawowke, ale ma wiedze profesorska i mozna z nim inteligentnie porozmawiac na absolutnie kazdy temat."
|
|
|
|
#2363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i klasyk czyli programista po gimnazjum. |
|
|
|
|
|
#2364 |
|
BAN stały
|
Akurat bywają tacy ludzie, co mają erudycję czy wiedzę ogólną większą od "wykształciuchów", chociaż nie byli na studiach czy wręcz skończyli zawodówkę. Zwłaszcza od tych, co skończyli Wyższe Szkoły Zarządzania Polem Namiotowym.
|
|
|
|
|
#2365 |
|
BAN stały
|
A o małpie i dwóch gałęziach już było?
I, tak, wysyłanie każdego na terapię, która załatwi wszystko. Bez terapii, jesteś w czarnej d... |
|
|
|
|
#2366 |
|
BAN stały
|
Bywają. Nie jest to regułą, więc "akurat" tutaj nie pasuje.
|
|
|
|
|
#2367 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2368 |
|
ctrl alt delete
|
No właśnie na wizażu jest regułą
|
|
|
|
#2369 |
|
BAN stały
|
No tak, w wypowiedziach które wyśmiewa Dacn, takich jak ta przykładna kwintesencja zaprezentowana przez Wolfman <3 to oczywiście jest regułą. Bo kwintesencją wszystkich dyskusji na Wizażu i poza jest sprowadzanie wszystkiego do skrajności, zero-jedynkowa logika podyktowana chyba tylko przekonywaniem o swojej lepszości. Nie można powiedzieć "są ludzie bez wykształcenia, którzy świetnie sobie radzą"; "niektóre studia są stratą czasu"; "brak wykształcenia nie wyklucza oczytania", TRZEBA coś dodać o wykształciuchach i wrzucić wszystkich do jednego worka, wiadomo.
|
|
|
|
|
#2370 |
|
lise-kotta
|
O tak! Tzw. Serkowa znana rownież pózniej jako Czekoladowa Milka i parę innych, to jest esencja wizażu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.