|
|
#2341 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
Cytat:
![]() jutro popołudnie wolne to na pewno na siłkę skoczę, czwartek wolny to też coś tam sobie porobię. No ale reszta dni w tym tyg to pewnie tylko praca, jakieś szybkie ogarnięcie się i spanie ![]() no ale jakoś to zleci ![]() jeszcze mój kierownik wraca jutro po urlopie, a jednak wolę jak go nie ma. No ale cóż ![]() no to fajny weekend mieliście ![]() i niespodzianka od TŻta urocza a ja jednak pojeździłam 50min na rowerku w czasie oglądania filmu ![]() no ale to w sumie bardziej traktuje jako rekreacje niż trening,bo nawet się nie zmęczyłam, ani nic, no ale zawsze lepsze to niż tylko siedzenie tyłkiem cały dzień na kanapie
Edytowane przez Aniaa_89 Czas edycji: 2016-02-14 o 18:02 |
|
|
|
|
#2342 |
|
Zakorzenienie
|
andzia89-słaby ten grafik...przydałaby sie wam jeszcze jedna kolezanka to byś miała normalniejsze godziny...
powodzenia mała![]() beatka-ale słodko wzięło cie i dobrze![]() komu oprawki zamawialiście? jemu czy tobie?
|
#2343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jakoś przeżyje ten tydzień, a w następnym będę się obijać ![]() ogarniam się i czekam aż TŻ wróci
|
|
|
|
|
#2344 |
|
Zakorzenienie
|
Ania miłego wieczoru
Fisia - jemu. Ja co prawda tez znalazłam piękne dla siebie - bede chciała drugie okulary miec . Ale te oprawki co mi sie podobają - drewno za 475€ Hahahah Od dzisiaj bede odkładać 10€ tygodniowo na nie
|
|
|
|
#2345 |
|
Zakorzenienie
|
beacia-ło matko
odkładaj jak już będziesz je miała to sie pochwal![]() ja jutro kupuję adidaski i kurtkę sofshellową na kije
|
#2346 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
Ważyłam się dzisiaj i ogolnie załamka, 63,2kg, dno, gorzej niz dno, nie wiem co jest, az sie nie chce odchudzac przez to ale koniec marudzenia, od jutra zaczyna sie wojna bo bitwe chyba juz przegralam Beatka, chyba sie zakochalas, co nie? Suuuper, nie boj sie uczucia, czasem warto zaryzykowac ![]() Mnostwo kasy te oprawki kosztuja Pokaz, sa na jakiejs stronie? Dawaj linka ![]() Ania89, wspolczuje, straszny masz ten tydzien w pracy Masz cos lepiej w kolejnym?? Bedzie dobrze, nim sie obejrzysz tydzien zleci ![]() Aga, wielkie zakupy, mam nadzieje, ze wyczaisz wszystko co chcesz W tej najblizszej Biedrze ![]() Ania86, u mnie tez uda, dupa nawet ok, ale brzuch, masakrejszyn, i te oponki z boku, blee normalnie ![]() Dzisiaj ogladalam na facebooku metamorfozy na stronie Chodakowskiej, imponujace. Moj tz wlasnie pojechal, czekam zawsze jak dojedzie, 1,5h. Dobrze, ze jutro wolne
|
#2347 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś Zapodaj w k. przepis na pizzę, też kiedyś mam zamiar taką zrobić
![]() Beatka Hehe ja wczoraj też wylegiwałam się w wannie z pianką Witać, że udzielił ci się dzień zakochanych, miałaś fajny dzień ![]() Ania89 ooo matko ile ty masz pracy i jeszcze te dojazdy, podziwiam cię. Pamiętam jak ja miałam jednego czasu tak ciężko. Przed 6 musiałam wstać, o od 7mej praktyki w urzędzie do 13, potem 0,5h na powrót od 15 do 23 praca, a w weekendy od 8 do 20.30 studia i jeszcze w nocy spać nie mogłam bo akurat dziecko prawie mi miesiąc chorowało. Chodziłam wtedy jak zombi ![]() Ja mam tak samo z rowerkiem, to jest akurat rozgrzewka a nie trening, tym bardziej, że wtedy oglądam jakiś serial czy film ![]() Beatka ooo matko jakie drogie okulary Mi ostatnio znajomy pokazywał jak robi drewniane zegarki i okulary i nieźle za to kasuje, sam skonstruował do tego maszynę. Syska Łączę się z Tobą w bólu, ja też mam więcej, w końcu trzeba sie zabrać za siebie, bo co chwile jakaś impreza czy coś się szykuje, średnio co 2 tygodnie Ale kij powiedziałam będę grzeczna i tego mam zamiar się trzymać ---------- Dopisano o 06:59 ---------- Poprzedni post napisano o 05:57 ---------- Zaliczony rowerek 45min (21,3km) i Killer Strasznie mi się nie chciało tego Killera robić, ale jakoś dałam radę
|
|
|
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
a wiece ze nawet firmy nie pamietam tych oprawek, bo od razu zrezygnowalam widzac taka cene.. ale wpadne sobie numer spisac, zapamietac, moze gdzies przez sklep internetowy uda sie taniej zamowic.
chyba kompletnie sie zakochalam, az mam ochote jakies romantyczne kiczowate rzeczy robic, jak kupic Album (jak w gimnazjum) i wklejac nasze zdjecia ![]() ale w ogole to powoli bedziemy przygotowywac jego mieszkanie na nasze sprzatanie, ukladanie, organizowanie itp eheh... bo w lato planujemy razem zamieszkac ![]() ej chyba musze do dentysty :/ dzisiaj nad ranem cos mnie pobolalo, och nie!!! i do Gino w koncu - moze remont zakonczyli juz. milego poniedzialku - ja koncze kawe.. |
|
|
|
#2349 |
|
Zakorzenienie
|
Beatka Dlaczego od razu kiczowate piszesz?
![]() ooo robi się poważnie ![]() Ja tak samo, kłania mi się dentysta i gin Eee ja już chciałam dzieciakom buty na wiosnę wymienić, wczoraj było tak ładnie, a dzisiaj biało na dworze
|
|
|
|
#2350 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja juz w drodze do pracy,dziś tylko 6h wiec mam nadzieje że szybko zleci ![]() Wczoraj miły wieczór spędziliśmy z tztem. Zamiast kwiatkow/misia czy tego typu standardowych prezentow walentynkowych tz kupil mi urocza bluzke treningowa ![]() Tez sie czaje na kilka rzeczy z tej oferty sportowej w biedrze ![]() Cytat:
Ale nastepny fajny bo tylko 3dni pracy po 6h Cytat:
![]() ![]() Ja dzis wieczorem wybieram sie na silke ![]() Cytat:
Ja w nastepny poniedzialek ide do dentysty. Dawno nie bylam wiec mam nadzieje ze nie bede miala duzo do robienia ![]() Jeszcze na nast tydz musze sie jakos zapisac na to usg piersi,co dostalam ostatnio skierowanie od gina
|
|||
|
|
|
#2351 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie chudzinki,
pochwale się cudownym weekendem walentynkowym Grzeszyłam pod każdym względem ![]() Ale wracam już grzecznie na właściwe tory
|
#2352 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu - bo ja jestem jakas oschła na jakies idiotyczne romantyczne zachowania - a raczej byłam :p
Oj Tak, dzieje sie na coraz poważniej ![]() U mnie pogoda ciapata Ania 6 h szybko zleci - mi tez zostało jeszcze 6! Nowy ciuch - zawsze fajnie do treningu motywuje! Zuza i bardzo dobrze ze pogrzeszylas !Ja dzisiaj nie trenuje - mam restday ;-) nogi i w ogole mięśnie musza odpocząć. Zjadłam wlasnie śniadanie i lece dalej prackować. |
|
|
|
#2353 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Beatka, zakochana i dobrze, fantastycznie, wspolne mieszkanie to juz powazna sprawa Ania89, ee, to jest na co czekac, duzo wolnego Cie czeka w przyszlym tygodniu, zepnij poslady w tym i bedzie dobrze ![]() zuza, jak pogrzeszone to weekend mega udany Witaj znowu ![]() Madzia, u nas tez bialo
|
#2354 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
ja od rana na łowach kupiłam 2 pary adidasków w biedrze-damskie i męskie- i 2 kurtki softshellowe-pod kolor fajnie bo adidasy były w takich samych kolorkach jak kurtki ja mam komplet fioletowy a mój szaro-czarny![]() potem zaliczyłam texti i kupiłam 2 pary spodni dresowych i 3 koszulki na krótki rękaw i młodemu(bratu mojego) koszule i krawat na bal gimnazjalny ...no i mojemu jakieś drobiazgi do auta także zabalowałam![]() beatka-kicz jest fajny może nie miałaś okazji trafić nigdy na swojego![]() wczoraj w tv mówili ze miłość to choroba psychiczna ![]() faaajnie że się wprowadzasz ![]() madzia-później wrzucę do klubu przepis ![]() nie strasz śniegiem bo u mnie wiosna w pełni![]() zuza-i brawo należy sie grzeszyc kiedy trzeba sysa-lączę sie w bólu...ja 67 nadal bębolec atakuje...teściu przyjdzie dzisiaj na obiad-właśnie tłukę bitki
|
#2355 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a nie lubię sama z nim być,bo ciągle wymyśla jakieś głupoty jak klientów nie ma![]() a jutro cały dzień tylko z nim jestem Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja czekam na pana od rolet, żeby powymierzał itd bo chcemy to w końcu załatwić. A potem wybieram się na siłkę i do Biedry
|
||||
|
|
|
#2356 |
|
Zakorzenienie
|
andzia89-no zaszalałam
mojemu kupowałam na czuja...bałam sie ze buty bedą za małe ale były ok a kurtka za to rozmiar za duża...mamy 3 biedry i wszystkie 3 zwiedziliśmy żeby zamienić na mniejszą...w ostatniej znaleźliśmy wszystko już powykupowane było teściowi sie spodobała i kazał zostawić i odkupił od nas tą większą![]() już sie nie mogę doczekać kiedy użyje moich ciuszków na kije
|
#2357 |
|
Zakorzenienie
|
No to fisia ruszaj juz dzisiaj
Ja melduje rozciąganie lekkie 10min. Rozłożyliśmy maty z Tz jutro jak pogoda pozwoli idziemy biegać a ja potem jadę do siebie i moze zdążę jeszcze trening pleców zrobic.
|
|
|
|
#2358 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja kupiłam sobie koszulkę treningową w Biedrze ![]() Cytat:
![]() zaliczyłam siłkę-45min na bieżni. Zmęczona, ruch zaliczony, więc git. Choć jakoś dziwnie co trochę pobolewał mnie piszczel w jednej nodze i trochę mnie to irytowało nie wiem od czego, ale czasem tak mam-na szczęście rzadko
|
||
|
|
|
#2359 |
|
Zakorzenienie
|
No ja szybko mięśnie buduje i wtedy mam ścięgna krótkie i w ogole nierozciągnięta jestem jak z drewna taki kloc.
Ania - na jakies bóle znam tylko jedna odpowiedz - smaruj i nagrzewaj ![]() Lubicie kisiel? Uważacie ze to niezdrowa przekąska? Ja chyba po poproszę o paczkę od rodzicow i potraktuje to jako moje słodycze - bo jakis odwyk na czekolade chce zrobic. W pracy mam knopersy i jem do 12 jednego :p taka akcja na ten tydzien ;p No i mam jeszcze kinderki i chyba zjem zaraz jednego
|
|
|
|
#2360 |
|
Zakorzenienie
|
Beatka, kiedys czytalam, ze kisiel to jedna z zdrowszych przekasek jesli chodzi o odpowiednik dla slodyczy. Bardzo go lubie ale mega dawno nie jadlam
![]() Ania89, czekam z Toba na koniec tygodnia mała ![]() Uciekam spac, jutro do pracy, branoc !
|
#2361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tez już nie mogę się doczekać żeby ruszyć w nich przed siebie z muzyką w słuchawkach...
|
|
#2362 |
|
Zakorzenienie
|
Dżien dobry
Ja juz godzinkę w pracy. Dzis czuje sie jakas piekna , mam bujne włosy i spódniczkę Kawe wypiłam juz, pracuje ładnie. Zaraz lece do lab ;-) Mam dobry humor dopoki moja szefowa nie przyjdzie.. Miłego dnia |
|
|
|
#2363 |
|
Zakorzenienie
|
Beatka Miłość cię odmienia
![]() Syska Biało? ehh ja dzisiaj chciałam śmieci wyrzucić to zamek od drzwi z koszami zamarznięty, pomógł mi taki facet inaczej go otworzyć, potem kosze zamarznięte nie szło ruszyć, no jak w zimie Kiedyś jak mnie mega ciągło do słodkiego to sobie zrobiłam i pomagało,a teraz ostanio nieźle jadę po bandzie Agatka No to ciuszki dresowe już masz, to zabieraj się za ćwiczenia ![]() Ania89 Ja bym musiała rolety do kuchni kupić, nie lubię jak ktoś mi się z rana gapi w okna ![]() Zuzka Też bym musiała buty do biegania jakieślepsze kupić. Kupiłam ostatnio i dść drogie, a kurcze są jakieś niewygodne, uciskają mnie, mają za grube wkładki i to przez to ![]() Beatka Nie czuj się tylko piękna, jesteś piękna i takie poczucie ma ci się zawsze udzielać ![]() Ja czuję się ostatnio jakaś daremna, nie nadaję się na to forum, grzeszę i to nieźle. Nie schudnę nigdy, nie nadaję się do tego
|
|
|
|
#2364 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczęta!
Madzia nie marudź! ja też nie chudnę, na dodatek wczoraj poćwiczyłam tylko 40 minut... Głowa do góry! Beatka cudnie!!! Miłego dnia kobietki
|
#2365 |
|
Zakorzenienie
|
Beatka - uwielbiam czuć się pięknie, ostatnio uczę się makijażu wg wskazówek koleżanki i to tez mi daje namiastkę tego stanu.
Madzia - nie łam się bejbe, każda tu ma takie momenty i to często i nie oznacza to, że się nie nadajesz na forum! Słuchaj organizmu, znajdziesz właściwy moment żeby wrócić na właściwe tory
|
#2366 |
|
Zakorzenienie
|
Ania86 Przecież fajnie poćwiczyłaś. Ja też nie mam problemu z ćwiczeniami, ja mam problem z obżeraniem się
Zuzka Ja nie umiem się ładnie pomalować, może zaprosisz do mnie twoją koleżankę ![]() Popedałowałam na rowerku 110min (50,8km). Ćwiczę ale jakoś nie mam ochoty do dietowania, za bardzo ostatnio korcą mnie słodycze i inne rzeczy |
|
|
|
#2367 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
![]() dziewczyny z moich kijów dupa wyszła...spadł śnieg i jest tylko 2 stopnie...a wczoraj było 14!! niezła ta pogoda ale co sie odwlecze to nie uciecze![]() madzia-nie jęcz bo tu połowa z nas się nie nadaje ![]() co do kiślu(kisielu-jak to się pisze?? ) to jadłam kiedyś sporo-wniosek-zaparcia murowane galaretka jest bardzo zdrowa...ale trzeba czekać aż sie zrobi...
|
#2368 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś ooo galaretkę i budyń też uwielbiam. Galaretkę kiedyś znalazłam bez cukru i taką sobie owoce zalewałam, pyszny był taki deserek a teraz nie mogę coś takiej znaleźć
![]() Ja mam takie nastroje jak ta pogoda, czyli w kratkę. Ale tak czy siak waga idzie w górę, nie nadaję się Miało być dzisiaj brzydko a znowu jest ładnie. Przedwczoraj było +12 stopni, wczoraj 2 stopnie i śnieg i mróz a dzisiaj znowu ładnie słonko świeci Miałam iść z rana pobiegać ale było bardzo zimno i ślisko, kałuże pozamarzały, może wieczorem się skuszę
|
|
|
|
#2369 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Madzia, no w koncu jest zima nie marudz, glowa do gory ![]() Agus, chyba "kisielu" ![]() zuza, co doradzila Ci kolezanka w sprawie makijazu?
|
#2370 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękujękisiel kupuje w realu albo w rewe, ale po prosze Mamusię o paczkę z galaretką i kisielem ja tez szykuje sie do kupna nowego modelu do biegania, ale to po wyplacie po to wydatek znowu rzędu 120-200€. a w tym miesicu wymieniam sobie bieliznę- wyrzuciłam wszystko co starsze niż 3 miesiące i obkupiłam się na nowo więc buty poczekają ten miesiąc albo i nawet kolejny ![]() dziękuję każdy wysiłek fizyczny jest lepszy choćby niewiadomo ile trwał niż obżeranie się przed tv! Cytat:
ja także zaczęłam przykładać się bardziej do ładnego makijażu. opowiedz coś ! Cytat:
Cytat:
chyba kisielu ![]() dobry pomysl z ta galeretka - zapomnialam o tym - bede sobie tez robic. tez z winiary widzialam u siebie ech, wróciłam do domu. w pracy stres, wszyscy się kłócą, nerwy, coraz gorzej. no ale do czerwca coraz bliżej i wtedy mam rok doświadczenia i zacznę poszukiwania na 100% czegoś innego ![]() odpoczywam teraz krótko i chyba zrobię kawusię, zabieram rzeczy od Tz i wracam do siebie w końcu trochę zaplanowałam na dziś ! |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.

a na koniec przebiegliśmy rundę 5,5km w terenie crossowym (dlugie podbiegi i zbiegi)
i to było mega urocze i słodkie, bo się w ogóle nie spodziewałam, w dodatku liścik napisał po polsku z błędem "dla mojego ukochanego"
no przesłodkie. 

powodzenia mała
ale koniec marudzenia, od jutra zaczyna sie wojna bo bitwe chyba juz przegralam 

nie wiem od czego, ale czasem tak mam-na szczęście rzadko