![]() |
#2341 |
Irenosława Pierwsza
|
Dot.: malina – Hokus, mary – Czary… znów Ireny idą w Tany… 22
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;53585562]Dynia
![]() Pizmowa. Ciekawa jej jestem. Nigdy takiej nie miałam.
#2342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ktos ma wlasnego klienta przy stoliku i przychodzi drugi pracownik,zeby mu pomoc cos zrobic- a to jest dluzsza sprawa to robią sie kwasy-odmowisz,to podkabluje do dyrektora,ze nie chcesz pomoc,a przecież nie powiesz wlasnemu klientowi,ze teraz przerywasz obsluge,bo musisz sie zajac inna sprawa
![]() ![]() |
![]() |
#2343 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2344 |
Zakorzenienie
|
Jak sie nie ma bratniej duszy w pracy to jest bardzo ciezko.
Jedna wystarczy ale ktos z kim mozna poplotkowacz czy pożalić sie na przerwie. Najlepiej z innego działu mającego niewiele do czynienia z Twoim. Tak jest najbezpieczniej ![]() Magu dynia ![]() Zamknęli u nas tunel, jak zwykle ktos wjechał ciężarówka i sie nie zmieścił. Normalnie zwykle dwa razy w tygodniu ktos tam wjeżdża i juz nie wyjezdza...No takich korków jeszcze nie było. Całe rondo zakorkowane. Policja przykładem jeździ bez świateł hamowania ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2345 |
Zakorzenienie
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;53585969]To wygląda na to, że procedury są zupełnie nie przemyślane.[/QUOTE]
dokładnie,niestety na to nie mamy wpływu.....myślę,ze jak nie zmienie podejscia do tej pracy to dlugo tu nie bede
![]() |
#2346 |
Konto usunięte
|
Ja dzisiaj odpuściłam szukania ogłoszeń. Mam dosyć po wczorajszym spadku nastroju, nie chcę się kolejny dzień dołować. Wzięłam się dla odmiany za sprzątanie
![]() A zaraz się chyba ubiorę i podejdę do sklepu po dynię, Mag, narobiłaś mi smaka, a ostatnia zupa dyniowa wyszła mi rewelacyjnie, więc warto byłoby to powtórzyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#2347 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co ale te naleśniki ze szpinakiem dobre wyszły.
Chyba zrobie dla J jak wroci w piątek. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2348 |
Konto usunięte
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;53586115]Ja dzisiaj odpuściłam szukania ogłoszeń. [/QUOTE]
Dobra, jednak nie do końca... wysłałam 2 CV ![]() A teraz idę do sklepu zapolować na dynię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2349 |
Zakorzenienie
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;53586115]Ja dzisiaj odpuściłam szukania ogłoszeń. Mam dosyć po wczorajszym spadku nastroju, nie chcę się kolejny dzień dołować. Wzięłam się dla odmiany za sprzątanie
![]() A zaraz się chyba ubiorę i podejdę do sklepu po dynię, Mag, narobiłaś mi smaka, a ostatnia zupa dyniowa wyszła mi rewelacyjnie, więc warto byłoby to powtórzyć.[/QUOTE] zrobilam sie przez Was glodna! uwielbiam zupe z dyni,nalesniki i szpinak!
![]() |
#2350 | |||||
Zakorzenienie
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;53578539]Wesele, znowu wesele, jedno dziecko jak było małe, drugie dziecko jak było małe, jakieś wakacje, trochę się tego nazbierało.
Szukam jakiegoś programu, ale jak na razie nic nie działa z tym adapterem. Ależ proszę cię bardzo ![]() ![]() ![]() ![]() NO to faktycznie troche wspomnien tam jest ![]() Za myszke dziekuje, schowam sobie do torebki, moze sie przyda ![]() Cytat:
6f za szt??? TO one chyba ze zlota byly te ptaszki ![]() Cos na zewnatrz tez bym chciala ... zaraz przelece ebay ![]() Cytat:
![]() Kurcze, to naprawde powazna sprawa! A council nie ma obowiazku sie tym zajac? Albo na tej podstawie moze moglabys zazadac innego mieszkania? Cytat:
Spodobalo jej sie? Kiedy sie wyprowadza??? Cytat:
Cytat:
![]() Ktos mowil o puzzlach na choince, ejj to naprawde jest fajny pomysl ![]() Dzien dobry. Bond warty obejrzenia, aczkolwiek standardowy schemat. Bond popisuje sie swoimi umiejetnosciami i z kazdej opresji wychodzi z niewzruszona mina, poscigi, wybuchy, szczelanki, jest i kobieta itp. Ale nie nudzilam sie, akcja caly czas.
![]() ![]() |
![]() |
#2351 | ||
na drugie mam Irena
|
Cytat:
Szkoda że dyrekcja nie umie nic z tym zrobić [1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;53586115]Ja dzisiaj odpuściłam szukania ogłoszeń. Mam dosyć po wczorajszym spadku nastroju, nie chcę się kolejny dzień dołować. Wzięłam się dla odmiany za sprzątanie ![]() A zaraz się chyba ubiorę i podejdę do sklepu po dynię, Mag, narobiłaś mi smaka, a ostatnia zupa dyniowa wyszła mi rewelacyjnie, więc warto byłoby to powtórzyć.[/QUOTE] ja też wziełam się dziś za sprzątanie, dając tym samym wolne mojemu laptopowi, jak za długo w nim siedzę to robię się nerwowa ![]() ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2352 |
Zakorzenienie
|
to właśnie tak wygląda, nie wiem jak dlugo dam rade
![]() |
#2353 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry,
ja ostatnio śledziłam choinki na allegro i chyba na dniach zamówię, co by zdążyła dotrzeć ![]() ![]() Evelka ja szukałam na jesień takiej kurteczki czy płaszcza, powiedzmy bardziej eleganckiego niż sportowego, ale nie zupełnie eleganckiego ![]() Gwiazdko super, taki bonus świąteczny ![]() ![]() Gosia trzymam kciuki by teściową udało już się wypchnąć na własnie śmieci, by CI nie truła głowy i byś mogła spokojnie zająć się szukaniem mieszkanka dla Was ![]() Mus no tak rodzić zimą czy też wczesną wiosną nie jest łatwe, bo jak by nie patrzeć wychodzić z domu trzeba i ubrać się w coś też, a to już nie jest łatwe zadanie. U mnie brzuch tylko minimlanie widać, za to piersi urosły o rozmiar albo i dwa i też dopinam się w płaszczyku na wdechu ![]() Kasia ja się wcale nie dziwię Hubertowi, ze nie odrobił tej pracy domowej, mam takie samo niestety podejście do własnego życia po co się starać i coś robić jak ktoś tego nie docenia ![]()
#2354 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;53586259]Dobra, jednak nie do końca... wysłałam 2 CV ![]() A teraz idę do sklepu zapolować na dynię ![]() ![]() Ja czekam az sie ktos odezwie po ostatniej rozmowie, ale chyba tez zaczne rozsylac cv. Nie ma co siedziec i czekac ![]() Cytat:
ahhh juz rozumiem, no i znam ten bol. Jedna kurtka to tak jakby wcale nie bylo ![]() A z tamta co sie zrobilo ze tak sie zeszmacila? Co miala w srodku? TO nastepnym razem zwroc uwage, zeby nie bylo to samo.
![]() ![]() |
![]() |
#2355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2356 |
Konto usunięte
|
Jednak jeszcze nie poszłam do tego sklepu
![]() ![]() Mag zaczęłaś może czytać tą książkę "JOY"? Bo ja tak i... chyba kolejna strata czasu jeśli o mnie chodzi. |
![]() ![]() |
![]() |
#2357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mozesz popracowac pol roku i zaczac sie rozgladac za czyms innym, oczywiscie wiem, ze to latwo sie mowi, a w praktyce juz nie jest tak lekko. [1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;53586986]Jednak jeszcze nie poszłam do tego sklepu ![]() ![]() Mag zaczęłaś może czytać tą książkę "JOY"? Bo ja tak i... chyba kolejna strata czasu jeśli o mnie chodzi.[/QUOTE] Bardzo jestes sumienna z tymi cwiczeniami ostatnio ![]() Ja nic nie robie od kilku tyg (oprocz jedzenia rurek ![]() ![]() A co Ci si nie podoba w tej ksiazce?
![]() ![]() |
![]() |
#2358 |
Konto usunięte
|
Ta książka napisana jest w taki sposób, że co drugi rozdział jest napisany z narracją, a a kolejny to rozważania różnych osób w jakiś sposób związanych z główną bohaterką i są to rozważania (monologi) przed psychoanalitykiem
![]() Jeszcze nie poszłam do sklepu, stwierdziłam, że najpierw muszę coś zjeść, żeby nie iść na głodniaka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2359 |
Zakorzenienie
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;53587373]Ta książka napisana jest w taki sposób, że co drugi rozdział jest napisany z narracją, a a kolejny to rozważania różnych osób w jakiś sposób związanych z główną bohaterką i są to rozważania (monologi) przed psychoanalitykiem
![]() Jeszcze nie poszłam do sklepu, stwierdziłam, że najpierw muszę coś zjeść, żeby nie iść na głodniaka ![]() To ja cos niedokladnie przeczytalam opis tej ksiazki, bo myslalam, ze to zabawna ksiazka o kobiecie pracujacej w duzej korporacji ![]() Zjedz cos, masz racje, na glodnego lepiej nie chodzic po sklepie ![]() ![]() Ja mam jakiegos nerwa ![]() ![]()
![]() |
#2360 |
Irenosława Pierwsza
|
Robie pizze... przydałaby mi ske Karola do siekania warzyw, chyba tego nie lubię
![]() Wnerwili mnie lekko w urzedzie, to musze cos zjesc dobrego ![]() Gwiazdka to nie jest zabawna ksiązka... chyba poważnie podchodzi do tematu korporacji... hania teraz czytam Dom Służących o niewolnictwie...
#2361 | |
Konto usunięte
|
W sumie co mam innego gwiazdeczka do roboty? Do pracy nie chodzę, sprzątać mi się nie chce cały czas, więc przynajmniej poćwiczę. Jeszcze muszę się za ten angielski sama zabrać, bo ostatnie 2 dni znowu nic nie robiłam
![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
![]() Muszę zobaczyć co to za książka, tematyka w sam raz dla mnie, może mnie zainteresuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2362 |
Irenosława Pierwsza
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;53587677]W sumie co mam innego gwiazdeczka do roboty? Do pracy nie chodzę, sprzątać mi się nie chce cały czas, więc przynajmniej poćwiczę. Jeszcze muszę się za ten angielski sama zabrać, bo ostatnie 2 dni znowu nic nie robiłam
![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Ja na początku też tak myślałam, ta okladka mnie chyba zmyliła ![]() Muszę zobaczyć co to za książka, tematyka w sam raz dla mnie, może mnie zainteresuje ![]() http://lubimyczytac.pl/ksiazka/178522/dom-sluzacych
#2363 | |
na drugie mam Irena
|
Cytat:
Bo jak długo siedzę w laptopie to bola mnie oczy i kręgosłup, on jest mega ciężki i juz nie wiem jak siedzieć a ciagle jeszcze za mało wiem zeby go wyłączyć. ![]() A kurtka była niby z puchu, moze to zwykła watolina, zbiła sie j jak patrzeć na kurtkę pod światło to to widać. Zawsze twierdziłam ze Zara produkuje szajs, teraz przekonałam sie na własnej skórze. Siostrze kurtka z Zary rozchodzi sie w szwach.
![]() |
#2364 |
Irenosława Pierwsza
|
Piękne ciasto mi urosło. Pizza Wielka juz w piekarniku.
#2365 |
Zakorzenienie
|
Magu ja kroić z chęcią pomogę
![]() ![]() ![]() Teraz tylko w tym nowym domu juz sobie zażyczyłam ze J musi mi kupic telewizor do kuchni i stół bo inaczej nie bede gotowała ![]() Ale wyglada pysznie! |
![]() ![]() |
![]() |
#2366 | |
na drugie mam Irena
|
Jak kolorowo ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
A ja nie lubie telewizora, wkurzają mnie te ciagle reklamy. Cały dzień słucham radia i w nowej kuchni chciałabym takie do zabudowy w sufit. ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Magu w jakim sklepie kupowaliście te białe płytki na stół, bo cos mi się kojarzy ze tanio wychodziły
![]() |
#2367 |
Irenosława Pierwsza
|
Ale mi się dziś chciało tej pizzy
![]()
#2368 | ||
Irenosława Pierwsza
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Cytat:
![]() Ja jak musze siekac duzo rzeczy to dla mnie strata czasu. I zawsze boje sie o swoje palce ![]() A relaksuja mnie puzzle i książka. ![]()
![]() |
#2369 |
Konto usunięte
|
Byłam w sklepie, dyni nie kupiłam. W Auchan jakieś ochłapy, więc nie będzie zupki dyniowej. Muszę coś innego wymyślić.
Zara to jest z założenia firma, która ma sprzedawać ciuchy modne, takie jak są w najbardziej znanych butikach, ale jednocześnie tanie, dla każdego. Tylko, że tak oczywiście jest w innych krajach europejskich, a u nas nie można powiedzieć, że jest tanio. Do tego na nasz polski rynek trafiają same ochłapy. Mam znajomą, która uwielbia ten sklep ich ciuchy i jeździ regularnie do Włoch na zakupy. Asortyment inny niż u nas, a ceny bardzo zbliżone. |
![]() ![]() |
![]() |
#2370 |
Gang Iren
|
Zaraz was nadrobię.
Teraz na szybko moja wiadomość dnia: teściowa się wyprowadza ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:16.