Peema peemie peemą, czyli 47 zlot ślubnych zołz 2016! - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-24, 12:20   #2341
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a
Konto usunięte

Dot.: Peema peemie peemą, czyli 47 zlot ślubnych zołz 2016!

Witam nową
Cytat:
Napisane przez DontSaySorry Pokaż wiadomość
Zaczęłam czytać nową część i nieeeeeeee poszło.... to już nie ta sama Bridget

Cześć
Piękna pogoda!!

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
uwielbiam książki o Bridget ale trzecia to
a filmy zawsze były dużo słabsze, jedynka jeszcze ok, ale w dwójce popłynęli i była kiepska

No wlasnie ja lubiłam i filmy i książki ale trzecia przeczytałam i poszła dalej jej na pewno nie chce miec w biblioteczce

W filmie tez widzę popłynęli ale moze dlatego bedzie znośny bo książka była okropna wg mnie :/
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-24, 12:22   #2342
CrayOn
Wife!

Cytat:
Napisane przez Sophie24 Pokaż wiadomość
Mi jest blisko do semiwegetarianki. Sięgam po rybę od święta. Po mięso też jeszcze mi się zdarza ale to już rzadko (jak jadę na imprezę i mam sałatkę jarzynową i ser no to czasem coś tam skubnę). Robiłam teraz wyniki, po ponad roku takiej diety (w sumie byłoby ze dwa lata), wszystko jest książkowe a nic nie suplementuje ani nie myślę jak tu zgrać zbilansowaną dietę. Także nawet w szoku byłam bo myślałam, że wit b12 spadnie a nie, jest w górnej granicy.

Ja czuję się lepiej bez mięsa na ciele. Nie rezygnuje z niego z ideologicznych pobudek

O, nowalijki już bym chętnie zjadła i owoce i w ogóle zieleninę Wczoraj przerabiałam warzywa na bazę do zupy i tak pięknie pachniało. Już się chce wiosny i tego dobrego jedzenia.
Mi zawsze jakoś tak żal zwierzątek - ale rezygnuję tzn staram się też bardziej z racji lepszego samopoczucia mam nadzieję, że też pozytywnie wpłynie to na zdrowie i wyniki będą dobre bo trochę się obawiam o to, czy dostarczę organizmowi wszystkiego tego, czego potrzebuje - moja dieta jest nudna trochę no i jestem leniwa, za jaglankę od tygodnia się zabieram

I nic nie pomyliłaś trzy posiłki w tym jeden do syta dwa razy w roku jak wyposzczę to nic mi się nie stanie

CrayOn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-24, 12:25   #2343
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iskra14 Pokaż wiadomość
Teraz to mnie sakramencko wystraszyłaś :/ czeka mnie wyrywanie problematycznej ósemki w kwietniu i gdyby nie to, że muszę to zrobić, bo inaczej kasa na kanałową siódemkę pod mikroskopem, która jest obok, byłaby wyrzucona w błoto to bym się nie zdecydowała :/

Zgodzę się, bo bardzo nie lubię takich określeń nacechowanych negatywnie. Tak samo jak np. chuda jak szkapa, albo babochłop. Razi mnie to jak ktoś używa takich określeń :/

Witamy

Sprawdzał Ci ktoś Cv jak wygląda? Czy jest wszystko ok?
Nie.. Może inaczej, nikt kto się na tym zna..
xXBlankaXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-24, 12:29   #2344
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz to mnie sakramencko wystraszyłaś :/ czeka mnie wyrywanie problematycznej ósemki w kwietniu i gdyby nie to, że muszę to zrobić, bo inaczej kasa na kanałową siódemkę pod mikroskopem, która jest obok, byłaby wyrzucona w błoto to bym się nie zdecydowała :/

Zgodzę się, bo bardzo nie lubię takich określeń nacechowanych negatywnie. Tak samo jak np. chuda jak szkapa, albo babochłop. Razi mnie to jak ktoś używa takich określeń :/

Witamy

Sprawdzał Ci ktoś Cv jak wygląda? Czy jest wszystko ok?

U mnie za panieński płaci siostra i jest to jednak trochę kasy, bo świętujemy we dwie. W zamian ja mam plan jej kupić jakiś prezent za pomoc jaką mi okazuje przy organizacji wesela Chciałam się jej dorzucić, ale się uparła, że nie :P
Będzie dobrze Gorsze są podobno górne ósemki. Na pewno dostaniesz coś przeciwbólowego, może jakiś antybiotyk i dasz radę. Ale dietę lepiej papkową trzymać, słoiczki dla dzieci będą najlepsze
Mnie czeka usunięcie ósemki ale dolnej więc się tak nie stresuje. Ale też się teraz zbieram do niej i nie mogę dojść. Najpierw to co boli czyli ta piątka a potem ósemka. A potem pewnie wyskoczy mnóstwo innych rzeczy.
W CV i liście zacznę pisać, że mam tyle wizyt u dentysty, że muszą mnie zatrudnić

Cytat:
Napisane przez CrayOn Pokaż wiadomość
Mi zawsze jakoś tak żal zwierzątek - ale rezygnuję tzn staram się też bardziej z racji lepszego samopoczucia mam nadzieję, że też pozytywnie wpłynie to na zdrowie i wyniki będą dobre bo trochę się obawiam o to, czy dostarczę organizmowi wszystkiego tego, czego potrzebuje - moja dieta jest nudna trochę no i jestem leniwa, za jaglankę od tygodnia się zabieram

I nic nie pomyliłaś trzy posiłki w tym jeden do syta dwa razy w roku jak wyposzczę to nic mi się nie stanie
Mi nie idzie robienie czegoś dla kogoś więc rezygnacja z mięsa przez zwierzęta mogłaby u mnie nie wypalić bo nie czuję współczucie.
Też się obawiałam czy na pewno sobie nie zaszkodzę zmianą diety ale jak widać nie. Czasem mam wrażenie, że to jakieś rozdmuchane albo po prostu mam jakieś szczęście. A wcale nie wymyślam nic szczególnego. Poza tym i tak czujemy potrzebę urozmaicenia diety - różne pasty warzywne czy strączkowe, kasze przyrządzane w różnej formie itd. Ale też makaron z sosem pomidorowym potrafi gościć kilka dni pod rząd:P

Ja miałam sprawdzić ten post od Loluś ale się za to nie zabrałam. Poczekam na lepszy czas (świeże warzywa i owoce). Chcę zrobić sobie przerwę bo widzę jak mi się jedzenie nudzi i nic nie ma smaku.
Sophie24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-24, 12:30   #2345
sunny0
PeeMa

Cytat:
edit. U mnie nie wiem co z panieńskim. Chyba powiem siostrze, że jeśli cokolwiek chce zorganizować to niech mówi, dorzucę się. Wiem, że u mnie jeśli już, to będą raptem 4 dziewczyny już ze mną. Nie chciałabym aby ich to obciążyło finansowo a też jednak chyba średnio siedzieć w domu przy paluszkach bo jednak mamy się wszystkie pobawić Mi to już będzie bez różnicy, że wydam kolejne 2 stówy:P
Ja na pewno też zaproponuję, że się dorzucę i w ogóle mogę coś podpowiedzieć, załatwić, nie chciałabym tego zrzucać całkowicie na koleżanki
sunny0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-24, 12:31   #2346
Iskra14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
Bardzo często jest tak, że nasze CV ginie wśród tysiąca innych. Jak nie ma się wymaganego doświadczenia to trzeba się wybić czymś innym. Nie mówię tu, że CV ma być w kwiatki, ale ciekawa strona graficzna przyciąga wzrok. Inna sprawa to jak jest schludnie wszystko porozmieszczane, nie ma nadmiaru informacji. Do nas często spływają CV i jak niektóre oglądam to naprawdę ludzie mają z tym problem. Możesz mi podesłać jak chcesz, ale ja tam żaden specjalista HR nie jestem może któraś z dziewczyn się tym częściej zajmuje i mogłaby Ci pomóc? W UP jesteś zarejestrowana? Oni tam mają często spotkania dot. prawidłowego napisania CV.
Iskra14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-24, 12:34   #2347
gingerheart
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sunny0 Pokaż wiadomość
Ja na pewno też zaproponuję, że się dorzucę i w ogóle mogę coś podpowiedzieć, załatwić, nie chciałabym tego zrzucać całkowicie na koleżanki

Ok, więc widzę, że to różnie wyglada . Mi najbardziej by odpowiadał żebym dała jej jakis budżet a ona by cos zorganizowała a ewentualnie zrzuciły sie na prezent czy cos . Pytanie tylko : jaki to ma byc budżet ?
gingerheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-24, 12:37   #2348
Iskra14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gingerheart Pokaż wiadomość
Ok, więc widzę, że to różnie wyglada . Mi najbardziej by odpowiadał żebym dała jej jakis budżet a ona by cos zorganizowała a ewentualnie zrzuciły sie na prezent czy cos . Pytanie tylko : jaki to ma byc budżet ?
Zależy co chcesz zrobić.Inaczej wychodzi wyjazd gdzieś, inaczej domówka z wyjściem na miasto, a jeszcze inaczej jakieś atrakcje typu paintball

Sophie - zarzucisz mi linkiem do tego postu od Lolusl?
Stary 2016-03-24, 12:37   #2349
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo często jest tak, że nasze CV ginie wśród tysiąca innych. Jak nie ma się wymaganego doświadczenia to trzeba się wybić czymś innym. Nie mówię tu, że CV ma być w kwiatki, ale ciekawa strona graficzna przyciąga wzrok. Inna sprawa to jak jest schludnie wszystko porozmieszczane, nie ma nadmiaru informacji. Do nas często spływają CV i jak niektóre oglądam to naprawdę ludzie mają z tym problem. Możesz mi podesłać jak chcesz, ale ja tam żaden specjalista HR nie jestem może któraś z dziewczyn się tym częściej zajmuje i mogłaby Ci pomóc? W UP jesteś zarejestrowana? Oni tam mają często spotkania dot. prawidłowego napisania CV.
Jak będę na komputerze to ci wyśle, ale ostrzegam nic specjalnego w moim doświadczeniu nie mam.. Mam zrobiona inna stronę graficzna w CV.. W UP też jestem zarejestrowana, to żadnych skierowań, ani na kursy, Ani na staże nie dostaje.. A o moje CV nikt nie prosił, jak zapytałam czy ktoś może zerknąć to mi powiedziała, że ona od tego nie jest..

Zastanawiam się nad zapisaniem się do szkoły wizażu od kwietnia...
Stary 2016-03-24, 12:39   #2350
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystko zależy co by to miało być Inaczej będzie wyglądało gdy zrobią domówkę + wyjście do klubu a inaczej wyjazdowy wieczór z hotelem i klubem Myślę, że jednak fajnie jak byś określiła jak chcesz spędzić ten wieczór, w zarysie. Czy właśnie chcesz klub, domówkę, jakieś spa czy jeszcze coś innego. I wtedy też weź pod uwagę ilość dziewczyn (listę i tak Ty ustalasz).
Stary 2016-03-24, 12:39   #2351
Petit_Papillon
luckygirl

Blanka fajny pomysl. Sama sie chcialam zapisac swojego czasu

14.07.2014
16.07.2016

Petit_Papillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-24, 12:39   #2352
xXBlankaXx
Zakorzenienie

A najbardziej mnie denerwuje to, jak przeglądam oferty i szukają albo kogoś ze statusem studenta, albo orzeczeniem o niepełnosprawności.. Połowa ofert jest właśnie takich, albo typowo męskich. masakra jednym słowem..
Stary 2016-03-24, 12:42   #2353
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Zależy co chcesz zrobić.Inaczej wychodzi wyjazd gdzieś, inaczej domówka z wyjściem na miasto, a jeszcze inaczej jakieś atrakcje typu paintball

Sophie - zarzucisz mi linkiem do tego postu od Lolusl?
Szukaj postu Daniela Tylko nie zamierzam aż 40 dni na tym być. Może tak z tydzień. Nie chce zrzucić kg więc nie mogę za długo tak żyć

Cytat:
Jak będę na komputerze to ci wyśle, ale ostrzegam nic specjalnego w moim doświadczeniu nie mam.. Mam zrobiona inna stronę graficzna w CV.. W UP też jestem zarejestrowana, to żadnych skierowań, ani na kursy, Ani na staże nie dostaje.. A o moje CV nikt nie prosił, jak zapytałam czy ktoś może zerknąć to mi powiedziała, że ona od tego nie jest..

Zastanawiam się nad zapisaniem się do szkoły wizażu od kwietnia...
Mnie proszono o przyniesienie cv, o przesłanie też. Ale to i tak na nic
Myślę, że prędzej sama musisz sobie coś opłacić. Poza tym kursy z UP mają taki haczyk, że jak przez ileś tam po skończonym kursie nie podejmiesz zatrudnienia w zawodzie to musisz kasę zwrócić.
Stary 2016-03-24, 12:44   #2354
Iskra14
Zakorzenienie

Cytat:
A najbardziej mnie denerwuje to, jak przeglądam oferty i szukają albo kogoś ze statusem studenta, albo orzeczeniem o niepełnosprawności.. Połowa ofert jest właśnie takich, albo typowo męskich. masakra jednym słowem..
Niestety trzeba mieć czasami trochę szczęścia. Mój szef do tej pory nie wie, skąd miał do mnie numer, nie miał nawet mojego CV, a pracuję u niego 3 lata

Będzie dobrze też zawsze chciałam iść na kurs wizażu, ale nie mam niestety czasu :/
Stary 2016-03-24, 12:47   #2355
sunny0
PeeMa

Cytat:
O, tak też bym mogła zrobić, żeby nikogo nie obciążać za bardzo
Cytat:
Wszystko zależy co by to miało być Inaczej będzie wyglądało gdy zrobią domówkę + wyjście do klubu a inaczej wyjazdowy wieczór z hotelem i klubem Myślę, że jednak fajnie jak byś określiła jak chcesz spędzić ten wieczór, w zarysie. Czy właśnie chcesz klub, domówkę, jakieś spa czy jeszcze coś innego. I wtedy też weź pod uwagę ilość dziewczyn (listę i tak Ty ustalasz).
To też dobry pomysł, bo kiepsko, jeśli zorganizują szalony rajd po klubach dziewczynie, która chętniej posiedziałaby w domu przy winku Chociaż na wieczorze panieńskim pojawiają się raczej osoby, które młodą znają
Cytat:
Oj tak, też to zauważyłam
sunny0 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-03-24, 12:47   #2356
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Szukaj postu Daniela Tylko nie zamierzam aż 40 dni na tym być. Może tak z tydzień. Nie chce zrzucić kg więc nie mogę za długo tak żyć

Mnie proszono o przyniesienie cv, o przesłanie też. Ale to i tak na nic
Myślę, że prędzej sama musisz sobie coś opłacić. Poza tym kursy z UP mają taki haczyk, że jak przez ileś tam po skończonym kursie nie podejmiesz zatrudnienia w zawodzie to musisz kasę zwrócić.

Nie widziałam o tym o.O masakra...

Cytat:
Niestety trzeba mieć czasami trochę szczęścia. Mój szef do tej pory nie wie, skąd miał do mnie numer, nie miał nawet mojego CV, a pracuję u niego 3 lata

Będzie dobrze też zawsze chciałam iść na kurs wizażu, ale nie mam niestety czasu :/
Mam nadzieję, że będzie dobrze, bo ja już wariuje w domu od 5 miesięcy... Może też będę miała takie szczęście

Od zawsze mnie interesuje wizaż właśnie, nawet bez kursów fajnie sobie radzę.. Tylko, żeby praca po tym była..
Stary 2016-03-24, 12:48   #2357
Iskra14
Zakorzenienie

Sophie dzięki, ale czytam że w przeciwwskazaniach jest nadczynność tarczycy, a mój Graves Basedow jest z nią powiązany, więc raczej odpuszczę. Może kiedyś
Stary 2016-03-24, 12:52   #2358
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:

M. wczoraj odkrył, że nowy sąsiad, który kupił mieszkanie na przeciwko nas, pracuje w firmie z branży M. Z racji tego, że są już na ty i zagadują sobie to chce podpytać o pracę. Ogólnie kuzyn M. tam pracował no ale się z nimi pożegnał więc wiadomo, że już M. nie poleci by może go chociaż na rozmowę zaprosili. Wiadomo, M. nie ma zamiaru napastować tego sąsiada no ale może akurat, coś będzie się zwalniało to chociaż da znać M. i będzie można się zakręcić.

A jak te lekcje u Twojej makijażystki? Bo chyba raz byłaś co?

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Cytat:
Nie widziałam o tym o.O masakra...

Mam nadzieję, że będzie dobrze, bo ja już wariuje w domu od 5 miesięcy... Może też będę miała takie szczęście

Od zawsze mnie interesuje wizaż właśnie, nawet bez kursów fajnie sobie radzę.. Tylko, żeby praca po tym była..
Mi proponowali opłacenie studiów podyplomowych ale właśnie w przeciągu roku musiałabym mieć pracę. A jak nie to kasa z powrotem. Teraz mój kuzyn (głupi jak osioł) zrobił prawko przez UP i nie zdał w określonym terminie i też musi zwrócić kasę (a to chyba kategoria C albo C+E).

Cytat:
Sophie dzięki, ale czytam że w przeciwwskazaniach jest nadczynność tarczycy, a mój Graves Basedow jest z nią powiązany, więc raczej odpuszczę. Może kiedyś
A no to nie ma co, ewentualnie pytaj lekarza czy coś można takiego sobie zrobić (nie dokładnie to, może coś innego). Ja już kiedyś pamiętam jak Gesslerowa mówiła, że ona robi sobie takie oczyszczanie i wtedy wszystko lepiej smakuje. I planowałam poszperać co i jak a jakoś tak mi zeszło. Teraz na wiosnę będzie dobry czas
Stary 2016-03-24, 12:52   #2359
Iskra14
Zakorzenienie

Cytat:
M. wczoraj odkrył, że nowy sąsiad, który kupił mieszkanie na przeciwko nas, pracuje w firmie z branży M. Z racji tego, że są już na ty i zagadują sobie to chce podpytać o pracę. Ogólnie kuzyn M. tam pracował no ale się z nimi pożegnał więc wiadomo, że już M. nie poleci by może go chociaż na rozmowę zaprosili. Wiadomo, M. nie ma zamiaru napastować tego sąsiada no ale może akurat, coś będzie się zwalniało to chociaż da znać M. i będzie można się zakręcić.

A jak te lekcje u Twojej makijażystki? Bo chyba raz byłaś co?
Byłam i naprawdę mi się podobało chodziłabym częściej, ale najpierw muszę pędzle kupić tak się zbieram do ich zamawiania, ale nie mogą się zebrać ostatecznie poleciła mi też fajne kosmetyki z Biodermy i faktycznie trafiła w sedno, bo cera mi się polepszyła, mimo że nigdy na nią nie narzekałam.

Dla dobrych wizażystek praca jest na pewno. Widzę ile ta moja ma zleceń i ile kasy za to bierze, ale trzeba być naprawdę dobrym i jednak sporo zainwestować w kosmetyki, bo jak się ma kilkanaście, albo nawet kilkadziesiąt odcieni różnych podkładów to jest to kupa kasy
Stary 2016-03-24, 12:57   #2360
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam i naprawdę mi się podobało chodziłabym częściej, ale najpierw muszę pędzle kupić tak się zbieram do ich zamawiania, ale nie mogą się zebrać ostatecznie poleciła mi też fajne kosmetyki z Biodermy i faktycznie trafiła w sedno, bo cera mi się polepszyła, mimo że nigdy na nią nie narzekałam.

Dla dobrych wizażystek praca jest na pewno. Widzę ile ta moja ma zleceń i ile kasy za to bierze, ale trzeba być naprawdę dobrym i jednak sporo zainwestować w kosmetyki, bo jak się ma kilkanaście, albo nawet kilkadziesiąt odcieni różnych podkładów to jest to kupa kasy
No tak, trzeba mieć swoje pędzle i to już jakieś minimum na pewno bo z jednym czy dwoma nie wiele się zrobi:P Jak się nie możesz zdecydować to obejrzyj jakieś filmiki RLM czy Maxi o tym jakie pędzle najlepiej wybrać i do czego no i jakie warto. Wiem, że myślisz o zestawie Zoevy, chyba dużo jest ich recenzji czy opisów, na pewno coś wybierzesz Choć Zoeva wypuszcza co rusz nowe kolekcje i wszystkie takie śliczne, że chciałoby się je mieć

Wydaje mi się, że teraz jest duży wysyp wizażystek i trzeba się umieć wybić. Chyba, że rynek jest akurat dobry. Np. w moich stronach nie znajdzie się dobrych wizażystek z dobrymi kosmetykami (w sensie żeby coś luksusowego miały, nie chce rozpoczynać dyskusji czy dobre oznacza drogie bo wiemy, że nie koniecznie no ale niekiedy jednak fajnie takim kosmetykiem zostać malniętym:P).
Stary 2016-03-24, 13:01   #2361
smerfetk_a
Żona Gargamel

Cytat:
dokładnie.. a najchętniej dyspozycyjnego studenta z orzeczeniem i 2-letnim doświadczeniem

Cytat:
No wiec... Jestesmy ze sobą od 7 lat, od 5 jako miesiecy małżeństwo - wzięliśmy już ślub cywilny, że tak powiem ze względów finansowych jak juz koscielny i weasele było zaplanowane . Mieszkamy w Monachium, ja studiuje i pracuje, mój mąż pracuje i przygotowywuje sie do egzaminu z języka i tak leci .
Nasze wesele bedzie średniej wielkości : na 60 osób i bardziej w formie imprezy sylwestrowo-weselnej niz typowego wesela

Teraz mam mały dylemat jesli chodzi o wieczor panieński: świadkowa juz mam (najlepsza przyjaciółka z dzieciństwa), ale teraz dochodzi kwestia organizacji. Czy waszym zdaniem wszystko powinna ona zorganizowac i zapłacić, czy jednak powinnam dać jej jakieś fundusze? Albo zaproponować, że bedzie to juz forma prezentu dla nas ? Dajcie znać jak to jest u was
To już kwestia dogadania, my z koleżankami zawsze robimy tak że Panna Młoda zapewnia żarełko i alkohol, a dziewczyny zrzucają się na prezent i wymyślają jakiś motyw przewodni czy zabawy

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-24, 13:03   #2362
kognisia
PeEma

Peema peemie peemą, czyli 47 zlot ślubnych zołz 2016!

Cytat:

Ja obie miałam problematyczne. Przygotuj się na duży ból dzień po, a pózniej już z każdym dniem coraz lepiej Od dziś zaczynam normalnie jeść Czyli 5 dni po zabiegu. Wcześniej nie da się otworzyć buzi, więc tylko płynna dieta przez rurkę wchodzi w grę

Cytat:

Mi też możesz wysłać jak chcesz Zrobiłam dwie rekrutacje w swoim życiu, więc może cokolwiek się na tym znam
Stary 2016-03-24, 13:14   #2363
Iskra14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kognisia Pokaż wiadomość
Ja obie miałam problematyczne. Przygotuj się na duży ból dzień po, a pózniej już z każdym dniem coraz lepiej Od dziś zaczynam normalnie jeść Czyli 5 dni po zabiegu. Wcześniej nie da się otworzyć buzi, więc tylko płynna dieta przez rurkę wchodzi w grę

Mi też możesz wysłać jak chcesz Zrobiłam dwie rekrutacje w swoim życiu, więc może cokolwiek się na tym znam
Może przynajmniej jakieś efekty odchudzające zobaczę z tą ósemką jak już szukać plusów to chociaż takich L4 Ci wystawili?
Stary 2016-03-24, 13:19   #2364
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:

Wiesz może jak wysłać plik pdf przez wizaż??
Stary 2016-03-24, 13:26   #2365
pannamima
Zakorzenienie

Blanka, rozumiem twoją frustrację, bo sama nie miałam przez 5 miesięcy pracy i czułam się z tym źle. Warto popytać też jak masz trochę znajomości, bo ja jednak uważam, ze to jest najlepszy sposób na załapanie się do pracy, albo odrobina szczęścia.
Szkoła wizażu to też fajny pomysł jak masz trochę pojęcia o tym

Idziemy dziś do pierwszej spowiedzi przedślubnej
pannamima jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-24, 13:32   #2366
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pannamima Pokaż wiadomość
Blanka, rozumiem twoją frustrację, bo sama nie miałam przez 5 miesięcy pracy i czułam się z tym źle. Warto popytać też jak masz trochę znajomości, bo ja jednak uważam, ze to jest najlepszy sposób na załapanie się do pracy, albo odrobina szczęścia.
Szkoła wizażu to też fajny pomysł jak masz trochę pojęcia o tym

Idziemy dziś do pierwszej spowiedzi przedślubnej
No właśnie po znajomości ciężko, rodzice pytają gdzie mogą, Marcin też.. Ale no jak narazie brak efektów. Tata załatwił mi pracę w grudniu miała być na przynajmniej rok, a po ponad 2 miesiącach przenieśli się na większą hale i zastąpiły nas maszyny:/ z 40osób zostało max 10.. Do teraz szkoda mi tej pracy A frustracja jest straszna, mam wrażenie, że wszyscy sobie myślą (chociaż tak nie jest) że specjalnie nie szukam pracy, bo wygodnie siedzi mi się w domu na upie i w ogóle czuje się tak beznadziejnie:/

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

Do tego tarczyca wcale mi nie pomaga w optymistycznym podejściu do życia w takich chwilach niestety

A co do wizażu, rękę do tego mam i pojęcie też niezłe.. więc może warto spróbować:P
Stary 2016-03-24, 13:50   #2367
pmpp
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
To już kwestia dogadania, my z koleżankami zawsze robimy tak że Panna Młoda zapewnia żarełko i alkohol, a dziewczyny zrzucają się na prezent i wymyślają jakiś motyw przewodni czy zabawy
na wieczorach na których byłam zawsze było tak, że wszystkie się zrzucałyśmy na ten wieczór i wspólny prezent (komplet bielizny albo jakiś masaż). Nie były to jakieś baaardzo wypasione wieczory, albo na miejscu, albo wyjazd raczej budżetowy (nocleg w mieszkaniu koleżanki albo w zwykłym domku nad jeziorem). Wiadomo, jeśli ktoś planuje wyjazd weekendowy do spa, to nie każdego stać, żeby za siebie zapłacić, a co dopiero jeszcze komuś fundować.

Siostrze mówiłam, że chcę się dorzucić, ale powiedziała, że pewnie nie będzie takiej potrzeby, bo dużo dziewczyn będzie (fajnie, że większość z tych co bym chciała potwierdziła ).
A z tego co wiem, to nigdzie nie wyjeżdżamy, w Warszawie coś ogarnia moja 'mała' siostrzyczka
pmpp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-24, 13:50   #2368
kognisia
PeEma

Cytat:
Może przynajmniej jakieś efekty odchudzające zobaczę z tą ósemką jak już szukać plusów to chociaż takich L4 Ci wystawili?

Tak, pewnie Bez problemu na tydzień Po dwóch tygodniach mam przyjść na zdjęcie szwów i będzie po zabawie

Cytat:
Wiesz może jak wysłać plik pdf przez wizaż??

Nieee, ale możesz spróbować zrobić mu zdjęcie i wysłać jako plik jpg
Stary 2016-03-24, 13:54   #2369
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, pewnie Bez problemu na tydzień Po dwóch tygodniach mam przyjść na zdjęcie szwów i będzie po zabawie

Nieee, ale możesz spróbować zrobić mu zdjęcie i wysłać jako plik jpg
Może najbezpieczniej będzie jak wyślesz mi na Priv swój adres e-mail ? Iskra jeśli to nie problem, możesz mi też wysłać ? Bo jak robie zrzut, to nie obejmie całego na raz
Stary 2016-03-24, 14:02   #2370
Iskra14
Zakorzenienie

Blanka puściłam Ci pw. Z jakiego rejonu jesteś?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości