|
|
#2341 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Majówki 2016 sezon V epizod unboxing
Cytat:
Mam taką nadzieję Ciekawe co u niej i jak malutka
|
|
|
|
|
#2342 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie tak
Ale to musi być wspaniałe uczucie kaylla bidulka tyle się wyleżała i wyczekała, że takie piękne chwile z maleństwem należą jej się jak mało komu. Niech sobie teraz odpoczywają razem |
|
|
|
#2343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No prosze Roses sie wkurzyła że trzeba tyle czekac to sie z nudow pakuje, potem rozpakowuje. Raz duże butelki wkłada (0,7), potem przelewa w małe małpeczki takie na raz Kto bogatemu zabroni
|
|
|
|
|
#2344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mojej córy nie doczekał, ale wiem że bardzo bardzo by się cieszył. To pierwsza wnuczka Twoich rodziców ?? Myślę, że raczej nie wytrzymasz do 8 go ![]() Iwonia - a Ty tylko o jednym nas tu niby pilnuje, a Tobie ciągle jedno na myśli i sama nie wiem czy to ze względu na pracę czy zachcianki ciążowe
Edytowane przez mialavi Czas edycji: 2016-04-21 o 18:06 |
|
|
|
|
#2345 |
|
Moderatorka z pazurem
|
|
|
|
|
#2346 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wam mimo wszystko postekam bo naprawdę wszystko w okolicy od ud do cyckow tak dziś boli że aż wyprostować się nie idzie. Zaleglam w łóżku i nie planuję juz wyjścia. Do tego K. Będzie pewnie dopiero przed północą z delegacji. Chlip chlip,
---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Nie małpuj! Tapczanik jest nieobsadzony, weź tapczanik
|
|
#2347 |
|
Raczkowanie
|
Ale to wszystko staje się realne
Zaczynam się bać coraz bardziej, bo jeszcze tyyyyyyyle rzeczy zostało do zrobienia!
|
|
|
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
Majówki 2016 sezon V epizod unboxing
Mia aaa tam gdzież o jednym wydawa Ci się hihi
![]() Roses to weźże sie zdecyduj i wybierz cos w końcu.
|
|
|
|
#2349 |
|
Zakorzenienie
|
Oto moja kolacja po cc
![]() Jak cudownie, ze jest bulka wroclawska. Wybaczcie nic nie odpisuje na Wasze posty bo od 1:30nie spie, od odejscia wod, i po prostuciezko mi zebrac mysli aby napisac. Ale czytam
|
|
|
|
#2350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eeeee to kelner sie postarał ![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Ale mam zagwozdkę- czy miętka szyjka = jakos znacznie skrócona szyjka? |
|
|
|
|
#2351 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Konsternacja, bardzo smakowita ta kolacja jak na szpitalna
Czemu nie spisz? Kruszynki pilnujesz? Jak ma na imie? Iwonia, zapomnialam wspomniec, ze mam tez spakowane 2 butle 0,7l i to z dziubkiem! Tapczanik srapczanik. Pojde w slady Wloczykija, spakuje sie w przescieradlo, przywiaze do kijka i heja. |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2352 | |
|
Zadomowienie
|
Spakowałam torbę
Moja położna dzwoniła mowiac, ze w weekend jej nie bedzie i w razie czego mam dzwonić do zastępstwa. Zastępstwo tez jest spoko, ale wole poczekać jeszcze 10 dni ![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Cytat:
Nie, miękkość to jedno, a długość to drugie. Ja miękka mam od 29 tygodnia, skróciła sie dopiero ostatnio. |
|
|
|
|
#2353 |
|
Zakorzenienie
|
I mnie wszystko boli. Byliśmy e sklepie po żarcie dla królika i kapcie dla młodej i jakiś boli przeszywajacych od brzucha do tyłka dostałam ale poszłam na drzemkę i przeszło
|
|
|
|
#2354 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2355 |
|
Zakorzenienie
|
Fruzja dziękuję za wyjaśnienie
brawa za spakowanie sie dobra robota ![]() Lambadaa zapamiętam ![]() Roses tez mam 0,7 z dziubkiem. Mysle tylko czy aby jedna to nie za mało było. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2356 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ona musi boleć cały czas czy np przy zmianie pozycji? Bo mnie co jakiś czas naparza ale już badania nie będę miała.
|
|
|
|
#2357 |
|
Zadomowienie
|
Byłam na KTG, nic zaskakującego
wyniki morfologii trochę lepsze.GBS pobrany... Tylko właśnie nie wiedziałam czy jakoś się do tego przygotowywać i przed wyjściem (czyli jakąś godzinę przed pobraniem) podmyłam się, w dodatku zwykłym żelem pod prysznic. Obawiam się, że to będzie miało wpływ na wynik.
|
#2358 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mnie najbardziej boli przy wstawaniu z lozka/krzesla, no i jak za dlugo chodze to tez. Jak mialam 1,3 to bolalo juz bez przerwy, nawet jak lekko podnioslam noge |
|
|
|
|
#2359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez sie myłam przed wyjściem ale myśle że to nie zaburzyło niczego. Przeciez wymaz był ze środka a żadnej irygacji nie robiłam tylko z zewnątrz myłam.
|
|
|
|
|
#2360 | |
|
Zadomowienie
|
Tez niekoniecznie, bo boląca Grażyna to moze byc rozluźnianie sie spojenia łonowego ![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
Musiałabyś sobie pochwę od środka octem umyć, zeby to miało wpływ
|
|
|
|
|
#2361 |
|
Zakorzenienie
|
Łoooo nogi to ja podnieść nie dam rady. Ale lekarz mi już dawno mówił że to może spojenie się przygotowywać do porodu
|
|
|
|
#2362 |
|
Zakorzenienie
|
Za to ja dziś mega długi dzień zaliczyłam...rano do urzędu auto przerejestrować (jestem mistrzem - tablice rejestracyjne sama zdjęłam i założyłam!!!), potem do weta pogadać co z psem, zmajstrowałam 150 pierogów (maszyna mi ciasto zrobiła, ja tylko dogniatałam i lepiłam), pojechałam zamówić instalację LPG do samochodu (to już mnie tata zawiózł, bo po mieście w korkach już się bałam sama) a potem jeszcze ogarnąć ubezpieczenie. Kusiło mnie jeszcze opony zmienić, ale w wulkanizacji mieli dziś wszystko zajęte, jadę jutro na 9. Oto mój syndrom wicia gniazda!!!
Za to moja mama już była skrajnie przerażona jak po prawie 4 godzinach klejenia na stojąco pierogów spojrzałam na zegarek i wypaliłam "tatoooo a pojedziesz ze mną do tego ASO?" a jeszcze jak wracając zadzwoniłam do męża z tekstem "kochanie, zadzwoń może do wulkanizacji czy mają dziś jakieś wolne godziny, bo my będziemy siedzieć w ubezpieczeniach a oni mogą nam przecież opony w tym czasie zmieniać!!!". Tata się tylko śmiał jak powiedziałam "no i widzisz? kiedy ja niby mam rodzić?" ![]() Próbowałam Was dzielnie nadrobić, ale już nie pamiętam którą bardziej Grażyna boli, mogę się tylko upominać żeby nie zapominać o mnie w drodze na podium, zwłaszcza że to męski reprezentant |
|
|
|
#2363 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze
Jęczałam do swojego że trzeba fotelik w sensie ten pokrowiec wyprać bo mamy używany po bratanku. Mąż niechętnie ale zajął się zdjęciem a ja teraz myślę czy to aby napewno sie nie poodkształca w praniu. Przeciez głośno nie moge tego mowic bo sie zacznie ze mowił po co i w ogole bla bla Wiem że niedawno był tu ten temat a mam pytanie na jaki cykl i jaką temper ustawić zeby go szlag nie trafił? -fotelika a potem mojego męża
|
|
|
|
#2364 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przykro mi bardzo, że Twój tata nie doczekał waszej córci, ale jestem pewna, że będzie się nią opiekował z góry U nas to pierwsza wnuczka, zarówno po jednej jak i po drugiej stronie. Ze wszystkich czterech dziadków i babć mój tata zdecydowanie najbardziej zwariował na punkcie tej Malizny która jeszcze się nawet nie urodziła. Gada o niej aż zbyt często Ale ja się cieszę widząc jak on się cieszy Tylko rękę sobie dam uciąć że jeśli ktoś będzie mi Kluskę rozpuszczał to będzie to mój tata Cytat:
Smacznego ![]() Właśnie, a po cc jest jakaś dieta czy od razu można normalnie jeść? |
||
|
|
|
#2365 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Kocie, Ty to jesteś normalnie szalona Szacun że umiesz tyle ogarnąć spraw jeszcze No i oczywiście Wojtuś uwzględniony, więc tam też trenuj, co by jakiś męski przedstawiciel był na podium Iwonia, myślę ze max 40 stopni, no i żebyś wirowania nie miała za mocnego bo wtedy może poniszczyć. A nie jest nic napisane na metce? czy w internetach? |
||
|
|
|
#2366 |
|
Zakorzenienie
|
Na metce? Jakiej metce
Albo tamci wywalili albo nawet nie ma. Ja chciałam jakis nowy fotelik ale moj ze nie po co jak ten nam dają. Bez certyfikatów podejrzewam i w ogole...
|
|
|
|
#2367 |
|
Zakorzenienie
|
Lambada, no syndrom wicia gniazda mam, tylko u mnie się inaczej przejawia
Co z tego, że w domu już koty z psiej sierści latają i o whiskas się upominają, bo ja od 4 dni nie mam czasu odkurzyć |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2368 |
|
Zakorzenienie
|
Aleee pospałam, patrzcie, o tak!
|
|
#2370 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dopiero usiadłam: po pracy zakupy, obiad u teściów, na jutro zrobiłam pastę z makreli dla Małża, poprasowałam, ogarnęłam się w piżamkę i Was nadrabiam
ufff.... już mnie brzuch boli, nie wiem, czy od stania trochę nogi nie spuchły...Rose z jakiegoś kodu korzystałaś w h&m na 25%? Czy ktoś wie jak tam kaylla? Ma już przy sobie dzidzie? Ja się zbieram do pakowania torby i póki co mam lenia...
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:51.

W torbie zostawilam tylko art higieniczne, recznik i pizamki.
Kto bogatemu zabroni

Zaczynam się bać coraz bardziej, bo jeszcze tyyyyyyyle rzeczy zostało do zrobienia!

brawa za spakowanie sie dobra robota 

Albo tamci wywalili albo nawet nie ma. Ja chciałam jakis nowy fotelik ale moj ze nie po co jak ten nam dają. Bez certyfikatów podejrzewam i w ogole...
TEN dzień: 09.08.2014