Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami- peemki 2016 cz.51! - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-06-24, 10:54   #2341
Sophie24
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami- peemki 2016 cz.51!

Cytat:
Napisane przez *piękna Pokaż wiadomość
Nasz taniec to byl z lekka niewypal miało być tak że w razie czego Tz będzie ogarnial a ja miałam się nic nie martwić ale jak się okazało on zaniemogl i na koniec powiedział mi że podczas tańca prawie zemdlal widać to szczególnie kiedy miał mnie podnieść - tragicznie to wyszło Mam narazie nagranie zupełnie surowe od kamerzysty z samego tanca ale waży 2G więc nie wrzucę nigdzie :p wiem też ze wujek Tz nas nagrywał z innej perspektywy ale jego nagrania nie widziałam jeszcze.
To pamiętaj, że czekamy:P
Z tym, że prawie zemdlał to ostro, dobrze, że faktycznie nie zemdlał.
Sophie24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-24, 10:55   #2342
asdii
Wtajemniczenie

Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami- peemki 2016 cz.51!

Dzień dobry! Ale upał... Ale podobno jeszcze tylko 3 dni.

Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość

Kombinuję nad winietkami. Co za miks stylów
Ten z motywen z obrączek

Cytat:
Napisane przez klakla91 Pokaż wiadomość
Chyba by mnie coś trafiło.
Szukam sztućcy dla 12 osób z pozłacanymi elementami w rozsądnej cenie. Ktoś coś? Jak na złość, jak szukaliśmy dla wujka TŻa to było wiele a teraz same srebrne
Gdzieś ostatnio trafiłam na taką stronę ze sztućcami, gdzie można było sobie zaznaczyć jakie się chce (na ile osób i właśnie jaki materiał), ale nie umiem teraz znaleźć. Poszukam jeszcze

Co do prezentów: W pracy teściowej zrobili nam prezent i dostaliśmy blender (taki wielokońcówkowy) i czajnik elektryczny, więc meega się cieszę, bo się przyda Sztućce też mamy od kogoś tam dostać, bo chce dać prezent, a nie kopertę - ale mamy sobie wybrać jakie chcemy, więc na razie zanosi się na przydatne prezenty

Piękna - Zdrówka Ale przynajmniej jakieś lepsze wieści dziś wśród tych złych. Mam nadzieję, że w szpitalu szybko dojdą do tego co to jest

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
To już JUTRO!

Piękna zdrówka

Cytat:
Napisane przez Sophie24 Pokaż wiadomość
Close your eyes. Niby da się pobujać, coś tam wywinąć jak jest trochę szybszy moment ale sama nie wiem. Może muszę sobie pomóc kielichem
Kolega opowiadał, że niczym (nawet przysięgą) nie stresował się tak jak pierwszym tańcem. Więc po mszy pojechali po coś do domu i poszedł do piwnicy, tam miał przygotowaną flaszeczkę i 2 kieliszki (na wypadek, gdyby jeden stłukł ze stresu ) machnął 4 kielony i mógł jechać na sale tańczyć

Cytat:
Dlatego ja zapobiegawczo jem po jednym fast foodzie codziennie

Cytat:
Napisane przez sunny0 Pokaż wiadomość
Dont zrobię fale prostownicą
Ja się cieszę, że od jakiegoś czasu do nóg używam depilatora, po goleniu maszynką miałam już bardzo podrażnioną skórę i używanie jej codziennie było niemożliwe, więc musiałam coś zmienić. Teraz wystarczy, że przejadę nogi dwa razy w tygodniu i mam spokój
Depilator świetna sprawa Ale ja już mam chętkę na laserowy po latach męczęnia się

Cytat:
Mój kuzyn jest prze mistrz. Mieszka w Anglii. I miał dziś lecieć a tu nagle telefon ze wydrukować nie ta kartę pokladowa i spóźnił się na samolot a z Manchesteru czy Liverpoolu mało co lata a zresztą wyciągnij nagle 500 L
kurcze, szkoda... Ale może jeszcze coś wykombinuje

uciekam w poszukiwaniu gaci modelujących

Czytamy w 2015: 29
Czytamy w 2016: 4
asdii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-24, 10:58   #2343
kotzdzisiu
Wtajemniczenie

magda

My zaczęliśmy kurs tańce, byliśmy na 1 lekcji i chyba wreszcie trafiliśmy na porządną szkołę. Całą lekcję wzruszona byłam jak tańczyłam z Tż, patrzyliśmy sobie w oczy cały czas i w ogóle tak z myślą, że będziemy tańczyć na weselu NASZYM, no myślałam,że się zaraz poryczę Głębia uczuć na lekcji tańca.

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Ja dostałam w prezencie laserowy .

W ogóle myślałam, że nasza piosenka jets popularna na pierwszy taniec, a tu na youtube znalazłam jeden filmik, ale mam nadzieję, ze my tak źle nie będziemy tańczyć
kotzdzisiu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-24, 11:02   #2344
arya09
Zakorzenienie

Cytat:
Mój kuzyn jest prze mistrz. Mieszka w Anglii. I miał dziś lecieć a tu nagle telefon ze wydrukować nie ta kartę pokladowa i spóźnił się na samolot a z Manchesteru czy Liverpoolu mało co lata a zresztą wyciągnij nagle 500 L
Może jeszcze jakoś uda mu się dotrzeć zawsze mnie zadziwia nieogarnięcie ludzi

Męczę się z dodaniem zdjęcia do klubu i zaraz mnie coś trafi
arya09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-24, 11:02   #2345
*piękna
Zakorzenienie

Cytat:
To pamiętaj, że czekamy:P
Z tym, że prawie zemdlał to ostro, dobrze, że faktycznie nie zemdlał.
Ogolnie i tak dobrze sie trzymal, ale jak znam jego mozliwosci to widze ze nie byl to pokaz jego zycia ale oczywiscie wszyscy chwalili, no bo co niby mieli mówić

*piękna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-24, 11:03   #2346
klakla91
Zakorzenienie

Sophie nie martw się na zapas . U mnie chyba z 12 osób prywatnych zeszło bez osób towarzyszących a bawili się lepiej niż pary

34/2021
klakla91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-24, 11:07   #2347
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asdii Pokaż wiadomość
Dzień dobry! Ale upał... Ale podobno jeszcze tylko 3 dni.

Ten z motywen z obrączek

Gdzieś ostatnio trafiłam na taką stronę ze sztućcami, gdzie można było sobie zaznaczyć jakie się chce (na ile osób i właśnie jaki materiał), ale nie umiem teraz znaleźć. Poszukam jeszcze

Co do prezentów: W pracy teściowej zrobili nam prezent i dostaliśmy blender (taki wielokońcówkowy) i czajnik elektryczny, więc meega się cieszę, bo się przyda Sztućce też mamy od kogoś tam dostać, bo chce dać prezent, a nie kopertę - ale mamy sobie wybrać jakie chcemy, więc na razie zanosi się na przydatne prezenty

Piękna - Zdrówka Ale przynajmniej jakieś lepsze wieści dziś wśród tych złych. Mam nadzieję, że w szpitalu szybko dojdą do tego co to jest

Kolega opowiadał, że niczym (nawet przysięgą) nie stresował się tak jak pierwszym tańcem. Więc po mszy pojechali po coś do domu i poszedł do piwnicy, tam miał przygotowaną flaszeczkę i 2 kieliszki (na wypadek, gdyby jeden stłukł ze stresu ) machnął 4 kielony i mógł jechać na sale tańczyć

Depilator świetna sprawa Ale ja już mam chętkę na laserowy po latach męczęnia się

kurcze, szkoda... Ale może jeszcze coś wykombinuje

uciekam w poszukiwaniu gaci modelujących
My dostaniemy ręczniki od mojej mamy z pracy. Sama chciałam. Nie było wielkiego budżetu więc nie miałam za dużego wyboru Ale przydadzą się zdecydowanie
Blender taki z wieloma funkcjami mam i bym nie oddała już:P

Ja pewnie wypije trochę wina przed tańcem do obiadu. A tak na serio to tylko wymówka by właśnie już się trochę procentami zaprawić Tańczymy trochę sztywno i pokracznie jak nie piliśmy:P

Nad laserową depilacją myślę ale pójdę po ciąży bo wiem, że efekt mógłby się trochę zepsuć po ciąży przez hormony. M. też pójdzie bo jako młokos zaczął się źle golić, aż pod oczami i tam ma włosy, pójdziemy je usunąć i wyrównać linię zarostu:P

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Cytat:
Napisane przez kotzdzisiu Pokaż wiadomość
magda

My zaczęliśmy kurs tańce, byliśmy na 1 lekcji i chyba wreszcie trafiliśmy na porządną szkołę. Całą lekcję wzruszona byłam jak tańczyłam z Tż, patrzyliśmy sobie w oczy cały czas i w ogóle tak z myślą, że będziemy tańczyć na weselu NASZYM, no myślałam,że się zaraz poryczę Głębia uczuć na lekcji tańca.

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Ja dostałam w prezencie laserowy .

W ogóle myślałam, że nasza piosenka jets popularna na pierwszy taniec, a tu na youtube znalazłam jeden filmik, ale mam nadzieję, ze my tak źle nie będziemy tańczyć
A co to za piosenka?

Cytat:
Napisane przez klakla91 Pokaż wiadomość
Sophie nie martw się na zapas . U mnie chyba z 12 osób prywatnych zeszło bez osób towarzyszących a bawili się lepiej niż pary
Mam nadzieję, że u mnie też poszaleją:P
Stary 2016-06-24, 11:08   #2348
kotzdzisiu
Wtajemniczenie

Sophie, https://www.youtube.com/watch?v=2rrwaJbHTFM
Stary 2016-06-24, 11:09   #2349
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Wow, talia jak u osy

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Mógł nie zawracać a na lotnisku wydrukować kartę. Straciłby kasę ale nie aż tak dużo jak stracił za bilet teraz. To pewnie nie dotrze co?
Chyba u bąka Jak 2 cm jeszcze zjadę,to będę przeszczęśliwa.

To samo pomyślałam

Piękna, nie wierzę,że niewypał
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-24, 11:10   #2350
asdii
Wtajemniczenie

Cytat:
My dostaniemy ręczniki od mojej mamy z pracy. Sama chciałam. Nie było wielkiego budżetu więc nie miałam za dużego wyboru Ale przydadzą się zdecydowanie
Blender taki z wieloma funkcjami mam i bym nie oddała już:P

Ja pewnie wypije trochę wina przed tańcem do obiadu. A tak na serio to tylko wymówka by właśnie już się trochę procentami zaprawić Tańczymy trochę sztywno i pokracznie jak nie piliśmy:P

Nad laserową depilacją myślę ale pójdę po ciąży bo wiem, że efekt mógłby się trochę zepsuć po ciąży przez hormony. M. też pójdzie bo jako młokos zaczął się źle golić, aż pod oczami i tam ma włosy, pójdziemy je usunąć i wyrównać linię zarostu:P

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

A co to za piosenka?

Mam nadzieję, że u mnie też poszaleją:P
O widzisz, to tym bardziej się cieszę Ale muszę poczekać jeszcze 2 miesiące, na razie stoi bezpiecznie zapakowany i czeka:P

A depilacja laserowa to nie wiem czy warto iść. Bo chyba drogo to wychodzi (ze 3-4 lata temu chyba około 100zł za jedną partię ciała - jeden zabieg, czyt. np 1 łydkę) a depilatory laserowe można już kupić nawet za 1000zł. Więc ja na pewno będę myśleć o własnym sprzęcie, ale to jeszcze trochę pociągnę na zwykłym

Stary 2016-06-24, 11:12   #2351
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Potem zerknę bo tytuł nic mi nie mówi a kierownik siedzi i nie mogę sobie puścić:P
Stary 2016-06-24, 11:14   #2352
kotzdzisiu
Wtajemniczenie

To z Ojca chrzestnego
Stary 2016-06-24, 11:17   #2353
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
O widzisz, to tym bardziej się cieszę Ale muszę poczekać jeszcze 2 miesiące, na razie stoi bezpiecznie zapakowany i czeka:P

A depilacja laserowa to nie wiem czy warto iść. Bo chyba drogo to wychodzi (ze 3-4 lata temu chyba około 100zł za jedną partię ciała - jeden zabieg, czyt. np 1 łydkę) a depilatory laserowe można już kupić nawet za 1000zł. Więc ja na pewno będę myśleć o własnym sprzęcie, ale to jeszcze trochę pociągnę na zwykłym
Tym urządzeniem do IPL (czyli w sumie to nie jest laser) musisz się co jakiś czas golić (wg reklam widziałam, że co 6 czy 8 tygodni). A depilacja laserowa jest (z założenia) raz na całe życie. Sesja (powiedzmy 3 zabiegi) na jedną partię kosztuje około 400-500zł. U niektórych nawet wystarcza taka ilość, czasem trzeba więcej. Zależy oczywiście kto co depiluje, ja bym chciała tylko pachy i bikini ale gdybym miała jeszcze nogi czy ręce to już by mi było ciężko taką kasę wyłożyć.

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Cytat:
To z Ojca chrzestnego
Nie widziałam i nie kojarzę Ale zerknę na pewno
Stary 2016-06-24, 11:18   #2354
asdii
Wtajemniczenie

Cytat:
Tym urządzeniem do IPL (czyli w sumie to nie jest laser) musisz się co jakiś czas golić (wg reklam widziałam, że co 6 czy 8 tygodni). A depilacja laserowa jest (z założenia) raz na całe życie. Sesja (powiedzmy 3 zabiegi) na jedną partię kosztuje około 400-500zł. U niektórych nawet wystarcza taka ilość, czasem trzeba więcej. Zależy oczywiście kto co depiluje, ja bym chciała tylko pachy i bikini ale gdybym miała jeszcze nogi czy ręce to już by mi było ciężko taką kasę wyłożyć.
o widzisz, to tego to nie wiedziałam. muszę poszukać i poczytać w takim razie

Stary 2016-06-24, 11:18   #2355
pannamima
Zakorzenienie

Piekna, dobrze ze w koncu jakieś konkrety. Trzymam kciuki.

Ja teraz z perspektywy czasu nie żałuję ze nie uczylismy sie tańca. Wyszlo naprawdę fajnie i goscie tez mówili ze naturalnie, bez spiny.

Co do sztućców tez chcieliśmy gerlacha ale byly nam potrzebne na juz i kupilismy z ikei komplet na 12 osob. Mam nadzieję ze beda ok.
A wczoraj kupilismy talerze z Chodzieży bo w fajnej cenie byl zestaw powoli kompletujemy.

Jutro ide na panienski, ale jest taka slaba organizacja ze nawet nie mam chęci...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
pannamima jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-24, 11:27   #2356
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
o widzisz, to tego to nie wiedziałam. muszę poszukać i poczytać w takim razie
Swego czasu prawie poszłam na depilacje więc czytałam sporo Teraz pójdę dopiero jak urodzę dziecko/dzieci. Z racji nie wielkiego owłosienia to mi się aż tak nie spieszy
Stary 2016-06-24, 11:27   #2357
*piękna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
Chyba u bąka Jak 2 cm jeszcze zjadę,to będę przeszczęśliwa.

To samo pomyślałam

Piękna, nie wierzę,że niewypał
Serio stać nas było na więcej ale za to suknia w tańcu wyglądała tak cudownie, że mogę gapić się na ten filmik godzinami Podesłałabym Wam jakoś, ale waży strasznie dużo i nie wiem jak to zrobić

Stary 2016-06-24, 11:29   #2358
AnnLady
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Nie widziałam i nie kojarzę Ale zerknę na pewno
Ale z tego co wiem to tego ipl też nie każdy może używać. Jak ktoś ma jasną karnacje i jasne włoski to odpada.
AnnLady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-24, 11:31   #2359
taedio
MerDer 4ever

Nie odkryję Ameryki jak napiszę, że taaaaki upał

Piękna oby pomogli Ci w szpitalu Dużo zdrowia i wsparcia od Tż
Magda to już jutro
Lolusl super talia! jeszcze trochę i mnie dogonisz
Stary 2016-06-24, 11:38   #2360
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Serio stać nas było na więcej ale za to suknia w tańcu wyglądała tak cudownie, że mogę gapić się na ten filmik godzinami Podesłałabym Wam jakoś, ale waży strasznie dużo i nie wiem jak to zrobić
a YOUTUBE?

Taedio, może dogonię, chociaż wątpię,ale naszego ideału nigdy nie doścignę
It never fails.
Stary 2016-06-24, 11:40   #2361
*piękna
Zakorzenienie

Cytat:
a YOUTUBE?

Taedio, może dogonię, chociaż wątpię,ale naszego ideału nigdy nie doścignę
Nie mam tam konta, nigdy nic nie udostępniałam

Stary 2016-06-24, 11:42   #2362
morsmordre
sajkolidżist

Cytat:
Zazdroszczę

mnie niestety czeka dzień z notatkami,ale jutro wesele

Za tydzień też będziesz mieć wolne

Cytat:
Do serca sobie wziął pomoc

Ja nie golę nóg ale może te moje 3 włosy bym zgoliła na taki dzień
Zastanawiałam się czy nie iść na depilacje woskiem pach. Ale nie wiem czy na pierwszy raz tak szaleć co nie zostanę z jakimiś czerwonymi i bolącymi pachami.

Ja byłam na woskowaniu pach i mimo, że są mega wrażliwe, to nie miałam podrażnienia, tylko bezpośrednio po, od gorącego wosku

Cytat:

Ten z motywen z obrączek
TŻ też te się najbardziej podobają mnie jeszcze te kwiatowe i nie wiem czy te góry drukować na ekopapierze czy na białym i kleić na eko

2017: 34
2018: 4
morsmordre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-24, 11:45   #2363
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AnnLady Pokaż wiadomość
Ale z tego co wiem to tego ipl też nie każdy może używać. Jak ktoś ma jasną karnacje i jasne włoski to odpada.
No jasne włosy są przeszkodą bo czy laser czy ipl nie wyłapią barwnika. Jasna karnacja nie jest przeszkodą gdy ma się ciemne włosy. Laser nie łapie też siwych włosów.

Mors, to chyba spróbuję. Jeszcze mam dwa tygodnie. Tylko muszę dobry salon znaleźć.
Stary 2016-06-24, 11:48   #2364
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Nie mam tam konta, nigdy nic nie udostępniałam
To szybciorem można założyć

albo tu: http://www.pcworld.pl/news/358895/Ja...ia.plikow.html
It never fails.

Edytowane przez lolusl
Czas edycji: 2016-06-24 o 11:49
Stary 2016-06-24, 11:51   #2365
asdii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość

TŻ też te się najbardziej podobają mnie jeszcze te kwiatowe i nie wiem czy te góry drukować na ekopapierze czy na białym i kleić na eko
O na eko papierze może wyjść naprawdę ładnie Ale to najlepiej wydrukuj sobie różne wersje na próbę, tak najłatwiej będzie wybrać

Stary 2016-06-24, 11:55   #2366
lolusl
Japońska rzepa

góry bym drukowała na eko,reszte na białym

Robię sobie próbne gify z naszego filmiku dla rodziców i powiem szczerze,że jestem mega zadowolona, totalnie nieprofeszional,ale całkiem miło to wyszło Tylko tż ma minę jakby ktoś mu jajka ściskał,ale trudno juz
It never fails.
Stary 2016-06-24, 11:57   #2367
*piękna
Zakorzenienie

Cytat:
To szybciorem można założyć

albo tu: http://www.pcworld.pl/news/358895/Ja...ia.plikow.html
napisz na pw maila to spróbuję Ci podesłać z tym, że jest to wersja totalnie nieobrobiona, dość ciemna i z całym wstępem

eeee jednak nie działa, próbowałam do siebie wysłać i nie chce się załadować Może jak Tż wroci to wrzucimy na chwilkę na youtube

Edytowane przez *piękna
Czas edycji: 2016-06-24 o 12:06
Stary 2016-06-24, 12:03   #2368
Sophie24
Zakorzenienie

Dobra, zapisałam się na depilacje na wtorek. Akurat mam 2h między skończeniem pracy a dentystą więc sobie wizytę wstrzeliłam

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Cytat:
góry bym drukowała na eko,reszte na białym

Robię sobie próbne gify z naszego filmiku dla rodziców i powiem szczerze,że jestem mega zadowolona, totalnie nieprofeszional,ale całkiem miło to wyszło Tylko tż ma minę jakby ktoś mu jajka ściskał,ale trudno juz
To chyba dasz nam coś podejrzeć z tego Waszego dzieła?
Stary 2016-06-24, 12:05   #2369
BielinkaO
Zakorzenienie

Ja mam depilator ipl i jestem z niego bardzo zadowolona. Mam jasna karnacje i ciemne włosy. Gdybym jeszcze była systematyczna w stosowaniu go to bym nie miała żadnych wlosow tam gdzie nie sa potrzebne.
BielinkaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-24, 12:07   #2370
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Dobra, zapisałam się na depilacje na wtorek. Akurat mam 2h między skończeniem pracy a dentystą więc sobie wizytę wstrzeliłam

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

To chyba dasz nam coś podejrzeć z tego Waszego dzieła?
Dam jak skończę :P Bo teraz to tak tylko próbnie
It never fails.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości