|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
| Pokaż wyniki sondy: kregle czy makao? | |||
| kregle - jesli sie uda wygrac wejsciowke |
|
2 | 10,00% |
| kregle - i skladamy sie na wynajem toru |
|
8 | 40,00% |
| makao |
|
4 | 20,00% |
| jest mi wszystko jedno-dostosuje sie do wiekszosci |
|
6 | 30,00% |
| Głosujący: 20. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: Warszawa - marzec
Cytat:
Gdyby nie ta twoja okropna szkoła, to bym cię z nami na giełdę zaciagnęła O właśnie, ja nie mogę siedzieć koło Tygrysa Bo ja muszę siedzieć koło Mirianki I najlepiej jednocześnie koło Agusi ![]() Mirianka grać umie, więc mnie wyszkoli, prawda skarbie? ![]() Jasne, że jesteśmy na makijażach Tzn Nekome jest na makijażach, ja tylko oglądam ![]() Miałam nawet plan zainstalowania tu Paulinie swojego nr gg, ale chyba to już odpuszczę To by było zbytnie rządzenie się jej komputerem
|
|
|
|
|
#212 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Szybkiej i krótkiej podróży, kochanie
|
|
|
|
|
#213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez się stęskniłam ![]() Tobie to dobrze,dwie Twoje miłosci obok-z jednej Agusia a z drugiej Mirianka ![]() ps pamiętacie o fotkach?
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
Buu wszyscy się tu przenieśli, a na starym wątku puchy. A ja chciałam być porządna i tu nie śmiecić i piszę tam. I zero reakcji.
|
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie potrafię grać w makao
Ostatni raz chyba grałam jak miałam 10 lat i byłam z mamą w Zakopenem hehheLexie kochanie, jakoś się jeszcze dzisiaj zgadamy Nigdy nie byłam na takich targach i nie wiem nawet czego się tam spodziewać i ile nam się może tam zejść Rachelo poratuj
|
|
#216 | ||
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie wiem, co prawda, kiedy ja stąd wyjdę, ale... ![]() Rachela, ratuj! Jak te targi wyglądają? Trzeba iść rano? Opłaca się iść po to, żeby kupić sobie kamyczki na sznurku do pocięcia?
|
||
|
|
|
#217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty wiesz za co. Chcialam Cie nawet za to obmacać bo zdecydowanie Ci sie należy, ale narazie dostałam po łapkach. Pozniej sprobuje
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#218 |
|
Zadomowienie
|
matko, ile tych postów.. można prosić o jakies małe macanko?
|
|
|
|
#219 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
No dobra, ja chcę, żeby raz było porządnie. ROBIMY LISTĘ!! I kto się na nią nie wpisze, a przyjdzie, jak nic ode mnie ujemną karmę dostanie
Więc radzę się bać ![]() LISTA 1)Tygrysek 2) Nekome - obiecuje ciasto ![]() 3) Lexie - może jakieś chipsy? paluszki? tego typu rzeczy? ![]() Ostrzegam, będę was męczyć tą listą aż zostanie stworzona I nie dam jej zginąć w powodzi postów nie na temat
|
|
|
|
#220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edit. No nie, juz gloria zyczliwosci... A taka fajna mial karme...
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=lexieOstrzegam, będę was męczyć tą listą aż zostanie stworzona
I nie dam jej zginąć w powodzi postów nie na temat [/quote]dzekuje Lexie ![]() lece robic ciasto na calzone mrrrrr....za 15 minut Tygrys bedzie w wawie |
|
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
1) Tygrysek
2) Nekome - obiecuje ciasto ![]() 3) Lexie - może jakieś chipsy? paluszki? tego typu rzeczy? ![]() 4)Agusia - nic nie obiecuje bo nie mam teraz do tego głowy
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
Nekome jako przykładna dziewczyna powinnaś na chłopa czekać na dworcu
choooociaż Ty mu pyszne jedzonko robisz. starczy! ![]() i prosze pamiętać o zdjęciach z dzisiejszej sesyi ![]() Agusia mam nadzieje, że nic poważnego sie nie dzieje, tylko jakieś malutkie problemiki ( chociaż..czy problemiki mogą być malutkie?)
|
#224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
et-ko za 20 minut wyjme z piekarnika gruszkowiec i wsadzam calzone...do tego kupilam truskawki /pachna jak truskawki a nie tylko tak wygladaja!/ na deser
chyba wybaczy nieczekanie na dworcu
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#226 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i mocno zaciskam kciuki, by wszystko się szybko rozwiązało i to z pozytywnym skutkiem..Cytat:
![]() a poza tym dworzec nie jest przyjemnym miejscem o tej godzinie. ja zawsze czułam się nieswojo, gdy jeszcze musiałam wyczekiwać tam na TŻta
|
|
#227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie ode mnie zależy
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
przeslalam Lexie opis drogi do mnie
i jzu mnei nei ma jutro zapraszam na 17 |
|
|
|
#229 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Hej, co jest z tą listą??
mam was sama zacząć wpisywać? ![]() Mirianka? Maciek? W ogóle cała reszta?? Jazda się wpisywać i nie denerwować Lexie ![]() Bo jak się nie wpiszecie na listę, nie dostaniecie opisu dojazdu do Nekome |
|
|
|
#230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chipsy i ciacha
|
|
#231 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
LISTA
1) Tygrysek 2) Nekome - obiecuje ciasto ![]() 3) Lexie - może jakieś chipsy? paluszki? tego typu rzeczy? ![]() 4) Agusia - nic nie obiecuje bo nie mam teraz do tego głowy ![]() 5) Mirianka - chipsy i ciacha ![]() No kurde, nawet listę trzeba po was poprawiać Kto moderuje ten wątek? W praktyce chyba ja Kotek, już ci wysyłam dojazd )
|
|
|
|
#232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
#233 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
DOTYCHCZASOWE USTALENIA
Spotykamy się pod rotundą. U Nekome mamy być w okolicach 17, więc proponuję spotkać się o 16.20, na spóźnialskich czekamy do 16.30, a o 16.38 mamy tramwaj (25) -powinniśmy być mniej więcej o czasie, lub o 16.47 (9) - w tym wypadku nieco się spóźnimy. LISTA się tworzy. Może ci, którzy nie zamierzają jechać od Rotundy, niech o tym napiszą - żebyśmy nie czekali. Kto się z czymś nie zgadza, niech krzyczy Wybaczcie, że zakłócam beztroską prywatę, ale poczułam, że trzeba ten wątek wziąć w garść
|
|
|
|
#234 |
|
Zadomowienie
|
1) Tygrysek
2) Nekome - obiecuje ciasto ![]() 3) Lexie - może jakieś chipsy? paluszki? tego typu rzeczy? ![]() 4) Agusia - nic nie obiecuje bo nie mam teraz do tego głowy ![]() 5) Mirianka - chipsy i ciacha ![]() 6) Maciek Bedę dopiero ok. 19ej, bardzo proszę o PW z adresem i dojazdem
|
|
|
|
#235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#236 |
|
Raczkowanie
|
własnie wrócilam :d Nekome i Lexie -> byłam na pizzy mniam ;p ale teraz nie moge sie ruszac, bo byl jeszcz deser bananowy i jestem martwa od przejedzeia ;p Stwierdzilismy z TZ, ze nastepnym razem bedzie mniejsza pizza i mniejszy deser, bo ledwo do samochodu sie zmiescilismy ;p
Nekome bardzo jestes miła osobką, milo było blizej Cie poznac a zdjecia własnie się zgrywają są niczego sobie fiu fiu ładne, ale jestem w szoku, ze tyle ich Tobie narobiłam ponad 140 ![]() jutro je zobacze i wysle, dzisiaj ide spac ![]() Acha ja wiem, ze teraz cieszysz sie Tygryskiem, ale moglabym prosic o adres dokladny najlepiej na smsa, bo ja jutro mam zajecia i nie wiem jak dlugo i moge sie nie wyrobic pod rotunde acha i chcialam powiedziec, ze ciasto Necome było bardzo dobre i ladne i smaczne i było zawiniete w sreberka :P co by nie uciekło chyba ;Pto ja ide spac na liste sie dopisuje ;p Moderator Lexie prosze o wpisanie mnie, bo ide spac ;p a czy bede pod rotundą to napisze do Ciebie w ciagu dnia bo po prostu nie wiem ale byc będe ![]() buzki |
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
1) Tygrysek
2) Nekome - obiecuje ciasto ![]() 3) Lexie - może jakieś chipsy? paluszki? tego typu rzeczy? ![]() 4) Agusia - nic nie obiecuje bo nie mam teraz do tego głowy ![]() 5) Mirianka - chipsy i ciacha ![]() 6) Maciek 7) Polinqa
|
|
#238 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
LISTA
1) Tygrysek 2) Nekome - obiecuje ciasto ![]() 3) Lexie - może jakieś chipsy? paluszki? tego typu rzeczy? ![]() 4) Agusia - nic nie obiecuje bo nie mam teraz do tego głowy ![]() 5) Mirianka - chipsy i ciacha ![]() 6) Maciek 7) Polinqa Ale wy leniwi jesteście, nawet już sama was muszę dopisywać Edycja - Aguś, co się rządzisz??
|
|
|
|
#239 |
|
Raczkowanie
|
Demonik bedziesz?
Agusiu dziekuje wlasnie szlam spac, ale przypomnialam sobie, ze ja wciaz mam sweterek Moniki, a pewnie jej zimno....wiem juz jak dojechac, napisze lexie czy dojade bezposrednio czy pod rotunde ;p dobranoc |
|
|
|
#240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() LISTA 1) Tygrysek 2) Nekome - obiecuje ciasto ![]() 3) Lexie - może jakieś chipsy? paluszki? tego typu rzeczy? ![]() 4) Agusia - nic nie obiecuje bo nie mam teraz do tego głowy ![]() 5) Mirianka - chipsy i ciacha ![]() 6) Maciek 7) Polinqa 8) Demonik - wódeczka (a może wolicie coś słabszego?)Sweter przyda się w sumie .
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.

Lexie odwzajemniam buziaka porannego

Ostatni raz chyba grałam jak miałam 10 lat i byłam z mamą w Zakopenem hehhe

(a może wolicie coś słabszego?)