|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#211 |
Rozeznanie
|
Dot.: Prezenty Dla Chłopaków Na Wszystkie Okazje
Skoro temat na wszystkie okazje prezenty to ina walentynki. I znowu problem, troszkę namysłu i napewno się coś wybierze z tylu waszych przykładów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezenty Dla Chłopaków Na Wszystkie Okazje
Przez 11 lat naszego "bycia razem" tych prezentów uzbierało się mnóstwo. Dostał ode mnie m. in.:
- poduszkę ze śmiesznym wzorkiem, - zegarek, - golarkę, - książki o tematyce, która go interesuje, - 3 kubki ze śmiesznymi napisami, - kilka koszul, swetrów, - pasek do spodni, - szalik+ rękawiczki, - kilka gier komputerowych, - kilka męskich zapachów, - portfel, - torbę, - plecak, - płyty z ulubioną muzyką, - śmieszne bokserki i slipki, - buty do górskich wspinaczek, - hantle do ćwiczeń, - bilety na różne koncerty, filmy, spektakle, - tablicę korkową, bo ciągle ginął w stosach karteczek, pojemnik na długopisy na biurko, - bryloczki do kluczy, kilka, bo ciągle gubi, - własnoręcznie zrobioną kartkę z życzeniami wielkości plakatu, którą ozdobiłam wyciętymi obrazkami, a życzenia wyklejałam pojedynczymi literkami z gazety (tak, jak kiedyś preparowano anonimy)- wyszło to całkiem fajnie, - kalendarz z "Gwiezdnych wojen", podkładkę pod mysz, też z tym motywem- ma na tym punkcie lekkiego fioła, - komplet kluczy, śrubokrętów i takich tam męskich zabaweczek, - słownik do angielskiego, - książkę "Pascal, po prostu gotuj", bo postanowił nauczyć się gotować, - "Scrable", - puzzle składające się z 12 000 elementów (układał 3 miesiące, ale ułożył skubany... Ale był dumny!) Więcej mi się nie przypomina, choć na pewno były jeszcze inne. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Raczkowanie
|
![]()
no dziewczyny
![]() ![]() Chciałabym podarować cos swojemu chłopakowi, coś skromnego, od serca, by przypominało mu o mnie, no i żeby sprawiło mu radość, cos oryginalnego ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
Dot.: niespodzianka od serca dla chłopaka
Kubek ze zdjęciem lub tradycyjnie własne zdjęcie w ramce
![]()
![]() |
#215 |
Raczkowanie
|
![]()
o dziękuje dobry pomysł
![]() ![]() macie jescze jakies inne propozycje ![]()
![]() |
#216 |
Zadomowienie
|
Jeśli to ma być "prezent od serca" to raczej od Twojego a nie od naszego
![]() A tak na marginesie tematów "prezentowych" było mnóóóóstwo
#217 |
Mrs Mrau
|
aniess
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Raczkowanie
|
Ja to moge Ci podsunac moj pomysl ktory mam zamiar zrealizowac w WALENTYNKI
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#219 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
fajny pomysl. a zdjecia robisz razem ze swoim ukochanym czy oddzielnie? dobry tez pomysl nosic ze soba aparat wszedzie gdzie jest sie bez TZ i wtedy zeby kolezanka cykala ci fotki. takie twoje zycie codzienne jak jestes bez niego, oczywiscie takie grzeczne zeby te zdjecia byly :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Zadomowienie
|
Jesli od serca to sama wymyśl
![]() Ale ja dałabym chłopakowi jakieś jedno moje zdjęcie np. czarno białe w dużym formacie i oprawiła w fajną ramkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#221 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#222 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#223 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Zadomowienie
|
Ja parę lat temu na Walentynki podarowałam swojemu TŻ serce własnej roboty, trzeba było włożyć w to trochę pracy ale się opłacało
![]() TŻ był pod wrażeniem, prezent się udał!!! ![]()
"Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie." Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Raczkowanie
|
jej świetne macie pomysły
![]() ![]() ![]()
![]() |
#226 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#227 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Btw podzielam zdanie dziwczyn które mówia ze skoro od serca to od serca, ale twojego bo to ty robisz prezent nie my. Wiesz co lubi co mu sprawia przyjemnosc my w tej materi jestemy ciemne.
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Raczkowanie
|
Prezent Dla Faceta
Szukam jakiegoś pomysłu na prezent dla mojego Przyjaciela.Jest to osoba w wieku 30 lat. Prezent powinien byc wyjazowy i taki od serca. Ma byc prezentam urodzinowy i zarazem podziekowanie za wszystko co dla mnie zrobił. Jednak nic mi nie przychodzi do głowy. Licze na wasze pomysły
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Raczkowanie
|
![]()
hej
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Rozeznanie
|
Dot.: prezent dla faceta
Ja widzialam wczoraj w sklepach sliczne poduszeczki w ksztalcie serca i inne wzorki kojarzace sie z walentynkami,poza tym spodobaly mi sie tez sliczne kubki z napisami angielskimi o milosci i do tego z fajnymi rysunkami,fajnym pomyslem jest tez ramka ze zdjeciem, łancuszek lub łączona blizuteria np przeciete serduszko i kazdy nosi połowkę(ostatnio jak pytalam u jubilera o takie serduszka w srebrze to koszt byl ok 20zeta wiec cena bardzo przystepna mysle).A tak w ogole dla mnie kupic prezent dla chlopaka to najwiekszy problem na swiecie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
ja jestem zwolenniczka praktycznych prezentow:
ksiazki buty do wspinaczki bokserki worek na magnezje kosmetyki perfumy spodenki do wspinaczki akcesoria rowerowe (np. rama ![]() ale tez mniej 'materialne' rzeczy o ktorych nie bede tu pisala ![]() a w ogole to juz bylo multum watkow o prezentach. wyszukiwarka nie gryzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Wtajemniczenie
|
czy mi sie zdaje czy juz pare razy na plotkowym widzialam takie watki....
![]()
#234 |
Zadomowienie
|
Erotyczny prezent...Poradzcie mi prosze...
Mój chłopak za miesiąc ma 18-tkę...jesteśmy ze sobą już dość blisko i zastanawiałam sie nad prezentem...Pomyślałam że oprócz takiego "oficjalnego" prezentu mogła by zrobić coś takiego bardzo osobistego, a mianowicie miałam na myśli moje zdjęcia. Ale nie takie zwykłe...chciała bym zrobić dla niego album z moimi aktami. Nie chodzi mi oczywiście o jakieś wulgarne zdjęcia tylko poprostu ładne tło, śliczna, sexowna bielizna, do tego idealny makijaż...takie zdjęcia bardziej artystyczne ale też rozbudzające wyobraźnię...Jak myślicie, mogę zrobić coś takiego???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Erotyczny prezent...Poradzcie mi prosze...
Jesteście młodzi, jaką masz pewność, że zwiazek przetrwa [zwłaszcza po ukończeniu przez Was szkól]. Ja bym nie ryzykowała, jeśli sie rozstaniecie to co - rozkazesz mu, żeby Ci oddał zdjecia?
Nie zrozum mnie źle, to fajny pomysl na prezent, ale chyba dla stałego partnera [ narzeczonego, męza]. Dla chłopaka na 18? Niekoniecznie... Pozatym, uczmy się na błędach Paris Hilton..... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Zadomowienie
|
hmmm
z jednej strony L V masz rację ![]() Ja bym jednak na Twoim miejscu zrobiła jedno zdjęcia - takie za które po zerwaniu nie będziesz się wstydziła. Powiększ je i może wsadź w ramkę, albo w koperte, a on sobie gdzies przypnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie TŻ kiedys namawial na zrobienie filmiku, ale ja mam przed oczami wizje jakiejs tragedii, rodziny dobijajacej sie do jego zamknietej szafki (tym kluczykiem staral sie mnie uspokoic ze nikt tego nei zobaczy) i miny rodziny kiedy wlozy kasete do odtwarzacza (a rodzina w takich sytuacjach zawsze jest ciekawa wlasnie takich rzeczy). hehe strasznie zapobiegawcza jestem... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#238 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nikusia jesli fotka to moze za jakis czas...np. 20 urodziny? ![]() Ja myslalam o takim prezencie na 30 mojego ukochanego ale za te 2 lata moge sie jeszcze 10 razy rozmyslic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
NIe ryzykowałabym tak na twoim miejscu. Mój były chłopak ( a byliśmy razem 6 lat) robił mi podobne zdjęcia. Po zerwaniu szantażował mnie opublikowaniem ich w internecie. Nie zdajesz sobie sprawy ile ja wtedy przeżyłam.
Nigdy więcej podobnych numerów. Dodam, że miałam 23 lata a on prawie 30ci i kiedy robilismy te zdjęcia naprawdę wydawał się godny zaufania ( wtedy byliśmy razem 5 lat). |
![]() ![]() |
![]() |
#240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:00.