|
|
#211 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Pierwsza Miłość :-)
Czytając ten wątek aż mnie brzuch rozbolał ze śmiechu. Czasami jak nie mam co robić oglądam sobie ten serial zeby się pośmiać. NAjbardzije dobijają dialogi, Londa i reklamówki z Biedronki które sa wszędzie. Niepracujący którzy mają wszystko i żyją sobie w dostatku i spokoju. Cudna, słodka inealna Marysia. Biedna najinteligentniejsza Kinga. Policja
|
#212 |
|
Raczkowanie
|
Napadnę na bank, jak przyjedzie policja psiknę im dezodorantem w oczy i ucieknę
|
#213 |
|
Raczkowanie
|
szkoda, ze watek dotyczy serialu, ktorego i tak nie ogladam, bo zrobilo mi sie przyjemnie na samo wspomnienie, gdyz teraz jest mi jej brak
|
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
Ale i jeden i drugi aktor grajacy Pawła nosili te same,przykrótkie spodnie w moro.
|
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
Ja 1 milsoci juz nie ogladam... Odkad odszedł pierwsyz Paweł. ten drugi jakos od razu mi nie rpzypadl do tej roli
|
#216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet nie trzeba specjalnie śladów zacierać, wystarczy dezodorant
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
Ten wątek jest naprawdę bardzo śmieszny te wasze teorie jesteście the best
olać sie mozna <lol2><hahaha> super piszecie Mnienaj bardziej wkurza wstrętna rozlazła Joasia w niby ciąży i Szwajewska ktora ma morde jakby z Jarosławia uciekła do tego Pan Śmiałek i jego wspaniała córeczka ohhh padam ale zazwyczja ogladam ten serial chyba z przyzwyczajenia |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
No, ale skoro ta niesamowicie mrożąca krew w żyłach
sprawa odbicia Kuby (który zreszta aktorem jest koszmarnym i ta fryzura porąbana!!) się skończyła to co teraz?? Znowu wszystkie wątki będą ciepłokluchowe? A nie, jeszcze ta blondi miesza i rodzinę chce zniszczyć, zapomniałam ![]() Może wyląduje w jednej celi z tą szalonowłosą mamą Kuby? Aj, no przez Was teraz muszę oglądać, żeby w temacie być
|
#219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi brakuje Emilki... to taka typowa wiejska dziewczyna... Ciekawe czy we Wrocławiu nadal jest taka wiejska czy juz troche sie "umiastowiła"
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
teraz to ona się "ubiedronkowiła"
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
Ten serial jest tak głupi i prymitywny, ale i tak go oglądam. Ma w sobie taką siłę, która mnie przed TV przyciąga. Chociaż nie powiem - ta godzinka emisji zazwyczaj wygląda u mnie bardzo podobnie. Oglądam i wyzywam wszystkich po kolei, klnę jakie to beznadziejne, i jak ja to oglądać mogę, po czym wrzucam inny kanał, a zaraz i tak wracam i oglądam dalej
Marysia vel Majka jest beznadziejna, Teresie coś ostatnio włosy wypłowiały, chyba Londa nie skutkuje O Kindze nie wspominam, co ona w ogóle robi? Ciągle łazi w tej samej bluzie i stęka jak to ona tego Tomusia kocha. Powiedzcie mi w ogóle z kim ona to dziecko ma? Bo przyznam się (mam nadzieję, że obejdzie się bez bacików, bo jesteście wyrozumiałym fan klubem
|
|
#222 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, że ja dopiero teraz zauwazyłam ten wątek!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mieszkam we Wrocku i bardzo lubiłam ogladac w tym serialu ulice wrocławskie, bo w telewizji wygląda to inaczej, ładniej. Scenariusz rzeczywiście do dupy, ale powiem Wam dlaczego???!!! Zanim powstał serial, ATM szukał ludzi do pracy do pisania serialu, a ja nie zdązyłam złożyc aplikacji. To dlatego taki głupi i beznadziejny wyszedł!!!!! Zawsze się zastanawiałam nad postacią Janka, podstarzałego wiejskiego playboya, fatalny aktor, ale podjełam nową pracę i się okazało, że to mąż mojej szefowej. Pewnie na imprezach w firmie zobaczę go na żywo. BRRRR. |
|
|
|
#223 |
|
Wtajemniczenie
|
Aha, a aktorka, która gra Teresę, mieszka w mojej dzielnicy.
Kiedyś stałam w kolejce do rzeźnika i słyszę, jak jakaś baba pyta ekspedientkę, jak się robi żurek. Trochę się zdziwiłam, kiedy się obróciła, dostrzegłam, ze to ona. A co do jej włosów, ona naturalnie ma rude włosy, lekko poprawione farbą, bo widziałam jej młodszą córkę, super-rudzielec. |
|
|
|
#224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do pytania o dziecko Kingi - nikt nie wie czyje jest: z tego co wiem: Kinga uciekła z domu na jakiejś imprezie kupiła od Kuby narkotyki [chyba] i później nic nei pamięta: Kuba ukradł Kindze Kartę kredytową jej ojca [tak mi się wydaje] - tak odnaleźli Kubę a dziecko zrobił ktoś inny, bo Kuba jest bezpłodny |
|
|
|
|
#225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale przeciez to jest takie porąbane
|
|
#226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ciuchy ma faktycznie "miastowe", tylko nie wiem z jakiego miasta one są, może z wesolego [miasteczka ]
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
Emilka jeszcze na wsi nosiła dziwne ciuchy
Ale mnie i tak bardziej razi styl ubierania Kingi i jej fryz na głowie
|
#228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obiecuje ze sie poprawie Chociaz cos mi sie obilo o uszy ze Emilka pracuje w supermarkecie. Chyba nawet widzialam fragment odcinka jak sie tym komus chwalila.. No ale nadal miala ten wiejski wyraz twarzy... ![]() Szczerze mowiac wspolczuje aktorce ktora gra Emilke. Ta rola do niej przylgnie. To druga taka Czesia z Klanu, tylko troche bardziej wiejska
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)."Zabije Ci matkę,szwagra,sąsiadke,ps a sąsiada i wszystkich na literę M" (oooo nieeee Marysia-anioł w niebezpieczeństwie |
|
|
|
|
#231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#234 |
|
Raczkowanie
|
tak, Emilka jest najlepsza
Czesia to jej do pięt nie dorasta. I ten jej wiejski chłopak. Co do idealnej Marysi to zrozumiałam dlaczego miała taki przykrótki fartuszek. Ona jest miła, kochana, opiekuńcza, wyrozumiała, najlepsza i najpiękniejsza, jest tez oczywiscie, jak to ideał, skromna ale żeby pokazac jej pieknosć (śliczne zgrabne nóżki) dali jej fartuszek ze niby był taki od początku bo Marysia przeciez nie wyszła by na miasto w mini. Dba o swoja wartość. Też zauważyłam że i jeden Paweł i drugi nosili takie same nie dobrane rozmiarowo spodnie moro
|
#235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz mały OT - wyczytałam, że Kubuś nasz ukochany będzie miał problemy z dojściem do zdrowia, bo po tym jak mamusia o niego dbała i faszerowała go tabletakami( Biedaczek on się tak poświęcał i pracował z policjantami przeciwko dilerom, a teraz sam bedzie uzależniony Jakież to życie bywa przewrotne
|
|
#236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo Szwaja sie nawróci i będzie idealną babcią
|
|
#237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wczoraj wieczorem doznalam iluminacji i wreszcie dowiedzialam sie, czemu policja nie moze dorwac Szmaji... ona zna kazdy ich ruch, bo... po godzinach sama pracuje w policji (wiem, bo sama widzialam ja w Fali zbrodni jako policjantke- serio serio)
|
|
|
|
#239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tfu
|
|
#240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
PS. Ale przecież oni się już kochali? Oj nieładnie
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:58.

nawet nie trzeba specjalnie śladów zacierać, wystarczy dezodorant
olać sie mozna
<lol2><hahaha> super piszecie
Mnienaj bardziej wkurza wstrętna rozlazła Joasia w niby ciąży i Szwajewska ktora ma morde jakby z Jarosławia uciekła do tego Pan Śmiałek i jego wspaniała córeczka ohhh padam

sprawa odbicia Kuby (który zreszta aktorem jest koszmarnym i ta fryzura porąbana!!) się skończyła to co teraz?? ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Marysia - dla rodziny - dobra, kochana, dziewczyna ze wsi - ale uczy się, studiuje w mieście, więc już tak nowoczesniej musi być czasem. I tu jest Majka, młodziezowo, na luzie etc. Widzicie, w tym serialu wszystko ma drugie dno 

Czesia to jej do pięt nie dorasta. I ten jej wiejski chłopak.