Pierwsza Miłość :-) - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-03-18, 20:41   #211
netiaa
Raczkowanie

Dot.: Pierwsza Miłość :-)

Czytając ten wątek aż mnie brzuch rozbolał ze śmiechu. Czasami jak nie mam co robić oglądam sobie ten serial zeby się pośmiać. NAjbardzije dobijają dialogi, Londa i reklamówki z Biedronki które sa wszędzie. Niepracujący którzy mają wszystko i żyją sobie w dostatku i spokoju. Cudna, słodka inealna Marysia. Biedna najinteligentniejsza Kinga. Policja scena z gazem była świetna. No i oczywiście dziarski Janek!
Stary 2006-03-18, 20:50   #212
netiaa
Raczkowanie

Napadnę na bank, jak przyjedzie policja psiknę im dezodorantem w oczy i ucieknę oni w tym czasie będą się zwijać na asfalcie, oczywiscie poźniej nie będą mogli mnie złapać a jeśli nawet mnie zamkną to i tak będzie mnie opłakiwać Marysia w białych chodakach, w za krótkim fartuszku i reklamówką z biedronki w ręku ( plus zbliżenie kamery na reklamówkę)
Stary 2006-03-18, 21:25   #213
danka0912
Raczkowanie

szkoda, ze watek dotyczy serialu, ktorego i tak nie ogladam, bo zrobilo mi sie przyjemnie na samo wspomnienie, gdyz teraz jest mi jej brak
danka0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-19, 11:58   #214
windykatorka
Zakorzenienie

GG do windykatorka

Ale i jeden i drugi aktor grajacy Pawła nosili te same,przykrótkie spodnie w moro.
windykatorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-19, 12:16   #215
Pyra1990
Zakorzenienie

Ja 1 milsoci juz nie ogladam... Odkad odszedł pierwsyz Paweł. ten drugi jakos od razu mi nie rpzypadl do tej roli

I'll never let you down...
Pyra1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-19, 12:45   #216
Lovisa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez netiaa
Napadnę na bank, jak przyjedzie policja psiknę im dezodorantem w oczy i ucieknę oni w tym czasie będą się zwijać na asfalcie, oczywiscie poźniej nie będą mogli mnie złapać a jeśli nawet mnie zamkną to i tak będzie mnie opłakiwać Marysia w białych chodakach, w za krótkim fartuszku i reklamówką z biedronki w ręku ( plus zbliżenie kamery na reklamówkę)
oto przepis na zbrodnię doskonałą nawet nie trzeba specjalnie śladów zacierać, wystarczy dezodorant
Stary 2006-03-19, 13:01   #217
Kadunia
Zakorzenienie

Ten wątek jest naprawdę bardzo śmieszny te wasze teorie jesteście the best olać sie mozna <lol2><hahaha> super piszecie Mnienaj bardziej wkurza wstrętna rozlazła Joasia w niby ciąży i Szwajewska ktora ma morde jakby z Jarosławia uciekła do tego Pan Śmiałek i jego wspaniała córeczka ohhh padam ale zazwyczja ogladam ten serial chyba z przyzwyczajenia

Kadunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-19, 13:39   #218
Bridget
Zakorzenienie

No, ale skoro ta niesamowicie mrożąca krew w żyłach sprawa odbicia Kuby (który zreszta aktorem jest koszmarnym i ta fryzura porąbana!!) się skończyła to co teraz??

Znowu wszystkie wątki będą ciepłokluchowe?
A nie, jeszcze ta blondi miesza i rodzinę chce zniszczyć, zapomniałam
Może wyląduje w jednej celi z tą szalonowłosą mamą Kuby?

Aj, no przez Was teraz muszę oglądać, żeby w temacie być

Bridget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-19, 13:51   #219
Ines1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lovisa
Aaa, już chyba zrozumiałam zamysł scenarzysty Marysia - dla rodziny - dobra, kochana, dziewczyna ze wsi - ale uczy się, studiuje w mieście, więc już tak nowoczesniej musi być czasem. I tu jest Majka, młodziezowo, na luzie etc. Widzicie, w tym serialu wszystko ma drugie dno
I wszystko jasne

Mi brakuje Emilki... to taka typowa wiejska dziewczyna... Ciekawe czy we Wrocławiu nadal jest taka wiejska czy juz troche sie "umiastowiła"

Ines1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-19, 14:04   #220
Bridget
Zakorzenienie

teraz to ona się "ubiedronkowiła"

Bridget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-19, 14:19   #221
natuska17
Zakorzenienie

Ten serial jest tak głupi i prymitywny, ale i tak go oglądam. Ma w sobie taką siłę, która mnie przed TV przyciąga. Chociaż nie powiem - ta godzinka emisji zazwyczaj wygląda u mnie bardzo podobnie. Oglądam i wyzywam wszystkich po kolei, klnę jakie to beznadziejne, i jak ja to oglądać mogę, po czym wrzucam inny kanał, a zaraz i tak wracam i oglądam dalej
Marysia vel Majka jest beznadziejna, Teresie coś ostatnio włosy wypłowiały, chyba Londa nie skutkuje Najbardziej denerwuje mnie ta co Bartka kocha (nie pamiętam imienia), kobieta jest beznadziejna O Kindze nie wspominam, co ona w ogóle robi? Ciągle łazi w tej samej bluzie i stęka jak to ona tego Tomusia kocha. Powiedzcie mi w ogóle z kim ona to dziecko ma? Bo przyznam się (mam nadzieję, że obejdzie się bez bacików, bo jesteście wyrozumiałym fan klubem ), że pominęłam kiedyś parę odcinków i do dziś (a to dziwne! w takich serialach zazwyczaj wie się wszystko po obejrzeniu jednego odcinka) nie wiem czy to dziecko to się z jakiegoś gwałtu wzięło i Kinga teraz jest z tym swoim oprawcą? Hmm

natuska17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-19, 14:32   #222
Smok
Wtajemniczenie

GG do Smok

dziewczyny, że ja dopiero teraz zauwazyłam ten wątek!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mieszkam we Wrocku i bardzo lubiłam ogladac w tym serialu ulice wrocławskie, bo w telewizji wygląda to inaczej, ładniej.

Scenariusz rzeczywiście do dupy, ale powiem Wam dlaczego???!!!

Zanim powstał serial, ATM szukał ludzi do pracy do pisania serialu, a ja nie zdązyłam złożyc aplikacji. To dlatego taki głupi i beznadziejny wyszedł!!!!!

Zawsze się zastanawiałam nad postacią Janka, podstarzałego wiejskiego playboya, fatalny aktor, ale podjełam nową pracę i się okazało, że to mąż mojej szefowej. Pewnie na imprezach w firmie zobaczę go na żywo. BRRRR.
Smok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-19, 14:34   #223
Smok
Wtajemniczenie

GG do Smok

Aha, a aktorka, która gra Teresę, mieszka w mojej dzielnicy.
Kiedyś stałam w kolejce do rzeźnika i słyszę, jak jakaś baba pyta ekspedientkę, jak się robi żurek. Trochę się zdziwiłam, kiedy się obróciła, dostrzegłam, ze to ona.
A co do jej włosów, ona naturalnie ma rude włosy, lekko poprawione farbą, bo widziałam jej młodszą córkę, super-rudzielec.
Smok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-19, 15:28   #224
KasiaKatarzynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ines1985
I wszystko jasne

Mi brakuje Emilki... to taka typowa wiejska dziewczyna... Ciekawe czy we Wrocławiu nadal jest taka wiejska czy juz troche sie "umiastowiła"
umiastowiła się, nie widziałaś? zaczęła nosić miastowe ubrania

a co do pytania o dziecko Kingi - nikt nie wie czyje jest:
z tego co wiem:
Kinga uciekła z domu na jakiejś imprezie kupiła od Kuby narkotyki [chyba] i później nic nei pamięta:
Kuba ukradł Kindze Kartę kredytową jej ojca [tak mi się wydaje] - tak odnaleźli Kubę

a dziecko zrobił ktoś inny, bo Kuba jest bezpłodny
KasiaKatarzynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-19, 15:58   #225
Ines1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KasiaKatarzynka
umiastowiła się, nie widziałaś? zaczęła nosić miastowe ubrania

a co do pytania o dziecko Kingi - nikt nie wie czyje jest:
z tego co wiem:
Kinga uciekła z domu na jakiejś imprezie kupiła od Kuby narkotyki [chyba] i później nic nei pamięta:
Kuba ukradł Kindze Kartę kredytową jej ojca [tak mi się wydaje] - tak odnaleźli Kubę

a dziecko zrobił ktoś inny, bo Kuba jest bezpłodny
A niech to, ja w ogole o tym wszystkim nie wiedziałam
Ale przeciez to jest takie porąbane ... tzn. typowe dla tego serialu

Stary 2006-03-19, 16:00   #226
Lovisa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ines1985
A niech to, ja w ogole o tym wszystkim nie wiedziałam
Ale przeciez to jest takie porąbane ... tzn. typowe dla tego serialu
Jak mogłas nie wiedzieć, że Emilka pracuje teraz we Wrocławiu w supermarkecie! A ciuchy ma faktycznie "miastowe", tylko nie wiem z jakiego miasta one są, może z wesolego [miasteczka ]
Stary 2006-03-19, 16:43   #227
isa666
Zakorzenienie

Emilka jeszcze na wsi nosiła dziwne ciuchy A teraz się umiastowiła, ale stylu nie zmieniła zbytnio

Ale mnie i tak bardziej razi styl ubierania Kingi i jej fryz na głowie Rozumiem, że jako zbuntowana nastolatka miała taką fryzurę, ale przecież ostatnio dojrzała i spoważniała, więc mogłaby coś z włosami zrobić
Stary 2006-03-19, 16:51   #228
Lovisa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666
Emilka jeszcze na wsi nosiła dziwne ciuchy A teraz się umiastowiła, ale stylu nie zmieniła zbytnio

Ale mnie i tak bardziej razi styl ubierania Kingi i jej fryz na głowie Rozumiem, że jako zbuntowana nastolatka miała taką fryzurę, ale przecież ostatnio dojrzała i spoważniała, więc mogłaby coś z włosami zrobić
No, ja bym tak nie mogła chodzić w wygolona głową i zostawionymi na czubku długimi włosami, jakoś tak to dziwnie wygląda
Stary 2006-03-19, 17:01   #229
Ines1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lovisa
Jak mogłas nie wiedzieć, że Emilka pracuje teraz we Wrocławiu w supermarkecie!
Wybacz
Obiecuje ze sie poprawie

Chociaz cos mi sie obilo o uszy ze Emilka pracuje w supermarkecie. Chyba nawet widzialam fragment odcinka jak sie tym komus chwalila..
No ale nadal miala ten wiejski wyraz twarzy...

Szczerze mowiac wspolczuje aktorce ktora gra Emilke. Ta rola do niej przylgnie.
To druga taka Czesia z Klanu, tylko troche bardziej wiejska

Stary 2006-03-19, 18:06   #230
windykatorka
Zakorzenienie

GG do windykatorka

Cytat:
Napisane przez Bridget
A nie, jeszcze ta blondi miesza i rodzinę chce zniszczyć, zapomniałam
Może wyląduje w jednej celi z tą szalonowłosą mamą Kuby?
I Szwaja oraz Krzywogrzywa założą gang i bedą chciały zniszczyć całą rodzinę(ale,ale jak oni maja na nazwisko).
"Zabije Ci matkę,szwagra,sąsiadke,ps a sąsiada i wszystkich na literę M"
(oooo nieeee Marysia-anioł w niebezpieczeństwie
Stary 2006-03-19, 18:09   #231
windykatorka
Zakorzenienie

GG do windykatorka

Cytat:
Napisane przez Ines1985
Wybacz
Obiecuje ze sie poprawie

Chociaz cos mi sie obilo o uszy ze Emilka pracuje w supermarkecie. Chyba nawet widzialam fragment odcinka jak sie tym komus chwalila..
No ale nadal miala ten wiejski wyraz twarzy...

Chwaliła się tej babce ze wsi(jak jej tam było).I mówiła że oni dostają bony czy coś takiego na jedzenie,I że super ona wykwintnie je.Że frytki i schabowego.A ta stara babka ciekawska zdziwiona była,jakby Emilka sie z Bradem Pittem umówiła
Stary 2006-03-19, 18:11   #232
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez windykatorka
I Szwaja oraz Krzywogrzywa założą gang i bedą chciały zniszczyć całą rodzinę(ale,ale jak oni maja na nazwisko).
"Zabije Ci matkę,szwagra,sąsiadke,ps a sąsiada i wszystkich na literę M"
(oooo nieeee Marysia-anioł w niebezpieczeństwie
Żukowscy
Stary 2006-03-19, 18:21   #233
Kobieta_słonecznik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ines1985
Czesia przy Emilce to naukowiec
Kobieta_słonecznik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-19, 20:40   #234
netiaa
Raczkowanie

tak, Emilka jest najlepsza Czesia to jej do pięt nie dorasta. I ten jej wiejski chłopak.
Co do idealnej Marysi to zrozumiałam dlaczego miała taki przykrótki fartuszek. Ona jest miła, kochana, opiekuńcza, wyrozumiała, najlepsza i najpiękniejsza, jest tez oczywiscie, jak to ideał, skromna ale żeby pokazac jej pieknosć (śliczne zgrabne nóżki) dali jej fartuszek ze niby był taki od początku bo Marysia przeciez nie wyszła by na miasto w mini. Dba o swoja wartość.

Też zauważyłam że i jeden Paweł i drugi nosili takie same nie dobrane rozmiarowo spodnie moro
Stary 2006-03-20, 09:16   #235
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez netiaa
Co do idealnej Marysi to zrozumiałam dlaczego miała taki przykrótki fartuszek. Ona jest miła, kochana, opiekuńcza, wyrozumiała, najlepsza i najpiękniejsza, jest tez oczywiscie, jak to ideał, skromna ale żeby pokazac jej pieknosć (śliczne zgrabne nóżki) dali jej fartuszek ze niby był taki od początku bo Marysia przeciez nie wyszła by na miasto w mini. Dba o swoja wartość.
Według mnie ona jest taka trochę "klockowata" jesli chodzi o figurę

A teraz mały OT - wyczytałam, że Kubuś nasz ukochany będzie miał problemy z dojściem do zdrowia, bo po tym jak mamusia o niego dbała i faszerowała go tabletakami() stanie się uzależnionym narkomanem
Biedaczek on się tak poświęcał i pracował z policjantami przeciwko dilerom, a teraz sam bedzie uzależniony Jakież to życie bywa przewrotne
Stary 2006-03-20, 12:14   #236
Lovisa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666
Według mnie ona jest taka trochę "klockowata" jesli chodzi o figurę

A teraz mały OT - wyczytałam, że Kubuś nasz ukochany będzie miał problemy z dojściem do zdrowia, bo po tym jak mamusia o niego dbała i faszerowała go tabletakami() stanie się uzależnionym narkomanem
Biedaczek on się tak poświęcał i pracował z policjantami przeciwko dilerom, a teraz sam bedzie uzależniony Jakież to życie bywa przewrotne
O matko To może ktoś jeszcze zejdzie na złą drogę Albo Szwaja sie nawróci i będzie idealną babcią
Stary 2006-03-20, 12:28   #237
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lovisa
O matko To może ktoś jeszcze zejdzie na złą drogę Albo Szwaja sie nawróci i będzie idealną babcią
Albo Marysia zastosuje swój urok i cudownie go uleczy z nałogu W końcu ona na wszystkich ma taki zbawienny wpływ
Stary 2006-03-20, 12:32   #238
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

A ja wczoraj wieczorem doznalam iluminacji i wreszcie dowiedzialam sie, czemu policja nie moze dorwac Szmaji... ona zna kazdy ich ruch, bo... po godzinach sama pracuje w policji (wiem, bo sama widzialam ja w Fali zbrodni jako policjantke- serio serio)
Impersona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-20, 12:40   #239
Lovisa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666
Albo Marysia zastosuje swój urok i cudownie go uleczy z nałogu W końcu ona na wszystkich ma taki zbawienny wpływ
A Marysia niedługo wychodzi za mąż za Pawła, już chcą mieć dziecko, ale przecież bez slubu to nie mogliby tfu Taka dobra Marysia i nieslubne dziecko, nawet nie mozna o tym pomyśleć, bo to już jest złe Ale to ich dziecko to będzie chyba osobisty Chrystus serialu, w koncu z takich dwóch ideałów nie może być inaczej
Stary 2006-03-20, 12:46   #240
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lovisa
A Marysia niedługo wychodzi za mąż za Pawła, już chcą mieć dziecko, ale przecież bez slubu to nie mogliby tfu
No to pewnie bedzie weselicho w Wadlewie Zjedzie się na nie cała wieś(tak jak na ślub Emilki z Andrzejkiem) i będą balować do rana na czele ze Sołtysem, Jankiem, Pałkowską, dziadkiem Janem i Natalią i nie zapominajmy o przemiłej pani Łazankowej A dzidziuś się pocznie w noc poslubną, żeby było po katolicku

PS. Ale przecież oni się już kochali? Oj nieładnie Zgrzeszyli Paweł nie uszanował Marysi, nie poczekał do ślubu

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości