![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: fryzjer - NYSA
J ajak najbardziej polecam BARBER,super klimat miła obsuga i zajefajni fryzjerzy polecam Grzesia (właściciela) i tego drugiego chłopaka,ale zapomnialam jak ma na imie
Cypriana polecam ![]() ![]() Edytowane przez kasica123 Czas edycji: 2012-07-20 o 21:33 Powód: przypomnienie ;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Wtajemniczenie
|
A ja Barber ODRADZAM przynajmniej do czesania. moze ścinają fajnie (nie wiem, nie widziałam), ale czesanie... Za tę cenę takie marne coś, ze w sumie w domu samemu można by sie tak uczesać. Właściciel i jego koncepcja :/ .
![]() |
#213 |
Raczkowanie
|
Dot.: OPOLE!! Dziewczyny, kogo polecacie, a kogo lepiej omijać szeroki łukiem???
hej prosze o pomocccccc!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
od niedawna studiuje w opolu i szukam dobrego fryzjera!!!! chodzi mi konkretnie o trwałe prostowanie, czy możecie mi kogoś polecić???!!! Ja znalazłam jeden salon jak narazie który wykonuje takie prostowanie i nazywa sie "Aga" jest niedaleko Galerii Opolanin, czy któraś z was tam była i może coś o tym salonie powiedzieć????????? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Przyczajenie
|
Dot.: OPOLE!! Dziewczyny, kogo polecacie, a kogo lepiej omijać szeroki łukiem???
witam
na poczatku nie zamierzalam w ogole sie tu logowac, chcialam poznac opinie uzytkowniczek o fryzjerach w opolu. ale po przeczytaniu calego watku chce sie podzielic moimi opiniami. moze Pani moderator to sie nie spodoba ze zalogowalam sie tylko dla "jednego" postu ale co tam, jednopostowcy maja tez chyba cos do powiedzenia i moga sie podzielic doswiadczeniami w koncu to forum publiczne. Trendy Hair - hmm jak wiekszosc uzytkowniczek mam zle doswiadczenie z tym salonem. pierwszy raz bylam tam moze z trzy lata temu na sciaganiu farby. efekt?? marchewka na glowie, skora glowy i wlosy spalone, musialam je radykalnie zetnac i wydac prawie 200 zl na regeneracje ![]() ![]() scinala mnie Pani Gosia. chcialam tylko lekkiej odmiany i grzyweczke poniewaz zapuszczam wlosy. mam okragla twarz i pani Gosia jako mistrz fryzjerski powinna wiedziec ze do okraglej twarzy nie pasuje gesta i prosta grzywka (ja wtedy o tym jeszcze nie wiedzialam) zero fachowej porady. kolor mial byc zblizony do mojego naturalnego wyszedl za ciemny i po miesiacu zrobil sie rudawy. no i fryzjerka faktycznie niesympatyczna sztuczny usmiech i w ogole. co do reszty ladny salon, czysto pyszna kawka ale to sa tylko detale liczy sie przeciez efekty koncowy i zadowolenie klientki. we wtorek wybieram sie do salonu inspiration na 1-go maja, czy ktoras Was moze juz tam byla, dla mnie to poierwsza wizyta tam, chcialam pojsc do metamorfozy ale niesety juz nie ma terminow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kazda wypowiedz jest wazna.. ![]() Pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
Własnie dzis bylam w salone Benefis w Opolu scinał mnie Pan Mirek i jestem mega zadowolona..
![]() Obsługa - pierwsza klasa, miło, wesoło, na luzie, co najwazniejsze doskonały wywiad jak układam wlosy, jakich produktów uzywam, czego nie lubie na swojej glowie, a co bym chciała sprobowac zrobic z wlosami itp...Scięcie - mega profesjonalne, delikane, dokładne wymodelowanie fryzury ![]() Wyszłam jak nowo narodzona. POLECAM !!! ![]() BENEFIS ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
Moni@ a ty czemu sie nie ujawniasz na watku opolskim ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
Dot.: dobry fryzjer w Nysie!!!!
Podbijam wątek.
Poszukuję dobrego fryzjera w Nysie. Cel: fryzura na ślub.
![]() |
#221 |
Raczkowanie
|
Dot.: dobry fryzjer w Nysie!!!!
to ja się dołączam - cel ten sam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Zadomowienie
|
To może ja też się wypowiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez justynalenka Czas edycji: 2009-03-13 o 09:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Rozeznanie
|
justynalenka a gdzie mieści się ten salon??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Zadomowienie
|
cybercat11 Na katowickiej, obok Polo Market jest taki mały pasaż handlowy Olimp
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
Ja chodzę do salonu Beata na Niemodlińskiej - Zawsze do Agaty. Juz jestem wierna;]
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 |
Rozeznanie
|
dziękuję za namiar
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Przyczajenie
|
Dowiedziałam się, że u p. Izy Jagusz czesze takze jakis chłopak, czy wiecie cos na jego temat, szczególnie chodzi o czesanie, słyszałam, że nawet ok, ale chałabym potwierdzenia od wiekszej ilości osób
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Przechodzilam tam juz rozne metamorfozy tzn. z blondu na braz z brazu na blon, krotkie, dlugie, bob, pixi, pasemka, balejaz i jeszcze NIGDY sie nie zawiodlam, a za kazdym razem wywoluje u znajomych wow-efekt ![]() Pozdrawiam i polecam ![]() Edycja: Wlasnie przeczytalam caly watek ![]() ![]() ![]() ![]() A zeby nie bylo, ze jakis trol jestem to juz kiedys polecalam Hair trendy na wizazu ( https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...+fryzjer+opolu )
" Pojawiam sie... i znikam i znikam i znikam..." ![]() Edytowane przez mloda71 Czas edycji: 2009-03-16 o 21:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Raczkowanie
|
Ja od czerwca ubiegłego roku chodzę do Pani Kasi z salonu Metamorfoza i jestem zachwycona. Włoski sie świetnie układają, nie musze ich prostowac zebym w koncu wyglądała jak człowiek. Po wielu cięzkich przejsciach u fryzjera znow jestem w stanie zapuszczac wlosy. Pani Kasia dobrała mi piękny kolor. Moja mama ostatnio była u Pani Iwony z tego samego salonu i też efekt był fajny, ale ja już zostane wierna Pani Kasi:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Przyczajenie
|
Dobry fryzjer-Opole.Gdzie szukać?
Witam Wszystkich .
Mam mały problem z moimi włosami.Dokładnie chodzi o porządne wycieniowanie włosków i grzywke.Bylam u kilku fryzjerek ale niestety nic z tego nie wyszło ![]() Więc mam może niemałą prośbę o podanie adresu jakiegoś dobrego fryzjera w Opolu. Z góry dziękuję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Przyczajenie
|
Hejka
wlaśnie zalogowałam się w poszukiwaniu informacji o organizacji wesel w opolu i trafiołam ne ten wątek wiec i ja sie z wami podziele własnymi przeżyciami mieszkam na zwm od njakiegoś miesiaca i wedrowałam w poszukiwaniu kosmetyczkio żeby zrobić tips. Przypadkiem trafiłam aż pod ulice witosa i odkryłam nieduży salonfryzjerski. Za farbowanie zapłąciłam 90zł wiec jak na moje włosy to mało (zwykle kasuja mnie co najmiej 120). Tydzień temu byłąm ponownie bo dostałam zaproszenie do nowej kosmetyczki, zrobiłam śłiczne złote paznokietki i dostałam bon na bezpłątny zabieg. Powiedziano mi że pakiety śłubne mają już od 200-300zł i obejmuja paznokcie makijaż fryzure i w gratisie zabieg a i że są indywidualnie ustalane. Może warto się tam udać ja w kazdym razie polecam i zobacze jak bedzie nastepnym razem. A kolor nie zmywa sie po 2 tygodniach jak czytałam w poprzednich wypowiedziach :P)) pozdrawiam Ewka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Przyczajenie
|
Re: fryzjer - NYSA
A ja jedynie i wyłącznie polecam salon stylownia!! Miła obsługa P.Agnieszka to profesjonalistka. Naprawdę super.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Przyczajenie
|
Dot.: Szukam dobrego fryzjera w opolu
A ja bardzo polecam fryzjera w czarnowąsach niedaleka opola jakieś 20km. salon prowadzi od niedawna ale pracuje na dobrych firmowych kosmetykach. Zawsze wychodzę bardzo zadowolona a ceny super niskie. np ścięcie damskie 20zl farbowanie50 zl naprawdę warto.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
był ktoś w salonie Jeżyk na Zaodrzu Pawilonie AS jeśli dobrze pamiętam?
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
bylam po scieciu dreadow, oni specjalizowali sie w meskim i dzieciecym ewentualnie, kobieta nie ma czego tam szukac - ladne niehalo mi na glowie zrobili;d. jak chcesz niedaleko to na niemodliskiej (obok wojska polskiego) jest salon beata i tam szefowa i Agata swietnie scinaja (jak pozostale dziewczyny nie dam gwarancji).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Przyczajenie
|
![]()
Marconi z Enklavy na ul. Ozimskiej
Drogo, ale ja potrzebuję fryzjera, który spełni moje oczekiwania, a nie będzie eksperymentował na moich włosach. On jest dobry i konkretny. Plusem jest tez świetne poczucie humoru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Przyczajenie
|
Dot.: Szukam dobrego fryzjera w opolu
Ja polecam salon Lovely Look w Realu. Pani Grazynka albo Asia, bardzo fachowa obsługa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Przyczajenie
|
![]()
Polecam LovelyLook w Realu, fachowa obsługa - pani Grazynka lub pani Asia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Przyczajenie
|
![]()
Wracając do pracownika Pani Izy Jagusz --> Pana Pawła to jak najbardziej POLECAM
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.