|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XLVI
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XLVI
|
|
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
Moja kota znalazła nową aktywność. Na dwór już nie chce wychodzić bo zimno, wiec teraz robi okrążenia na krawędzi wanny. Już zrobiła 6.
|
|
|
|
#214 |
|
Explorer siłowni 💪🏼😎
|
|
|
|
|
#215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A już prawie zamówiełam dla tż perfumy A z tym kiko to nie wiedziałam, miałam w sumie tylko jeden podkład od nich i więcej tam nie byłam
|
|
|
|
|
#216 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
No nieeeeee. Wyszedł człowiek tylko do pracy i natrzaskałyście z 30 stron, w tym prawie 10 w nowym wątku
![]() Gratuluję wszystkim powiększenia rodziny Dzielę się też smutkiem z okazji braku świątecznej premii - u nas cały hajs z fundszu jest sprzeznaczany na imprezę świąteczną ale dostajemy jakieś belgijskie czekoladki czy coś tam innego w ramach upominku. Co prawda jak podliczam swoje nadgodziny, to nie wiem co robić z pieniędzmi No i nic nie kupiłam przepraszam
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#218 |
|
only smart shopping
|
Ku inspiracji zakupowej
:Oto wyniki 22. edycji Doskonałości Roku magazynu Twój STYL: Zapach Kosmetyki ekskluzywne Woda perfumowana Good Girl, Carolina Herrera (firma: Sirowa) Pielęgnacja twarzy Kosmetyki ekskluzywne Boostery: Energy, Detox, Repair, Clarins (firma: Optimum Distribution) Makijaż Kosmetyki ekskluzywne Paleta różów i rozświetlaczy, Nars (firma: Sephora Polska) Makijaż Kosmetyki ekskluzywne Tusz do rzęs Chubby, Clinique (firma: Estée Lauder) Pielęgnacja ciała Kosmetyki ekskluzywne Olejek do ciała, twarzy i włosów Aroma Nutrition, Decleor (firma: L'Oréal) Pielęgnacja twarzy Kosmetyki superekskluzywne Krem odmładzający Sisleÿa L'Intégral, Sisley (firma: Sisley) Zapach Kosmetyki niszowe Woda perfumowana Cuir Sacré, Atelier Des Ors (firma: Perfumeria Quality Missala) Pielęgnacja ciała Kosmetyki niszowe Dezodorant ziołowy, Aesop (firma: Galilu) Pielęgnacja twarzy Ekskluzywne kosmetyki polskie Seria kosmetyków odmładzających do cery wrażliwej Code Sensible, AA Oceanic (firma: Oceanic) Pielęgnacja twarzy Kosmetyki polskie Serum regeneracyjne do twarzy, Regenerum (firma: Aflofarm) Pielęgnacja twarzy, cera dojrzała Kosmetyki polskie Luksusowy odmładzający krem-serum 60+ i luksusowy multi-naprawczy krem-serum 70+ Gold Lift Expert, Eveline Cosmetics (firma: Eveline Cosmetics) Pielęgnacja delikatnych partii twarzy Kosmetyki polskie Krem wygładzający skórę wokół oczu HydraLOGIQ, Dermika (firma: Cederroth) Pielęgnacja ciała Kosmetyki polskie Chronobiologiczny zabieg wyszczuplająco-wygładzający z kwasem glikolowym Tsubaki Slim Body, Yoskine (firma: Dax Cosmetics) Pielęgnacja ciała Kosmetyki polskie Multifazowe zmysłowe olejki do ciała, Bielenda (firma: Bielenda)
|
#219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mama ma ten sam, natomiast kolega z pracy po moich zachwytach kupił tańszy model i też zadowolony Właśnie ja białej gorączki dostawałam z bluzkami wiskozowymi i jedwabnymi, zawsze albo przypalilam albo z jednej strony prasując miałam z drugiej Steam Master link wyżej ![]() [1=44fee507034f68ecff0b692 d635bddccdf886c4e_65540ba 289b10;67570756]Treść usunięta[/QUOTE] Bo teoria taka jest ( do egzaminu OKE), żeby nakładać podkład / korektor pod pomadke Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
Wie ktos co jest w tym zestawie miniatur Lancome w D (chodzi mi o ten co kod się wpisuje) ?
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#222 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
[1=44fee507034f68ecff0b692 d635bddccdf886c4e_65540ba 289b10;67572041]Treść usunięta[/QUOTE]
Właśnie strasznie zdziwiona byłam Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#224 | |||
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
Cytat:
reszta moze sie nie liczyc, no moze poza Rafaello i Giotto ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#225 |
|
Shopping Queen
|
Hej, witam się w nowym wątku
Nie mam kiedy nadrabiać.. Mam nadzieję, że nie ominęły mnie żadne super okazje, a jak ominęły tu lepiej dla mijego portfela ;-) Wysłane z mojego Nexus 6 przy użyciu Tapatalka |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#226 | |
|
Kici kici miau miau
|
Mialam zelowa i niebieska w plachcie ale dla mnie i tak nr 1 to maska nawilzajaca Origins![]() Ale Jart tez niezly kupilam tez jego plyn micelarny alr na razie czeka , mam tez lotion ceramidowe![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Cytat:
Pamietam jak kiedys juz chwalilas, ja bym chyba celowala w Philipsa bo ma wieksza moc
|
|
|
|
|
#227 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#228 |
|
Zadomowienie
|
Witam się w nowym wątku
|
|
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak któraś z Was dostanie ten gratisowy zestaw EL z D to dajcie proszę znać jaki to jest krem i jakiej pojemność
najlepiej na pw Wlasnie rozpakowywuje swój karton z byłej pracy:/ |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#230 | |
|
Explorer siłowni 💪🏼😎
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
Wkurzyłam się dziś, rzuciłam myszką i nie działa
Miałam ja 8 lat, nigdzie nie znalazłam takiej malutkiej, bo już kiedyś szukałam
|
|
|
|
#233 | |
|
Shoe addict :)
|
jestem za ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Cytat:
mam identyczny kartonik z kremem z jakiejś poprzedniej akcji ![]() Oby tylko szmina nie była czerwona Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Nie wysłali mojego zamówienia do stacjo D. a chciałam jutro iść i capnąć przy okazji Glamglowy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#234 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#235 | ||
|
Explorer siłowni 💪🏼😎
|
Cytat:
Btw, w stacjo można dostać te miniaitury do fajniejszych mini zestawików ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Cytat:
Tam jest salon z tego co kojarzę, ale w S nie ma tej marki Zestawów widziałam dużo w każdej S, gdzie jest Origins
|
||
|
|
|
#236 |
|
Kici kici miau miau
|
Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XLVI
Kupilam sobie juz dawno platki pod oczy - z kwasem hoaluronowym, zrobilam wczoraj ale kiepskie zjezdzaly troche z twarzy. Jakas firma Estima?? Mam jeszxze Prestige
|
|
|
|
#237 |
|
Explorer siłowni 💪🏼😎
|
Jako prezent niespodzianka dostałam ten badziewny błyszczyk z dzisiejszego biedaboxa
|
|
|
|
#238 | |
|
Shoe addict :)
|
Cytat:
szkoda Ja się akurat cieszę z zamówionych mini pianek, bo nie mam nic w zapasie U mnie w stacjo na pewno nie daliby gratisu do mini zestawów Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#239 | |
|
Explorer siłowni 💪🏼😎
|
Cytat:
Kupiłam Maczka
|
|
|
|
|
#240 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.

Może kiedyś się doczekam 
Zawsze tak robią - sprawdziłam i teraz też

ale dostajemy jakieś belgijskie czekoladki czy coś tam innego w ramach upominku. Co prawda jak podliczam swoje nadgodziny, to nie wiem co robić z pieniędzmi
przepraszam 

) ale weź to dziadostwo rozprasuj.

Miałam ja 8 lat, nigdzie nie znalazłam takiej malutkiej, bo już kiedyś szukałam
Tam jest salon z tego co kojarzę, ale w S nie ma tej marki
Zestawów widziałam dużo w każdej S, gdzie jest Origins