Czerwcowe mamusie 2017 cz.II - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-12-05, 11:28   #211
ewelinka2311
Wtajemniczenie

Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz.II

Cytat:
Napisane przez maajjaa88 Pokaż wiadomość
Ewelinka to super ze tak latwo poszlo

Ciekawe jak moja wizyta w srode.

Dalej nie wierze, ze taki maly Ktosiek mieszka w moim brzuchu. Lekarz mowil, ze ma sliczne oczka ale dzisiaj nie musi ich ogladac bo interesuje go noske
daj znać co Ci powiedzą

Cytat:
Napisane przez pannaanna_87 Pokaż wiadomość
gratuluje udanych wizyt, super !! Zielonymigotek to musialo byc niesamowite, jako jedyna chyba zobaczylas poraz pierwszy dzieciatko

jak seriami dziewczynki to trzymam i mocno kciuki za siebie

ja mam straszne migreny codziennie mnie boli glowa jak po ostrej imprezie
I ja za siebie też :p może ta dziewczyńska seria przedłuży się do przyszłego czwartku :p
ewelinka2311 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-05, 11:32   #212
adatka
Zakorzenienie

ja tez chce pazurki niestety zapach czegokolwiek do pazurów mnie odrzuca

Super informacje- same dobre wiesci -no i moze bedzie wiecej dziewczynek ,chociaz kolezanka na pierwszym prenatalnym miała powiedziane na 100% dziewczynka a na kolejnym ,że sisiak sie pokazał no i jest chłopczyk
Ja czekam do czwartku -siedze jak na szpilkach
jeszcze musze wypełnic skierowanie od ginki bo w koncu pojade a nie wypisze sobie bo ja skleroze mam zaawansowaną ostatnio

A dzis o 16:30 idziemy do nas do remizy na bedą paczki jak co roku i dyskoteka Mikołajkowa dla dzieciaków- super!

EDIT: robię dziś zupę OGÓRKOWĄ

Edytowane przez adatka
Czas edycji: 2016-12-05 o 11:35
adatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-05, 11:44   #213
Kamilla22
Raczkowanie

Cytat:
hej, pisalam wiele razy ale pewnie ucieklo
20 czerwiec

witam sie w nowym watku, trzymam kciuki za wizyte.
Wczoraj barborkowo, dzis mnie maz zabiera do kina .. ogolnie ma w grudniu urlop ale bedzie remontowal kuzynce mieszkanie takze caly czas sama, chce zaczac silke od 2 trymestru .. na spokojnie .. bo wczoraj na wage i .. nagle 1,5 na plusie bardziej z jedzenia wiec musze przystopowac w tym tygodniu .. czas skonczyc marnowanie czasu na l4

wypilam wczoraj z 3,5 litra wody, taka sahara, w nocy mi sie snilo ze nigdzie wody nie moge kupic i tak mi sie chcialo pic ze wypilam duszkiem pol litra po przebudzeniu, tez tyle pijecie ??

ja wizytuje prenatalnie za 3 dni powoli dopada stres ..
Na co ciekawego śmigacie do kina? my byliśmy tydzień temu na Pitbullu, teraz szukam nowej inspiracji
Kamilla22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-05, 11:48   #214
kalina198
Zadomowienie

[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;6828143 1]Witajcie dziewczyny. Ja już po. Zacznę od tego że lekarka powiedziała że wszystko jest OK

Niesamowite widzieć po raz pierwszy swoje maleństwo. Mąż również widział jego uśmiech radości był bezcenny. Teraz czekam na test PAPA. Musiałam mieć robiony ze względu na wiek, wyniki mam mieć po 10 dniach. No i nasze maleństwo chyba spało podczas badania, bo nie było zbyt ruchliwe, ale wyniki są ok - takie informacje otrzymaliśmy. Panie były bardzo miłe, wszystko wytłumaczyły, no i przysługuje mi na to skierowanie jeszcze jedno usg, więc zapisałam się na termin koniec stycznia. Lekarka powiedziała że na 60% dziewczynka ale to mi potwierdzi dopiero na koniec stycznia. No i w ten piątek jadę na wizytę do swojej przychodni. Z tego wszystkiego aż chce mi się płakać. Oczywiście dostałam swoje dzieciątko wydrukowane z każdej możliwej strony. Ale i tak w obrazie będę miała ten wielki monitor z ostrym wizerunkiem naszego maleństwa.

TP mam na 16.06, a z USG wychodzi 12t i3d

Gratuluję udanych wizyt [/QUOTE]
Super.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Wejdę poczytam, nadrobię... a tu 6 stron... no to teraz to sobie herbatę muszę zrobić do tego...
😂

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Cytat:
W sumie robil usg tak: przez brzuch, po slodkim i spacerze przez brzuch, dopochowow, przez brzuch i znowu dopochwowo. Naciskal, pukal a maluch uparty i mial nas gdzies ;P Dlatego musielismy robic testy z krwi, chociaz nie chcialam... O koljnym usg nic nie mowil.

Termin porodu z USG wyszedl 21.06 a wedlug ostatniej miesiaczki 20.06
Moze za szybko to usg.
Szkoda, ze ja np mamyginekolog nie poczytalam wczesniej ona super tlumaczy i pisze co, kiedy. I mowila, ze najlepiej miedzy 12 a 13 tygodniem bo maluszek wiekszy. A w 11 to taki okruszek jeszcze.

kalina198 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-05, 11:50   #215
pannaanna_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamilla22 Pokaż wiadomość
Na co ciekawego śmigacie do kina? my byliśmy tydzień temu na Pitbullu, teraz szukam nowej inspiracji
ostatnio bylismy na arrival - nowy poczatek - swietny film ..
a teraz z racji tego ze uwielbiam Toma Hanksa to idziemy na Sully
pannaanna_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-05, 11:56   #216
mmona24
Zakorzenienie

GG do mmona24

Cytat:
Napisane przez giovanemamma Pokaż wiadomość
Jestem po kochane, lekarz mówi, że wszystko OK Przezierność wyszła 1,5mm, wiek ciązy 12t5d, więc chyba dobra? No i lekarz powiedział, że prawdopodobnie dziewczynkaDziękuję za kciuki moje kochane i trzymam z Wami za resztę wizytujących
Ojej ale super dziewczynka najwazniejsze ze wszystko ok gratuluję

Wymieniam się

Bloguje
mmona24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-05, 11:59   #217
kalina198
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SzczerbataZuzia Pokaż wiadomość
Brzuszek nie wiem czy mam duży. Patrząc ba zdjęcia innych dziewczyn, to raczej nie.
Z kacperkiem do pewnego momentu tyłem książkowo, a potem już nie chciałam wchodzić na wagę.
Ja ostatnio tylko chodzę i szukam jedzenia. Chociaż na słodkie nie mam ochoty.

Zielobymigotek super wieści

Daga uwielbiam czerwone i białe sukienki.

Kalina chyba tylko mnie nie kusisz słodkościami

No Jelonek tez by wolala chyba chlebek z szynka😂 niz moje marlenki.

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Cytat:
Napisane przez VelaLuca Pokaż wiadomość
Gratuluję Wszystkim udanych wizyt
Super wiadomości dziewczyny!
Byli sami chłopcy, a teraz same dziewczynki się ujawniają. Widzę że tak seriami to działa

Ja właśnie wróciłam do domu, mam śliczne pazurki
Ehh...nie mogę jeździć samochodem, za bardzo się denerwuje. Ludzie jeżdżą jak pipy po prostu. Na 70 będzie jakiś stary dziad jechał 50 A na ograniczeniu do 40, musi zwolnić do 20, bo 40 to przecież zawrotna prędkość Poodbierałabym takim ludziom prawo jazdy bo większe zagrożenie na drodze to własnie tacy stwarzają.
Strasznie się nerwowa za kółkiem zrobiłam w tej ciąży...

Daga super sukienka

Idę spać
Vela, nie chcialabys slyszec moich wiazanek w aucie. Moja mama na mnie krzyczy😂
Ja nie cierpie "niedzielnych" kierowcow i zawalidrog. No i tych oszolomow tez, co sie zawijaja na latarniach w miescie.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-12-05, 12:00   #218
mmona24
Zakorzenienie

GG do mmona24

[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;6828143 1]Witajcie dziewczyny. Ja już po. Zacznę od tego że lekarka powiedziała że wszystko jest OK

Niesamowite widzieć po raz pierwszy swoje maleństwo. Mąż również widział jego uśmiech radości był bezcenny. Teraz czekam na test PAPA. Musiałam mieć robiony ze względu na wiek, wyniki mam mieć po 10 dniach. No i nasze maleństwo chyba spało podczas badania, bo nie było zbyt ruchliwe, ale wyniki są ok - takie informacje otrzymaliśmy. Panie były bardzo miłe, wszystko wytłumaczyły, no i przysługuje mi na to skierowanie jeszcze jedno usg, więc zapisałam się na termin koniec stycznia. Lekarka powiedziała że na 60% dziewczynka ale to mi potwierdzi dopiero na koniec stycznia. No i w ten piątek jadę na wizytę do swojej przychodni. Z tego wszystkiego aż chce mi się płakać. Oczywiście dostałam swoje dzieciątko wydrukowane z każdej możliwej strony. Ale i tak w obrazie będę miała ten wielki monitor z ostrym wizerunkiem naszego maleństwa.

TP mam na 16.06, a z USG wychodzi 12t i3d

Gratuluję udanych wizyt [/QUOTE]
Cudowne wiadomosci az mam łzy w oczach jak czytam wasze relacje

Wymieniam się

Bloguje
Stary 2016-12-05, 12:01   #219
VelaLuca
Wtajemniczenie

Eh nie usnę. Oczy mi się zamykają a usnąć nie mogę.

Cytat:
Napisane przez kalina198 Pokaż wiadomość
Moze za szybko to usg.
Szkoda, ze ja np mamyginekolog nie poczytalam wczesniej ona super tlumaczy i pisze co, kiedy. I mowila, ze najlepiej miedzy 12 a 13 tygodniem bo maluszek wiekszy. A w 11 to taki okruszek jeszcze.

To chyba nie ma znaczenia co do ruchliwości dziecka. Ja miałam dokładnie robione genetyczne w 11t0d i maluch tak szalał, tak kopał, tak się wiercił że aż sam lekarz był pod wrażeniem
Ledwo co przyłożyć głowicę do brzucha a ten/ta już zaczęła koncert
Ale fakt że był malutki bo raptem 4 cm
Stary 2016-12-05, 12:03   #220
mmona24
Zakorzenienie

GG do mmona24

Cytat:
Ewelinka to super ze tak latwo poszlo

Ciekawe jak moja wizyta w srode.

Dalej nie wierze, ze taki maly Ktosiek mieszka w moim brzuchu. Lekarz mowil, ze ma sliczne oczka ale dzisiaj nie musi ich ogladac bo interesuje go noske
Ja tez w środę...juz niedlugo bedziemy po
Cytat:
Napisane przez Daga825 Pokaż wiadomość
Fajnie sie czyta to forum jak takie dobre wieści same

Wymieniam się

Bloguje
Stary 2016-12-05, 12:04   #221
Kamilla22
Raczkowanie

Cytat:
ostatnio bylismy na arrival - nowy poczatek - swietny film ..
a teraz z racji tego ze uwielbiam Toma Hanksa to idziemy na Sully
ja też

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-12-05, 12:06   #222
VelaLuca
Wtajemniczenie

Cytat:
Vela, nie chcialabys slyszec moich wiazanek w aucie. Moja mama na mnie krzyczy😂
Ja nie cierpie "niedzielnych" kierowcow i zawalidrog. No i tych oszolomow tez, co sie zawijaja na latarniach w miescie.
Dzisiaj jak wyprzedzałam tych niedzielniaków to pukałam im się w głowę, patrzyli na mnie jak na wariatkę
Ja rozumiem że można jeździć powoli ale kurcze bez przesady.
Ja to trąbie, dre się na nich, jakby ktoś mnie nagrał z boku to pomyślałby wariatka, psychiczna jakaś
Piratów też nie lubię, bo jestem zdania że wolę dojechać do domu te 5 minut później, ale dojechać, a nie rozwalić się na pierwszym drzewie. Trzeba to wypośrodkować, ale nie każdemu się udaje, niestety.

Cytat:
Napisane przez mmona24 Pokaż wiadomość
Cudowne wiadomosci az mam łzy w oczach jak czytam wasze relacje

Hehe, to co będzie gdy będziemy czytać relacje z porodów
Rzeka łez
Stary 2016-12-05, 12:07   #223
kalina198
Zadomowienie

Jakiego ja mam dzis lenia...
Musze sie wyrwac na zakupy, bo nie bede miec papieru toaletowego😂 i musze kupic pianke do mycia rak dla Stasia, bo hrabia zwyklym mydlem w plynie nie umyje.
Dzis jedziemy do pradziadka z mikolajem. Moze mu dokupie jakies smakolyki w delikatesach jeszcze.
Plany mam, glowa mokra... zero make upu. Przydaloby sie zeby ktos mnie zmotywowal... 😂

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

Vela, jestes moim blizniakiem drogowym. Robie tak samo😂😂

Stary 2016-12-05, 12:09   #224
adatka
Zakorzenienie

no z kierowcami niektórymi to masakra! nie twierdze,że jestem za☠☠☠ista ale radzę sobie praktycznie wszędzie choc daleko w swiat sie nie wypuszczam to zaparkuje przodem tyłem bokiem - jest mi wszystko jedno ,nie ukrywam ,że tyłem mi najlepiej i jak tylko mam mozliwosc to wjezdzam wszędzie tyłem
za to wkurzają mnie auta jak wyjezdzam od nas na trase dwupasmówke a jedzie jakis baran jeden z drugim i nie zjedzie na lewy pas bym mogła wyjechac tylko trzeba stac i stac wrrrrrrrrr ciemniaki!

łeb mi pęka
Stary 2016-12-05, 12:12   #225
mmona24
Zakorzenienie

GG do mmona24

Ojj ja tez mam dzis lenia. Od rana rodzice wpadli na kawke to mnie troche zmotywowalo zeby sie ogarnąć i na szybkk posprzątać.
Obiadek mam na dzisiaj. Rosol i filet z kurczaka. Ale po poludniu przychodzą znajomi i nie mam pomyslu co zrobic do jedzenia...nie chce mi sie strasznie

Wymieniam się

Bloguje
Stary 2016-12-05, 12:19   #226
maajjaa88
Zadomowienie

Cytat:
Super.

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

😂

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Moze za szybko to usg.

Lekarz mowil, ze nie za maly tylko nie chcial odwrocic sie. Ciagle pokazywal plecki, jak go lekarz poszturcha obrocil sie profilowo ale ciagle za malo, a za chwile znowu plecy nam pokazywal. Uparciuch maly.

Cytat:
Napisane przez mmona24 Pokaż wiadomość
Ja tez w środę...juz niedlugo bedziemy po

W srode mam wizyte ale w urzedzie pracy ;p u swojego ginekologa dopiero 22.12
maajjaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-05, 12:20   #227
kalina198
Zadomowienie

Cytat:
Lekarz mowil, ze nie za maly tylko nie chcial odwrocic sie. Ciagle pokazywal plecki, jak go lekarz poszturcha obrocil sie profilowo ale ciagle za malo, a za chwile znowu plecy nam pokazywal. Uparciuch maly.

W srode mam wizyte ale w urzedzie pracy ;p u swojego ginekologa dopiero 22.12
To bedzie indywidualista😁 a co tam... swoje zdanie ma. Bedziesz miala co opowiadac.

Stary 2016-12-05, 12:35   #228
maajjaa88
Zadomowienie

Wlasnie siedze i slucham swiatecznych piosenek, musze do sklepu jeszcze wyskoczyc i wyprac dywan. Musze szybko to ogarnac bo chce swiateczne ozdoby powyciagac

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Cytat:
To bedzie indywidualista😁 a co tam... swoje zdanie ma. Bedziesz miala co opowiadac.

Jeszcze tak fajnie raczkami machal jak go lekarz szturchal :d
Smieje sie, ze nie chcial sie pokazac bo Tatus nie chce znac plci to co bedzie sie pokazywal? Solidaryzuje sie z ojcem heh

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Mam pytanie do Was ale raczej do dziewczyn, ktore juz sa mamami

po malu chcemy zaczac kupowac wyprawke, rozkladamy ja na raty. Jakiej wielkosci kupic pieluchy tetrowe? Widzialam 40 na 80; 60 na 80 i 80 na 80? Brac te najwieksze czy te szersze tez?

I jaki materc do lozeczka wybrac?
maajjaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-05, 12:37   #229
ChocolateFrenzy
Raczkowanie

Swoją drogą ciekawa sprawa nie poznać płci aż do porodu 😏 ale ja bym nie wytrzymała w takiej niewiedzy 😉 ostatnio koleżanka mi opowiadała, że całą ciążę żyli w przekonaniu że to chłopiec, a tu dziewczynka wyskoczyła to Ci niespodzianka 😉

Maajjaa88 konkretny ten Twój dzidziuś wie czego chce od samego początku nie ulega presji i świetnie da sobie radę w życiu 😉

ChocolateFrenzy jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-12-05, 12:40   #230
ewelinka2311
Wtajemniczenie

Cytat:
Wlasnie siedze i slucham swiatecznych piosenek, musze do sklepu jeszcze wyskoczyc i wyprac dywan. Musze szybko to ogarnac bo chce swiateczne ozdoby powyciagac

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Smieje sie, ze nie chcial sie pokazac bo Tatus nie chce znac plci to co bedzie sie pokazywal? Solidaryzuje sie z ojcem heh

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

po malu chcemy zaczac kupowac wyprawke, rozkladamy ja na raty. Jakiej wielkosci kupic pieluchy tetrowe? Widzialam 40 na 80; 60 na 80 i 80 na 80? Brac te najwieksze czy te szersze tez?

ja będę brać lateksowy albo lateksowo-piankowy

Edytowane przez ewelinka2311
Czas edycji: 2016-12-05 o 12:42
Stary 2016-12-05, 12:41   #231
kalina198
Zadomowienie

Cytat:

Ja mam pieluchy roznych rozmiarow, bo ich potrzeba duzo. Tzn ja uzywalam duzo. Spowijalam Stasia do karmienia piersia, do wazenia, jak mu sie ulalo to pielucha w ruch. Jako podkladka na przewijak ubrany juz w a la przesieradelko. Do rozka pod glowke. Do wozka. Do przykrycia nie, bo to byla jesien...

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

A materac mam jakis piankowy (nie znam sie) antyalergiczny.

Stary 2016-12-05, 12:43   #232
Daga825
Wtajemniczenie

Ja mam materac lateksowy z kokosem🏻 pieluchy brałam te największe, ale warto tez kupic flanelowe jako takie podkładki czy lekki kocyk sa super

Daga825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-05, 12:45   #233
kalina198
Zadomowienie

Ja moge napisac cos jeszcze, co mowie kazdej mojej kolezance, ze jak kupuje body, to nie patrze tylko, czy ladne i czy dobra bawelna (bo to oczywiste). Ale czy jak wloze dwa palce w rekaw, tzn jego koniec to czy sie naciaga. Bo jak sie nie naciaga, to sa do d***, bo jak przecisnac mala raczke. Niby oczywiste, a kazda mi potem mowi, ze faktycznie racja. To takie moje doswiadczenie😉

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-12-05, 12:46   #234
Kamilla22
Raczkowanie

Podziele się z Wami moim dzisiejszym snem, bo mi ciągle chodzi po głowie i spokoju nie daję. Wyrzucę to z siebie to będzie mi lepiej

Ogólnie jestem zarejestrowana w dkms jako dawca szpiku, no i śniło mi się dzisiaj, że zadzwonili do mnie z fundacji, z informacją, że jestem pilnie potrzebna bo znaleźli mojego bliźniaka, który potrzebuje pomocy a ja nie mogłam im pomóc bo jestem w ciąży. Byłam tak rozbita w tym śnie bo nie wiedziałam co robić, cieszyć się swoim szczęściem wiedząc, że ktoś umiera czy narażać ciąże i pomóc. Ehh. Ile emocji...

Teraz już tak całkiem realnie, muszę napisać do nich i założyć sobie blokadę na czas ciąży.
Stary 2016-12-05, 12:46   #235
ewelinka2311
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja moge napisac cos jeszcze, co mowie kazdej mojej kolezance, ze jak kupuje body, to nie patrze tylko, czy ladne i czy dobra bawelna (bo to oczywiste). Ale czy jak wloze dwa palce w rekaw, tzn jego koniec to czy sie naciaga. Bo jak sie nie naciaga, to sa do d***, bo jak przecisnac mala raczke. Niby oczywiste, a kazda mi potem mowi, ze faktycznie racja. To takie moje doswiadczenie😉

O super rada piszcie takie ciekawostki wszystko się przyda

Stary 2016-12-05, 12:46   #236
kalina198
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Daga825 Pokaż wiadomość
Ja mam materac lateksowy z kokosem🏻 pieluchy brałam te największe, ale warto tez kupic flanelowe jako takie podkładki czy lekki kocyk sa super

Tak, flanelowe tez sie u mnie sprawdzily.
Kupilam tez male jakby reczniczki, ale stednio mi sie przydaly. Do przemywania buzki jedynie i pupki ciepla woda.

Stary 2016-12-05, 12:47   #237
VelaLuca
Wtajemniczenie

Cytat:

Podpinam się, bo my też zaczniemy coś powoli gromadzić, musimy kupować na raty wszystko bo potem finansowo nie wydolimy

A te pieluszki tetrowe mają jakąś grubość, gramaturę, cokolwiek?
Czy tylko wielkość?
I czy oprócz pieluszek tetrowych pieluszki bambusowe też się przydają?
Boże jaka ja jestem zielona
Stary 2016-12-05, 12:48   #238
ewelinka2311
Wtajemniczenie

Cytat:
Podpinam się, bo my też zaczniemy coś powoli gromadzić, musimy kupować na raty wszystko bo potem finansowo nie wydolimy

Czy tylko wielkość?
Pamiętam jak koleżanka kupiła takie ładne bambusowe i szkoda jej było używaćteraz czekają na moje dziecko z nakazem ze mam z nich korzystać

Stary 2016-12-05, 12:48   #239
Daga825
Wtajemniczenie

Cytat:

Czy tylko wielkość?

Ja miałam tylko bawełniane tetrowe i flanelowe to wystarczy a reszta to raczej jak kto chce ładne tetrowe bywają w pepco i tanie. Gramatury nie znam bo kupiłam w zwykłym sklepie

Daga825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-05, 12:51   #240
ewelinka2311
Wtajemniczenie

Ja sobie założyłam zeszyt w którym zapisuje wszystko co jest potrzebne z cenami jakie mniej więcej takie rzeczy mają i mamy zamiar co wypłatę coś z tej listy kupować i odchaczac żeby potem wielkich oczu nie robić na rachunki

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości