![]() |
#211 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz.II
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
ja tez chce pazurki
![]() ![]() Super informacje- same dobre wiesci -no i moze bedzie wiecej dziewczynek ,chociaz kolezanka na pierwszym prenatalnym miała powiedziane na 100% dziewczynka a na kolejnym ,że sisiak sie pokazał no i jest chłopczyk ![]() Ja czekam do czwartku -siedze jak na szpilkach ![]() jeszcze musze wypełnic skierowanie od ginki bo w koncu pojade a nie wypisze sobie ![]() ![]() A dzis o 16:30 idziemy do nas do remizy na ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: robię dziś zupę OGÓRKOWĄ ![]()
![]() ![]() Edytowane przez adatka Czas edycji: 2016-12-05 o 11:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#213 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#214 | ||
Zadomowienie
|
[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;6828143 1]Witajcie dziewczyny. Ja już po. Zacznę od tego że lekarka powiedziała że wszystko jest OK
![]() Niesamowite widzieć po raz pierwszy swoje maleństwo. Mąż również widział ![]() ![]() TP mam na 16.06, a z USG wychodzi 12t i3d Gratuluję udanych wizyt ![]() Super. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Cytat:
Szkoda, ze ja np mamyginekolog nie poczytalam wczesniej ona super tlumaczy i pisze co, kiedy. I mowila, ze najlepiej miedzy 12 a 13 tygodniem bo maluszek wiekszy. A w 11 to taki okruszek jeszcze. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#217 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
Ja nie cierpie "niedzielnych" kierowcow i zawalidrog. No i tych oszolomow tez, co sie zawijaja na latarniach w miescie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;6828143 1]Witajcie dziewczyny. Ja już po. Zacznę od tego że lekarka powiedziała że wszystko jest OK
![]() Niesamowite widzieć po raz pierwszy swoje maleństwo. Mąż również widział ![]() ![]() TP mam na 16.06, a z USG wychodzi 12t i3d Gratuluję udanych wizyt ![]() Cudowne wiadomosci ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#219 | |
Wtajemniczenie
|
Eh nie usnę. Oczy mi się zamykają a usnąć nie mogę.
Cytat:
![]() Ledwo co przyłożyć głowicę do brzucha a ten/ta już zaczęła koncert ![]() Ale fakt że był malutki bo raptem 4 cm ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#220 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#222 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja rozumiem że można jeździć powoli ale kurcze bez przesady. Ja to trąbie, dre się na nich, jakby ktoś mnie nagrał z boku to pomyślałby wariatka, psychiczna jakaś ![]() Piratów też nie lubię, bo jestem zdania że wolę dojechać do domu te 5 minut później, ale dojechać, a nie rozwalić się na pierwszym drzewie. Trzeba to wypośrodkować, ale nie każdemu się udaje, niestety. Cytat:
![]() Rzeka łez ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Zadomowienie
|
Jakiego ja mam dzis lenia...
Musze sie wyrwac na zakupy, bo nie bede miec papieru toaletowego😂 i musze kupic pianke do mycia rak dla Stasia, bo hrabia zwyklym mydlem w plynie nie umyje. Dzis jedziemy do pradziadka z mikolajem. Moze mu dokupie jakies smakolyki w delikatesach jeszcze. Plany mam, glowa mokra... zero make upu. Przydaloby sie zeby ktos mnie zmotywowal... 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Vela, jestes moim blizniakiem drogowym. Robie tak samo😂😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
no z kierowcami niektórymi to masakra! nie twierdze,że jestem za☠☠☠ista ale radzę sobie praktycznie wszędzie choc daleko w swiat sie nie wypuszczam to zaparkuje przodem tyłem bokiem - jest mi wszystko jedno ,nie ukrywam ,że tyłem mi najlepiej i jak tylko mam mozliwosc to wjezdzam wszędzie tyłem
![]() za to wkurzają mnie auta jak wyjezdzam od nas na trase dwupasmówke a jedzie jakis baran jeden z drugim i nie zjedzie na lewy pas bym mogła wyjechac tylko trzeba stac i stac wrrrrrrrrr ciemniaki! łeb mi pęka ![]()
#225 |
Zakorzenienie
|
Ojj ja tez mam dzis lenia. Od rana rodzice wpadli na kawke to mnie troche zmotywowalo zeby sie ogarnąć i na szybkk posprzątać.
Obiadek mam na dzisiaj. Rosol i filet z kurczaka. Ale po poludniu przychodzą znajomi i nie mam pomyslu co zrobic do jedzenia...nie chce mi sie strasznie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#226 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#227 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#228 | |
Zadomowienie
|
Wlasnie siedze i slucham swiatecznych piosenek, musze do sklepu jeszcze wyskoczyc i wyprac dywan. Musze szybko to ogarnac bo chce swiateczne ozdoby powyciagac
![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
Smieje sie, ze nie chcial sie pokazac bo Tatus nie chce znac plci to co bedzie sie pokazywal? Solidaryzuje sie z ojcem heh ![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Mam pytanie do Was ale raczej do dziewczyn, ktore juz sa mamami ![]() po malu chcemy zaczac kupowac wyprawke, rozkladamy ja na raty. Jakiej wielkosci kupic pieluchy tetrowe? Widzialam 40 na 80; 60 na 80 i 80 na 80? Brac te najwieksze czy te szersze tez? I jaki materc do lozeczka wybrac? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Raczkowanie
|
Swoją drogą ciekawa sprawa nie poznać płci aż do porodu 😏 ale ja bym nie wytrzymała w takiej niewiedzy 😉 ostatnio koleżanka mi opowiadała, że całą ciążę żyli w przekonaniu że to chłopiec, a tu dziewczynka wyskoczyła to Ci niespodzianka 😉
Maajjaa88 konkretny ten Twój dzidziuś wie czego chce od samego początku nie ulega presji i świetnie da sobie radę w życiu 😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#230 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez ewelinka2311 Czas edycji: 2016-12-05 o 12:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#231 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- A materac mam jakis piankowy (nie znam sie) antyalergiczny. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam materac lateksowy z kokosem
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Zadomowienie
|
Ja moge napisac cos jeszcze, co mowie kazdej mojej kolezance, ze jak kupuje body, to nie patrze tylko, czy ladne i czy dobra bawelna (bo to oczywiste). Ale czy jak wloze dwa palce w rekaw, tzn jego koniec to czy sie naciaga. Bo jak sie nie naciaga, to sa do d***, bo jak przecisnac mala raczke. Niby oczywiste, a kazda mi potem mowi, ze faktycznie racja. To takie moje doswiadczenie😉
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 |
Raczkowanie
|
Podziele się z Wami moim dzisiejszym snem, bo mi ciągle chodzi po głowie i spokoju nie daję. Wyrzucę to z siebie to będzie mi lepiej
![]() Ogólnie jestem zarejestrowana w dkms jako dawca szpiku, no i śniło mi się dzisiaj, że zadzwonili do mnie z fundacji, z informacją, że jestem pilnie potrzebna bo znaleźli mojego bliźniaka, który potrzebuje pomocy a ja nie mogłam im pomóc bo jestem w ciąży. Byłam tak rozbita w tym śnie bo nie wiedziałam co robić, cieszyć się swoim szczęściem wiedząc, że ktoś umiera czy narażać ciąże i pomóc. Ehh. Ile emocji... Teraz już tak całkiem realnie, muszę napisać do nich i założyć sobie blokadę na czas ciąży. |
![]() ![]() |
![]() |
#235 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#236 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kupilam tez male jakby reczniczki, ale stednio mi sie przydaly. Do przemywania buzki jedynie i pupki ciepla woda. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#237 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A te pieluszki tetrowe mają jakąś grubość, gramaturę, cokolwiek? Czy tylko wielkość? I czy oprócz pieluszek tetrowych pieluszki bambusowe też się przydają? Boże jaka ja jestem zielona ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#238 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#239 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja miałam tylko bawełniane tetrowe i flanelowe ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Wtajemniczenie
|
Ja sobie założyłam zeszyt w którym zapisuje wszystko co jest potrzebne z cenami jakie mniej więcej takie rzeczy mają i mamy zamiar co wypłatę coś z tej listy kupować i odchaczac żeby potem wielkich oczu nie robić na rachunki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:00.