Urban Legends (historie zasłyszane:D) - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-01-19, 12:46   #211
muszynianka
Zakorzenienie

Dot.: Urban Legends (historie zasłyszane:D)

Co do korpusu kobiety w Krakowie - http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,902...yfikowany.html dla obalenia mitu
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-25, 14:10   #212
alciamajka1604
Raczkowanie

aż mnie ciarki przeszły... ja to jednak cykor jestem...
alciamajka1604 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-26, 15:43   #213
kaarooo
Zakorzenienie

Ale to.. hmmm... Mój chrzestny pracuje w prokuraturze. I raz opowiadał, że Prokuratura ogólnie w małopolskim ma takie jakby wewnętrzne gazetki z "śmiesznymi" czy ciekawymi sprawami. I było m.in. o tym, że na zakopiance znaleziono rękę, a reszty ciała do tej pory nie, czy o motocykliście, który zorientował się, że urwało mu nogę, jak próbował zaparkować.

kaarooo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-26, 18:14   #214
ola_108
Rozeznanie

ja mam 2

1. znajoma opowiada, że jechała autobusem, naprzeciwko niej matka z dzieckiem, które ciągle kopało znajomą, znajoma zwróciła jej uwage, a matka "nie bede krzyczeć za to na dziecko, wychowuje je bezstresowo". za 3 minuty przed przystankiem jakiś chłopak podszedł, przylepił kobiecie gumę do czoła i oznajmił "to właśnie jest bezstresowe wychowanie".

Oczywiscie kazdy opowiadając tę historię stawia siębie w jednej z głównych ról

2. ale to już głupie... Dziewczyna bawiła się kaszanką , a ta została jej w pochwie.
ola_108 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-26, 19:46   #215
baboo
Raczkowanie

co do kaszanki:
Cytat:
Drogie Bravo, drodzy koledzy i koleżanki. Mam na imię Dagmara i mam 19 lat. Moja sytuacja jest bardzo krepująca i nie wiem co teraz mam zrobić. Jestem już dorosłą dziewczyną i mam wspaniałego chłopaka o imieniu Marcin, którego kocham ponad życie i myślę ze on odwzajemnia moje uczucie. Jesteśmy już razem 6 miesięcy i postanowiliśmy dokonać Aktu Miłosnego, aby umocnić nasz związek. Nie fart polega na tym że ja jestem dziewicą, a z tego co wiem On jest już doświadczonym mężczyzną. Bardzo obawiałam się że nie spełnię jego oczekiwań , po prostu zawiodę! Na dodatek wszystkie moje koleżanki potraciły już dziewictwo i żeby mieć o czym rozmawiać z nimi, powiedziałam że ja również nie jestem jak to się mówi potocznie "cnotką". O tym fakcie dowiedział się Marcin od mojej koleżanki, Moniki, która jest jego dobrą znajomą. Gdy Marcin zapytał czy to prawda nie zaprzeczyłam. Ustaliliśmy nasz Pierwszy Raz na najbliższy weekend, ponieważ Marcina rodzice jadą na wesele. Bardzo się obawiałam bólu, oraz tego że Marcin posądzi mnie o kłamstwo, więc postanowiłam jakoś sobie poradzić. Nie chciałam przespać się z "pierwszym lepszym" gdyż kocham Marcina i chcę aby to on był moim Pierwszym Mężczyzną!! Akurat zdarzyło się tak że byłam sama w domu i postanowiłam uporać się z moja błona dziewiczą. Nie chciałam robić tego palcami ani jakimś twardym przedmiotem a na wibrator niestety nie było by mnie stać. Poszłam więc do lodówki i zobaczyłam nadającą się do mojego czynu kaszankę. Odpowiadała mi rozmiarem i grubością, była trochę za zimna i za twarda więc postanowiłam ja podgotować. Kiedy nareszcie ostygła, nasmarowałam ja wazeliną, i zaczęłam wkładać ją do pochwy. Poddałam się chyba za bardzo chwili i za bardzo ją ścisnęłam. Wtedy stało się najgorsze co mogło się stać!! KASZANKA SIĘ ZŁAMAŁA!!!!!!!!!!Rozpaczl iwie próbowałam ją wyjąć palcami ale chyba trochę za bardzo ją rozgotowałam i niektóre kawałki kaszanki zostały mi w pochwie i nie mogę ich wyjąć! Wstydzę się iść do ginekologa a za kilka dni wyczekiwany przez naszą dwójkę upojny weekend!! Nie wiem co mam zrobić i do kogo się zwrócić. Co teraz pomyśli o mnie Marcin!! BŁAGAM POMÓŻCIE!!!!!
Zrozpaczona
odpowiedź redakcji Bravo równie niesamowita.

Cytat:
Na wstępie pragniemy podziękować Ci za podzielenie się z nami swoim problemem. W twojej nader ciekawej sytuacji proponujemy Ci dwa rozwiązania:
1. Ekstrawaganckie w stylu new art.
2. Siłowe

Pierwsze wydaje nam się ciekawe lecz może nie przynieść spodziewanych efektów. Musisz pokroić cebulę w kostkę, a następnie podsmażyć ją na złocisty kolor na patelni (koniecznie na oleju z pierwszego tłoczenia). Następnie musisz dopchać ją do pochwy i zrobić 3-4 przysiadów tak aby zmieszała się z kaszanką. Potem zaproś swojego ukochanego na romantyczne spotkanie inicjujące. Przed pierwszym stosunkiem zaproponujesz mu więc kaszankę po staropolsku w wersji francuskiej. W ten sposób osiągniesz dwa cele: udowodnisz mu, że bardzo go kochasz i jednocześnie pokażesz, że świetnie gotujesz. Przypominamy Ci powiedzenie "PRZEZ ŻOŁĄDEK DO SERCA".

Rozwiązanie drugie jest jednak o wiele bardziej skuteczne. Przygotuj patelnię na której miałaś zarumienić cebulkę. Następnie weź ją w prawą rękę (jeśli jesteś leworęczna to w lewą) i *******nij się nią z całej siły w głowę - bo tobie to już chyba nic nie pomoże!
Z poważaniem Redakcja

baboo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-26, 19:51   #216
enii
Wtajemniczenie

alre mnie ta kaszanka rozbawila--bylo cos podobnego , albo kielbasa albo marchewka--tylko ze to starsze mazlenstwo niby tak sie zabawialo i kawaleg pozostal w ciele tej pani

22.08.2012 Seoul, Kr (one way ticket)
enii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-26, 19:56   #217
kasiaen1
Zadomowienie

wyobraźcie sobie, że historię o wężu przymierzającym się do zjedzenia właściciela opowiadała mi koleżanka na obozie integracyjnym (koleżance jej cioci to się rzekomo przydarzyło), a ja w nieświadomości powtarzałam to dalej przy każdej okazji

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-27, 08:48   #218
asiulkaa
Zakorzenienie

Ja odrobinę odbiegnę od tematu bo to historia prawdziwa (wyróżnienie w nagrodach Darwina- nagroda za najgłupszą śmierć lub okaleczenie).
Odnośnie wkładania różnych przedmiotów w otwory ciała, to ja czytałam o facecie który włożył sobie jajko do odbytu, ponieważ jajko nie chciało wyjść to wziął wieszak na ubrania i próbował nim wyjąć jajko, w końcu wieszak też utknął i facet wylądował w szpitalu z wieszakiem w tyłku.
Stary 2011-01-27, 09:00   #219
kaarooo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulkaa Pokaż wiadomość
ponieważ jajko nie chciało wyjść to wziął wieszak na ubrania i próbował nim wyjąć jajko, w końcu wieszak też utknął i facet wylądował w szpitalu z wieszakiem w tyłku.
Aa to ten facet wprowadził modę na haczyki analne w BDSM

Stary 2011-01-27, 09:15   #220
Lucka91
Wtajemniczenie

Moja kolezanka opowiadala mi jak to kolezanka jej kolezanki () miała psa, i ten pies zdechł, wiec trzeba było go gdzieś zakopać, siadla na gg, zali sie koledze ze pies jej zdechl i nie ma co z nim zrobic, wiec on jej zaproponowal zeby przyjechala z nim, i zakopia go u niego w ogrodku. Dziewczyna wlozyla psa do pudelka po butach, a to pudlo wlozyla w taka duza torbe z Media Markt i pojechala autobusem. W busie dosiadl sie do niej jakis chlopak, i zaczal ja bajerować, co jakis czas zerkając na tą reklamówkę, no i jak sie pewnie domyślacie, kiedy drzwi otworzyły się na przystanku chłopak porwał reklamówkę i uciekł, myśląc że w torbie jest cos cennego^^
Stary 2011-01-27, 11:42   #221
Lucka91
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sunny Tiger Pokaż wiadomość
Ostatnio od trzech osób słyszałam historię, którą oczywiście osoby te słyszały od znajomych ( ) o kobiecie, która wybrała się w podróż pociągiem w towarzystwie swojego psa. Upał był straszny, pies był bardzo osłabiony i zszedł na jej rękach (zawał serca czy coś w tym stylu). Babka nie wiedząc, co robić wpakowała martwego psa do walizki. Gdy wysiadła z pociągu podbiegł złodziej, złapał za walizkę i tyle go widziała....
wlasnie doczytalam ze napisalam wyzej prawie to samo, przepraszam ;p
Stary 2011-01-27, 12:03   #222
czokled
Wtajemniczenie

GG do czokled

Cytat:
Napisane przez asiulkaa Pokaż wiadomość
Ja odrobinę odbiegnę od tematu bo to historia prawdziwa (wyróżnienie w nagrodach Darwina- nagroda za najgłupszą śmierć lub okaleczenie).
Odnośnie wkładania różnych przedmiotów w otwory ciała, to ja czytałam o facecie który włożył sobie jajko do odbytu, ponieważ jajko nie chciało wyjść to wziął wieszak na ubrania i próbował nim wyjąć jajko, w końcu wieszak też utknął i facet wylądował w szpitalu z wieszakiem w tyłku.
Myślałam, że na końcu się okaże, że kurczaczek mu się w pupie wykluł

Ale nagrody Darwina to naprawdę niezłe są, niektóre jak czytałam to aż nie wierzyłam, że można byc takim głupim i pechowym jednocześnie.
czokled jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-14, 15:29   #223
regretsareuseless
Zadomowienie

Podbijam wątek
W mojej okolicy najbardziej była znana historia tego, że jeździła karetka, porywała ludzi i wycinano im organy

Nie doczytałam jeszcze całego wątku ale kiedyś czytałam taką historię, że dziewczyna poszła pod prysznic i jak już zaczęła lać się woda, to nie mogła otworzyć kabiny, wtedy niby ktoś wchodził do łazienki, z prysznica lała się coraz cieplejsza woda, aż dziewczyna się ugotowała, a po jakimś czasie z kranów w całym bloku leciała krew Nie wiem czy czegoś nie przekręciłam

Jeszcze kiedyś słyszałam coś takiego, że kobieta była wdową i pewnej nocy cały czas dzwonił do niej telefon i słyszała jakieś dziwne odgłosy, potem okazało się, że w nocy słup telefoniczny przewrócił się na grób jej męża

Edytowane przez regretsareuseless
Czas edycji: 2011-03-14 o 15:35
regretsareuseless jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-11, 23:19   #224
mrugacz_iskier
Raczkowanie

Odkurze trochę temat :}
Koleżanka opowiadała, że jej koleżanki koleżanka...
...mieszkała w pewnym bloku. Jak to w blokach, sąsiedzi średnio się znali itp. Ale pewnego dnia, w całej klatce zaczął unosić się zapach rosołu. Ktoś pewnie gotowal pyszny niedzielny obiad. Tylko, że rosół było czuć też następnego dnia, nawet mocniej! I trzeciego! Sąsiedzi wyśledzili, przy których drzwiach czuć najmocniej - mieszkał tam samotny gość, który od dawna nie płacił rachunków, nie miał telefonu - wezwali policję, żeby sprawdziła, co się dzieje.
Policjanci weszli do mieszkania, i okazało się, że w wannie leży martwy mężczyzna. Wanna była pełna wody, a mężczyzna, chcąc ją ogrzać, włożył do niej grzałkę. Niestety zasnąl w kąpieli, a grzałka grzała i grzała... I ugotował się.

Makabra co?
Stary 2012-05-12, 04:09   #225
mmm3m
BAN stały

Myślę, że to bzdura prędzej by się obudził nim by się ugotował. i Zapach rosołu to także przyprawy dodane do niego, sam z siebie nie am jakiegoś wybitnego zapachu. Poza tym przez te parę dni woda by wyparowała.
Totalne urban legend. Zero logiki.
mmm3m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-12, 07:18   #226
kaarooo
Zakorzenienie

Poza tym gnijący facet śmierdzi - mieszkałam kiedyś w innym mieście, przez kilka dni smród na korytarzu - jak zaczęło śmierdzieć, że przejść się nie dało, wezwano policję - facet z dołu zmarł - zapił się na śmierć, menel, więc nikt się nim nie interesował. Ale remonty w domu to za mało.

Swoją drogą w "Bones" był motyw taki, że babka wchodzi "o rosołem pachnie, co robisz? "Ludzkie kości gotuję"

Stary 2012-05-12, 09:44   #227
201604181004
Konto usunięte

Ludzkie mięso jak się gotuje czy coś śmierdzi. Na pewno nie pachnie rosołem

Ja znam stare jak świat urban legend o kobiecie która poszła rodzić dziecko w szpitalu, urodziła psa, mąż wojskowy zastrzelił psa, ją a na końcu się powiesił... Niektórym ludziom starszej daty nie przetłumaczysz że to niemożliwe...
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-12, 11:37   #228
mmm3m
BAN stały

Serio ktoś w to wierzy? To już bardziej prawdopodobny jest 'pan rosół' :O
Stary 2012-05-12, 13:16   #229
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

No to u mnie jeździła biała furgonetka, i zabierała ludzi na narządy
Niedaleko mnie jest las, w którym zamordowano dziewczynę. Opowiem całą historię. Był sobie chłopak, który zrobił dziecko dziewczynie. Jednak potem związał się z inną dziewczyną, był baaardzo zakochany i ani myślał o tamtej z dzieckiem. Aż pewnego dnia, gdy ta była w 7 miesiącu, poprosiła aktualną dziewczynę o spotkanie. Zaprowadziła ją do tego lasu, i zamordowała. Co ważne, ten chłopak był motocyklistą. I od tej pory krążą plotki, że w nocy, gdy się przejeżdża obok tego lasu, to gasną silniki skuterów i motocykli, czasem samochodów, ale rzadko, a czasem jakaś biała postać przebiegnie po drodze. Jak jeszcze nie byłam z moim tż, raczej się kumplowaliśmy, to wiedział, że STRASZNIE się boję. I jedziemy, jedziemy motorem, ja zamknięte oczy, mocno przytulona, a tu nagle silnik gaśnie. Wiecie, jak się wystraszyłam? Nie wiem, ile w tym prawdy, ale na pewno to morderstwo jest prawdziwe. Tzn. on mi później powiedział, że zgasił silnik specjalnie, żeby mnie nastraszyć Ale moja koleżanka zarzekała się, że jechały z mamą samochodem i biała postać im przebiegła drogę.

Edytowane przez 201803111829
Czas edycji: 2012-05-12 o 13:21
201803111829 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-12, 14:09   #230
VampIrzyca
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez spray Pokaż wiadomość
Na przykład: wersja usłyszana od mojej przyjaciółki: słuchaj, tam u mnie na wsi, gdzie mam działkę, mieszka taka laska, której siostra cioteczna kupiła sobie suknię śłubną z drugiej ręki. Z trupa ściągnięta ta suknia była! Jakieś hieny cmentarne z nieboszczki zdarły i oddały do komisu. I ona, ta siostra koleżanki, w dniu ślubu zraniła się, przycienając sobie skórę zamkiem błyskawicznym z tej sukni! Zatruła się trupim jadem i umarła!
Mnie (i mojej klasie) opowiadała taką historię... siostra zakonna na religii w podstawówce! I zarzekała się strasznie, że to święta prawda, a my, głupie dzieciaki - ogromnie tym przejęte - wierzyliśmy...

Polecam strony (jak ktoś jeszcze ich nie widział): atrapa.net/legendy i legendymiejskie.blox.pl Rozrywka na pół dnia
VampIrzyca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-12, 14:19   #231
sadie
Zadomowienie

za dzieciaka ktos mi opowiedział "najprawdziwszą z prawdziwych" historię o autostopowiczce: jakis facet jechał wieczorem/nocą rzadko uczęszczana drogą, w pewnym momencie zauważył bladą kobietę w charakterystycznej zielonej sukiencę. Jako że z zasady nie brał autostopowiczów, pojechał dalej. Za kilkanaście km znów ja zobaczył przy drodze, co, rzecz jasna, było fizycznie niemozliwe i wzbudziło jego niepokój. Znów jednak sie nie zatrzymał. Kiedy tę samą kobiete zobaczył za trzecim razem, postanowił jej pomóc; kobieta jednak nie wsiadła do samochodu, a tlyko poinstruowała kierowce dokąd ma koniecznie pojechać i odeszła. Zaintrygowany mężvczyzna pojechał w to miejsce i zobaczył rozbity samochód. Za kierwonicą były zwloki kobiety w zielonej sukience, natomiast na tylnym siedzieniu było małe, żywe dziecko, jak sie okazało potomek pani w zielonej kiecce. Dziecko, oczywiście, dało się urwatowac dzięki interwencji rzeczonego mężczyzny.

No i częstokroc powtarzana historia o kobiecie, której dziecko wpadło pod trwamwaj, a ta znalazła w sobie tyle siły i determinacji, zeby własnoręcznie ten trwamwaj podnieśc i wydobyc zwłoki dziecka.
sadie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-12, 15:10   #232
kaarooo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmm3m Pokaż wiadomość
Serio ktoś w to wierzy? To już bardziej prawdopodobny jest 'pan rosół' :O
Możesz rozwinąć? Gotowane mięso, to gotowane mięso Ale serio, jak ktoś mieszka sam i umrze, zacznie gnić (bo lato, upał) to smród nie do zniesienia

Cytat:
Napisane przez sadie Pokaż wiadomość
No i częstokroc powtarzana historia o kobiecie, której dziecko wpadło pod trwamwaj, a ta znalazła w sobie tyle siły i determinacji, zeby własnoręcznie ten trwamwaj podnieśc i wydobyc zwłoki dziecka.
Wiesz, adrenalina robi swoje

Stary 2012-05-12, 17:30   #233
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

A a a i jeszcze jedna, zdarzyła się koledze koleżanki (tia... ). Jechał pewien mężczyzna samochodem, i zobaczył ładną dziewczynę łapiącą stopa. No więc zatrzymał się, zapytał gdzie odwieźć. Odwiózł ją pod dom, dziewczyna pomachała mu ręką na schodach, i poszła, a w samochodzie zostawiła szalik. Facet zauważył to na drugi dzień, więc, z racji, że wiedział gdzie dziewczyna mieszka, postanowił oddać szalik właścicielce. Pojechał więc, zapukał, drzwi otworzyła mu starsza pani. Powiedział, że wczoraj odwoził córkę do domu, i zostawiła szalik, pani zalała się łzami, i mówi, że ten szalik co rok, w rocznicę śmierci córki wraca do domu z kimś, kto ją poprzedniego dnia podwiózł, że dziewczyna zmarła w wypadku samochodowym w swoje urodziny, na które to właśnie dostała od matki jedwabny szalik.
201803111829 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

REKLAMA
Stary 2012-05-12, 19:53   #234
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kaarooo Pokaż wiadomość
Możesz rozwinąć? Gotowane mięso, to gotowane mięso Ale serio, jak ktoś mieszka sam i umrze, zacznie gnić (bo lato, upał) to smród nie do zniesienia

Wiesz, adrenalina robi swoje
Miałam na myśli historię z psem.
Stary 2012-05-12, 20:46   #235
rozsznurowana
Zadomowienie

kiedyś jak miałam około 8 lat, starsza kuzynka mi opowiedziała, że kiedy była nad morzem, spotkała dziewczynę w swoim wieku, która opowiedziała jej, że kiedyś ktoś w tej miejscowości zgwałcił roczną dziewczynkę która 9 miesięcy później urodziła dziecko jak dziecko się urodziło, też zostało zgwałcone i też urodziło dziecko i tak w kółko oczywiście wtedy byłam przekonana, że to prawda

włosomaniaczka
kierowca od 25.10.2013
kociara

rozsznurowana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-12, 21:00   #236
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez rozsznurowana Pokaż wiadomość
kiedyś jak miałam około 8 lat, starsza kuzynka mi opowiedziała, że kiedy była nad morzem, spotkała dziewczynę w swoim wieku, która opowiedziała jej, że kiedyś ktoś w tej miejscowości zgwałcił roczną dziewczynkę która 9 miesięcy później urodziła dziecko jak dziecko się urodziło, też zostało zgwałcone i też urodziło dziecko i tak w kółko oczywiście wtedy byłam przekonana, że to prawda
Ja będąc jeszcze dzieckiem uparcie wierzyłam w pana z kopytem zamiast nogi i łapą kurzą zamiast ręki, który zabija pytając o godzinę (by przeżyć, trzeba było odpowiedzieć "jest wieczna godzina").
Ciocia to opowiedziała mojej mamie tak jakby to był gościu chodzący po naszym mieście czy coś... nie wiem czy one po prostu wtedy się wygłupiały, czy serio myślały, że to prawda.

Edytowane przez mmm3m
Czas edycji: 2012-05-12 o 21:15
Stary 2012-05-12, 21:07   #237
rozsznurowana
Zadomowienie

ja też słyszałam o podobnej historii! ale była trochę zweryfikowana i oczywiście wszystko działo się w mojej miejscowości mianowicie kiedyś usłyszałam, że po rynku przechadza się pan i pyta o godzinę. kiedy odpowiedziało mu się na pytanie, nazajutrz o tej samej godzinie pan się zjawiał i zabijał też trzeba było coś powiedzieć aby ocaleć, ale nie do końca pamiętam.

włosomaniaczka
kierowca od 25.10.2013
kociara

REKLAMA
Stary 2012-05-12, 21:14   #238
mmm3m
BAN stały

Cytat:
ja też słyszałam o podobnej historii! ale była trochę zweryfikowana i oczywiście wszystko działo się w mojej miejscowości mianowicie kiedyś usłyszałam, że po rynku przechadza się pan i pyta o godzinę. kiedy odpowiedziało mu się na pytanie, nazajutrz o tej samej godzinie pan się zjawiał i zabijał też trzeba było coś powiedzieć aby ocaleć, ale nie do końca pamiętam.
Dokładnie ta sama historia, ale w moim mieście pan ma zdeformowane kończyny właśnie i umiera się chyba po 7 dniach tak po prostu, bez jego udziału.
Czyżby tych panów w Polsce było więcej? Strach ludziom gadzinę podawać
Stary 2012-05-12, 21:22   #239
rozsznurowana
Zadomowienie

hahaha no tak, a pamiętam jak święcie w to wierzyłam i bałam się chodzić po rynku

włosomaniaczka
kierowca od 25.10.2013
kociara

Stary 2012-05-12, 21:42   #240
mmm3m
BAN stały

Cytat:
hahaha no tak, a pamiętam jak święcie w to wierzyłam i bałam się chodzić po rynku
Też przez długi czas wierzyłam w tę historię. W sumie chyba tylko ten wątek mnie uświadomił, to chyba tu usłyszałam tę historię ponownie w kontekście totalnej bzdury, bajeczki a nie "fakt, autentyk". Człowiek stara upa a taki głupi
chociaż to może bardziej chodzi o ostrożność niż głupotę?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości