![]() |
#211 |
Piers do przodu
|
Dot.: Scent Bar LXI
Rachel to bardzo dobre ciśnienie
![]() ![]()
#212 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
To jest chyba słowo-klucz w tym zdaniu
![]() Próbuję coś ogarnąć pracowo, ale umysł mam wyjątkowo leniwy i nieogar ze mnie ![]()
#214 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Parabelko współczuję mandatu ![]() ![]() Co do seriali to teraz oglądam Narcos, podoba mi się ale nie jakoś super hiper ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
To ja :)
|
Znów ktoś trutką w Barze posypał chyba...
Obudziłam się wyspana o 7, wstałam, a teraz się zastanawiam, po co to zrobiłam?? ![]() Ktoś oglądał Grace & Frankie??
#216 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
![]() To znak, że zimie już podziękujemy ![]() Poza tym roboty pełno, jutro może na jakąs imprezkę wyskoczymy z koleżankami na miasto... jak będe mieć siły się wybrać ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2017-02-16 o 10:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Piers do przodu
|
Snad miąchana gara z pyrkającą konfiturą mandarynkową
![]() ![]()
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2017-02-16 o 11:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#219 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
![]() ![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Mother of Cats
|
Moi. Można, ale nie czekałam z niecierpliwością na kolejny odcinek. Wolę fantasy i zabawy z czasem
![]() A oglądał ktoś wczoraj pierwszy odcinek "Belle epoque"? Zapisz
|
![]() ![]() |
![]() |
#221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chyba potrzebuję czegoś bardziej angażującego umysł, a nie, że wyjdę sobie bez spacji zrobić herbate, kolację bo i tak wiem co będzie. ![]() I najgorsze jest to, że tak jest zawsze. Także może nie polecam na podstawie własnego gustu, ale kryteria brnięcia w G spełnia wręcz książkowo! Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2017-02-16 o 21:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#222 |
Piers do przodu
|
Ja oglądałam Belle Epoque
![]() ![]() ![]()
#223 |
Zakorzenienie
|
Powitać
![]() Dzięki Rejcz za przypomnienia Better Call Saul - i tak miałam go na liście, a teraz tym bardziej będę o nim pamiętać. Nie jestem za bardzo wymagająca ostatnio jeśli chodzi o seriale - teraz lecimy z Gotowe na wszystko ![]() Belle Epoque oglądałam, bo interesuje mnie przebieg kariery Eryka Lubosa - człowieka z mojej pipidówy. A poza tym fascynuje mnie jego brzydota ![]() TŻ podejrzanie zainteresował się tematem native terrariums - coś czuję, że jak przyjdzie wiosna to będę mieć takie w domu ![]()
#224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Saul jest trudny, wydawał się być, chyba zkładał bycie ambitniejszym, ale wielość "chodzenia na skróty" no po prostu poraża. Choć klimatycznie spoko. Anyway ja na na gwałt potrzebuję czegoś fikcyjnego do zajęcia głowy, a Big Little Lies wchodzą dopiero 20tego. Czyli obejrzę nie wiem gdzie i nie wiem kiedy. ![]() Znad Inki. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No nic. Ogród w butli brrrrrr, bym nie chciała. Za to mam fazę na rośliny doniczkowe, i kupuję jak szalona, bo jakoś tlenu mi brak i świeżości. Chcę mieć tak po 5 sztuk w każdym pomieszczeniu. Na razie sypialnia 3, kuchnia 3 i dzienny 4. Głównie te "oczyszczające" powietrze - draceny, fikusy, aloes, ale czekam aż znajdę ładny bluszcz. Fajnie jest. ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2017-02-17 o 10:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio odkryłam, że kotę interesuje także szpinak i sałata (byle miękka, np. rukola) to ją zawsze poczęstuję jak sama jem ![]() ![]()
![]() |
#226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Perfumy - zarzucę temacik, ktoś coś wiosennie planuje? ![]() Ja szukam wiatru, świeżości powietrza, ale większość z tej kategorii jest po prostu piżmowa, a piżmo na mnie nie jest ani lekkie, ani świeże ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2017-02-17 o 11:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Zakorzenienie
|
Ta, chyba pozbyć się
![]() Czekam kiedy mi ochota wróci, bo jakoś mi tak dziwnie trzymać tyle tego na półce i nie używać ![]() Jakby kto chciał duży odlew Prady Intense albo używaną Stellę RA to u mnie się kurzą i już raczej miłość nie wróci.
#228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No popa, kiedyś też Pradę Intense uwielbiałam. Miłość może i nie wróci, ale sentyment jest, bym na Twoim miejscu se zrobiła lekki odprysk ![]() ![]() Co do Stelli Rose Absolue - przeczekałabym na Twoim miejscu. Zwłaszcza TEN czas. ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2017-02-17 o 11:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#229 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
Mój perfumoholizm ostatnio dednął, ponadto zaczęłam się zastanawiać czy aby nie śmierdzę ![]() Ad Twojego powietrza, to Greyland nie będzie pasował. On jest trochę duszny, otulający. Z innej beczki - znalazłam wreszcie idealną pomadkę w stylu MLBB ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#230 | |
Panaroja
|
snad syfozy
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
Red, jakimś szyfrem piszesz
![]() A jak tam Corii? Mam nadzieję, że wydobrzała i nie było to to co podejrzewali. Wczoraj zmarła moja nauczycielka, 61 lat, właśnie z powodu powikłań pogrypowych. Mojej szefowej teść na OIOMie także po grypie. Masakra i blady strach ![]() A co TŻ wtedy taki biadolący (a ja się z niego jeszcze śmiałam ![]()
#232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Greyland - no chyba do tej kategorii jednak nie. Co nie zmienia faktu, że to musi być dobry zapach, i może na jesień? Poznać chcę bardzo, a właściwie to go sobie przypomnieć, bo jak wspomniałam, na jakimś zlocie był niuch, jestem tego niemal pewna. ![]() 3. ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2017-02-17 o 12:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#233 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() Hmmm to jest tak, nie mam zapalenie mięśnia sercowego, wsio w normie poza cholesterolem wysokim. Ale od tamtego czasu 2 razy czułam sie znowu zle, jednak tym razem to były tylko i wyłącznie takie bóle brzucha i niepokój co potrafiły trzymac pol dnia. Miewam arytmię. Ale puls jest ok, ekg tez Nie wiem czy to związane z nerwami tylko i wyłącznie jak mówiła lekarka czy jednak powinnam sie przejść do kardio...faktem jest ze co sie zle czuje to na dworze smog, ja mysle ze to sie moze łączyć jakos ... Przykro mi ![]() Super, ze Twój tż wylezal grypę ![]() ![]()
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2017-02-17 o 12:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#234 | ||||
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Nadrobiłam i chcę więcej - głównie ze względu na Kraków pod panowaniem Franciszka Józefa ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Współczesny sposób bycia i wyrażania się - fakt, to razi, ale przymykam oko; gdyby mówili polszczyzną z epoki, jaki procent widzów by to wytrzymał? ![]() Zapisz
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#235 | ||
To ja :)
|
Cytat:
Teraz zaczęłam Most nad Sundem, uwielbiam skandynawskie kryminały ![]() Cytat:
![]() Zapisz
![]() |
#236 |
Mother of Cats
|
dubel
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2017-02-17 o 12:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Straszne. Dobrze, że małżu silny. Ja też się martwię o mojego, bo dziad jeden uważa się za młodego boga, a nie oszczędza się nic a nic. ![]() Parszywa ta grypa, jak się bronić? Przecież szczepienia nie dają żadnej gwarancji bo wirus pono co rok inny ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2017-02-17 o 12:47 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 | |
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#239 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli niesmiertelne The Killing widziałaś? W wersji skandynawskiej? chyba norweski jest? Nie pamiętam, bo oglądałam USA i baaaardzo baaaardzo w moim guscie. Chyba najbardziej ever. Cytat:
Ja bym chętnie kupiła se znów frezje do wazonu, bo robio robote, hiacynta mam. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mój TŻ też wrażliwy na takie rzeczy i jak jechał do Katowic, a było takie duże stężenie smogu to mówił, że go dusi. Co do grypy - TŻ też próbował kozaczyć (pisałam Wam jak odwołał wizytę lekarską, na którą go zapisałam, bo do popołudnia poczuł się lepiej? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:03.