|
|
#211 |
|
MerDer 4ever
|
Lipcówki 2017 ❤ cz. 4
Calineczka lody tez lubie
dzisiaj przy okazji wizyty w sklepie wsunęłam podwójnie czekoladowego magnuma No ale nie chciałam juz Wam o tym mówić ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 4
Ja to też się nie chwalę ile jem lodow. Skromna jestem
|
#213 |
|
Zadomowienie
|
Taedio to masz szczęście
![]() Myślałam, że Ty tylko fit sorbety ![]() W weekend muszę iść na jakieś wypasione lody ![]() Cashmere wierszyk
|
|
|
|
#214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#215 |
|
Zadomowienie
|
moje zamowienie z h&m wkoncu dzis wyslane! no to jutro mam nadzieje dotrze.
a na ali z okazji tych ich urodzin zbieralo sie znizki na zakupy. to ja wykorzystalam te znizki oczywiscie. kupilam sporo rzeczy: najbardziej czekam na kostium neoprenowy przeciwsloneczny na wake'a. i chociaz w tym sezonie sie w niego juz pewnie nie wcisne ani nie popływam to i tak sie ciesze z niego jak dziecko!
|
|
#216 | |
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
Taaa fit.. Zeby było bardziej fit na kolacje była pizza! Uuuu proszę, proszę poetka Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#217 |
|
Zadomowienie
|
lody! nie jedlismy ze 3 dni! chyba jutro po przedszkolu pojdziemy na rynek
|
|
#218 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny co były na mama wie ,napiszcie jak wrażenia co było itp. bo ja ide 8.04 i jestem ciekawa
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
Taedio przez Ciebie coraz łatwiej sięgam po słodycze
ile przytyłaś od początku ciąży, ale tak szczerze bo z taką dietą to ja już chyba z 10kg bym miała
|
|
|
|
#220 | |
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
Ja w sumie po słodycze same w sobie nie sięgam za często sorbety, lody tak ostatnio wpadła tez muffinka Zaczynałam z waga 47 kg, teraz ok. 53 kg :p Nigdy nie uważałam na to co jem tzn nie jem jakos mega mega niezdrowo ale nie liczę żadnych kalorii i jak mam na cos ochotę to nie odmawiam sobie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#221 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
była ekipa Cybexa z fotelikami i wózkami tez fajnie wytlumaczyli o co z tymi fotelikami chodzi. I wyklad o krwi pepowinowej byl. Ogólnie wspominam miło Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- A dziewczyny powiedzcie która nie łyka magnezu? Chyba nie jestem osamotniona co? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#222 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I w ogóle nie łykam niczego poza antybiotykiem na toxo i probiotykami Żadnych witamin... Euthyrox na razie na szczęście też odstawiony...To fakt, robicie smaka na słodkie dziewczyny! Wrzucałybyście jakieś sałatki, a nie..! Przez Was ciągle mam ochotę na lody ostatnio Powstrzymuję się tylko dlatego, że nie mam w lodówce, a nie pamiętam nigdy żeby kupić
|
|
|
|
|
#223 |
|
MerDer 4ever
|
U mnie koniec spania
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#224 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez już wstaje i jadę na ten pyszny nektar bogów
|
|
|
|
#225 |
|
Wtajemniczenie
|
Powodzenia!
U mnie dziś słoneczko 🌞🌞 Ja od wczoraj ciesze się jak dziecko mam dywan 😅 nawet mąż mi rozłożył . Jeszcze tylko łóżko musze inne wnieść zmienić kilka detali i może być 😅 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! Mogę dołączyć?
|
|
#227 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry!
Kciukasy za wytrwanie Hej, zapraszamy Napisz coś o sobie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje 😊
Mam 35lat 😂😜 i będzie to moje drugie dziecko. Drugi chłopczyk 😍 Tp mam wyznaczony na 5 lipca . Pierwszego syna urodziłam przez cc niestety. Mam nadzieje , ze tym razem uda mi się urodzić SN 🙏🏻 Chociaż przyznam , ze wizja porodu jakiegokolwiek jest dla mnie koszmarem 😭Poprzedni poród był fatalny. Za to ciąża była łatwa i przyjemna. Tym razem ciąże znoszę fatalnie wiec mam nadzieje, ze szybki porodzik mi to zrekompensuje 😆 Różnica między moimi chłopakami będzie 4lata . Dziękuje jeszcze raz za przyjęcie
|
|
#229 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ojoj, co tak szybciutko? :P Powodzenia! ![]() Cytat:
Witaj trzymam kciuki żeby faktycznie było na odwrót tym razem imię już wybrane? ![]() Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
|
#230 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
dawno tak dobrze nie spalam jak dzisiaj piatek, piateczek, piatunio wstawac spiochy ![]() Cytat:
Ja bede brala od dzisiaj ![]() Powodzenia ![]() Witamy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#231 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Witamy Wypite i paskudne blee ciekawe jak teraz będzie bo ludzi pełno w poczekalni i duszno chyba na dwór trzeba będzie iść
|
|
|
|
|
#232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#233 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
dzis wstalam rowno z chlopakami 7.30. to dla mnie wczesnie strasznie!! chociaz widze ze taedio annapaula i etusia to wstajecie o godzinie jak ja ide siku i zasypiam dalej ![]() ale obiecalam sobie ze dzis wstane i skoncze projekty. no to jem i zabieram sie do pracy. trzymajcie kciuki zeby mnie nic nie rozpraszalo
|
|
|
#234 |
|
MerDer 4ever
|
Lipcówki 2017 ❤ cz. 4
Powodzenia
![]() Witamy Mąż dzisiaj jedzie za pracownika do pracy i wstawał o 5. Obudziłam sie i juz nie umiałam zasnąć ), dospalam do teraz i juz nico ze spania. Cudowny dzień bedzie Edit. Zapomniałam dopisac, że przekochany sąsiedzi z góry ubolewają nad tym, że nie mamy tv w sypialni i swój puszczają tak głośno, żebym i ja słyszała Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez taedio Czas edycji: 2017-03-31 o 08:59 |
|
|
|
#235 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Do świąt pracuje a potem będę spać do południa
|
|
|
|
|
#236 |
|
*sportaddict*
|
Dzieńdobereeek
![]() Piękne słońce od rana, za to miałam totalnie pogrzane sny (znowu )Samantha7 witaj
|
|
|
|
#237 |
|
MerDer 4ever
|
Mi sie śniło, ze zdradziłam męża z naszym kolega
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#238 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
Śnilo mi się też, że byłam u mojego gina na wizycie i jedyne zdjęcie, jakie udało się zrobić to takie, na którym synu pokazywał język
|
|
|
|
|
#239 |
|
Zadomowienie
|
Mi się nic nie śni ostatnio
sąsiad ciął drewno pila za domem, u mnie otwarte okno i tak zasnęłam drzemka święta rzecz
|
|
|
|
#240 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w ten piękny, słoneczny i ciepły piąteczek
Pogoda poprawia nastrój to fakt, ale mój dół nadal trwa...może dziś lekko go zasypałam ale mimo wszystko małe potknięcie i wpadam w niego z impetem Obudziłam sie dziś opuchnięta...oczy , buzia, dłonie ( obrączki nie wcisnę) nogi... Emmos- dołączam do Ciebie i od dziś zero cukru za to same warzywka przynajmniej przez kilka dni... żeby ta woda sobie poszła:/witaj ![]() Cytat:
Bosze... wagę poniżej 50 kg to miałam w 5 klasie podstawówki chyba fajnie macie Ja dziś troszkę popracuję i wyjdę na spacer nad rzekę. Może też poszaleję z zakupami...jeśli będzie coś ciekawego.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:12.

dzisiaj przy okazji wizyty w sklepie wsunęłam podwójnie czekoladowego magnuma

bo z taką dietą to ja już chyba z 10kg bym miała
sorbety, lody tak
była ekipa Cybexa z fotelikami i wózkami tez fajnie wytlumaczyli o co z tymi fotelikami chodzi. I wyklad o krwi pepowinowej byl. Ogólnie wspominam miło 

I w ogóle nie łykam niczego poza antybiotykiem na toxo i probiotykami
Żadnych witamin... Euthyrox na razie na szczęście też odstawiony...
Powstrzymuję się tylko dlatego, że nie mam w lodówce, a nie pamiętam nigdy żeby kupić

Chociaż przyznam , ze wizja porodu jakiegokolwiek jest dla mnie koszmarem
Poprzedni poród był fatalny. Za to ciąża była łatwa i przyjemna. Tym razem ciąże znoszę fatalnie wiec mam nadzieje, ze szybki porodzik mi to zrekompensuje 
piatek, piateczek, piatunio wstawac spiochy 
chyba na dwór trzeba będzie iść

), dospalam do teraz i juz nico ze spania. Cudowny dzień bedzie
)