|
|
#211 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Styczniówki 2018 :)
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#212 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam nadzieję że i ja usłyszę serduszko we wtorek 😊Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe czy któras zobaczy dwa serduszka
|
|
|
|
#214 |
|
Zadomowienie
|
U mnie w rodzinie nie było nigdy bliźniąt ani u męża więc byłabym bardzo zdziwona, ale też szczęśliwa
wy też chodzicie sikać co 10 minut 😂 ??Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#215 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Ja zawsze marzyłam o blizniakach bo chciałam mieć troje dzieci a tak to mniej rodzenia by było Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#216 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cudownie! Gratuluję ![]() Ja bardzo chciałam bliźniaki i po cichu na nie liczyłam, bo u męża w rodzinie parę razy pojawiły się ciąże bliźniacze. No, nie tym razem ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#217 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Obym to nie była ja chociaż narazie wszyscy mnie tym straszą ![]() ![]() Już raz byłam w ciąży bliźniaczej. Ale się nie udało niestety donosić. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#218 |
|
Raczkowanie
|
ja byłabym załamana jakbym miała mieć bliźniaki
po dzisiejszym dniu z moim trzylatkiem zastanawiam się jak ja wydolę z dwójką... mały już samodzielny, ale ma pomysły z kosmosu
|
|
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też bliźniaczej dziękuję. Nie na moje nerwy.
|
|
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie spore szanse na bliźniaki. Moja mama ma siostrę bliźniaczkę i teść też jest z bliźniąt.
No i Tż cały czas sie napierdziela, że mam w brzuchu chłopaków... bo te testy w porownaniu z pierwszą ciąża to mega grubasy ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
|
#221 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie to samo. W dwóch poprzednich ciążach to testy ledwo co mi wychodziły. A teraz to krechy jak ta lala i dlatego wszyscy mi gadają, że są takie jak w ciąży bliźniaczej miałam Haha jak będą dwa to będę kochać jak swoje ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Już spisałam dane do listy. Jutro rano usiądę to laptopa to ją zrobię bo z telefonu nie umiem tego ogarnąć ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#222 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mi się marzyly bliźniaki w pierwszej i drugiej ciąży, ale obie pojedyncze. Chociaż moja pierwsza córka od początku ma energii za dwójkę
|
|
|
|
|
#223 |
|
Raczkowanie
|
mi w pierwszej ciązy nie wyszedł ani jeden test ciążowy, po jednej kresce, dopiero beta wyszłą. teraz od razu mialam kreski, wieczorem
|
|
|
|
#224 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny! Nieśmiało się witam. Wszystko wskazuje na to, że jestem w długo wyczekiwanej ciąży
Boję się cieszyć, bo pierwszą ciążę szybko straciłam, ale ładny przyrost bety daje mi nadzieję, że tym razem zakończenie będzie szczęśliwe. Mam 29 lat, termin porodu według ostatniej miesiączki to 19.01.Gratulacje dla Was
|
|
|
|
#225 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Serio? To jak wcześnie robiłaś te testy? Ja specjalistką od bety nie jestem. Tu nie robią. Szczerze mówiąc nawet nie wiem jakie są normy... Cytat:
Witaj My chyba wszystkie jeszcze dość nieśmiało myślimy o tych ciążach.. ALE musimy być dobrej myśli Obyśmy wszystkie dotrwały do stycznia! ![]() ![]() ![]() Gratulacje dla Ciebie ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ---------- Cytat:
U nas teraz to ciężko stwierdzić. O pierwszą córkę staraliśmy się dwa lata. Strasznie to wspominam. Więc kiedy Hela już była na swiecie stwierdziliśmy, że będzie co ma być. Nie zabezpieczaliśmy się, ale też nie wypatrywałam owulacji jak przed pierwszą ciążą... zdaliśmy się na los Dziś Hela ma 14 mcy, więc różnica bedzie 22 mce. Two under two ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
#226 |
|
Raczkowanie
|
Dobra lista zrobiona
jeżeli ktoś chce być dopisany to bardzo bym prosiła o wiadomość prywatną bo nie zawsze mam czas by przeglądać forum wstecz szukając informacji do listy ![]() Jeżeli chcecie by coś zmienić to tez piszcie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
podczytywałam Was od początku bo tak coś przeczuwałam, że się uda termin porodu ok 26 stycznia
|
#228 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cześć gratulacje ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#229 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale już nas sporo mamusie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
Witam nową mamusie 🙂
Jak mija niedziela? U nas przepiękna pogoda. Właśnie wrocilysmy ze spaceru. Poleżę chwilę i idę znowu na dwór. Nie boli mnie dzisiaj brzuch!!!😀 |
|
|
|
#231 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#232 |
|
Raczkowanie
|
Witam nową mamusie i gratuluje!
![]() U nas dziś piękna pogoda, a ja nawet siły nie mam by iść na dwór mnie dziś też nic nie boli i żeby nie zmęczenie to czułabym się rewelacyjnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z komunii z migreną okropną, moje dziecko mnie przykrylo kocem i mogłam chwile odpocząć bo córa się zajęła sobą.
Od porodu nie wiedziałam co to ból głowy, teraz widzę że znowu się zaczyna, w poprzedniej ciąży często mi towarzyszyły ;(
|
|
#234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny widziałam, że kilka z Was już jest po wizytach, powiedzcie mi kiedy usłyszałyście serduszko? Bo ja już nie pamiętam co i jak a początkiem czerwca mnie nie będzie. Zastanawiam się czy w 6t3d jest szansa?
|
|
#235 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- ja na wizycie bede w 6t6d i mam nadzieję już serce zobaczyć. wczoraj siadłam na spokojnie z kalendarzem i policzyłam sobie wszystko, bo co kalendarz w necie, to mi inny termin porodu wychodził. dlatego chyba poczekam do wizyty i wtedy sie wpisze na pierwsza stronę. ale wychodzi chyba 10 styczeń |
|
|
|
|
#236 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja byłam w 6t3d i serduszko było. Nie słuchałam go, bo wg mojego lekarza jeszcze jest za wcześnie, ale widziałam wyraźnie pulsujące ❤️ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#237 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#239 |
|
Raczkowanie
|
Ja z drugą córką widziałam serce już w 5t 6d. Teraz idę w 6t 3d i też mam nadzieję, że będzie już biło.
|
|
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
Trochę mnie nie było, ale wracam
![]() Witam wszystkie nowe mamusie. Ja serduszko zobaczyłam w 5t6d według om, a 6t2d według usg. Okazało się że nam krwiaka, muszę brać leki i leżeć. Mam już L4. Byłam już na wizycie kontrolnej i krwiak się zmniejsza, więc mam nadzieję, że niedługo całkowicie się wchlonie. My nie chcieliśmy mówić tak wczesnie nikomu, ale ze dostałam ciążowe L4 to musieliśmy powiedzieć rodzicom i rodzeństwo, żeby nie dowiedzieli się tego od kogoś innego. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.

mam nadzieję że i ja usłyszę serduszko we wtorek 😊

Dziś Hela ma 14 mcy, więc różnica bedzie 22 mce. Two under two 

mnie dziś też nic nie boli i żeby nie zmęczenie to czułabym się rewelacyjnie