|
|
#211 |
|
Dostojna peema.
|
Dot.: Żony 2016 część 5.
Ja też mam w planach zacząć znowu sama sobie robić paznokcie, choć wolę chodzić do kosmetyczki, ale kurde, koszt jest spory jakby tak podliczyć
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie by coś trafiło jakbym miała sobie sama robić hybrydy. Przy zwykłym lakierze mnie trafia
dlatego najczęściej mam odżywkę bezbarwną albo nic Niestety paznokcie to moja pięta achillesowa i jak we wszystkim mogę się 'babrać' tak tego po prostu nie lubię ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Znaczy no. lubię mieć ładne, ale nie lubię przy nich robić
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
klakla, to jak tak mam z włosami
lubię mieć ładne i fajną fryzurę, ale szczytem moich możliwości jest zrobienie kucyka
|
|
|
|
#214 |
|
Japońska rzepa
|
Ja nie znosze robienia czegokolwiek przy pazurach wiec mam zawsze niepomalowane
Zresztą nie wyobrazam sobie co tydzien 5-8 dych wydawac na pazury a niestety tyle mi sie trzymająmax hybrydy.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
Cuddly, dam znac jak sie sprawdza
mam TT i tez elektryzuje wlosy. Ale podobno ma nie puszyc wiec musze sprawdzic![]() U mnie paznokcie zawsze sote bo nie lubie ich malowac a hybryd sie boje:P |
|
|
|
#216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też dużo lepiej się trzymają na primerze
tak w ogóle muszę jutro zrobić bo wyglądam jak dziecko wojny z takimi pazuramiWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj byłam na pazurkach
bo już 2tyg chodziłam bez i wyglądałam strasznie. Od razu lepiej się czuję. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#219 |
|
Dostojna peema.
|
Ja wydaje 80zl raz na 3 tyg jak robię tytany, a 50 raz na 2-2,5 tyg jak robię hybrydy. No lato jest droższe, bo tak od maja do sierpnia raz na miesiąc hybrydy na nogach.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie żele wchodzą 60zl na 3tyg. Więc bez szału
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z pracy. Ja sama robie sobie paznokcie bo szkoda mi czasu i kasy. W domu zajmuje mi to max 1h albo i mniej. A z dojazdem do kosmetyczki to z 3 h. Bardzo czesto zwykłym lakierem maluje sobie w pracy. Bo to jedyne miejsce gdzie spokojnie mi wysycha lakier bez dotykania.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#222 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() swoją drogą to mam teraz długą przerwe żeby mieć świeże na wesele i mam takie szpony że i coś mnie bierze jak mi tu przyłazi listonosz czy kurier z tym swoim tabletem i każe palcem podpisywać, no kurde jak
|
|
|
|
|
#223 |
|
Japońska rzepa
|
Mi akurat na to szkoda pieniędzy ,wolę wydać na coś innego,chociazby na sushi
Żarelko zawsze na propsie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#224 |
|
Konto usunięte
|
Ja lubie robic paznokcie wiec nie ma mowy bym chodziła do kogoś
ostatnio tez robię koleżankom i kasy tez wpadnie troche ![]() Kiedyś chciałam otworzyć cos swojego bo kursy mam pokończone ale jakos na razie to zeszło na bok. Ja uwielbiam TT i tylko ich uzywam. Włosów mi na szczescie nie elektryzuje |
|
|
|
#225 | |
|
Nawiedzona PeMa
|
Cytat:
![]() Cześć Wam U nas od kilku dni typowo letnia pogoda, w dzień upały, a w nocy szaleją burze. Szkoda że akurat teraz nie trafił mi się urlop. W zamian za to praca i praca do tego stopnia że kolejny raz się trafia weekend w którym nie zobaczę tż od piątku do niedzieli. Przynajmniej mam czas na nadrabianie książek bo trochę jestem w tyle ![]() Ja też mam TT ale nie wiem dlaczego strasznie mi wyrywa kłaki i je niszczy. Za to najzwyklejsza szczotka do włosów z avonu sprawdza się rewelacyjnie
|
|
#226 |
|
Konto usunięte
|
Mi też robi paznokcie siostra
Czasem jej kupię jakiś lakier lub inne pierdoły za to ![]() Czekam na obiad i się doczekać nie mogę, dzisiaj wyjątkowo długo im schodzi. Widziałam temat pościeli z Home & You, mam wszystkie stamtąd i z czystym sercem polecam, zwłaszcza jak jest wyprzedaż
|
|
|
|
#227 |
|
nibyżona
|
Ja kupiłam teraz TT dedykowanego do kręconych i grubych włosów i jest u mnie jeszcze lepszy
Lolus ja Cię rozumiem też wolę wydać na jedzenie ale ja nigdy jakoś nie miałam jazdy na paznokcie, swoje od zawsze mam dobre i jak chce żeby wyglądały super to pomaluje zwykłym lakierem i już U nas duchota i deszcze. Wczoraj to myślałam że nie wyrobie. Za to dziś zabrałam się za ogarnianie co by w końcu móc kupić rzeczy na koncik dla Tymka i chyba przesadzilam i właśnie zdycham :/ I dodatkowo od tygodnia zmuszam sie do jedzenia, przez tą pogodę się nie chce nic jeść. Mogła bym żyć na ogorkach
|
#228 |
|
Japońska rzepa
|
Ja uwielbiam tt i z dzika
ale z dzika jak mialam dlugie bo jednak mocno rozprowadza sebum Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#229 |
|
Żona Gargamel
|
Też mam od lat TT, bez niego mam biede rozczesać włosy po myciu
![]() Na jedzenie nie znoszę wydawać pieniędzy, nic z tego nie mam trwałego, chwila przyjemności, przeleci przez ciebie i tyle |
|
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
uwielbiam TT
tata mi moją podkradał, bo "fajnie drapie" |
|
|
|
#231 | |
|
Dostojna peema.
|
Cytat:
no ale uwielbiam jeść, co widać, a gdybym nie jadła tyle to same plusy - więcej kasy i mniej kg natomiast lubię wydawać pieniądze na kosmetyczkę, fryzjera, ubrania i książki.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie to różnie, czasem mogę nie kupować żadnych zachcianek, a czasami nie mogę się powstrzymać
teraz mam niestety etap kupowania..Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#233 |
|
Nawiedzona PeMa
|
Na ksiazki moglabym przepuscic majatek- usprawiedliwiam sie jedynie tym ze nie kupuje obyczajowek dla mlodziezy a zazwyczaj reportaze, historyczne
Z takich kaprysow to byla GoT, Seria Demoniczna, Wiedzmin, seria na ktorej podstawie powstalo Wspaniale Stulecie ale czasem wole przeczytac cos luzniejszego. A zaraz potem jest jedzonko i kosmetyki. Za to nienawidze na ubrania i rzeczy do domu bo nigdy nic fajnego nie moge trafic. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#234 |
|
Dostojna peema.
|
A i za dużo wydaje na rzeczy do domu, stanowczo. Uwielbiam kupować jakieś ramki, wazony, obrusy, poszewki itp.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#235 |
|
Konto usunięte
|
Ja najbardziej lubię wydawać na podróże, no i jedzenie
|
|
|
|
#236 |
|
Japońska rzepa
|
Ja jak Butterfly,ale na ciuchy i domowe też, na kosmetyki ale takie nie kolorowe tylko bazowe typu dobry krem,oleje itp.
A co do jedzenia to tyle zysku co w pysku Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#237 |
|
Dostojna peema.
|
[1=6335951a6f2125013706eea 4dadcb7dfe0c9d63c_649cbb9 a0ad25;75427456]Ja najbardziej lubię wydawać na podróże, no i jedzenie
[/QUOTE]No tak, no i podróże podsumowując - ogólnie lubię wydawać. Fajnie, jakbym więcej zarabiała ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie pierwsze miejsce zajmuje jedzenie i kosmetyki
to dla mnie najwieksze przyjemnosci ale fakt, mam jakas taka mysl, ze czasem wydam kupe kasy na jedzenie a to chwila i nie ma albo jeszcze nie trafie w smak i tyle by bylo. Juz po pracy, jade po M. Miedzy 16 a 21 ma byc dostawa wiec bedziemy czekac na telefon od kuriera. Jutro przyjada nasze baterie lazienkowe - zapowiadaja sie pieknie, tylko sluchawki denne ale to wymienimy ![]() Od poniedzialku zaczynamy remont
|
|
|
|
#239 |
|
Konto usunięte
|
A propos domu, byłam wczoraj w gazowni dowiedzieć się na temat przyłączu. Koleżanka ma mi zrobić projekt instalacji, więc tyle mniej kosztów. Zdecydowaliśmy się jednak na gaz, wygoda wygrała. W ciągu dwóch tygodni może uda się zgłosić wniosek.
|
|
|
|
#240 |
|
Konto usunięte
|
Ja sie nie moge doczekać aż rozłożymy sie z szafami w drugiej sypialni bo poki co łóżka tam nie ma wiec będę miec tam swoją garderobę i stół z ikei który mielismy w kuchni na starym miejscu wyląduje tam wlasnie jako stół do robienia paznokci lub rozkładania maszyny do szycia ❤️
![]() A ogolnie jestem mega wściekła bo oczywiscie chca nas zedrzeć z depozytu za wynajmowany dom, nie wiem czego oni oczekują zeby po 4 prawie latach nie było żadnego wear&tear Jesli chodzi o wydawanie na przyjemności to ja mam ich za duzo Na kosmetyki i paznokcie wydawałam za duzo ale juz sie ogarnęłam, jest jednak nadal moja przyjemność, lubie tez wydawać na jedzenie |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:25.

dlatego najczęściej mam odżywkę bezbarwną albo nic
lubię mieć ładne i fajną fryzurę, ale szczytem moich możliwości jest zrobienie kucyka
Zresztą nie wyobrazam sobie co tydzien 5-8 dych wydawac na pazury a niestety tyle mi sie trzymająmax hybrydy.
mam TT i tez elektryzuje wlosy. Ale podobno ma nie puszyc wiec musze sprawdzic

bo już 2tyg chodziłam bez i wyglądałam strasznie. Od razu lepiej się czuję. 

i coś mnie bierze jak mi tu przyłazi listonosz czy kurier z tym swoim tabletem i każe palcem podpisywać, no kurde jak