|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
Pokaż wyniki sondy: Zadecyduj o przyszłości karmy na forum | |||
zostawiamy karmę w takiej postaci i na takich zasadach jak w okresie próbnym |
![]() ![]() ![]() ![]() |
720 | 44,01% |
zostawiamy karmę jak teraz oprócz mocy dotknięcia - wszyscy mają identyczną |
236 | 14,43% |
karma będzie widoczna TYLKO w profilu użytkownika, moc dotknięcia bez zmian |
84 | 5,13% |
karma będzie widoczna TYLKO w profilu użytkownika, ale wszyscy mają mieć jednakową moc dotknięcia |
83 | 5,07% |
całkowicie rezygnujemy z karmy |
513 | 31,36% |
Głosujący: 1636. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#211 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: KARMA: głosowanie
Cytat:
![]() ![]() Natomiast wynik mnie rozczarował... Miałam nadzieję że ta opcja wygra.
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
poszlo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Przyczajenie
|
Niech zostanie karma...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#216 |
Raczkowanie
|
już po
Dzięki tej sądzie dowiedziałam się co oznaczają karma i moc dotknięcia ![]() Jestem za opcją zostawienia karmy ale widocznej w profilu. Moc dotknięcia może zostać. Ona jest "neutralna", bo nie tylko zależy od karmy ale też od ilości wiadomosci i od stażu. A jeżeli dobrze zrozumiałam, to jakakolwiek jej zmiana oznacza wyzerowania też licznika ilości wiadomości a to niepotrzebne Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Raczkowanie
|
prawde mówiąc wszystko mi jedno...karma to nie wszystko
#218 |
Rozeznanie
|
Glos oddany
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Przyczajenie
|
glosik oddany, jestem za karma taka jak jest teraz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też kilka razy spotkałam się z sytuacją, że moją wypowiedź delikatnie mówiąc pominięto, ale kilka postów dalej, podchwycony przez kogoś innego, spotkał się z gorącą odpowiedzią. Ale nie oburzam się i nie wyskakuję od razu z określeniem "elita", bo to już o krok od KWA ![]() To, że nikt 'z góry' na razie na Wasze propozycje odpisuje, nie znaczy, że nie czyta... Poczekajmy na wyniki sondy, jest tutaj tyle Wizażanek, że jeszcze dużo może się zmienić ![]()
![]() |
#221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w każdym razie daleko mi od postrzegania tego jako konkursu czegokolwiek choć widzę, niestety wyścig wśród niektórych wizażanek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
Głosik oddany
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Zakorzenienie
|
zagłosowałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
Już zagłosowane
![]()
#225 |
Zakorzenienie
|
Ja też już zagłosowałam, ciekawe jakie będą ostateczne wyniki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
ja również zagłosowałam
![]()
#227 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() odebralam Twój post jako ironię.. jako, że - "Po co żółtodzioby głosują.. jak nie mają o niczym zielonego pojęcia..". Zostałam tu zaproszona aby ocenić pomysł "karmy" i oceniam go jako- fajny. Nie mam możliwości poddania go wszystkim kryteriom- np. jak ona wpływała na relacje między użytkownikami, ich zapał do pisania, kłótnie o moce, tego nie wiem- i nie bardzo mnie interesuje. Karma- jako pomysł- uważam za fajny, tyle. Pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Zadomowienie
|
tylko widzisz Marcelina... ta sonda nie ma opcji typu podoba mi sie nie podoba tylko na jakiej zasadzie funkconuje...
nie wiesz jak wplywala na rwelacje miedzy Wizazankami...powiem w skrocie zdarzalo sie, ze bardzo gwaltownie. nie powiedzialam o nikim Zoltodziob, glupek czy uzywajac jakiegokolwiek innego slowa mogacego bezposrednio kogos urazic. poprostu nie znajac tematu trudno jest oceniac. to tak jakbym miala wziac udzial w sondzie... ktora wiertarka jest lepsza, badz jak uwazasz czy moc, zuzycie prradu ma znaczenie dla trwalosci bezpieczenstwa uzytkowania<<<<nie zaglosowalabym- nawet w ciemno-----poprostu jest o jedna opcje za malo f) nie wiem co to jest karma, nie mialam z nia stycznosci, jest mi to obojetne edit: /f) co to jest wiertarka, nie mialam z nia stycznosci, jest mi to obojetne |
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Podróżniczka
|
Zaglosowalam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#230 |
Wtajemniczenie
|
Zgadzam sie z tym co napisala Malkol:
"Jowisia ale czy ktos zauwazal moje propozycje odnosnie mocy karmy w granicach 1-20?? NIE, gdy ten pomysl zauwazyla i podchwycila inna wizazanka(bez obrazy to nie jest zlosliwie) "starsza" to od razu zaczeto o tym mowic...czasami mam wrazenie, ze jak sie nie jest we wszystykich watkach na plotkowym i nie podlizuje sie do kilku rzucajacych sie w oczy osob to jest sie hmmm czyms bardzo niewielkim dla tych STARYCH wizazanek...Elita??? karma to jedynie potwierdza." czasami tak wlasnie wygladaja dyskusje na forum ![]() dla mnie pomysl ze kazdy ma inna moc dotkniecia jest bez sensu :/ glosowalam za ukryciem i zrownaniem mocy. pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Wtajemniczenie
|
A ja juz pomijajac ta sonde, zastanawiam sie ciagle nad tym co bedzie DALEJ...
![]() Wiekszosc z was glosuje, glosuje, debatuje jak zaglosowac... A czy naprawde nikt sie nie zastanawia jak to bedzie wygladac.. pozniej?! Bo przeceiz, karma sie juz zrownuje powoli. Moje pierwsze pytanie : czy gasienica sie zatrzymuje na Krysztalkowej. bo jesli tak, to juz wkrotce bardzo wiele wizazanek bedzie mialo Krysztalkowa i koniec. Wszystko sie zrowna. Tylko te nowe beda mialy po jednym kwadraciku i powoli beda dazyc do gasienicy. Wiekszosc zas z nas, ktore sa tu od dluzszego czasu ma Dusze w Krysztalkach. I wszystkie z czasem bedziemy ja mialy. I co dalej?? Beda wizazanki podzielone na dwie grupy : te, ktore maja krysztalkowa karme / i te ktore jej nie maja. I co. Dalej bedzie tylko rosla moc? Do ilu..? DO 200..300..700?? Dluzsze stazem iwzaznki beda mialy krysztalki i tylko moc im rosla? Przeciez to bez sensu. Tym bardziej zwazajac na dysonans - ktos nowy bedzie mial moc 1, a ktos stary moc 300. To bedzie... STRASZNE. ![]() Na razie nie interesuje mnie samo glosowanie, ale dyskusjaz nad karma, ktora wciaz nie dotarla do zadnych konkretnych, satysfakcjonujkacych mnie odpowiedzi. dyskutujemy, czy karme zostawic, czy nie, nie dyskutujemy natomiast jak ja zmienic i ulepszyc. Pozostawienie tak ogromnych roznic miedzy moca dotkniecia jest chore. Zal mi karmy, i wiem, ze jezeli zrezygnuje z niej i moja gasienica sie skasuje, ciezko mi bedzie utworzyc nowa, poniewaz musze mocno niedlugo ograniczyc wizaz. Ale mimo wszystko, mysle przyszlosciowo. I nie wyobrazam sobie pozostawienia takich roznicy w mocy. Dlatego jedynym rozwiazaniem jakie widze jest wyzerowanie licznikow. ![]()
#232 |
Raczkowanie
|
juz zaglosowalam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Zadomowienie
|
niestety, ale tak bedzie....
chcialabym zebyktos zauwazyl to co z Aeterna piszemy na przemian przedzial mocy 1-20 i wszyscy beda zadowoleni "elita" bo nie beda rowni nowym(sami tak pisza) "nowi" bo nie bedzie takiej roznicy "sredni" bo bedzie wieksza sprawiedliwosc mam w nosie mojego weza... nie chce tylko zebym zostala bez tych milych slow w profilu, ktore dla mnei wiele znacza... rejestrujac sie tutaj bylam "niewidoczna" dla starszych stazem wizazanek, gdy pojawila sie karma jeszcze bardziej...bylam przekonana ze moze do 100pkt karmy dojde...a teraz nie wierze w to ze mam ponad 1600pkt wspaniale uczucie, ze ktos rowniez w necie potrafi Cie docenic... nie chce rezygnowac z karmy calkowicie...ale gdyby te osoby, ktore chca z niej calkowicie zrezygnowac, mogly ja sobie same wylaczyc w panelu uzytkownika bylabym szczesliwa i wiekszosc z nas bylaby zadowolona |
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Zadomowienie
|
juu glos oddany
![]()
#235 |
Rozeznanie
|
co to jest ta karma w ogole?
![]()
#236 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...55#post1364655
tutaj jest wszystko wyjaśnione ![]()
#237 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() ![]() Malkol z Tobą również się zgadzam ![]() Obie macie racje ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
Jowisia madrze pisze. Sama nie zastanawiałam się nad tym co będzie dalej. Bo co będzie? Wszystkie po +1000 punktów karmy? A może nowe bonusy?
Nie mówie już o samej mocy dotknięcia, bo to w ogóle abstrakcja. Czy może ktoś powiedzieć jak wyglada sprawa karmy na innych forach? Nie siedze na innych forach i nie wiem jak tam to wygląda, dlatego prosiłabym by ktoś napisał, bym mogła rozjaśnić sobie obraz na temat owego problemu.
#239 |
Zadomowienie
|
zagłosowane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Wtajemniczenie
|
I masz racje, Malkol. Jestem zdania, ze osoby nie orientujace sie w temacie, nie powinny sie w ogole wypowiadac.
Bo tu chodzi o duzo wiecej, niz tylko : pomysl karmy mi sie podoba/nie podoba mi sie. To jest cala historia.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:46.