Wasze wpadki z sikaniem ;] - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-12-30, 15:06   #211
qathe
Wtajemniczenie

Dot.: Wasze wpadki z sikaniem ;]

Oj ja miałam żenua

Byłam ze znajomymi w klubie.Wyszłam z zaufaną kumpleą na dwór i nagle zachciało mi się siusiu.Więc niewiele myśląc poszłam się wysikać z boku klubu,gdzie było tylne wyjście i był tam śmietnik więc się za niego schowałam.Sikam sobie w najlepsze odwrócona tyłkiem do tylnich drzwi i ... słysze jak sie drzwi otwierają i wyszedł z nich szef ja przestraszona majtki w góre i uciekłam ( i tak pewnie widział mój tyłek ;/ :P) ...Później tylko się do mnie uśmiechał i pytał jak się bawie lol Ale niezła żenada

I jeszcze historia kumpeli :

Koleżanka wyszła przed szkołe zapalić.Zachciało jej się siku,ale dopiero zaczeła palić,więc chciała spalić do końca i gdy już skończyła już bardzo bardzo jej się chciało Więc migiem do szkoły do kabinki i ... sru chciała szybko ściągnąć majtki to je zerwała ehehe padłam jak mi to opowiadała xD

Edytowane przez qathe
Czas edycji: 2007-12-30 o 20:02
qathe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-30, 16:28   #212
Olga:P
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez qathe Pokaż wiadomość
Oj ja miałam żenua

Byłam ze znajomymi w klubie.Wyszłam z zaufaną kumpleą na dwór i nagle zachciało mi się siusiu.Więc niewiele myśląc poszłam się wysikać z boku klubu,gdzie było tylne wyjście i był tam śmietnik więc się za niego schowałam.Sikamsobie w najlepsze odwrócona tyłkiem do tylknich drzwi i ... słysze jak sie te drzwi otwierają i wyszedł z nich szed ja przestraszona majtki w góre i uciekłam ( i tak pewnie widział mój tyłek ;/ :P) ...Później tylko się do mnie uśmiechał i pytał jak się bawie lol Ale niezła żenada

I jeszcze historia kumpeli :

Koleżanka wyszła przed szkołe zapalić.Zachciało jej się siku,ale dopiero zaczeła palić,więc chciała spalić do końca i gdy już skończyła już bardzo bardzo jej się chciało Więc migiem do szkoły do kabinki i ... sru chciała szybko ściągnąć majtki to je zerwała ehehe padłam jak mi to opowiadała xD
dobre

Olga:P jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-30, 17:04   #213
Magdallen
Zakorzenienie

Niektóre historie są na prawdę niesamowite.

Mi się raczej żadna tego typu wpadka nie zdarzyła.

Ale w te wakacje, gdy byłam na rejsie żeglarskim po Mazurach mojej koleżance się zachciało siku. Sternik stwierdził, że powinna wytrzymać, bo do portu niedaleko. Po jakiejś godzinie już się skręcała i piszczała, że nie wytrzyma, a portu nadal nie widać. W takich przypadkach żaden żeglarz nie ma problemu - staje, wyjmuje "sprzęt" i sika za burtę. Ale co miała zrobić żeglarka? W końcu wymyśliliśmy. Szybka akcja. Dziewczyna przebrała się w kostium kąpielowy i chociaż było zimno, zeszła po drabince na rufie, zanurzyła się w wodzie do pasa i sikała. Wszyscy wiedzieliśmy, że w takiej sytuacji powinno się zachować powagę, ale ja aż popłakałam się ze śmiechu.
Magdallen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-30, 18:09   #214
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27

Hehe to i ja cos opowiem. Chociaz to nie wpadka moja w kumpeli. Mielismy imprezke w tzw. lasku na polach, bylo lato. Nie jest to las, tylko o. 20-25 drzew na srodku pola a w nim miejsce na ognicho, świetne miejsce na letnie imprezy . No i wiadomo jak to po kilku piwach kazdy chodzi za potrzeba, faceci w pola, a dziewczyny miają wydzielone miejsce. Moja kolezanka dość mocno przesadzila z alkoholem i poszla siku. Jak potem opowiadala, byla w 100%tech pewna że szla prostu i dlugo przed siebie, jednak w rzeczywistosci zrobila kilka kółek wokól naszej miejscowy, byla tylem do nas, kucnela, wypięła się i przy wszystkich sikala. Dluugo to trwalo, my zamarliśmy (impeza wtedy juz przygasala, jednak ok 10 osob dalej tam siedzialo). Kolezanka nie nalezala do najszczuplejszych, więc widok byl baardzo średni Potem wstala i wrocila do nas za jakies 3,4 minty (do dzis nie mamy pojęcia jaką drogą szla ).
Stary 2007-12-30, 19:53   #215
Clarissa:)
Wtajemniczenie

GG do Clarissa:)

Moja historyjka:
Wypad z rodzinką do lasu. Wujek, ciocia, ja, mama, kuzynka i 2 kuzynów. No i pies spuszczony ze smyczy . Wędrujemy wędrujemy. Nagle pies poczuł chyba jakiegoś zwierzaka. No i jak na terriera przystało pobiegł gdzie go nos poniósł. A lasu totalnie nie znaliśmy . Wszyscy rzuciliśmy się za nim w pogoń. W końcu dobiegliśmy na jakieś pastwisko, było na nim pełno krów. Znalazłam wzrokiem mojego psa. Stał i szczekał na jakiegoś wielkiego byka(ja tam ryzyka nie lubię nie wiem po kim to ma). Na szczęście byk go olał. Pies dumny z siebie zaczął...tarzać sie w jego kupie. Wpakował się w nią cały. Moja mama się wkurzyła(rano go kąpała)i zaczęła sie drzec"Ty..."no niewazne . Postanowiła ratować czysty kawałek naszego psa. Zaczęła biec. Nie zauważyła jednak, że pastiwsko otacza cienki płot z drutu. No i się w niego zaplątała. Próbowała się wydostać ale dostała ataku śmiechu, położyła się na ziemi i prawie płakała(prawdziwy atak głupawki). Wszystkim się udzieliło. A, że po lesie błądziliśmy długo to mój pęcherz był już zmęczony... No i stało się . To była jesień i było naprawdę zimno... Cud, że nie mam chorych nerek
Clarissa:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-03, 12:47   #216
Myszka15krk
Zakorzenienie

Nom piszcie piszcie,więcej wpadek:P Ja tu zawsze umieram ze śmiechu
jest karmiona koniecznością
widywania się,
a kończy się niemożliwością rozstania!"

<333

http://www.graphicguestbook.com/agusiaaakrk

Narysuj mi coś
Myszka15krk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-03, 15:16   #217
Lara Croft
Raczkowanie

Kilka lat temu pojechalismy ze znajomymi na kilka dni pod namioty w glab Niemiec do innych znajomych na wies. Nasi mezowie rozbijali namioty, a my kobitki poszlysmy pozwiedzac okolice (jak to kobitki). Na lace niedaleko od naszego biwaku byly konie ktoregos z mieszkancow wsi, a mojej kolezance bardzo chcialo sie siku, wiec dookola tych koni szukalysmy jakichs pozadnych krzaczkow zeby kolezanka mogla sie jakos ukryc przed nie swoimi mezami. No i gdy zlokalizowala porzadne krzewy zrobila to co sie w takich wypadkach robi, czyli kiecka w gore, majtki w dol i kucnela... i nagle krzyk! Okazalo sie, ze dotknela gola pupa druta ktory byl pod (niewielkim) napieciem, ktorym otoczone byly te konie. Narobila niezlego rabanu, az przybiegli nasze chlopaki. Do dzis ma delikatny uraz do koni.
Stary 2008-01-04, 23:23   #218
7d825fa9fec57cf5623273fe7eca2ef8f2442710_5d59d871e15d0
Konto usunięte

Też miałam przygodę.
Wracałam skądś z rodzicami, ale przez dwie godziny drogi nie było zadnej stacji, a ja już wytrzymać nie mogłam. Ojciec zatrzymał się na jakimś poboczu, a ja pobiegłam w pole. Było całkowicie ciemno, już kucnęłam, wszystko dobrze, odwracam się, a tam krowy. Z tym, ze one nie stały, tylko prawie, ze biegły prosto na mnie. PRawie się potknęłam o własne nogi i o spodnie, ledwo co je założyłam zresztą, gdy uciekałam.
I widziała to wszystko ta osoba, która prowadziła te zwierzęta. I nieźle się ze mnie facet usmiał. ;P
7d825fa9fec57cf5623273fe7eca2ef8f2442710_5d59d871e15d0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-05, 09:03   #219
Olga:P
Wtajemniczenie

[1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;6206871]Też miałam przygodę.
Wracałam skądś z rodzicami, ale przez dwie godziny drogi nie było zadnej stacji, a ja już wytrzymać nie mogłam. Ojciec zatrzymał się na jakimś poboczu, a ja pobiegłam w pole. Było całkowicie ciemno, już kucnęłam, wszystko dobrze, odwracam się, a tam krowy. Z tym, ze one nie stały, tylko prawie, ze biegły prosto na mnie. PRawie się potknęłam o własne nogi i o spodnie, ledwo co je założyłam zresztą, gdy uciekałam.
I widziała to wszystko ta osoba, która prowadziła te zwierzęta. I nieźle się ze mnie facet usmiał. ;P[/quote]
nieźle

Olga:P jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-05, 09:37   #220
Flofferek
Zakorzenienie

u mnie kilka dni temu bylaby wpadka ale ufff ledwo zdazylam.
bylam ze znajomymi na piwku, a ze ja mam tak, ze siku i to drugie to tylko w domku [chyba ze wypije dosc duzo i mam odwage odwiedzic publiczny tojlet], wiec zbieramy sie, wszyscy poszli siusiu, a ja trzymalam... na przystanku myslalam, ze nei wytrzymam, spodnie az mnie cisnely, ale bylo tak zimno, ze nie probowalam kurtki rozpinac
patrze, wszystkie autobusy chyba pojechaly, bo od planowanego odjazdu minelo juz sporo czasu, na zatoczke wjechal samochod i stal, no to kolezanka podbiegla i mowi 'przepraszam, czy jedzie pan tu i tu.. jak tak, to niech pan podwiezie moja kolezanke, bo jej sie siku bardzo chce i juz nie moze'
myslalam, ze tym bardziej padne i nie wytrzymam, ona juz mnei ciagnie do samochodu, ale patrze jedzie spoznialski i galopem to busa... tam tez myslalam, ze padne, bo tak trzeslo... ale lepiej zlac sie w busie niz u kogos w samochodzie jakims cudem wytrzymalam, wparowalam do domu, motalam sie jeszcze z kurtka [mam dluga], prawie zamek wyrwalam, ale udalo sie..

w sumie nie bylo wpadki, ale moglo do niej dojsc
Flofferek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-05, 13:36   #221
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
Napisane przez Flofferek Pokaż wiadomość
u mnie kilka dni temu bylaby wpadka ale ufff ledwo zdazylam.
bylam ze znajomymi na piwku, a ze ja mam tak, ze siku i to drugie to tylko w domku [chyba ze wypije dosc duzo i mam odwage odwiedzic publiczny tojlet], wiec zbieramy sie, wszyscy poszli siusiu, a ja trzymalam... na przystanku myslalam, ze nei wytrzymam, spodnie az mnie cisnely, ale bylo tak zimno, ze nie probowalam kurtki rozpinac
patrze, wszystkie autobusy chyba pojechaly, bo od planowanego odjazdu minelo juz sporo czasu, na zatoczke wjechal samochod i stal, no to kolezanka podbiegla i mowi 'przepraszam, czy jedzie pan tu i tu.. jak tak, to niech pan podwiezie moja kolezanke, bo jej sie siku bardzo chce i juz nie moze'
myslalam, ze tym bardziej padne i nie wytrzymam, ona juz mnei ciagnie do samochodu, ale patrze jedzie spoznialski i galopem to busa... tam tez myslalam, ze padne, bo tak trzeslo... ale lepiej zlac sie w busie niz u kogos w samochodzie jakims cudem wytrzymalam, wparowalam do domu, motalam sie jeszcze z kurtka [mam dluga], prawie zamek wyrwalam, ale udalo sie..

w sumie nie bylo wpadki, ale moglo do niej dojsc
ile czlowiek moze wytrzymac
Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna.
Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna.
Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
Oleczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-05, 13:57   #222
201706190936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Sielska Pokaż wiadomość
Bardzo współczuję Izaluce. Faktycznie dla ośmioletniego dziecka to niemiła sytuacja. Pamiętam jak w pierwszej klasie podstawówki kolega zrobił kupę do gaci, bo wstydził się spytać czy może wyjść. Siedział w pierwszej ławce i smrodek niósł się na całą klasę ,on się wypierał , w końcu się popłakał i wybiegł z klasy a za nim wylatywały z nogawki bobki. Niby śmieszne ale po latach to w sumie przykro, tym bardziej ,że ten incydent niósł się za nim do końca ósmej klasy podstawówki.
A ze swoich własnych przeżyć to zsikanie się w gacie ze śmiechu na środku ulicy (miałam czarne spodnie więc nie było za bardzo widać) ale ten przemarsz do domu pod klatką pełną znajomych robiąc mokre ślady na suchym chodniku
Druga wpadziocha : biegnę do domu ze szkoły co sił w nogach bo czuję ,że zaraz się zsikam( nigdy nie lubiłam w szkole załatwiać swoich potrzeb fizjologicznych) . Stoję pod drzwiami , słyszę muzykę ( znak ,że w domu ktoś jest) więc dzwonię, walę już pięściami a tu nic . Grzebię w torbie w poszukiwaniu kluczy w końcu po paru minutach znajduję i wchodzę do mieszkania ale na wycieraczce zostawiam całą zawartość swojego pęcherza.
Moja siostra z miną aniołka: słyszałam ,że pukasz ale wiedziałam,że masz klucze to nie chciało mi się wstawać,żeby otworzyć.

Jedna z pierwszych randek z Tż . On z kolegą ja z koleżanką ,śmiechy , chichy wygłupy. Chłopcy wzięli nas na barana, dalej wygłupy ,śmiechy , chichy i ja lejąca mu po plecach ze śmiechu. I nie to żeby tylko popuścić. Ja jak już leję to na całego bo tego zatrzymać nie mogę.
Dziś ten chłopak to mój mąż , którego sobie zaznaczyłam jak piesek.
Pozdrawiam
Nie no posikałam się
201706190936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-05, 14:14   #223
Flofferek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oleczka Pokaż wiadomość
ile czlowiek moze wytrzymac
ja najdluzej wytrzylam ponad dobe bez siusiu i bez k.. jak dojechalam na miejsce, to na tyle mi sie odechcialo, ze poszlam spac
Flofferek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-12, 18:09   #224
Turquoisee
Raczkowanie

Jako dziecko (mniej wiecej 5-letnie), wstalam ok godz. 22, poszlam do kuchni gdzie rodzice i dziadkowie jeszcze siedzieli, wyciagnelam taboret spod stolu, pizama w dol i...zalatwilam co mialam do zalawienia
Rowniez jako dziecko, wstalam w nocy, poszlam do lazienki, wyciagnelam chodniczek z toalety do przedpokoju, usiadlam i...tak jak wyzej
Turquoisee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-12, 20:07   #225
Myszka15krk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Turquoisee Pokaż wiadomość
Jako dziecko (mniej wiecej 5-letnie), wstalam ok godz. 22, poszlam do kuchni gdzie rodzice i dziadkowie jeszcze siedzieli, wyciagnelam taboret spod stolu, pizama w dol i...zalatwilam co mialam do zalawienia
Rowniez jako dziecko, wstalam w nocy, poszlam do lazienki, wyciagnelam chodniczek z toalety do przedpokoju, usiadlam i...tak jak wyzej
padłam:P
jest karmiona koniecznością
widywania się,
a kończy się niemożliwością rozstania!"

<333

http://www.graphicguestbook.com/agusiaaakrk

Narysuj mi coś
Myszka15krk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-02, 21:02   #226
Arethaf
Wtajemniczenie

Podnoszę

Ja miałam jedną wpadkę w przedszkolu. Miałam na sobie sukienkę princeskę i bardzo chciało mi się siku. Prosiłam o pomoc przedszkolanki, żeby pomogły uporać mi się z nią, a one były zajęte czymś innym. Nie wytrzymałam i zesikałam się na oczach całej grupy, a one na mnie nawrzeszczały. Przykre to było Pamiętam, że potem płakałam. Na szczęście dzieci się ze mnie nie śmiały, tylko były trochę przerażone

Biegi przez miasto, trzymając się za tyłek to standard. Kiedyś staranowałam w podziemiach panią, bo szukałam toalety

Aaaa, nie, przypomniało mi się jeszcze. Dwie nawet

Jadę sobie autobusem, wypiłam Nestea, kurczę śmiesznie jest ze znajomymi, więc poszłam do kibelka (jechałam polskim ekspressem). Zdjęłam spodnie i stoję sobie w moich majteczkach w owoce. Myślałam, że drzwi zamykają się na magnes, a okazało się, że trzeba przekręcić coś tam... Autobus zahamował, ja wpadłam na drzwi, one się otworzyły i tak stojącą ze spodniami w kroku zobaczył mnie jakiś facet Ale wstyd, jeszcze musiałam się wychylić, żeby te drzwi zamknąć Myślałam, że nie wyjdę z tego WC.

A to stare, jak miałam ze 4-5 lat. Wracam z kościoła z koleżanką, bardzo chciało mi się siusiu, nie mogłam wytrzymać! Postanowiłam, że wysikam się przy domu, to nic, że dom był na przeciwko kościoła, a ja sikałam przy jego boku Kiedyś, zimą, gdy byłam z mamą w mieście, też sikałam przy nim, ale było ciemno i mało ludzi chodziło. Uważałam jednak, że nic się nie stanie, jeśli to powtórzę i poprosiłam koleżankę, żeby mnie zasłaniała. Sikam sobie, a tu idzie moja wściekła mama. Krzyczy na mnie i mówi, że widać mój tyłek i wszyscy się gapią
Arethaf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-02, 21:40   #227
Wenress
Zakorzenienie

Zaraz padne ze smiechu xD

Moje...
W przedszkolu strasznie chcialo mi sie siku... ale bylam tak niesmiala, ze balam sie spytac pani czy moge isc... no i nie wytrzymalam xD to jest straszne, bo tam byl dywan, i wogole xD akurat byl wf, wiec spodenki od razu moglam przebrac, ale ogolnie to sie nawet nie wydalo, nie wiem jakim cudem

A, no i kiedys sie jeszcze poplakalam, ze nikt ze mna nie chce isc do wc drzwi potrzymac....

Inna historia, tez z przedszkola... szlam sobie grzecznie do kibelka, nie pierwszy raz oczywiscie, wracam... i zgubilam sie stalam jak kolek jakies 20 minut, az zostalam odnaleziona przez jakas pania przedszkolanke i po dluzszym czasie trafilam do mojej grupy
pozniej w 1kl podstawowki kolezanka do mnie, ze mnie zna... ja sie pytam skad... bo widziala jak zabladzilam do kibelka ale obciach xD

Teraz mam taka mala obsesje, ze jak gdzies ide to musi byc wc bo jak mi sie zachce, to krotko moge wytrzymac xD ale jakoś daję radę
Wenress jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-02, 22:01   #228
wanda164
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Wenress Pokaż wiadomość
Inna historia, tez z przedszkola... szlam sobie grzecznie do kibelka, nie pierwszy raz oczywiscie, wracam... i zgubilam sie stalam jak kolek jakies 20 minut, az zostalam odnaleziona przez jakas pania przedszkolanke i po dluzszym czasie trafilam do mojej grupy
pozniej w 1kl podstawowki kolezanka do mnie, ze mnie zna... ja sie pytam skad... bo widziala jak zabladzilam do kibelka ale obciach xD
hehehehe dobre

Ja kiedyś mieszkałam w malutkim mieszkanku, i lodówka stała w pokoju przy drzwiach - po prawej stronie drzwi (to ważne).
Nieraz nocowała u mnie siostra, i w nocy wychodziła do łazienki - jak po ciemku namacała lodówkę, to wiadomo, że drzwi były na lewo.
Ale kiedyś zrobiłam przemeblowanie, i lodówka stanęła po lewej stronie drzwi, a dalej w lewo była szafa...
A siostra w nocy o tym zapomniała - obudziły mnie jakieś szmery, zapalam światło, a ona już otwiera szafę i usiłuje do niej wejść
Nie wiem, co by było dalej, jakbym jej nie zaprowadziła gdzie trzeba
Stary 2008-07-02, 22:14   #229
Wenress
Zakorzenienie

Hahah

Jeszcze mi sie przypomnialo juz w tych starszych klasach podstawowki moje i kumpeli wyglupy.... kupilysmy jakiegos batona czekoladowego i wysmarowalysmy nim sciane w kibelku szkolneym ze niby wiadomo co :/ jaki mialysmy ubaw... eh.

Albo u mnie w szkole nigdy nie bylo ani papieru, ani mydla :/ to ja wychodze od siku, i mowie bardzo glosno "kurde no, nie bylo papieru, znowu musialam sie reka podcierac!" oczywiscie na zarty, bo mialam chusteczki, ale tam akurat byla sprzataczka i sie tak na mnie popatrzyla...

Albo jak udawalysmy ze siedzimy na wc, ktos puka do kabiny, ja nic, wchodzi i "przepraszam!" ze sploszona mina ucieka... a ja ryk smiechu, ze sie zart udal... xD
A kilka razy serio ktos mi wszedl, bo nawet zasuwek nie bylo a kumpela zle pilnowala xD

Obrzydliwym bylam dzieckiem
Wenress jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-02, 22:32   #230
vendettka
Wtajemniczenie

Gdy byłam mała to miałam raz problem z tym drugim zrobiłam to w majty na spacerze daleko od domu
Jakiś rok temu na wycieczce klasowej,rozmawiałyśmy z dziewczynami i chichrałyśmy się z wszystkiego,nie zdążyłam do Toi Toi'a to popuściłam pod siebie
Ostatnio miałam tak,że siedziałam u przyszłej teściowej i zawsze po jej kawie chce mi się siusiu a głupio mi zawsze przeprosić i wyjść,kiedyś tak już nie mogłam ( ona cały czas nadaje ! ),rozbolał mnie brzuch,zaczęłam się bujać do przodu i do tyłu,wymachiwać rękami aż wkońcu poszłam do kibelka i siedziałam tam z 4 minuty

Włosomaniaczka - 15.05.2012
Listuję
vendettka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-02, 22:43   #231
wanda164
Zadomowienie

Moja córeczka miała kiedyś piękny, sztruksowy kapelusik, z którego była bardzo dumna. Kiedyś na wycieczce zachciało jej się siku, i poszłyśmy do ToiToi. No i musiała zajrzeć, co tam jest w środku, no i kapelusik wpadł...

A z synem było tak: odebrałam go z przedszkola, ale był jakis blady i dziwnie stawiał kroki... W końcu się przyznał, że ma w majteczkach coś grubszego... Trudno, trzeba było dojść do domu. Ale nagle - pośrodku placu - stanął jak wryty i zaczął wrzeszczeć, wzbudzając ogólną sensację:
- wpadło mi do nogaaaawkiiii!!!
A ja, podła matka, zaczęłam się śmiać - i biedne dziecko, nie znajdując u mnie pomocy, zwróciło się do przechodniów:
- kto mi to teeeraaaz wyyyjmieeeeee...

W domu okazało się, że nieszczęście było naprawdę malutkie, tylko ta świadomość...
Stary 2008-07-03, 00:09   #232
czokled
Wtajemniczenie

GG do czokled

przeczytałam wszystko,padłam
czokled jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-03, 01:14   #233
frandzelka
Raczkowanie

ja kiedys jak mialam z 6 lat sikałam w ogródku i podnosiłam pupe, zeby 'strumień' leciał daleko i wysoko i tak stękałam i stękałam i popuściłam to drugie xD i w tym momencie babcia wyszła zza rogu, nie żartuje i dokładnie na serio nie pamietam co zrobiłam, ale chyba podtarłam tylek lisciem? i powiedziałam babci ze sikam i sie poprawiłam ;D

'Będzie tęęcza... luubje'

frandzelka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-03, 08:27   #234
kingkong
Rozeznanie

buhahaaha
mi się nie zdażyło popuścić, ale mam inną historię z sikaniem.
W 2klasie podstawówki pojechaliśmy w góry i na jednej z wypraw poszłyśmy się z koleżankami wysiusiać. Ustawiłyśmy się "piętrowo"(no wiecie jedna nad drugą w odstępach najwyżej 2 metrów). Rzuciłam bluzę gdzieś w krzaki,potem podnoszę ją, a ona jest do połowy mokra!! jednej koleżance "spłynęło", a ja się strasznie zawstydziłam. Ukryłam bluzę, nic nikomu nie powiedziałam. Kiedy mijaliśmy rzeczkę specjalnie do niej wpadłam byłam cała mokra, bluza też--ale byłam potem ucieszona
kingkong jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-03, 11:41   #235
1stLaDy
Wtajemniczenie

niewiem czy juz to opisywalam ale jechalam kiedys polskim ekspresem...wiadomo-kibelek malutki

-nie bylo swiatla w srodku
-mala klitka
-kierowca jechal z 90na godz
-ostre zakrety
-popsuta spluczka

a ja musialam tampon wymienic...

wlaczylam lampe blyskowa w komorce, komorka w zeby i jeszcze nie moglam niczego dotknac bo to obrzydliwe

czulam sie jak w mission impossible ale jakos sie udalo - co prawda 10min tam spedzilam

171cm
1stLaDy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-03, 12:17   #236
Skiba
Raczkowanie

GG do Skiba

To teraz ja

Na wycieczce szkolnej w 4 klasie podstawówki autobus się zatrzymał i wszyscy poszli siku. Ja oczywiście, pełna empatii najpierw pilnowałam innych koleżanek, żeby ich chłopacy nie podglądali (głupkowaty wiek ), a jak doszło do mnie, to wszystkie koleżanki sobie poszły No to schowałam się w krzaczkach, siusiam w najlepsze i nagle patrzę, skrada się kolega, żeby mnie podglądać, bezczel jeden No a ja w trakcie, przerwać strumienia nie sposób, ale ciul z tym, spodenki na tyłek i zwiewam, a siusiu leeci

Jak się musiałam zakrywać przy wsiadaniu do autobusu... Wszyscy się dziwili dlaczego w największym upale zmieniam krótkie spodenki na długie
Mało tego, po przyjeździe na miejsce (mieszkaliśmy w piętrowych domkach) wyprałam sobie osiusiane majtki, powiesiłam na balustradzie. Wszedł inny kolega, i dziwnym trafem moje gatki spadły mu na głowę

Druga historia - Jedziemy nad morze, z mamą zachciało nam się siusiu - wysiadłyśmy w lesie, robimy sobie w najlepsze. Wszystko by było dobrze, gdyby nie te głupie komary...
Niemiło się siedziało przez dalsza drogę

Trzecia - Na festynie z okazji dni mojego miasta zachciało mi się siusiu - festyn w parku, więc alejka nad jeziorem była naturalną sikalnią Ciemno było, powiedziałam koleżance, żeby mnie pilnowała. No i ona stoi z jednej strony, a tu nagle z drugiej strony idzie sobie jakiś facet! Ja zakrywam moje cztery litery rękoma i drę się na niego i na koleżankę, ogólnie hałasu narobiłam A facet na to "No czego się drzesz, przecież zgrabną masz..."
Stary 2008-07-03, 13:26   #237
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Przypomniała mi się jeszcze jedna sytuacja
Byłam kilka lat temu nad morzem. w trakcie spaceru bardzo chciało mi się sikać, znalazły się krzaczki, więc idę Staję, ściągam majtki - patrzę do tyłu i leci na mnie cocker spaniel, a za nim jego właściciel Ledwo wciągnęłam majty, wybiegam i piszczę Mama i znajomi mieli niezły ubaw A facet drze się na mnie, że to teren prywatny...

...And I need you now somehow, And I need you now somehow.
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-03, 14:24   #238
Tusio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Skiba Pokaż wiadomość
To teraz ja

Na wycieczce szkolnej w 4 klasie podstawówki autobus się zatrzymał i wszyscy poszli siku. Ja oczywiście, pełna empatii najpierw pilnowałam innych koleżanek, żeby ich chłopacy nie podglądali (głupkowaty wiek ), a jak doszło do mnie, to wszystkie koleżanki sobie poszły No to schowałam się w krzaczkach, siusiam w najlepsze i nagle patrzę, skrada się kolega, żeby mnie podglądać, bezczel jeden No a ja w trakcie, przerwać strumienia nie sposób, ale ciul z tym, spodenki na tyłek i zwiewam, a siusiu leeci

Jak się musiałam zakrywać przy wsiadaniu do autobusu... Wszyscy się dziwili dlaczego w największym upale zmieniam krótkie spodenki na długie
Mało tego, po przyjeździe na miejsce (mieszkaliśmy w piętrowych domkach) wyprałam sobie osiusiane majtki, powiesiłam na balustradzie. Wszedł inny kolega, i dziwnym trafem moje gatki spadły mu na głowę

Druga historia - Jedziemy nad morze, z mamą zachciało nam się siusiu - wysiadłyśmy w lesie, robimy sobie w najlepsze. Wszystko by było dobrze, gdyby nie te głupie komary...
Niemiło się siedziało przez dalsza drogę

Trzecia - Na festynie z okazji dni mojego miasta zachciało mi się siusiu - festyn w parku, więc alejka nad jeziorem była naturalną sikalnią Ciemno było, powiedziałam koleżance, żeby mnie pilnowała. No i ona stoi z jednej strony, a tu nagle z drugiej strony idzie sobie jakiś facet! Ja zakrywam moje cztery litery rękoma i drę się na niego i na koleżankę, ogólnie hałasu narobiłam A facet na to "No czego się drzesz, przecież zgrabną masz..."
ostatnie najlepsze!
Stary 2008-07-03, 19:13   #239
kingkong
Rozeznanie

Skiba ta zgrabna mnie rozwaliła!
kingkong jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-03, 21:19   #240
kitsh
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Skiba Pokaż wiadomość
pan był w klimacie

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości