![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Hobby i pasje Waszych TZ-ow (!!!)
mój kochany ma kilka pasji, w tym 3 duże, aż trudno stwierdzić, która największa
![]() ![]() ![]() Uwielbia też jazdę na skuterze, a ostatnio cały wolny czas spędzałby najchętniej na łódce i nowym zainteresowaniu-łowieniu ryb ![]() AAA jak mogłam zapomnieć ![]() ![]() i mimo że nasze zainteresowania są w sumie zupełnie inne, zawsze jest ciekawie ![]() ![]()
![]() |
#212 |
Zadomowienie
|
Mój ma wiele zainteresowań.
Ale prym wiodą motory, ma ścigacza i KTMa i w wolnych chwilach lubi na nich wywijac. Wolnych chwil ma coprawda niewiele bo prowadzi wlasna firme ktora pochlania duuuzo czasu i czasem jak na sobote wybiera motor a nie mnie to wiadomo ze jest przykro, ale tylko przez chwile. Zawsze predzej czy pozniej mi to wynagradza ![]() No i szczescie ze jednak nie ma za wiele tych wyjazdow wiec czesto mam go tylko dla siebie ![]() A druga pasje mamy wspolna, konie. Jezdzimy sobie w weekendy do stajni na dluuugie tereny po lasach we dwoje ![]() A jak nie uda sie wybrac na konie to rowerki idą w ruch. Zimą z kolei narty i tak jakoś staramy się aktywnie ten wolny czas spędzić ![]() Dzieki Bogu na komputerach sie nie zna zabardzo bo jakos takie typu mnie zbytnio nie ineteresuja - wiecznie przyklejeni do monitora, gg, gier itd |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Raczkowanie
|
SIATKÓWKA!!! w koncu jest trenerem
w gronie zawodników czy innych trenerów nie ma innego tematu (zagrywka, przyjecie, dobry blok, komentowanie kazdego ruchu zawodnika oraz konkretnych sytuacji itp) albo nowe techniki oraz sprzet do treningów....on siatkówka żyje w tym czasie nie ma go dla mnie... ale ciesze sie bo rozwija swoja pasje, choc czasem przesadza... :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
Pierwsza pomoc (poznaliśmy się, jak zakładał mi opatrunek
![]() ![]() ![]() Nie podzielam pasji mojego faceta, praktycznie to nie mamy jakichś wspólnych zainteresowań, lubimy różne sporty, on lubi łazić po lesie, jakichś krzaczorach, a mnie osty kłują w nogi przez jeansy ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2011-06-22 o 07:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hihi ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
może my jesteśmy z tych samych stron??? bo u mnie też się tak mówi ![]()
![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
Mój TŻ bardzo lubi sporty walki, a najbardziej boks. Do tego lubi bardzo gry na PS3, interesuje się też jakimiś nowinkami technicznymi lub naukowymi. Nie przeszkadzają mi jego zainteresowania, często z nim oglądam mecze piłki nożnej, czy też gram na PS
![]()
![]() |
#218 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#219 |
Rozeznanie
|
A mój TŻ kocha motory..... Ma MZ i chce sobie kupić coś nowego.... A tak poza tym to bardzo lubi robić coś w drzewie. W zeszłe wakacje zrobił huśtawkę, doniczki i szafkę do kuchni dla babci.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Wtajemniczenie
|
Mój tż kocha astronomię, sport i samochody
![]() ![]() Nasze zainteresowania totalnie się różnią, ale dzięki niemu dowiedziałam się sporo ciekawych lub mniej ciekawych rzeczy ![]()
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
|
mój samochody. a dokładnie elektronike. Potrafi nie dość ze w pracy to i po pracy długo siedzieć i dłubać w jakimś samochodzie. Nie ma wyższego wykształcenia ale osiągnął tytuł najlepszego elektromechanika w okolicy i na termin do niego sie juz wczesniej trzeba umawiac. a ja? Ja po prostu wieczorami pytam co nowego zrobił, co naprawił i w jakim aucie
![]() ![]()
![]() |
#222 |
Raczkowanie
|
Mój uwielbia komiksy. Wszystkie. Ma chyba największą kolekcję komiksów jaką kiedykolwiek widziałam. Bardzo lubię to jego hobby bo zawsze mogę coś pożyczyć ;3 Poza tym kocha filmy i anime, których też ma jakiś miliard. No a w wolnych chwilach oczywiście albo coś ogląda albo czyta, ewentualnie zanudza mnie na śmierć opowiadaniami o rynku komiksów w Polsce. No i oczywiście ciągle kupuje jakieś nowe tomy. Jest w stanie zwiedzić pół miasta żeby zdobyć najładniejszy tomik, czego w ogóle nie jestem w stanie zrozumieć.
![]() |
#223 |
Raczkowanie
|
Największą pasją mojego TŻ jest jego synek
![]() ![]() Druga - filozofia. Pasją połączona z pracą wykładowcy, ale czasem mam ochotę go udusić jak słyszę co na jakiś tam temat powiedziałby Hegel. Trzecia pasja - naprawianie starych gratów... radia, tv, konsole, starty taty masakra (wiążą się z tym oczywiście wycieczki na jakieś targi po stare cześci itd.). Pełno tego, ale cóż. 1 lipca zamieszkamy razem, więc będę musiała jakoś to ogarnąć, a on będzie musiał znosić moje hobby ![]() Do tego pale wspólnych zainteresowań mamy więc wszystko wypośrodkowane. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
Komputery (uwielbia majstrować, rozkręcać, naprawiać i jest w tym dobry), wędkarstwo i akwarystyka (od kiedy spełnił swoje marzenie o 125l akwarium ciągle kupuje nowe roślinki i rozmnaża rybki
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:39.