PM 2017, cz. 56 - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-10-24, 08:25   #211
luna_laula
catwoman

PM 2017, cz. 56

Co do telefonów to od roku mam stare jabłko 5S, nie narzekam i nie zamierzam wymieniać póki nie padnie. Nie znam się na wnętrzu, wiec się nie wypowiem, ale rzeczywiście problemem jest brak kompatybilności i tz przez to stwierdził, ze to jego pierwsze i ostatnie jabłko. Uwazam, ze wszystko zależy od oczekiwań użytkownika, a nie ogólnej oceny. Chcialam jabłko, mam jabłko, podoba mi się jego wielkość i dizajn, jest dla mnie bardzo przyjemny w obsłudze i robi zadowalające zdjęcia. Póki co myśle, ze za kilka lat mogłabym go wymienić na lepszy model. Zastanawiam się tez nad lapkiem, ale chyba muszę więcej zarabiać by zdecydować się na lapka w takiej cenie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Edytowane przez luna_laula
Czas edycji: 2017-10-24 o 08:26
luna_laula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-24, 08:29   #212
micia00
Wtajemniczenie

Dot.: PM 2017, cz. 56

[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;78218361]Przecież to mit. Jedyne czego nie mogę z nim zrobić to wysłać coś po Bluetooth. Komputer mi go widzi normalnie, wszystko mogę z nim zrobić, wszędzie podłączyć.
Zdjęcia automatycznie przesyłają mi się na komputer a mam Windows. Nawet ostatnio mieliśmy problem bo dałam TŻowi słuchawki Nokii i w jego LG nie działały a w moim iPhonie działały
Jedyne o co tutaj chodzi to to że mając komputer z OS X to masz cały ekosystem, wszystko automatycznie się aktualizuje

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk[/QUOTE]
W telefonie czesto korzystam z dwoch rzeczy - przesylanie przez bluetooth i udostępnianie obrazu na tv bo moj tv nie wszystkie strony pociagnie, a tel tak wiec czasem tak sobie radze bo przez hdmi jak polacze z kompem to z kompa nie mogę korzystać, wiec w domu wygodniej mi pozbawic się tel niz laptopa

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

I druga sprawa, ze po takim czasie pracy z telefonami po androidzie poruszam sie jak ryba w wodzie. A ios musialabym sie uczyc jak male dziecko

micia00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-24, 08:30   #213
luna_laula
catwoman

[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;78218361]Przecież to mit. Jedyne czego nie mogę z nim zrobić to wysłać coś po Bluetooth. Komputer mi go widzi normalnie, wszystko mogę z nim zrobić, wszędzie podłączyć.
Zdjęcia automatycznie przesyłają mi się na komputer a mam Windows. Nawet ostatnio mieliśmy problem bo dałam TŻowi słuchawki Nokii i w jego LG nie działały a w moim iPhonie działały
Jedyne o co tutaj chodzi to to że mając komputer z OS X to masz cały ekosystem, wszystko automatycznie się aktualizuje

Tz miał wielki problem z przesłaniem zdjęć, już nie pamietam co nakombinowal, ale są pewne upierdliwe kwestie z tym związane jak się za dobrze w tym wszystkim nie poruszasz

Stary 2017-10-24, 08:36   #214
Laura Rose
Zakorzenienie

Hej

Jeszcze wkurza mnie w jabłku, że telefon ma wielką pamięć, ale na chmurze już tylko 5GB. Nie wiem, jak usunąć zdjęcia tylko z chmury, bo wyskakuje mi, że zostaną usunięte ze wszystkich urządzeń
W jakim sensie jest problem z blutoothem?

U mnie też ciemno!!!

Pluskotka, urodziny dziś masz?
Zdrowia dla dziadka

Luna, też myślę o lapku
Stary 2017-10-24, 08:37   #215
Edithh_21
Zakorzenienie

Kurier mnie obudził, nawet nie zadzwonił tylko trabil z auta

Edithh_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-24, 08:42   #216
Eunice9
Zakorzenienie

Dokładnie, jak Luna napisała, wszystko zalezy od oczekiwań Mi zależy na tym zeby bezproblemowo przeglądać neta, robić ładne zdjęcia i dzwonić No i żeby nie mieć tak mało pamięci jak mój J5

Stary 2017-10-24, 09:05   #217
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b
Konto usunięte

Co za koleś... wysłałam mojemu promotorowi pracę na fejsie bo tak chciał, bo mówił że maili nie czyta. Oczywiście siedzi cały czas na fejsie, ale moja prace odczytać? Po co? No i telefonu też nie odbiera... mam nadzieję że kumple, którzy też robią u niego pracę i są na miejscu to do niego pójdą.

Wiadomo. Tylko większość argumentów, jaki to iPhone zły są niezgodne z prawdą, bo wszystko da się obejść ja używam telefonu głownie do dzwonienia i używania aplikacji typu face czy tapatalk, ale robię tez zdjęcia i słucham muzyki. Z tv też da się połączyć ale turaj kwestia jest bez sensu bo trzeba kupić Apple TV, co jest fajne ale za drogie i to sporo.
Ja jestem jednak w 100% zadowolona bo nie miałam jeszcze z nim żadnego problemu, a w androidzie miałam ich sporo i nie tylko ja. Nawet mój TŻ przeciwnik iPhonów się przekonał bo mi telefon działa od półtorej toku tak samo a on ma problemy, mimo że nie jego telefon do najtańszych nie należał. Chociaż może kiedyś wrócę do androida, bo Apple robi coraz więcej rzeczy bez sensu. No i wkurza mnie to że ludzie traktują produkty z jabłkiem jak coś nadzwyczajnego i takiego czym trzeba się polansować, a nie ma czym. więcej ich sprzętu nie kupię bo nie widzę sensu, laptop który w niczym nie różni się od takiego innej firmy, gdzie za taką samą cenę będę miała coś lepszego ale firmy pokroju Asus czy dell

3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-10-24, 09:26   #218
luna_laula
catwoman

[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;78219666]Co za koleś... wysłałam mojemu promotorowi pracę na fejsie bo tak chciał, bo mówił że maili nie czyta. Oczywiście siedzi cały czas na fejsie, ale moja prace odczytać? Po co? No i telefonu też nie odbiera... mam nadzieję że kumple, którzy też robią u niego pracę i są na miejscu to do niego pójdą.

Wiadomo. Tylko większość argumentów, jaki to iPhone zły są niezgodne z prawdą, bo wszystko da się obejść ja używam telefonu głownie do dzwonienia i używania aplikacji typu face czy tapatalk, ale robię tez zdjęcia i słucham muzyki. Z tv też da się połączyć ale turaj kwestia jest bez sensu bo trzeba kupić Apple TV, co jest fajne ale za drogie i to sporo.
Ja jestem jednak w 100% zadowolona bo nie miałam jeszcze z nim żadnego problemu, a w androidzie miałam ich sporo i nie tylko ja. Nawet mój TŻ przeciwnik iPhonów się przekonał bo mi telefon działa od półtorej toku tak samo a on ma problemy, mimo że nie jego telefon do najtańszych nie należał. Chociaż może kiedyś wrócę do androida, bo Apple robi coraz więcej rzeczy bez sensu. No i wkurza mnie to że ludzie traktują produkty z jabłkiem jak coś nadzwyczajnego i takiego czym trzeba się polansować, a nie ma czym. więcej ich sprzętu nie kupię bo nie widzę sensu, laptop który w niczym nie różni się od takiego innej firmy, gdzie za taką samą cenę będę miała coś lepszego ale firmy pokroju Asus czy dell

Ja tez jestem osoba, która nie oczekuje super opcji, a po prostu chce by sprzęty działały gładko, szybko, a do tego pięknie wyglądały, wiec dlatego myśle o jabłku jeżeli chodzi o kompa

Stary 2017-10-24, 09:31   #219
malgosiaw123
Zakorzenienie

Hej w nowym wątku
Jestem po weselu i po wczorajszych poprawinach nie jestem w stanie podnieść się z łóżka
Ale wesele było super,wreszcie pojadlam moje weselne dania bo wesele było na tej samej sali
Widziałam w poprzednim wątku komentarz Asi i też jestem zdania jak część dziewczyn że chyba ciężko być w pełni obiektywnym po swoim weselu ale ogrom krytyki mnie przerosl no ale ja chyba jestem mało wymagająca bo uważam że większość wesel jest udana. Raz byłam na weselu które krytykuje otwarcie ale po prostu stare i nieświeże jedzenie w małej ilości to dla mnie dyskwalifikacja. A to czy na weselu są winietki itp to moim zdaniem wola Pary Młodej i nie możemy na to narzekać.

Co do makijażu-to chyba mam naprawdę wymagająca cerę,bo nigdy żaden nie wytrzymał mi do rana w nienaruszonym stanie,tak jak piszecie i szczerze to jeszcze nigdy nad ranem na weselach nie widziałam by któraś dziewczyna taki miała oczy rozumiem,zostają w nienaruszonym ale po tylu szaleństwach i tańcach podkład zawsze wygląda inaczej.
Cytat:
Napisane przez nivea91 Pokaż wiadomość
Dziewczyny tak czytam i telefon za 5 czy nawet 3 k to dla mnie abstrakcja ja chyba mam szczęście, bo większość tel miałam 2-3 lata i nic się z nimi nie działo, a.moj max na tel to 500 zł także tak czy siak jestem do przodu :d

Dla mnie tez uważam że można kupić bardzo dobry telefon w o wiele niższej cenie i na pewno spora część osób kupuje iPhony ze względu na jabłko.
No i tak czytam o ich niezawodności a w poprzednim wątku o braku możliwości wysyłania mmsów czy problemów po aktualizacji więc już nie wiem czy jest tak niezawodny

Wysłane z mojego Lenovo K10a40 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Cytat:
Napisane przez aassiiaa1988 Pokaż wiadomość
mózg mi paruje od nauki większość dnia w notatkach

proszę Was o kciuki na jutro
Asiu

malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-24, 09:35   #220
luna_laula
catwoman

PM 2017, cz. 56

Ja na razie mogę powiedzieć tyle, ze nie miałam telefonu bez problemów, co uważam, ze jest tez wina tego, ze znam się na elektronice jak wilk na gwiazdach i nie robię pewnych niezbędnych czynności, coś pomijam, czegos nie zauwze itd. Chyba najlepsze były pierwsze telefony, bo tam nie miało co nie działać skoro służyły tylko do dzwonienia, esemesowania i grania w węża

Stary 2017-10-24, 09:35   #221
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Edithh_21 Pokaż wiadomość

Kurier mnie obudził, nawet nie zadzwonił tylko trabil z auta

Ja raz miałam takiego co stanął przed bramą i stał ani nie zadzwonił,ani nie zatrąbił. To jakaś firma niemająca logo na aucie więc nie wiedziałam co to za podejrzany koleś a byłam sama w domu no ale wyszłam do niego i okazało się że ma paczuszkę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-10-24, 09:41   #222
krasulka7399
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez micia00 Pokaż wiadomość

Za to za telefon jestem w stanie dac ze 2-3 tysie, ale jabluszko do mnie nie przemawia przez brak kompatybilności z niczym innym. Zobaczymy co bedzie w styczniu jak przedluzenie umowy bede miala i jaka cene telefonu da mi dzial utrzymania

Jak to brak kompatybilności?
Cytat:
Napisane przez Laura Rose Pokaż wiadomość
Hej

Jeszcze wkurza mnie w jabłku, że telefon ma wielką pamięć, ale na chmurze już tylko 5GB. Nie wiem, jak usunąć zdjęcia tylko z chmury, bo wyskakuje mi, że zostaną usunięte ze wszystkich urządzeń
W jakim sensie jest problem z blutoothem?

Ja dokupiłam pamięć ale nie wiem właśnie czy w chmurze czy gdzie?

Mnie powaliła wczoraj cena słuchawek do 8
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;78219666]

Apple TV akurat uważam za jedna z gorszych rzeczy jakie Apple wypuściło, nic tam ciekawego nie ma i drogie.

Komputery akurat są fajne, wszystko co w telefonie jest tez w komputerze, między urządzeniami przesyłamy wszystko przez AirDrop, nie zawiesza się, wirusy go nie atakują, bateria długo trzyma, no i design tez spoko. Jedynie w pracy może komuś nie wystaczac bo większość specjalistycznych programów pisana jest pod windowsa.

krasulka7399 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-24, 09:54   #223
Laura Rose
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Ja raz miałam takiego co stanął przed bramą i stał ani nie zadzwonił,ani nie zatrąbił. To jakaś firma niemająca logo na aucie więc nie wiedziałam co to za podejrzany koleś a byłam sama w domu no ale wyszłam do niego i okazało się że ma paczuszkę

Dziwny Ja bym olała, zdarza się, że ktoś mi staje pod domem.

Cytat:
Napisane przez krasulka7399 Pokaż wiadomość

Ja dokupiłam pamięć ale nie wiem właśnie czy w chmurze czy gdzie?

Mnie powaliła wczoraj cena słuchawek do 8

Apple TV akurat uważam za jedna z gorszych rzeczy jakie Apple wypuściło, nic tam ciekawego nie ma i drogie.

Komputery akurat są fajne, wszystko co w telefonie jest tez w komputerze, między urządzeniami przesyłamy wszystko przez AirDrop, nie zawiesza się, wirusy go nie atakują, bateria długo trzyma, no i design tez spoko. Jedynie w pracy może komuś nie wystaczac bo większość specjalistycznych programów pisana jest pod windowsa.

Myślę, że w chmurze

Chodzi ci o te bez kabla?

O apple tv wiem nic

A z kompem się zgadzam

Cytat:
Napisane przez luna_laula Pokaż wiadomość
Ja na razie mogę powiedzieć tyle, ze nie miałam telefonu bez problemów, co uważam, ze jest tez wina tego, ze znam się na elektronice jak wilk na gwiazdach i nie robię pewnych niezbędnych czynności, coś pomijam, czegos nie zauwze itd. Chyba najlepsze były pierwsze telefony, bo tam nie miało co nie działać skoro służyły tylko do dzwonienia, esemesowania i grania w węża

Stary 2017-10-24, 10:03   #224
paulinunia
Zakorzenienie

Małgosia miałam pytać jak po weselu 😀 pm miała wianek? Bo widziałam jakieś foty i zastanawiałam się czy to Twoja pm

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Cytat:

Wąż to był hit 😀

paulinunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-24, 10:10   #225
Eunice9
Zakorzenienie

[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;78219666]więcej ich sprzętu nie kupię bo nie widzę sensu, laptop który w niczym nie różni się od takiego innej firmy, gdzie za taką samą cenę będę miała coś lepszego ale firmy pokroju Asus czy dell

Dokładnie I według mnie z telefonami jest tak samo ale może się mylę Sama porownywalam np jakiś tablet goClever do ipada i nie było porownania, ale ten tablet był prawie 10x tańszy od ipada Gdybym kupiła droższy i lepszy to pewnie byłoby podobnie.

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Cytat:
Ja tez jestem osoba, która nie oczekuje super opcji, a po prostu chce by sprzęty działały gładko, szybko, a do tego pięknie wyglądały, wiec dlatego myśle o jabłku jeżeli chodzi o kompa

Ja tez lubie ladny wyglad ale dla mnie nie tylko sprzety apple ladnie wygladaja a nawet jeśli to nie przeplacalybym tak bardzo tylko po to

Stary 2017-10-24, 10:11   #226
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinunia Pokaż wiadomość
Małgosia miałam pytać jak po weselu pm miała wianek? Bo widziałam jakieś foty i zastanawiałam się czy to Twoja pm

Nie,nie

Ale Wiankowa to też moja koleżanka no ale miała wianek ze sztucznych i do princesski.

Stary 2017-10-24, 10:18   #227
agnieszka_2612
Zakorzenienie

w ogóle nie mam czasu dla Was

jeszcze się dzisiaj dowiedziałam, że będę administratorem nowego systemu w firmie

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Cytat:
Co do telefonów to od roku mam stare jabłko 5S, nie narzekam i nie zamierzam wymieniać póki nie padnie. Nie znam się na wnętrzu, wiec się nie wypowiem, ale rzeczywiście problemem jest brak kompatybilności i tz przez to stwierdził, ze to jego pierwsze i ostatnie jabłko. Uwazam, ze wszystko zależy od oczekiwań użytkownika, a nie ogólnej oceny. Chcialam jabłko, mam jabłko, podoba mi się jego wielkość i dizajn, jest dla mnie bardzo przyjemny w obsłudze i robi zadowalające zdjęcia. Póki co myśle, ze za kilka lat mogłabym go wymienić na lepszy model. Zastanawiam się tez nad lapkiem, ale chyba muszę więcej zarabiać by zdecydować się na lapka w takiej cenie

Mój tż ma SE, też od zeszłego roku i nie zamierza zmieniac

agnieszka_2612 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-24, 10:20   #228
micia00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez krasulka7399 Pokaż wiadomość

TŻ jak mial jabluszko nie bylam w stanie sobie wysłać nic na bluetooth. I nie działały mu mms ale to juz nie byl moj problem

a niedawno byl nasz klient z jabluszkiem i pytal czy wiemy jak ustawic, zeby w ostatnich polaczeniach bylo wiecej niz 20 bo pokazywalo mu max. 20, wiec musial numery klientow wszystkie zapisywac w ksiazce, bo nie bylo opcji odnalezienia ich potem na liscie
Stary 2017-10-24, 10:20   #229
agnieszka_2612
Zakorzenienie

[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;78209341]Ja mam lapka od początku studiów, także tego [/QUOTE]
Ja tez, od 2012 roku i ma się dobrze, dysk padł, ale włożyłam inny, wgrałam Linuxa i śmiga

agnieszka_2612 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-24, 10:56   #230
oljaa
Zakorzenienie

Hej
Na szczęście w bloku jest monitoring. Rano jak dzwoniłam to już zostały poczynione kroki

Laura, mieszkanie należy do moich rodziców, więc dbamy i martwimy się jak o własne

Po ponad 6mcach moja publikacja w końcu została zaakceptowana oby w redakcji szybciej poszło

oljaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-24, 11:03   #231
paulinunia
Zakorzenienie

Cytat:
Nie,nie

Ale Wiankowa to też moja koleżanka no ale miała wianek ze sztucznych i do princesski.

Sztuczne? Uuu. Na pierwszy rzut oka wyglądały spoko 😉

paulinunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-24, 11:04   #232
Eunice9
Zakorzenienie

Cytat:
No i tak czytam o ich niezawodności a w poprzednim wątku o braku możliwości wysyłania mmsów czy problemów po aktualizacji więc już nie wiem czy jest tak niezawodny
O to to

Stary 2017-10-24, 11:10   #233
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinunia Pokaż wiadomość
Małgosia miałam pytać jak po weselu 😀 pm miała wianek? Bo widziałam jakieś foty i zastanawiałam się czy to Twoja pm

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Wąż to był hit 😀

Grałabym!

czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-10-24, 11:43   #234
nivea91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość
Cześć
Faktycznie ciemno jak w... Przez to, że mam co drugi tydzień na rano, to po tygodniu popołudniówek w poniedziałki na rano przeżywam szok gdy wstaję, bo długo jeszcze ciemno.

Kciuki! Pamiętam kiedy masz egzamin, łatwa dla mnie data

Też się temu dziwię. Mój staruch samsung strasznie się wiesza, mam go 4 lata, co jak na smartfona jest dosyć długo. Tż chce mi kupić jakiś na urodziny, taki do 5 stówek, bo sama bym sobie nie kupiła. Kupił mi Lenovo C2, ale oboje stwierdziliśmy, że ma jednak za słabe bebechy i go odsyłamy.
Skoro gadka o telefonach - co kupić w tej kwocie?

Dziadek dalej w szpitalu, wczoraj znowu gorzej się czuł. Eh, jego organizm jest już bardzo słaby...
Ja bym brała xiaomiego😉
Biedny dziadek się męczy 😞

Stary 2017-10-24, 11:46   #235
Eunice9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Grałabym!

Ach, pamietam jak nie miałam telefonu z wężem i zydzilam od koleżanki

Stary 2017-10-24, 11:55   #236
nivea91
Zakorzenienie

Cytat:

Mi szkoda wywalić grubą kasę na laptop, który chodzi płynnie (co można mieć w laptopach o wiele tańszych) i ładnie wygląda. Jak już wydaje dużo kasy to musze mieć pewność, że mam za co😉

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Cytat:
Napisane przez oljaa Pokaż wiadomość
Hej
Na szczęście w bloku jest monitoring. Rano jak dzwoniłam to już zostały poczynione kroki

Laura, mieszkanie należy do moich rodziców, więc dbamy i martwimy się jak o własne

Po ponad 6mcach moja publikacja w końcu została zaakceptowana oby w redakcji szybciej poszło

Mam nadzieję,ze znajdą tego wandala i będzie musiał zlizać ta farbę

Stary 2017-10-24, 12:08   #237
celeska
Rozeznanie

Hej we wtorek

Cytat:
Napisane przez Laura Rose Pokaż wiadomość
Pytałam, czy pokażesz jakieś zdjęcia.
Chyba pokażę jak dostanę coś od fotografa bo narazie mam takie nieco rozmazane jak tanczymy czy jakoś smiesznie stoimy na sali. Także cierpliwie poczekam co dostanę od profesjonalisty

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Eunice9 Pokaż wiadomość
mi5
Też chce sobie kupic ten chinski telefon. Twój Tż zamawiał przez ali?
Stary 2017-10-24, 12:10   #238
micia00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez oljaa Pokaż wiadomość

i kciuki, żeby dalej szło szybciej i bezproblemowo

mi na nowy laptop byłoby szkoda 2 tysi, a na telefon jestem w stanie tyle dac ale dla mnie priorytet to jak najlepsze zdjęcia, bo je uwielbiam i to da mnie największa pamiątka. a potem jak ten warunek jest spełniony to patrzę na resztę - cena, parametry, funkcjonalność
Stary 2017-10-24, 12:12   #239
celeska
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny tak czytam i telefon za 5 czy nawet 3 k to dla mnie abstrakcja ja chyba mam szczęście, bo większość tel miałam 2-3 lata i nic się z nimi nie działo, a.moj max na tel to 500 zł także tak czy siak jestem do przodu :d

Ja właśnie też zawsze takich starych modeli uzywałam, których nikt nie chciał. I przez to nawet mnie nie ciągnie do tych drogich modeli. Bo nie wiem nawet co trace
Stary 2017-10-24, 12:13   #240
luna_laula
catwoman

Cytat:
Mi szkoda wywalić grubą kasę na laptop, który chodzi płynnie (co można mieć w laptopach o wiele tańszych) i ładnie wygląda. Jak już wydaje dużo kasy to musze mieć pewność, że mam za co

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Mam nadzieję,ze znajdą tego wandala i będzie musiał zlizać ta farbę

Dlatego uzywam starego, bo działa, a szkoda mi kasy na dobry i ładny Chciałabym strasznie jedno piękne i dobre jabłko, ale wiem, ze ta kasę mogę teraz wydać inaczej. Jak będę miała za dużo i nie będzie innych wydatków to pomyśle. Miałam tez na myśli to, ze często kupuje się lapka o super parametrach, którego możliwości taka zwykła wizazanka nigdy nie odkryje i nie wykorzysta, bo będzie go używać do Simsow albo oglądania filmów na cda. Sama nie ukrywam, ze nie używam kompa do jakichś cudów, wiec myśle,ze jakbym miała nadmiar gotówki to wolałabym dobry i piękny niż posiadający super opcje, których nie wykorzytam

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości