![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majówki 2017 cz. II
![]()
Maz juz sie dobrze czuje, ale ma złamany nos i sie teraz wszystko goi. Jest na l4, tzn dzisiaj idzie przedłużyć. Był n abolicji zgłosić wszystko i sprawa poszła do prokuratury juz, wiec liczę ze jednak gościu nie zostanie bezkarny.
Maksiu coraz cześciej próbuje chodzić, robi mąkę kroczki ![]() ![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
![]()
Gornek, dobrze, że mąż lepiej
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#213 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziewczyny współczuje z praca...
Gornek ale masakra z mężem. Mam nadzieje, że już się sprawa szybko potoczy. No i walczcie o odszkodowanie ! U nas Leoś tez już sobie drepcze ![]() Ja chodzę do pracy na 6h i szczerze mówiąc odpoczywam tam. Po macierzyńskim mam taki luz psychiczny z pracą zdecydowanie mniej stresują mnie pewne rzeczy ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Wtajemniczenie
ski
|
![]()
Przyznam się szczerze że zapomniało mi się o tutejszym wątku
![]() U nas 2x trojki dolnie i jedna czwórka dolnia ![]() Taki skwar u nas że szkoda gadać.. Choc- gdzie go nie ma.. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
![]()
Jak u Was dziewczęta? Cisza tu straszna... U mnie w pracy gorzej niż źle, nie wiem czy przedłuże umowę po okresie próbnym.
Jestem w szoku, że mój chłopiec już taki duży-wczoraj pierwszy spacer bez wózka, pierwsza kupa do nocnika ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
![]()
Hej kochane
![]() ![]() Ciąża mnie nie oszczędzała, dwa pobyty w szpitalu, jeden prawie miesięczny i z daleka od Asi ![]() ![]() ![]() ![]() Asia jak na razie całkiem pozytywnie reaguje na braciszka, zobaczymy jak będzie dalej ![]() A co u Asi. Hmm... chodzi od 6.05 maja sama, akurat byłam w szpitalu ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego P8 lite przy użyciu Tapatalka
![]() |
#217 |
Wtajemniczenie
ski
|
![]()
Kaspak aż tak źle? :///
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
![]()
U mnie non stop praca, a wolna chwile staram sie poświecić Maksiowi, chociaż nie zawsze daje radę. Czasem po pracy po prostu padam na przysypiam na chwile. A w weekend było moi rodzice, super spędziliśmy ten czas bo i byliśmy w ogrodzie botanicznym i na lodach i na długim spacerze. Szkoda, ze tak daleko mieszkają
![]() Kasptak co tam sie takiego dzieje ? ![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
|
![]()
Na początek-Ania, wielkie gratulacje
![]() ![]() ![]() Dziewczyny, nie jest wesoło. Dzwoni do mnie bez przerwy pijany pracownik o dzikich godzinach-6 rano, 22, 10. W życiu nie byłam w takim stanie, jeszcze z samego rana. Codziennie się zastanawiam czy nie przyjdzie nawalony do pracy. W ogóle tam bałagan jest masakryczny. Jeszcze niania nam się zwalnia od września, otwiera swój interes gastronomiczny. Gornek, znam to. Wracam po pracy o 18, bawię się z Szogunem, kładę go spać i ani ręką ani nogą. Jak mam wolne to ciągła mamoza, drzemki w dzień praktycznie wtedy nie ma (jak jestem w pracy a Malec z mężem, niania albo moja mamą to śpi normalnie). On za mną tęskni, chociaż super mamą nie jestem, ja za nim bardzo ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#220 |
Raczkowanie
|
Majówki 2017 cz. II ❤
Ania gratulacje !
![]() ![]() Kasptak szczerze Ci współczuje. Może faktycznie warto poszukać innej pracy, bo psychicznie się wykończysz... Kupa na nocnik ?! Ale jak ?! U nas Leo śmiga wszędzie, gdzie się da. Właściwe to cały czas biega. Niestety z gadaniem słabo, jak zaczął biegać to przestał gadać. Ale niedługo idziemy na kontrole do neurologopedy, wiec zobaczymy co i jak. Wydaje mi się, że w żłobku już sie zadomowił. Tylko ze spaniem trochę jeszcze słabo ![]() Ostatnio mieliśmy ciężki czas bo mój TZ robił sobie laserowa korektę wzroku a Leon się rozchorował. TZ nie mógł dźwigać i bul totalnie bezużyteczny a Leon albo raczki albo cycek. 4 noce spałam na siedząco bo chciał spać tylko na mnie. Do tej pory próbuje zregenerować cycki bo gorzej niż za noworodka. Tak mnie wymęczył, że cieszyłam się jak głupek na powrót do pracy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej hej
![]() ![]() ![]() Ania gratuluje podwójna mamo ![]() Ja tu czytam i nie wierzę kupa na nocnik?! Moje dziecko jeszcze nie chodzi a tu takie rewelacje urządzają inne maluchy, podziwiam. Z tym nid chodzeniem oczywiście byliśmy na kontroli, jak nic nie ruszy we wrześniu to pewnie od października ostra rehabilitacja, bo z tego co mówiła fizjo małego to 2 spotkania na tydz to będzie minimum. Tak poza tym po powrocie do pracy wir taki że ciężko wyrobić, jak mam tylko trochę wolnego korzystam i spędzam czas z prezesem. Mamy ostatnio też zawirowania ze żłobkiem, gadka jest o jego bankructwie czy coś... Oczywiście nikt nic nie wie, w piątek ma być zebranie rodziców i ponoć ma być oficjalna informacja co dalej. Tak poza tym moje dziecko to straszny pieszczoch i mógłby z rąk nie schodzić, nie tylko po to by go nosić ale by się tulić i tulić, uwielbiam toooo ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
![]()
U nas codziennie kupa na nocnik
![]() ![]() Ijakiza, nic się nie przejmuj, nasz w lipcu robił parę kroków, no ale wczesniak i w ogóle jeszcze w normie. A teraz wszędzie biega (albo na ręce chce ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#223 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ja przez prace nie mam czasu na nic, staram sie ogarnąć w domu i spedzić czas z Maksem,a przychodzę do do u czasem ledwo zywa. Ale jest to plus i mnie to motywuje Maksiu zaczął chodzić w końcu i kupiłam juz mu pierwsze buciki
![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:51.