|
|
#211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zdrada, jak żyć dalej...
Cytat:
Jak dla mnie, jesteś Bohaterką. Pięknie to rozegrałaś, teraz zadbaj o siebie, zrób coś dla siebie dobrego...
|
|
|
#212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
|
#213 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak za jakiś czas sobie to wszytsko przypomnisz to słowo, że będziesz pękać ze śmiechu do rozpuku. Gdybys przypadkiem gdzieś go spotkała na ulicy, to miń bez słowa i nie wdawaj sie w dyskusje. |
|
|
|
|
|
#214 |
|
Raczkowanie
|
Mialam sie nie wypowiadac, ale jak zobaczylam co ten koles Ci odpisal, Autorko, to nie wytrzymalam. Hahaha co za schematyczny, przewidywalny dzieciuch, a ten tekst tak tani, ze nie wiem za kogo on Cie ma piszac Ci cos takiego. Tak szczerze to nie wiem czy dobrze zrobilas wysylajac mu to - bylo do przewidzenia, ze dyskusja z nim bedzie jalowa. W dodatku teraz jak kolejna bedzie zdradzal to bedzie sie lepiej kryl. Jak Cie podkusi zeby mu jeszcze odpisac to napisz ze wiedzialas ze Cie zdradza, tylko potrzebowalas 100% pewnosci i tylko dlatego mu wlazlas na profil. I zeby sie nie martwil, bo zwiazek juz zakonczony. Amen.
Autorko bardzo bym chciala przeslac Ci przez internet jeszcze wieksze poklady sily gdyby sie dalo. Pisz w watku, traktuj nas jak swoj pamietnik. Masz nasze wsparcie. |
|
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
Ty taka okrutna bo grzebałaś na jego fb a on taki biedny misio bo Cię zdradził. Ojojojoj
|
|
#216 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#217 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale lepiej mu zwalic wine na kogos. Olac go cieplym moczem a nie jeszcze tlumaczyc mu dlaczego weszlam na twoj fb. On doskonale wie dlaczego. A pali glupa. Autorko niczego mu nie tlumacz. On doskonale wie tylko chce tak zrobic abys ty czula sie winna, ze to niby ty zawinilas i on z toba zerwal. ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Ja za panny mialam nie raz sytuacje, ze podobal mi sie zajety koles albo pociagal fizycznie i z checia bym poszla z nim do lozka. Ale nie robilam tego bo on kogos mial. Nie flirtowalam jak z wolnymi. To wszystko mozna stłumić jak się chce. |
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;82880621]Ale po co ona ma sie mu z czegos tlumaczyc? To chyba on powinien latac i to robic.
Ale lepiej mu zwalic wine na kogos. Olac go cieplym moczem a nie jeszcze tlumaczyc mu dlaczego weszlam na twoj fb. On doskonale wie dlaczego. A pali glupa. Autorko niczego mu nie tlumacz. On doskonale wie tylko chce tak zrobic abys ty czula sie winna, ze to niby ty zawinilas i on z toba zerwal. ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Ja za panny mialam nie raz sytuacje, ze podobal mi sie zajety koles albo pociagal fizycznie i z checia bym poszla z nim do lozka. Ale nie robilam tego bo on kogos mial. Nie flirtowalam jak z wolnymi. To wszystko mozna stłumić jak się chce.[/QUOTE] Dokładnie. To moje ,,aseksulany,, własnie taki ma wydźwięk, co z tego że ktoś się podoba, zarywa i jest ok, ale przez fakt że on kogoś posiada staje się niewidoczny i aseksualny.
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
Litości. człowiek od tego ma głowę usytuowaną wyżej tyłka (i serca) , żeby nie kierować się instynktami. Żaden wyczyn odmówić pociągającemu, z powodu dowolnego. Wystarczy w lustro spojrzeć, żeby odpowiedniej kolei rzeczy się trzymać.
|
|
#220 |
|
Konto usunięte
|
Ale po co wogole gadac o tej kobiecie czy innych kochankach?
To chyba jej facet powinien wiedzieć co wolno a co nie to on powinien tlumic swoje rządzę nie ta kobieta |
|
|
|
|
#221 |
|
Konto usunięte
|
Ja wiem co mialas na mysli, bo tez zawsze mowie, ze taki ktos zajety jest aseksualny dla mnie.
|
|
|
|
|
#222 |
|
BAN stały
|
[1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;82880621]
Autorko niczego mu nie tlumacz. On doskonale wie tylko chce tak zrobic abys ty czula sie winna, ze to niby ty zawinilas i on z toba zerwal.[/QUOTE] Ano właśnie. [1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;82880621]Ja za panny mialam nie raz sytuacje, ze podobal mi sie zajety koles albo pociagal fizycznie i z checia bym poszla z nim do lozka. Ale nie robilam tego bo on kogos mial. Nie flirtowalam jak z wolnymi. To wszystko mozna stłumić jak się chce.[/QUOTE] To temat na inną dyskusję, jednak nie pójście do łóżka z kimś, z kim nie chce się uprawiać seksu z powodu dowolnego to jeszcze nie jest to powód, żeby robić z siebie bohatera. |
|
|
|
|
#223 |
|
Konto usunięte
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;82880976]Ale po co wogole gadac o tej kobiecie czy innych kochankach?
To chyba jej facet powinien wiedzieć co wolno a co nie to on powinien tlumic swoje rządzę nie ta kobieta[/QUOTE] To swoja droga Osoba zdradzajaca zawsze winna. To nie podlega dyskusji. On nie umial stlumic popedu. <a fuj> ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Chciec nie zawsze oznacza móc w moim przypadku. |
|
|
|
|
#224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
natomiast mamy szeregi bohaterek typu Krysia tytułowego misia. Dała rady. ![]() fakt, temat nie na dyskusje o popedach, instynktach i temu ze da sie i trzeba umiec powiedzieć stop z POWODU DOWOLNEGO, to jednak czyni nas ludźmi wiem, trudne. Ale jednak
|
|
|
#225 |
|
BAN stały
|
To Twoja definicja, mam inną. Odmawianie komuś człowieczeństwa ze względu na to, z kim sypiają, wywyższanie się - tego też można sobie odmówić, jak się chce. Ale nie chcę tutaj rozwalać autorce wątku.
|
|
|
|
|
#226 |
|
Gazela inteligencji
|
Dobrze odpowiedziałaś, skoro nie może być z „kimś takim”, to już nie jest, problem solved.
Masz w sobie duzo siły, bardzo dobrze zrobiłaś
|
|
#227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przez to powstaja później takie watki ![]() Nie rozwalajmy zatem Autorce tematu.
|
|
|
#228 |
|
Zadomowienie
|
A czy to co napisał "to ze mną to z przyzwyczajenia, od dawna jej nie kocham, ale nie chcę jej skrzywdzić" nie pomaga Ci podjąć decyzji?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeciez ona juz go spakowala i skonczyla ten zwiazek
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
|
#230 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
|
#231 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chłopak wygrał życie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
Biedak i tak długo wytrzymal. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#232 |
|
BAN stały
|
nikomu z niczego nie musisz się tłumaczyć, nic nikomu nie musisz udowadniać. nie wkładaj sobie do głowy że musisz być jakaś mega silna albo stosować sztuczki jaka to nie jesteś twarda. nie musisz. daj sobie prawo do przeżywania rozpaczy tak jak tego potrzebujesz.
chcesz mu obrabiać dupę to mu obrób. nie chcesz o tym rozmawiać to milcz. jeśli zamierzasz o tym rozmawiać to najlepiej wyłącznie z kimś komu ufasz, z przyjacielem. dla obcych ludzi to będzie zawsze przede wszystkim sensacja, a nie powód do przeżywania tego razem z tobą. ale to nie znaczy, że jeśli chcesz się wygadać choćby obcemu w parku, by poczuć ulgę, to nie możesz. możesz. facetowi nie jesteś winna zupełnie nic. świetny tekst z tym ''nie masz prawa zrywać jak dzieciak''. masz prawo zerwać z nim po tym co zrobił jak ci się żywnie podoba, to on nie ma prawa mówić ci co masz myśleć i robić. Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2018-04-12 o 12:43 |
|
|
|
|
#233 |
|
Zadomowienie
|
To jest pierwsza faza, odwracanie kota ogonem. Drugą będzie blaganie i płacz, to będzie najgorsza próba dla Ciebie. Nie zgodzę się ze stwierdzeniem że jak zdradza to automatycznie nie kocha. Wiem że to co on pisał do tamtej brzmi okropnie ale są naprawdę tacy faceci. Nie wiem czy mają jakieś zaburzenia czy co ale dla nich takie pisanie to nic, nie przywiązują do tego wagi, nie mają wyrzutów sumienia że takim kłamstwem okropnie ponizaja partnerkę wobec tej nowej. Oni nie rozpatrują tego w ten sposób, ot cel uświęca środki (w tym wypadku c...a tej drugiej). Co nie znaczy że autorka powinna rozważyć wybaczenie. Taki nikczemny typ jest zawsze na aut.
|
|
#234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super wizja, że mam szansę zostać na zawsze z takim czlowiekiem jak ten autorki wątku, bo każda inna się odwróci z obrzydzeniem na jego podryw. Autorko nie tłumacz się i nie wchodź w dyskusje, bo dajesz mu szansę na jego gadki i manipulacje, na końcu się okaże, że Ty jesteś wszystkiemu winna, a on Cię nie chce. Po co ci to? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#235 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie robmy z kochanek swiete ktore zbawiaja swiat bo uwalniaja zony od wstretnych facetow. Gdyby zbawialy te wstretne, niekochane(bo tak mowia biedne misie) zony to nie ciągnęłyby latami romansu. Co nie znaczy, ze misio jest swiety. On najwiecej zawinia bo to on mial byc wierny. Kochanki jakos nie pala sie do tego aby poznac prawde. Teraz sa naglasniane wolne zwiazki i juz niedlugo to bedzie powod dla zdradzajacego. A kochanek/kochanka nie beda nawet chcialy dowiedziec sie czy to prawda Edytowane przez f60400d832b72deb5c42f716e834e5f0a0698277_6206f895c87a0 Czas edycji: 2018-04-12 o 13:34 |
|
|
|
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;82884691]Moze isc do zony misia i jej powiedziec "sluchaj zoska ten twoj mnie podrywal"
Nie robmy z kochanek swiete ktore zbawiaja swiat bo uwalniaja zony od wstretnych facetow. Gdyby zbawialy te wstretne, niekochane(bo tak mowia biedne misie) zony to nie ciągnęłyby latami romansu. Co nie znaczy, ze misio jest swiety. On najwiecej zawinia bo to on mial byc wierny. Kochanki jakos nie pala sie do tego aby poznac prawde. Teraz sa naglasniane wolne zwiazki i juz niedlugo to bedzie powod dla zdradzajacego. A kochanek/kochanka nie beda nawet chcialy dowiedziec sie czy to prawda[/QUOTE] Mon_Cherri nie to miałam na myśli, po prostu sugerowanie, że to przez kobiety są takie wątki to gruba przesada. Wiadomo, że się nie zgodzimy w tym temacie, ale po co po raz enty roztrzasac to w kazdym watku Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#237 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#238 |
|
BAN stały
|
To jest 63738293939 wątek, które rozwalaja te same osoby swoimi radosnymi przemyśleniami na temat kochanek i zajętych facetów, zaraz wpadnie jeszcze mariamalaria i wizazanka na V i będzie komplet, serio, po pierwsze nikogo to nie interesuje w tym temacie, po drugie,każdy to już zna na pamięć. Macie jakąś obsesję kochanek
Edytowane przez patusiaa23 Czas edycji: 2018-04-12 o 15:00 |
|
|
|
|
#239 |
|
Raczkowanie
|
Szczerze mówiąc jego kochanka mnie nie interesuje. Nazywam ją wywłoką, bo cóż nie znoszę bab, które wiedząc że facet jest zajęty pakują się mu do łóżka.
Możliwe, że kiedyś jej podziękuję, ale jeszcze jest na to za wcześnie. Ex pisał do mnie na fb, ale go zablokowałam. Chce rozmawiać, jakby było o czym . Dzwonił też kumpel od worka z pytaniem, czy dobrze się czuję i czy "wszystko między nami ok". Odparłam, że na razie nie mam ochoty o tym rozmawiać, ale rozumiem, czemu się nie wtrącał. Nie chcę robić sobie z niego wroga, jestem zła, że prawdopodobnie go krył, ale też nie muszę z nim spędzać więcej czasu. |
|
|
|
|
#240 |
|
Konto usunięte
|
Pojawienie sie w watasku Matek Boskich od Kochanek za 3... 2... 1...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.

Jak za jakiś czas sobie to wszytsko przypomnisz to słowo, że będziesz pękać ze śmiechu do rozpuku.

przez to powstaja później takie watki