![]() |
#211 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy sierpniowe 2018 cz.III
Zbliżenie 2018-04-28 00.15.02.jpg
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#212 |
Zakorzenienie
|
Ciężko mi Was nadrobić szalone
![]() Bambi myślę, że waga idealna, też dwie wizyty temu miałam taką rozkminę bo lekarz rzucił, że ja dużo tyję i dziecko za duże. Popytałam na lipcówkach i 3/4 dzieci w tym okresie wtedy miało wagę jak mój mały, centyle też środkowe... mnie też się wydaje, że te 700g z hakiem to norma, u mnie w aplikacji nawet taką podają na ten tydzień ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#213 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dodam jeszcze raz, że uważam, że jeżeli lekarz nie wali na alarm że coś jest nie halo, to tym bardziej my nie powinnyśmy się tym przejmować. Wiem, że ciężko zaufać obcej osobie w kwestii własnej latorośli, ale jeżeli byśmy im nie ufały, to w ogóle sens tych wizyt byłby żaden ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bambi widzisz u mnie odwrotnie, trochę mało z wagą córki, choć lekarz nic nie mówił że jest źle. Ale w sumie na tym etapie to średnia z poszczególnych pomiarów, brzucha, głowy, długości kości więc wystarczy że nogi są dłuższe i już waga się nie zgadza, także chyba nie pozostaje nic tylko wrzucić na razie na luz i czekać do następnych wizyt... Ja już robię kawę, na podwórku już cieplutko więc zapowiada się dzien na zewnątrz ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#215 |
Zadomowienie
|
My z mężem jedziemy dziś do katowic (od nas to prawie 80km
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Zadomowienie
|
Obudziłam się glodna po 7 i juz mam z wózkiem zakupowym zaliczony warzywniak, piekarnie, mięsny. Po resztę pojedzie ze mną Tż jak przyjedzie do mnie tylko nie wiem o której to będzie.
#217 |
Zakorzenienie
|
A ja się obudziłam i już muszę się wkurzać, TZ ma focha jakiegoś,całą noc się pilnował żeby mnie przypadkiem nie dotknąć,teraz wstal,zrobił mi kawę i się nie odzywa, wywraca mi się na takie fochy
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#218 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Zadomowienie
|
Zje..bka jest cudowna tylko po niej czasem myślenie im działa z opóźnieniem
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#220 |
Zakorzenienie
|
Taa,no mój z tych foszastych niestety
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#221 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#222 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() A mnie coś dziś brzuch boli i w nocy mi dokuczal. A jak na złość mąż dziś cały dzień poza domem. Akurat młoda zasnęła to mam chwilę odpoczynku ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#223 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
witam sie i ja ! ![]() moj tż dziś w dobrym humorku do tych foszastych nie należy ale za to jak sie kłócimy to masakra... jakby szatan w niego wstąpił :/ ja dopiero po śniadanku, moze sie gdzies ruszymy za miasto bo pogoda sprzyja ! ![]() zazdroszczę Wam wybranych wozkow, prawdę mowiac dla mnie gondole wszystkie sa takie same - jedno wiem ze na wiosne zmienie na quinny moodd. Gondola mi sie okropnie nie podoba :p mysle nad bebetto holand, prawdę mowiac nie wiem czym sie kierować przy wyborze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Zadomowienie
|
Ja też miałam z moim dzisiaj lekkie spięcie chociaż widzieliśmy się pół godz. Ale muszę przyznać,że z mojej winy bo sprawa dotyczy auta. Obiecałam mu że kupimy kombi, ale co ja na to poradze, że dla mnie.wszystkie kombi są paskudne i co mi znajdzie jakąś ofertę to mam sto powodów na NIE
![]() Na poprawę humoru mam dzisiaj dzień spełniania własnych zachcianek. Pierwsza to truskawki..ale kupiłam o dziwo o smaku truskawkowym, a nie papierowym i właśnie wcinam ze śmietaną ![]() ![]() Zaraz biorę się za przesadzanie kwiatków, bo kupiłam surfinie na balkon. Skoro spędzę na nim najbliższe miesiące niech wygląda pięknie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Zadomowienie
|
Do mnie Tż wpadnie wieczorem choć sądziłam że popołudnie i coś się załatwi no trudno. Obiad można powiedzieć podszykowany. Zostało mi ubrania złożyć w półki, zmienić pościel, obrać ziemniaki, pójść z psem; umyć gary, kuchenkę.
Rozkoszuje się kawa i przeglądam allegro oraz ikea Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#226 | |||
Konto usunięte
|
ten grafitowy to 100% bawełna, a szary to 50% bawełna i 50% bambus
![]() Cytat:
![]() Sukienka nr 1 ![]() Cytat:
za zestaw dwóch kocyków 199zł ![]() Cytat:
![]() Ja dzisiaj od rana ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Zadomowienie
|
Nie pisz wcale nic. Dotrze wtedy że coś jest jednak nie tak
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Zakochałam się https://m2.ikea.com/pl/pl/p/liatorp-...zary-00269437/ pod tv jest miejsce na dekoder, kosole Tż z gadżetami i moje książki Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#228 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Ograniczanie cukru mi nie idzie, czekam na wizytę, żeby lekarz mi przemówił do rozsądku. I przepraszam, że znów nie odniosę się do Waszych postów ale zaś nie miałam powiadomień, a czas mi ucieka jak szalony ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#229 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Zadomowienie
|
Dzisiejszy rosman i lista maleje 20180428_160914.jpg
#231 |
limonka84
|
Hej!
Mój też potrafi strzelić focha ![]() ![]() Dziś idziemy na imprezę urodzinową do znajomych, myślałam więc że będę miała stanie przy garach z głowy, a okazało się że mój tż wspaniałomyślnie zaoferował, że zrobimy sałatkę... Więc teraz kroję wszystko bo oczywiście on palcem nie kiwnie. Już pomijając fakt, że musiałam sama kupić wszystkie produkty, bo wczoraj też strzelił mi focha w markecie i sobie poszedł zostawiając mnie z zakupami. (Obraził się bo nie zareagowałam entuzjastycznie na pomysł z sałatką ![]() Więc jak widzicie nie mam lekko ![]() ![]() Dziś w dodatku noc nieprzespana (podobnie jak wczoraj), bo wstałam o 3:30 do toalety i mały tak się rozkręcił że już do 7 nie usnęłam. Później udało się przysnąć godzinkę, ale cały dzień chodzę skołowana. Jutro jedziemy do moich rodziców, może chociaż tam wypocznę... Pogoda super! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny u mnie totalny zjazd. Co chwila mi słabo i niedobrze, jest mi za gorąco. Byliśmy na zakupach spożywczych, a potem jak się położyłam to przespałam 3 godziny. Czuje się jakby ktoś ze mnie wyssał energię.
Chciałam coś dzisiaj w domu porobić, ale chyba się poddam. W Auchanie wyczaiłam tą Bawarię 0%, kupiłam zwykłą i jakieś dwie smakowe na spróbowanie, ale dzisiaj chyba się nie napije, bo nawet smaku na nic nie mam. Kupiłam też w Auchan taką przytulankę płaską z meteczkami po bokach i szeleszczącymi elementami 0ms+ od Canpolu. Były przecenione z 24.99zł na 9.89zł. Nie mogłam się oprzeć. Ogólnie tam jest masa rzeczy dla dzieci, widziałam też niektóre te co zamówiłam na babyboom. Plus taki, że jednak zamówiłam taniej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#233 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Zadomowienie
|
Ja tez mam zjazd jakiś. Pies czeka na dwor, pościel nie zmieniona, gary po obiedzie czekają, farba w pudełku która miała trafić na moja głowę a ja sobie siedzę pod kolderka i jeszcze mama mi dorzucila nowa partie ubran do schowania
#235 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
Sylwia pokaż ogrodniczki
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#237 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#238 |
Zadomowienie
|
Mam jutro ten chrzest i nie mam pojęcia jak go przezyje
#239 |
Zakorzenienie
|
Hej! My po imprezce roczkowej. Było super, córcia zachwycona prezentami i gośćmi, kocha towarzystwo a najchętniej liczne
![]() Zmykam spać bo ciężki był dzień. Załączę Wam zdjęcie torcika ![]() ![]() A jak tylko znajdę chwilkę to na klub wrzucę zdjęcia dekoracji i samej jubilatki ![]() Wysłane z mojego P8 lite przy użyciu Tapatalka
#240 | |
Zadomowienie
|
Śliczny torcik i na pewno pyszny. Te bajkowe z.masą cukrową może robią szał wśród dzieci, ale słodkie nieziemsko są, a takie tradycyjne najlepsze
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:34.