|
|
#211 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy
Chamelieu wypatrzylam na watku "co sobie ostatnio kupilyscie?" ze sprawilas sobie odzywke do rzes pierre rene
przyznaj sie, gdzies ja znalazla bo jak na razie jedyna odzywka do rzes ktora widzialam to sensique, nie bardzo mi odpowiada....
|
|
|
|
#212 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#213 |
|
Zadomowienie
|
O kurcze!
a jak jeszcze oznajmiłam, że sobie serum będę robić to rozmawiała ze mną jak z ufoludkiem
|
#214 |
|
BAN stały
|
hej lublinianki, nie wiecie przypadkiem czy dostane gdzies podklad Lumene w sprayu?? wiem ze sa kosmetyki Lumene w Galerii i w Szyku (tzn kiedys tam je widzialam ale nie wiem jak teraz) a moze widzialyscie konkretnie ten podklad?
|
|
|
|
#215 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzieki ![]() Agateczka - wydaje mi sie (ale nie jestem pewna) ze kosmatyki Lumene sa w drogeriach natura (albo mi sie tylko tak wydaje |
|
|
|
|
#216 |
|
BAN stały
|
no tak, tylko teraz pustki na polkach lumene bo jakas wyprzedaz i myslalam ze ktos widzial ostatnio gdzies ten podklad bo nie jestem z lublina i nie wiem czy jechac tam czy nie
|
|
|
|
#217 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jesli chodzi o podkład w sprayu to jest chyba już wogóle wycofany. Jakiś czas temu byłu duże wyprzedaże Lumene, m.in tych podkładów, dzisiaj zreszta byłam w Naturze na Świętoduskiej i nie widziałam. Chyba nawet widziałam na Wizażystce informację o wycofywaniu. |
|
|
|
|
#218 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#219 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Dziewczyny, byłam w Sephorze. Uskow, kupiłam Ci tę paletkę
najjaśniejszą tak jak prosiłaś. Cena się nie zmieniła - 32 zł. Na wszelki wypadek wzięłam paragon. Wskazówko, te perfumy były w sephorze, ale niestety nie w takiej pojemności jak chciałaś.. Próbek też niestety nie mają.
|
|
|
|
#220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
To ja jeszcze podam informacje, co sie może przydadzą.
Otóż: -Dermacol można też kupić w sklepiku kosmetycznym na dworcu PKS przy Tysiąclecia -Kosmetyki Lumene w Drogerii Natura na Świętoduskiej - Perfumeria, nowo przeze mnie odkryta (nie wiem jakim cudem do tej pory jej nie widziałam) jest w Leclercu przy Zana. Natomiast poszukuję gdzie można nabyć kosmetyki Bell, chodzi mi głównie o błyszczyki do ust, bo bardzo je lubię, a w LBN nie wiem gdzie można dostać takie. |
|
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
błyszki bell widziałam też w Leclercu na Zana w nowej galerii, na dole jest kosmetyczny
|
#223 |
|
Zadomowienie
|
To znowu ja
Nie wiecie gdzie w Lbn dostanę takie koraliki? Potrzebne mi dosłownie kilka sztuk i bez sensu jest zamawiać na Allegro, bo przesyłka wyjdzie 6x drożej niż same koraliki. Byłabym wdzięczna za jakiekolwiek namiary. W pasmanteriach w Tesco i Leclercu patrzyłam. Nie posiadają nic takiego |
|
|
|
#224 |
|
Zadomowienie
|
Gramma: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...67#post2196767
Wojtusia: jak dla mnie ta perfumeria Urody w Leclercu to taka sobie - mają niepełny asortyment, poza tym sprzedawczynie nie bardzo znają się na zapachach - dziewczyny z wizażowych Perfum wiedzą więcej niż one Wprawdzie dawno nie zaopatrywałam się w perfumki w Lbn (od czego jest Allegro ), ale o wiele lepiej obsługiwana byłam w INA Center albo też w Urodzie, tylko tej na Chopina
|
#225 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#226 |
|
Zadomowienie
|
Jeśli chodzi o perfumy w Lublinie to polecam sprzedawcę z Allegro phu_bartex. Gość jest z właśnie z Lublina, ma różne zapachy dużo taniej niż w perfumeriach no i do tego orginalne
Kolejne pytanie z mojej strony: gdzie dostanę bezszwowe staniki sportowe Key, Atlantic lub innych firm? Przechodziłam wczoraj pół dnia i wszędzie są byly zwykłe z miseczkami, tylko w GC widziałam kilka na stosku z bielizną a poza tym ni mo |
|
|
|
#227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mają szeroki wybór A sklep key hmmm ... nie pamiętam gdzie jest ![]() EDIT: bezszwowe staniki sportowe czasami są w leclercu. Ostatnio promocja była na bieliznę bezszfową (widziałam tam majtki ) więc możesz się rozejrzeć być może i są staniki, bynajmniej kiedyś je tam widziałam, jak nie ma tam w tych takich kratkach (nie wiem jak nazwać te pojemniki, co setki gaci tam leży ) to może wiszą na wieszaczkach z bielizną
|
|
|
|
|
#228 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki
|
|
|
|
#229 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I jest na Krakowskim Przedmieściu, na deptaku.
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#230 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczynki
może podzielimy się ze sobą informacjami gdzie najczęściej kupujemy biżuterię (chodzi mi gł. o sztuczną)? może znacie jakieś małe i większe sklepiki z fajną biżuterią w racjonalnych cenach? od niedawna mam przekłute uszy i dlatego nie znam jeszcze wielu miejsc ale fajne kolczyki sa w astorii, w Pałacu Parysów i czasem na różnych straganikach a gdzie Wy najczęściej kupujecie?
|
|
|
|
#231 |
|
Wtajemniczenie
|
oj suuper wątek! to na początek
![]() jeśli chodzi o poszukiwanie jakichś kosmetyków, to reż radzę sprawdzić ten kiosk na Armii Krajowej nad przystankiem, bo mają bardzo dużo rzeczy, ale że Dermacol A mam pomysła jeszcze takiego, aby popisać gdzie są wasez ulubione lumpki, jeśli takowe preferujecie pozdrawiam wszytskie lublinianki & lublinianeczki
|
|
|
|
#233 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny a była któraś z was w tej słynnej taniej aptece na narutowicza do której są takie kosmiczne kolejki?? Bo ja jeszcze niestety nie byłam. Nie wiecie jak tam stoja ceny kosmetyków aptecznych ??
|
#234 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
" w Tesco, jest trochę tandetnych rzeczy, ale dużo fajnych też/gł. kolczyki na myśli mam/
|
|
|
|
|
#235 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wiem jak mogłam o tym zapomnieć mają świetną biżuterie i ceny znośne
|
|
|
|
|
#236 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
na chopina blisko piłsudskiego już (przy skrzyżowaniu prawie) jest fajny sklepik z biżuterią sztuczną
i całkiem niedrogo.
|
|
|
|
#237 |
|
Zadomowienie
|
Ktoras pytala o kosmetyki bell... coz wydaje mi sie, ze sa na ul. Kunickiego w sklepie Joanna (tzn. kiedys tam byly na 100%) to taki maly sklep, po prawej stronie, jadac od strony miasta, kawalek przed stokrotka... na wystawie zawsze sa jakies ciuszki (aczkolwiek ciuszkow tych nie polecam, a nawet chyba odradzam...
|
|
|
|
#238 |
|
Przyczajenie
|
sss87
sztuczna biżuteria jest na wszytich targach i to w raczej racjonalnych cenach... moja mama ma stoisko na jednym z targowisk i jedna typa kupila w galerii centrum kolczyki za prawie 30 zł a u nas takie same za 7
|
|
#239 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a gdzie kupię meteorytki Pierre Rene???
Cytat:
, w jednym sprzedaje pan nie do końca mówiący po polsku chyba , jest tam nie tlyko biżuteria, chyba też jakieś filiżanki widziłam? Drugi zaraz dalej, tlyko z biżu.W podobnym stylu biżu kupisz w Świecie Upominków na Narutowicza. Polecam też w/w już stoisko kosmetyczne w sklepie "Brama" na deptaku, też można tam kupić kolczyki
|
|
|
|
|
#240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem jak ceny kosmetyków ale leki są dużo tańsze. P.S. stałam tam wczoraj 35 min w kolejce
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:42.

przyznaj sie, gdzies ja znalazla

a jak jeszcze oznajmiłam, że sobie serum będę robić to rozmawiała ze mną jak z ufoludkiem 

najjaśniejszą tak jak prosiłaś. Cena się nie zmieniła - 32 zł. Na wszelki wypadek wzięłam paragon.
Próbek też niestety nie mają.

flejksy
mają szeroki wybór