|  2009-01-08, 09:18 | #211 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-05 Lokalizacja: Z domku 
				 | 

Dot.: Miłość od pierwszego niuchnięcia :)

Od pierwszego wąchnięcia na pewno Hypnose oraz Crystal Noir. Od razu je pokochałam, przy czym było to dość dawno i miłosc do Hypnose zdązyła się trochę wypalić. W tej miłośći ból głowy raczej nie przechodzi   | 
|     |   | 
|  2009-01-08, 09:38 | #212 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2002-12 Lokalizacja: Gdynia:) czasem Gdańsk ;) 
				 | 

na pewno moją pachnącą miłością  od pierwszego niuchnięcia jest  Lolita Lempicka EDP i Angel EDP   i oba mam w domku  - Mikołaj się postarał  Lolity używam od około 2 lat a Angel mam od świąt 
				__________________ 21 lat z WIZAŻEM   Edytowane przez Gonia Czas edycji: 2009-01-08 o 09:39 | 
|     |   | 
|  2009-01-08, 11:41 | #213 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-02 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

Le Feu Issey Miyake    To było jak grom z jasnego nieba. I już się nie powtórzyło z żadnym innym zapachem. Trochę mnie niepokoi ta wierność zapachowi, który odszedł  A na drugim biegunie jest Ogródek Śródziemnomorski Hermesa. To jest miłość od bardzo wielu niuchnięć. Testowałam, odrzucałam a i tak mnie szalenie pociągał. Ta zabawa trwała prawie pół roku. W końcu zdobył mnie (albo ja jego  ) i jesteśmy razem. | 
|     |   | 
|  2009-01-08, 14:05 | #214 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

Sacre Carona   
				__________________ Kot najgorszego sortu | 
|     |   | 
|  2009-01-08, 16:03 | #215 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Tak od pierwszego niuchnięcia i żeby moja miłość trwała i trwała... to chyba tylko  Boudoir.   Reszta to albo ulotne związki romantyczne albo tzw. puste - zostaje już tylko przywiązanie (typologia miłości wg psychologa miłości prof. B.Wojciszke   ) 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2009-01-08, 16:28 | #216 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-02 Lokalizacja: Staruszek Świat 
				 | 

Indian Summer i Emporio Armani Night    
				__________________ "Ten moment gdy oczy w jego stronę zwrócone z podziwem patrzą one gdy on grzeje oponę, jeszcze chwila i stanie się to co zwykle puści sprzęgło, ruszy i na horyzoncie zniknie..."           | 
|     |   | 
|  2009-01-08, 20:17 | #217 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-09 Lokalizacja: "zawsze tam gdzie Ty" ;) 
				 | 

było tak z: Lacoste pour femme D&G The One edt   | 
|     |   | 
|  2009-01-08, 20:35 | #218 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-01 Lokalizacja: Poznań 
				 | 

Dior Addict!Zapach mojego życia,zdecydowanie!  Także L de Lolita Lempicka,Hypnotic Poison,Max Mara,Flower Bomb... generalnie to kochliwa jestem!  Ale Addictowi jestem wierna na AMEN!   
				__________________ Diabeł wie wszystko... nie wie tylko gdzie Kobiety ostrzą noże! Edytowane przez babariba jazz Czas edycji: 2009-01-08 o 20:41 | 
|     |   | 
|  2009-01-08, 21:18 | #219 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-12 
				 | 

Dot.: Milosc od pierwszego niuchniecia :)

ja tak mialam z moimi perfumami.  z reszta mam tak zawsze. poszlam do sklepu ( mieszkam w anglii) i powachalam BRITNEY SPEARS FANTASY. zakochalam sie. po 2 dniach je kupilam :P hehe bo niemoglam wytrzynac:P sa bardzo trwale  ;P i slicznie  slodko pachna   delikanie slodko   | 
|     |   | 
|  2009-01-08, 22:35 | #220 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-12 Lokalizacja: Frankenstein 
				 | 

Wiele lat temu był Casmir Choparda, potem Black Cashmere D. Karan, a ostatnio Ambre Sultan SL.

| 
|     |   | 
|  2009-01-08, 23:03 | #221 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-04 
				 | 

Gabriela Sabatini, Diorissimo, Mitsouko edp, Samsara, Yvresee, Le Feu, Słoń, Knowing, Allure, Josephine Rance, Magot...oj, było tych pachnących sycylijskich piorunów. Do niektórych gorące uczucie dawno się wyczerpało, ale sentyment pozostał.

__________________ | 
|     |   | 
|  2009-01-09, 21:32 | #222 | 
| BAN stały | 

ja tak mialam z Angel La Rose-przetestowalam  i na drugi dzien kupilam flaszke 100ml, potem 25ml i znow 100.jestem psychiczna chyba  podobnie z Kenzo Słonikeim-kupilam 50ml i zazyczylam sobie jeszce setke na Świeta oba ciagle kocham baaardzo za to poison diora mnie zachwycil, ale po niedlugim stosowaniu zaczal mnie draznic, pozbyc sie trucizny musze  ,podobnie bylo niestety z Alienem, ktorego kochalam krotko i z Angelem ktorego dlugo darzylam miloscia, ale po kilku latach mi przeszlo nie wiedziec czemu   | 
|     |   | 
|  2009-01-09, 22:24 | #223 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-02 
				 | 

Na pewno Organza Indecence. Poza tym Dolce Vita, Feminite du Bois oraz Coco. Koszmara z początku trzymała mnie na dystans ale w końcu dała w pełni się poznać a ja doceniłam jej niesamowite piękno,

| 
|     |   | 
|  2009-01-09, 22:25 | #224 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

Moje zapachowe miłości od pierwszego niuchnięcia   Gucci Envy Me , Lolita Lempicka EDP i Calvin Klein  Obsession Night   | 
|     |   | 
|  2009-01-14, 16:48 | #225 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-03 
				 | 

tak od pierwszego powąchamia... w sumie to elle yves saint laurent mnie tak bardzo zachwyciło, a z meskich zapach ktory wyczuje na kilometr i ktory zawsze wywołuje u mnie przyjemne dreszcze to Lacoste czerwona .... mmmmm | 
|     |   | 
|  2009-01-15, 18:48 | #226 | 
| spin doctor Zarejestrowany: 2006-01 
				 | 

Wszystkie moje perfumowe wielkie miłości oswajałam powoli-Słoń na początku mnie odrzucił, tak samo Coco Mademoiselle-teraz nie mogę bez nich żyć, są absolutnie i do końca "moje". Od pierwszego "wąchnięcia" zakochałam się w Allure, Contradiction, Euphorii i niedawno w MaDame JPG, które uwielbiam   i aktualnie są u mnie w pierwszej trójce. Reszta się nie liczy... | 
|     |   | 
|  2009-01-15, 18:53 | #227 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-12 Lokalizacja: Pomerania :) 
				 | 

Byłam "jego" jak tylko go powiąchałam...  Armani- Aqua di Gio  Lolita Lempicka - ukochane jabłuszko  Kylie Minogue- Darling (przeurocze  ) 
				__________________ maniaczko-fanka mundurowych  Moja książkowa wymiana. Zapraszam  https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=630571http:// | 
|     |   | 
|  2009-01-16, 16:27 | #228 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Zdecydowanie Dune Diora. Jest to absolutnie mój zapach, odnajduję się w nim i mimo kilkakrotnego testowania wiem, że niedługo dołączy do reszty moich perfum  Kocham go od pierwszej minuty na nadgarstku, zaczarował mnie, skradł serce  a przy tym jest idealny przy aktualnej pogodzie   Dawno żadne perfumy tak mnie nie zachwyciły  Wcześniejszą miłością są Elle YSL i LLL   
				__________________ What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake | 
|     |   | 
|  2009-01-16, 19:31 | #229 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: Śląsk 
				 | 

Najdłużej jest ze mną (choć teraz nie ja go używam, tylko mąż) A*men i piorun mnie strzelił już przy pierwszym zetknięciu z nim   Poza tym jednym nie mogę sobie przypomnieć zapachów, które omamiły mnie od piwerwszego niucha, a uczucie trwało do dziś. Miłostek od pierwszego niuchnięcia miałam więcej, ale to się chyba nie liczy   
				__________________ Joga z rana jak śmietana. | 
|     |   | 
|  2009-01-16, 20:43 | #230 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-02 Lokalizacja: Toruń 
				 | 

Mnie omamił Baby Doll... Niestety kosztował prawie 400 zł w Douglasie, więc musiałam poczekać na Święta:P ale mam go!   | 
|     |   | 
|  2009-01-16, 21:02 | #231 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-08 Lokalizacja: Wizaż. Tu mnie zawsze znajdziesz! :) 
				 | 

Moja miłością na pewno była Stella-AR.   Cytat: 
  CHyba jakiś żart?  W angielskim sklepie widziałam te perfumy za ok. 10 funtów/30 ML, to jakieś 45,o zł.   
				__________________ ♪♪♪♪♪♪ ★ ♪♪♪♪♪♪ | |
|     |   | 
|  2009-01-17, 03:22 | #232 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-10 Lokalizacja: Silesia 
				 | 

Cytat: 
 Ostanio od pierwszego niuchnięcia urzekł mnie Jasmin Noir Bvlgari. 
				__________________ Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie  . Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2009-01-17 o 03:25 | |
|     |   | 
|  2009-01-17, 08:37 | #233 | 
| Zakorzenienie | 

Angel klasyk i Midnight Poison.

| 
|     |   | 
|  2009-01-17, 09:15 | #234 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2006-08 
				 | 

Hypnotic Poison, to było z 10 lat temu   Pozostałe miłości od pierwszego niucha - na pewno L, OI, teraz nową miłością może stać się Chaos, ale znamy się za krótko, i na razie nie chce zapeszać   Edytowane przez Aggis Czas edycji: 2009-01-17 o 09:39 Powód: literówka | 
|     |   | 
|  2009-01-17, 09:38 | #235 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-05 
				 | 

ostatnio- eden.

__________________  | 
|     |   | 
|  2009-01-17, 12:23 | #236 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2004-11 Lokalizacja: z domu;) 
				 | 

Największą miłością od pierwszego niucha był Słonik   Ten zapach jest tak mój, że to aż niewiarygodne- druga skóra! Podobnie Brit edp- pierwszy górnopółkowy zapach  Trzecią wielką miłością, ale nie od pierwszego niucha, jest Lolita edp. Długo jej nie lubiłam, aż pewnego dnia jakaś siła wyższa  kazała wręcz mi ją kupić   | 
|     |   | 
|  2009-01-18, 07:00 | #237 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-02 Lokalizacja: Toruń 
				 | 

Ja długo do Lolity Lempickiej L nie mogłam się przekonać. Wydawało mi się, że jest za "ciężka". Jednak pewnego słonecznego dnia po prostu musiałam iść ją kupić...    | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-01-19, 19:15 | #238 | 
| BAN stały | 

Parfum Sacre i Theorema-przecudne Carona już mam  , teraz muszę zdobys Theo | 
|     |   | 
|  2009-01-19, 20:36 | #239 | 
| Guerlain Lover Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: Silesia 
				 | 

Miałam kilka miłości od pierwszego niuchnięcia: J'aime La Perly, Rose absolue YR, Pur blanca blush Avonu, Elvie Summer Magic Oriflame, Passion Dance Avonu, Nina Niny Ricci, Euphoria blossom CK... i więcej nie pamiętam. Ale miałam też parę takich co pokochałam dopiero za kolejnym niuchnięciem, np. Euphoria CK, Embrace Oriflame, Yria YR, Ode a l'amour YR i jeszcze parę innych.

| 
|     |   | 
|  2009-01-20, 00:19 | #240 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-10 
				 | 

mialam tak z najnowszym chloe...weszlam do Sephory (nie wiem po co, ale juz tak mam, ze zawsze tam wchodze  ) zobaczylam...(flakonik piekny acz skromny plus wstazeczka...cudo - prosta elegancja) ...powachalam...przeszlam sie po sklepie...i kupilam oczywiscie   
				__________________      Burberry Body Intense i inne oddam    książki i elektronika   ciuchy, buty, torebki itp. | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Perfumy | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:11.