|
|
#211 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤️ cz. 13
Pestycyda zdrowia dla Wojtka
Trzymaj się, oby ćmienie ustało.Xzora wysłane Niestety to był ostatni stretching z K. bo zmienił się grafik ![]() Morelle nie wpadłam na to, żeby dawać już Łucji syrop z cebuli. Lila dostaje. Robisz na miodzie? Zdrowia dla Pestki ![]() Łucja też obudziła się dziś z katarem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- Anusia dobrze, że dziś lepiej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Tak
miód tez daje samWysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Pestka nauczyła się tańczyć głową ramiona kolana i pięty i kręci się w kółko do piosenki ta Dorotka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Ps. Moja SIS była u mojego gin. Ma za miesiąc operacje bo musi być po miesiączce. On jej będzie robił. Uff. Niestety pow, że raczej jajnik nie jest do uratowania Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
Kupilam mojej damie kapcie zobaczymy jak beda wygladac w realu. 1536741204549.jpg
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
Minnie
)Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#215 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, ze juz ustalona operacja. Kciuki za siostrę! Klaudia lubię te piosenkę głowa ramiona... tylko ze pokazuje jedynie głowę ![]() Cytat:
Na mnie ta książka Jak przestać sie martwić naprawdę wywarła duzy wpływ. Jak są momenty ze sie wkurzam czy dołuje to od razu automatycznie mowię sobie, ze trzeba sie szybko uspokoić dla siebie samej itp, no i rzeczywiście uspokajam sie szybciej niż kiedyś. Cytat:
Cytat:
To daj znac czy sie łatwo zakładają i czy podeszwa elastyczna. Ja zapytam w Smyku czy mi wymienia na 22, jak nie to oddam. Wstawię wam organizacje szady Klaudii. Od góry: w szarym pudełku czapki, rękawiczki, w białym górnym skarpetki, w dolnym rajstopy, potem kurtka, kombinezon i kamizelka. Drugi rząd: swetry (tu jeden czerwony którego drugi raz bym nie kupiła i pewnie powinnam juz teraz sie pozbyć), bluzy, sukienki/spódnice. Trzeci rząd: piżamy, cieniutkie bluzy (nakładam na body jak jest chłodniej), bardziej wyjściowe spodnie. Czwarty rząd: body z długim rekawem, body z krótkim rekawem (tu jeszcze podział na miszmasz po domu i body do żłobka), legginsy/cienkie dresy do żłobka. Dzieki takiemu podziałowy córkę ubieram bez zastanawiania sie co nałożyć (zwykle biore ubranie z wierzchu) i wiem kiedy zrobic pranie (jak sie kończą ubranka w komorze). Nie jest to jeszcze minimalistyczna szafa (jest trochę przypadkowych rzeczy), ale pierwszy etap porządków mamy za sobą.orIMG_4139.jpg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||||
|
|
|
#216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nawet nie wiem kiedy ona się nauczyła. Z dnia na dzień. Najpierw pokazywała tylko nos. Zobaczysz Klaudia Cie zaskoczy ![]() Eh chyba poszukam tej książki. Tz by się przydała. .. Upieklam mu wczoraj do pracy 2 ciasta. Tyle mi zostało. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
Ciacho
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
Czekam już 25 min aż ktoś łaskawie odbierze tel w przychodni. Chce odwołać jutrzejsze szczepienie. Sygnał jest. Jak nie odbiorą to mam to w nosie . Nie będę tracić czasu
|
#220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja piorę Klaudii ubranka razem z naszymi i tylko jak sie pełny wsad uzbiera. Dlatego teraz tez dokupiłam sporo legginsów, body, zeby wystarczyło na pranie 1x w tygodniu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
Morelle, pij melisę. Będzie dobrze! Tylko miesiąc, dwa i będziesz w ciąży
![]() Jaką Pestka mądra!!! Współczuję siostrze operacji ale dobrze że wytną i będzie po sprawie. Zdrowia dla sis ![]() Xzora, jako porządek! Ja muszę ogarnąć ciuchy Wojtka bo już wszystko jest wszędzie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
Babcie nauczyly mala podlewac kwiatki i lata z konewka od jednej donicy do drugiej haha
|
|
|
#223 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
Oby po wycięciu okazało się ze to nie jest nic złośliwego ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Cytat:
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie mogę się zdecydować. Który?
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
Niebieski przyszlosciowy
(w kontekscie braciszka) ale zostalabym przy szarymWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#226 |
|
Wtajemniczenie
|
Morelle - niebieski
piękny odcień ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#227 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I śpiwór Tutaj jest na miętowej wersji. Teraz nie wiem na której lepiej by było. ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
|
|
#228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
One chyba bardziej będą pasować do niebieskiego. W sumie cybex jest granatowy
|
|
#230 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Niebieski śliczny jest ten odcień, a do tego masz jeszcze pasującą torbę i spiworek Dzisiaj Klaudia całkiem dobrze zniosła pobyt w żłobku. Znowu poszła chętnie na ręce a po chwili sie rozpłakała (M. twierdzi, ze mnie z panią myli). Zjadła banana i jabłko w żłobku. Podobno tylko chwile płakała. Była od 8.00 do 11.20 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny.
My już w domku. Jakoś nie mogę wbić się do Was. Zdrówka dla wszystkich maluszków ![]() Ami też dostala kataru i kaszlu któregoś popołudnia u mamy, ale wieczorny Pelafen i poranny propolis musiał podziałać, bo następnego dnia kichnęła ze 2 razy i przeszło całkowicie. Poza tym piorę na potęgę, bo za parę dni ruszamy do Bukowiny. Wiecie jak mozemy sie tam teleportować? Niestety wracając od mamy pływaliśmy, mimo że wyjechaliśmy o 20 kiedy Ami juz spala. Wystarczyło, ze otworzyła oczy Nocki poprawiły się na szczęście. Czekam u fryzjera, postaram się wieczorem Was nadrobić. Miłego dzionka. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Xzora, super że Klaudia lepiej czuła się w żłobku ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#232 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki za opinie ![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
|
|
#233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w takim razie ja rowniez jestem za niebieskim Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
Morelle, ja bym brała niebieski. Myśleliśmy nad greentomem przy wyborze spacerówki ale nie ma regulacji rączki więc odpadł .
Xzora, brawa dla Klaudii! Emmos, ale Zazdroszczę wakacji! Chciałabym żeby Wojtkowi katar tak zniknął. Leci mu z nosa na potęgę. Już wiem że to z dwa tygodnie potrwa. Ja nie mogę mu robić znowu adaptacji bo od października muszę wziąć się porAdnie do pracy ![]() Zarejestrowałam się do lekarza którego nie znoszę ale potrzebuje y zwolnienie dla tża. Najchętniej to bym to załatwiła bez udziału Wojtka... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#235 |
|
Wtajemniczenie
|
Morelle zdecydowanie niebieski! Śliczny
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Morelle wielkie kciuki za Twoją siostrę ![]() ![]() Wierzę że wszystko będzie dobrze! Xzora mam nadzieję, że to tymczasowe i przywróca stretch. z K. Chyba aż coś wspomnę o tym w recepcji Super garderoba Klaudii Co jest nie tak z czerwonym swetrem? Chodzi o kolor? Brawo dla Klaudii za żłobek!Emmos ile propolisu Ami dałaś? W jaki sposób: sam, z wodą, z miodem? Jejku, jaką ona jest biedna z tymi podróżami Współczuję okropnie ![]() Pestycyda u Łucji też dziś katar cały dzień Na szczęście przezroczysty na razie...U nas dziś lato Jadę na zebranie do przedszkola Lili. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#236 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gondola chabrowa ![]() Cytat:
![]() Ojej współczuję. U nas katar prawie zniknął. Ale kaszle. Cytat:
**Czemu tak dużo dzieci chorych! U mnie dziś 30st! ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Wczoraj dzwonił brat tz. Chce przylecieć na wszystkich św. Dziś juz treściowa dzwoniła, że też chce. ... dopiero co była w czerwcu :/
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
Ala przechodzi dziś sama siebie. O wszystko jest ryk. Nawet o marchewkę w zupie az zniosła się. Jeden wielki krzyk dziś jest u nas w domu. Nie wiem co jej. Zwalam na zęby. Poszła spać, jak wstanie i będzie dalej marudzić dam jej przeciwbólowe.
Co robicie jak coś zabierzecie dziecku a ono krzyczy aż czasem zanosi się? Ja próbuje odwracać uwagę ale nie zawsze się da. Jak bardzo coś chce (czytaj telefon) potrafi się zanieść. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Niebieski a nawet granatowy. 1Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#238 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
teraz Klaudia jeździ do żłobka z M, czyli tym autem którym wymiotowała i tak:- przez wyjazdem bardzo dobrze wietrzymy auto, TZ na noc otwiera szyby - kupił morski zapach do auta. Poki co jest ok. Co robisz z włosami? Cytat:
oby wizyta u lekarza była szybko i bezproblemowa.Cytat:
Dobrze, ze u Łucji katar sie nie rozkręca. Kciuki, zeby sie go szybko pozbyła! Tak, chodzi o kolor - do nieczego mi ten sweter nie pasuje. do żadnych spodni czy legginsów (nawet jak ma jakies szare to w różowe serduszka, granatowe tez z motywem różowym). A ten sweter ręcznie robiony i jeszcze jakis wzorek z żółtym. Bedzie po domu. Wlasnie w tych ubraniach co chodziła był taki misz masz kolorystyczny ze ciezko mi było dopasować body do legginsów. Teraz juz zwracam uwagę zeby garderoba była jednolita - dominuje szarość, pudrowy roz, uniwersalny granat, biel. Jest tez trochę turkusu który pasuje do tego i ciemniejsze roz, który o dziwo tez nawet mi pasuje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||||
|
|
|
#239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Xzora dzięki
|
|
#240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Klaudia jakis czas temu tak miała ze sie zanosiła jak było nie po jej mysli. Moim zdaniem to połączenie zebow i czwórek. Ustatnie dni są super pod względem jej humoru, do tego apetyt wrócił. Dzisiaj nawet odrobine ryby zjadła przemyconej z kaszą gryczana. Ja sie starałam robić to co chciała albo wlasnie odwracałam uwagę - tutaj pomagało pójdzie do psa albo kota. Tez na spacerze w nosidle sie wyciszyła. Byle co to juz jej uwagi nie odwróci ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:12.

Trzymaj się, oby ćmienie ustało.
Niestety to był ostatni stretching z K. bo zmienił się grafik 

i kręci się w kółko do piosenki ta Dorotka 

*

(w kontekscie braciszka) ale zostalabym przy szarym
piękny odcień 

Nocki poprawiły się na szczęście.
w takim razie ja rowniez jestem za niebieskim