![]() |
#211 |
BAN stały
|
Dot.: Facet mnie zdradza?
The Cheryl Blossom Girl, no ciężko go namówić, jak kupie coś to itsk się kończy że ja np pije wino lub drinki z martini a on piwo. nawet na weaelu. Teraz miałam mały wypadek i mam poparzenia 2 stopnia, to woził mnie do lekarza czy na zmiany opatrunku, albo sam mi zmieniał/poprawiał mimo że nigdy tego nie robił. Wyręczał mnie we wszystkim
---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Widzę fankę riverdale ☺️☺️☺️ |
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Wtajemniczenie
|
Czyli ta laska od początku o Tobie wiedziała czy nie? Bo ze ktos jest narzeczeństwem to tak słabo widać bo pierścionek tylko u dziewczyny.
To mało istotne ale ciekawi mnie to czy udawał singla (choc niby jak, jak byly Twoje rzeczy u niego) hmmm bo z tego co wczesniej pisałaś ona czuła satysfakcję jak Ciebie zobaczyła wiec reakcja bez szoku u niej..
#213 |
BAN stały
|
Comablack95 nie wiem i szczerzej to mnie nie interesuje. No trochę rzeczy mam u niego, mam swoją szafkę w regale, była moja kosmetyczka, moje książki itp
---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Comablack89* |
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Zadomowienie
|
A oddałaś klucz tej lasce?
Zachowujesz się mega z klasą. Ja bym napuściła wody do wiadra, dolała wybielacza i wylała na nią, ogoliła łeb maszynką...... Jestem pełna podziwu, że zachowujesz się tak dojrzale. |
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
BAN stały
|
ParasolkaMaryPoppins ale sorry co mi to da? Nawet jeśli by zatańczyła nago to kochający facet by olał. Niech się cieszy że ma nowego kochającego misiaczka i zabrała moje śmieci. Ona mi nic nie zrobiła, nie ona to inna by się zakręciła. Kluczy nie oddałam, powiedziałam że oddam właścicielowi bo nie wiem kim ona jest itp
|
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Raczkowanie
|
Bardzo Ci współczuję tej sytuacji. Kiedy Ty czekałaś u niego w pokoju i nagle weszła jego nowa laseczka, to musiało wyglądać jak scena z filmu czy jakiegoś serialu. Gratulacje, że się tak super zachowałaś. Nie ma co mścić się za coś takiego, bo to moim zdaniem kompletnie niepotrzebne. Zrobiłaś to z klasą i zachowałaś zimną krew. A ten dupek chwilę się nią nacieszy i zapewne za moment znajdzie inną naiwniarę. Masakra, zachowanie niektórych facetów w związkach to jest jakiś szok.
|
![]() ![]() |
![]() |
#217 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Fajnie jej odpowiedziałaś. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Rozeznanie
|
Wydaje mi się, że facet szuka sobie na boku przeważnie wtedy, gdy sam ma jakieś kompleksy i chce się dowartościować.
Laseczki aspirujące do roli nowej "miłości" potrafią się tak zakręcić, że misiaczek czuje się jak chodzące bóstwo, nawet pomimo dziur w skarpetkach i tłustych włosów ![]() Autorka jest naprawdę kobietą z klasą. Tylko w jednym się nie zgadzam: jeśli tamta dziewczyna wiedziała, że on kogoś ma i pchała się mu do łóżka pomimo wszystko, to zrobiła zwyczajne świństwo. Jest winna, podobnie jak facet Autorki. Winna zadania komuś cierpienia. |
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
BAN stały
|
Julka_25 ja mam inne zdanie. Ona niech sobie robi co chce, ale to mój facet ma mi być wierny mimo właśnie takich dziewczyn z
|
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
BAN stały
|
Laska ma 18 lat, co ona wie, wydaje jej się że jest boginią seksu a jest jedną z wielu powtarzalnych dziurek na świecie.
![]() Pół biedy jak pobawi się misiem i kopnie go w 4 literki, wesoło będzie jak misiu ją urobi, różnica wieku między nimi to 9 lat, więc koleś ma więcej doświadczenia, a faceta nie wygrała bo to zwykła zdradliwa menda, który ją może owinąć wokół palca i potem może za 5-10 lat będzie wątasek z cyklu ''on jest taki sraki i ćwiczy mnie równo a ja go tak lofciam''. ![]() Niech się cieszy, koleś zwycięskim losem na loterii na pewno nie jest. ![]() ![]() Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2018-09-28 o 17:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#222 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Facet ma być w porządku. To powinno wynikać z jego chęci i poczucia przyzwoitości. Ale ja i tak uważam, że na świecie byłoby lepiej, gdyby pewien typ dziewczyn nie istniał. Im mniej pustostanów umysłowych, tym lepiej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#223 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Masz super podejście: To on mi przysięgał i to on miał mi być wierny. Dziewczyna - sucz, ale jakby pies nie dał to by nie wzięła (czy coś w tym stylu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
Raczkowanie
|
Uważam tak samo jak Ty. Wiadomo, że spotykamy na co dzień różnych ludzi, ale to tylko od nas zależy jak się zachowamy. Choćby nie wiem ile pokus miało znajdować się dookoła, to właśnie wierność, oddanie ale i też zdrowy rozsądek powinien sprawić, że nie dojdzie do tak przykrej sytuacji o której mowa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
BAN stały
|
ParasolkaMaryPoppins moja mama dała radę to i ja dam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Rozeznanie
|
A tak w ogóle... co się z tymi laskami ostatnio dzieje; dramat jakiś
![]() Pojąć nie mogę, co się dzieje z tym światem. Okropność. |
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
BAN stały
|
To ta akurat bardziej naturalnie wyglądała ale też widać że próbuje doroslej wyglądać
|
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Raczkowanie
|
Takie mamy niestety czasy. Ale powiem Wam, że z tego co widziałam to skłonne do takich "wybryków" wcale nie muszą być ładne, odpindrzone nie wiadomo jak lale, ale osoby po prostu brzydkie i zakompleksione. Oczywiście zazwyczaj są to osoby bardzo egoistyczne, bo przecież kto wielce współczujący pomyśli o tym, że może komuś psuć związek, czyż nie?
![]() Tak więc to wcale nie jest reguła, bo miałam znajomą, która z ręką na sercu jest chyba jedną z najbardziej nieatrakcyjnych osób jakie w swoim życiu widziałam. Mając chłopaka, poznała innego i tego samego dnia kiedy się poznali poszli razem do łóżeczka. Zerwała z chłopakiem, potem z tamtym jej coś nie wyszło, to przespała się chyba w ciągu miesiąca z trzema innymi facetami. No po prostu tragedia, byłam w takim szoku, że nie wierzyłam, że tacy ludzie w ogóle istnieją. Edytowane przez unforgiven7384 Czas edycji: 2018-09-28 o 18:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#232 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A co jak kochanka nie maluje ust? 🤣 Nie wiedziałam, ze fajki dzieli sie na damskie lub męskie. To tak jakby kobiety mogły palić tylko cienkie albo słabe a mężczyźni tylko czerwone. Albo popularne bez filtra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Rozeznanie
|
Mnie przeraża to ubóstwo umysłowe poniektórych panien. Naprawdę.
Jestem empatyczna i zawsze się bardzo przejmuję innymi osobami. Gdyby mi się podobał zajęty facet, to dopóki nie uregulowałby swojej sytuacji, to byłabym zimna jak góra lodowa, która zatopiła Titanica... |
![]() ![]() |
![]() |
#234 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A sa takie? 🤣 nie pale juz x lat. Wiec nie wiem ale różowych nigdy nie widziałam. A nawet jesli sa to tylko opakowanie. A moze mu zwyczajnie podchodzą. Znałam kolesia co palił cienkie fajki to były idealne jesli chodzi o ilośc nikotyny. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Gazela inteligencji
|
[1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;85925330]A sa takie?
🤣 nie pale juz x lat. Wiec nie wiem ale różowych nigdy nie widziałam. A nawet jesli sa to tylko opakowanie. A moze mu zwyczajnie podchodzą. Znałam kolesia co palił cienkie fajki to były idealne jesli chodzi o ilośc nikotyny. ![]() Są różowe, a przynajmniej były - pink elephanty, hit liceum ![]()
#236 |
Raczkowanie
|
Kochana, ja tak samo. Nie potrafiłabym wejść z butami to czyjegoś związku i zacząć w nim mieszać. Absolutnie też nie chciałabym przyczynić się do jego rozpadu. Nie wiem jak ludzie w ogóle mogą robić coś takiego, mnie by gryzło sumienie i nie dawało spokoju...
|
![]() ![]() |
![]() |
#237 | |
Rozeznanie
|
[1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;85925330]A sa takie?
🤣 nie pale juz x lat. Wiec nie wiem ale różowych nigdy nie widziałam. A nawet jesli sa to tylko opakowanie. A moze mu zwyczajnie podchodzą. Znałam kolesia co palił cienkie fajki to były idealne jesli chodzi o ilośc nikotyny. ![]() Znam faceta, który pali LD różowe cienkie ![]() ![]() Boski jest tak w ogóle ![]() ![]() Też mnie dziwi, że akurat takie, ale cóż... skoro mu tak podchodzą, niech se kurzy na zdrowie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
Najbardziej rozwaliło mnie to, że znałam jego żonę, a on potrafił mi powiedzieć wprost, że jeśli z nią się rozstanie, to jest mną zainteresowany i ma nadzieję na związek... a obrączka na palcu świeciła niczym zorza o poranku ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#239 | |
Konto usunięte
|
Teraz doczytałam 🤣 dobrze zrobiłaś
![]() ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Cytat:
Za moich czasów nie było. A tez nie kupuje juz bo nie pale. Wiec cieżko mi powiedzieć. W uk nie maja różowych chyba 🤣 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#240 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Nic od niego nie chciałam, poza tym, aby się do mnie czasami uśmiechnął i pogadał na korytarzu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:35.