![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: karmelkowe wlosy:))
Witam karmelkolubne Wizażanki -
odnoszę się do postu http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=148 , w którym jest zdjęcie pięknego koloru włosów ![]() zastanawiam się, czy farbą Feria 3d - dałoby się osiągnąć taki efekt... czy któraś z Was farbowała włosy farbą - ze zdjęcia poniżej? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
mam na glowie obecnie ciemny braz i chcialabym sobie zrobic w najblizszym czasie karmelkowe pasemka
![]()
![]() |
#213 |
Raczkowanie
|
rowniez mam chęć na zakup farby ktorej zdjecie wkleila 2 posty wyzej carolinascotties, wiec jesli któras z was uzywala to wklejajcie koniecznie zdjęcia
![]()
![]() |
![]() |
#214 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
podejrzewam ze ta farba to wyjdzie braz
![]() |
![]() |
#216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
NIE POLECAM tego koloru !!!! miałam rude włosy!!! coś okropnego... ![]() jestem ciekawa, czy znajdzie się jakaś Wizazanka, która farbowała włosy farbą, której zdjęcie wkleiłam wyżej ...bardzo mi się podoba ten kolor... chyba nigdy w życiu kol0or na włosach nie wyszedł mi taki, jak na opakowaniu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
nanana zlocisty blondmiedziany loreaaaaallll :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
ze co? ze wyszlo Ci?
fotaaaaaaaaa!!!!
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
|
nie mi ale kolezanke farbowala fryzjerka po dekoloryzacji a potem ja jej dosc ciemne odrosty farbowalam i wyszedl karmel ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
Moze ktos probowal Castinga Creme Gloss - maja takie fajne karmelkowe odcienie :P ???
Ja sie waham czy wyprobowac bursztynowy blond 834, bo na stronie farba wygladala ladnie karmelkowo, a w realu byla niestety bardziej typowo ruda niz karmelkowa.. a ja wolalabym odcien zblizony do J. Brodzik albo Agnieszki Włodarczyk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Raczkowanie
|
dziewzyny wyszedl mi idealny karmelek , coprawda robiony u fryzjera z dwoch farb mieszanych (niestety nie pamietam numerow) ale bylo to luo color chyba odcienie naturalne , moze poszukajcie jak ktos przysle mi fote palety to wizualnie powinnam sobie przypomniec ktore to byly kolory, dodam ze moj naturalny kolor to byl taki typowy polski szatyn czyli szary ni to blond ni braz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Wtajemniczenie
|
szkoda, ze nie zalaczylas fotki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Zakorzenienie
|
podnoszę wątek bo wciąż nie znalazłam odpowiedniej farby może ma ktoś jakieś nowe odkrycie je sli chodzi o karmelkowy kolor?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny b.ciekawe forum wiec przylaczam sie i opowiem z wlasnego doswiadczenia.jak uzyskac taki kolor karmelkowy jak ponizej przedstawia fota JS.
przy ciemnych naturalnych wlosach wystarczy zrobic sobie baleyage b.gesty , jak wam sie znudzi juz blond (tak zawsze jest w moim przypadku) kupuje szampon koloryzujacy czekoladowy braz firmy schwarzkopf (bo ten ma najladniejszy odcien)ale uzywam go niezgodnie z intrukcja tylko: na suche wlosy nakladam szampon trzymam do 10min.Wlosy myje i susze wlosy bede ciemniejsze 3-5 myc a pozniej szampon wyplukujac sie pozostawia wlasnie taki odcien karmelkowy. Tak samo jak widac ma efekt JS po zafarbowaniu blond na czekolade ktora sie zmyla i prosze sliczny jak dla mnie kolorek karmelu ![]() A ona glupia przefarbowala sie teraz na blond ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Rozeznanie
|
hej dziewczyny, ja robiłam jakis czas temu Garnierem , jasny opalizujący blond czy jakos tak.
I wychodził taki karmelowo bezowy, tzn. nie miał w sobie wogóle odcienia rudości tylko taki jasny karmel. Naturalnie mam blond i pozostałoścci balejażu jasnego. Zmywa sie na bardziej rudawo... Chyba zdjęc nie mam, ale poszukam w domu, jak znajde to wkleje. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
Jessica wygląda koszmarnie na tym foto :O
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Przyczajenie
|
![]()
Ja tez marzylam przez dlugi czas o takim kolorze, a niesety miałam włosy koloru ciemny brąz. Rozjasniłam je do b. ajsnego brazu i pofarbowałam farbą welli karmelowa czekolada. Kolor wyszedł śliczny i nie był taki pomarańczowy jak na zdjęciu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
wrzucam trochę moich wymarzonych karmelków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Rozeznanie
|
wczoraj widziałam dziewczyne z idealnym kolorkiem na włosach.
Stała przede mną w kolejce do kasy w tesco i poprostu nie mogłam nie spytać jaka to farba daje taki efekt. I okazuje sie że robiła nowym castingiem loreala kolor blond bursztynowy. czy któraś z wizażanek używała tej farby? Może byłby to strzał w dziesiątkę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Zadomowienie
|
Tez sie przymierzam do farbowania wloskow,ale dopiero gdzies tak za miesiac jak juz bede miala spokoj od sesji.. :P
Troche sie boje co to mi wyjdzie... bo mam naturalne wloski i nie farbowalam nigdy. Ciemne wloski,ciemno brazowe ponoc:P ale chcialabym im nadac jakis konkretniejszy kolorek. Chyba zrobie to u fryzjera. Glownie to tez wlasnie chodzi mi o takie brazowy-karmelkowy kolor. Tylko zeby nie wyszedl za jasny i za bardzo zblizony do blond. strasznie mi sie podobaja kolorki wlosow rihhany,ale tego koloru chyba nie mozna akurat do karmelowego zaliczyc bo to juz ciemniejszy jest. chyba najpierw sproboje z takim,a do karmelkowego dojde pozniej ![]() myslicie ze jak pojde do fryzjera z fota, to fryzjerowi uda sie uzyskac taki kolor ? chyba szybciej sie uda fryzjerowi niz ja bym miala testowac 110farb sama w domu...? :P pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Wtajemniczenie
|
dla mnie to raczej brazowy kolor a nie karmelowy. Jesli nigdy nie farbowalas, to moze lepiej jak udasz sie do fryzjera.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Raczkowanie
|
Jejku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Zadomowienie
|
dziewczyny niedawo przefarbowalam moje naturanle na czekolade szamponem na 24 mycia czy da sie teraz zafarbowac np. lorealem casting bursztynowy blond wyjdzie to czy nawet nie probowac bo nie ma szans? co ?pomocy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
Chociaz producent zapewnia ze Casting to szampon koloryzujacy, dziewczyny ktore go stosowaly mowia, ze zachowuje sie raczej jak farba- dosc mocno rozjasnia i nie spiera sie za bardzo. Nie wiem jednak co wyjdzie ci na glowie jesli nalozysz go na ciemne farbowane szamponem wlosy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam wczoraj Loreal Recital Preference w kolorze Jasny blond złocisto-popielaty i dzisiaj będę farbowac trochę się boję, że mi jakaś marchewka wyjdzie bo mój wyjściowy kolor to bardzo jasny blond
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Zadomowienie
|
Śliczne są te kolorki Ciekawe czy na moich ciemno-brązowych włosach wyszedłby taki karmelkowy kolorek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.