|
|
#211 | ||
|
Czarna owca
|
Dot.: Czysta micha - cz.6
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Spotkanie z kolegą mnie bardzo cieszy, bo ledwo się znamy, ale jestem jedną z osób, przed którymi ''wyszedl z szafy" i jestem zachwycona jego przemianą w tak pewną siebie osobę ![]() Sent from my Mi A2 using Tapatalk ---------- Dopisano o 07:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:03 ---------- A niesamowicie mnie cieszy to, że prawdopodobnie Tż przestanie mnie kusić fastfoodami, bo wegańskich w okolicy prawie nie ma także przynajmniej jakiś czas mam z głowy, aż mu się nie znudzi Sent from my Mi A2 using Tapatalk |
||
|
|
|
#212 |
|
Konto usunięte
|
U mnie dalej brudno... Jakąś mam niechęć ostatnie dni
Chociaż zakupami sobie poprawiam humor Załącznik 7695514Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#213 |
|
Czarna owca
|
Gryzia, zakupy najlepsze
Ja w przyszły czwartek razem z wypłatą powinnam dostać premię, to poszaleję ![]() A co do diety to rozumiem doskonale, bo czasem przychodzi taki okres, że cholernie trudno się zebrać :/ trzymam kciuki, aby chęci wróciły! Sent from my Mi A2 using Tapatalk |
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
Ale wyglądasz świetnie w tej spódnicy.
I ,zazdroszczę wzrostu. Zawsze chciałem być wyższa. Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka
|
#215 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
High nic mi nie mów o premii. Jestem wściekła.
Generalnie od lat w grudniu miałam premie. Taka specyfika pracy w spółdzielniach, że w listopadowej wypłacie znajduje się coś takiego jak w 13stka w instytucjach państwowych. W tym roku lipa, bo kończę tu prace wypłata za październik. No to chciałam przyszalec ekwiwalentem za niewykorzystany urlop. No i się wczoraj pokapowali, że mam ponad 60 godzin. I mnie wysylaja na przymusowy urlop... Dobrze, że od przyszłego tygodnia, bo i t5ak za ostatnie 28 h ten ekwiwalent dostanę. I tak będę stratą na dużo kwotę w porównaniu z premią. Eh. Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka
|
#217 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry,
jest 8:30, a ja już i po kawie i po herbacie rano wyjątkowo głodna byłam, 2 kanapki zjadłam i dogryzam pomidorami![]() W listopadzie nie kupuję słodyczy, takie wyzwanie
|
|
#218 |
|
Czarna owca
|
Wolha, lipa, szkoda, że akurat tak niefortunnie się złożyło
![]() U mnie premia jest kwartalna, także w listopadzie pewnie kupię większość prezentów na święta. Nie bardzo mam pomysły ![]() Sent from my Mi A2 using Tapatalk |
|
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam dawać prezenty, ale kupować /wymyślać co i dla kogo nie znoszę
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#220 |
|
Konto usunięte
|
A ja lubię tylko dla dziecka :P TŻ buc i tak nie wykaże entuzjazmu (chyba, że mu kupię figurkę Funko, na które mam już uczulenie).
|
|
|
|
#221 |
|
Czarna owca
|
Ja Tż kupię sterowany samochodzik, bo mu się zamarzyło. Popsuję efekt niespodzianki niestety, bo wypytam, czy chce jakiś konkretny typ albo model. Bo ja mu kupię terenówkę, a on by chciał limuzynę i będzie mu smutno
![]() Mamie pewnie kupię ogromny zestaw z tymi kryształkami do wyklejania bo to uwielbia, a szkoda jej zawsze kasy na te duże plansze. Tacie i siostrze jeszcze nie wiem i coś dla rodziców Tż, jakiś drobiazg. Coś wymyślę chyba Sent from my Mi A2 using Tapatalk |
|
|
|
#222 |
|
Konto usunięte
|
Za to TŻ w tym roku nie ma problemu ze mną. W piątek do sprzedaży wchodzą bilety na koncert Nicka Cave'a
|
|
|
|
#223 |
|
Czarna owca
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;87270659]Za to TŻ w tym roku nie ma problemu ze mną. W piątek do sprzedaży wchodzą bilety na koncert Nicka Cave'a
![]() Rozkminiam, czy nie zażyczyć sobie jednej palety do makijażu. Ale z drugiej strony chcę zobaczyć, co mi Tż sam wymyśli, bo już na urodziny dostałam paletę brokatów. Podpatrzył w moich zakładkach i wiedział, że ja się długo zastanawiam zanim kupię, więc mnie wyprzedził, spryciarz. Sent from my Mi A2 using Tapatalk |
|
|
|
#224 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#225 |
|
Czarna owca
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;87270667]Podziwiam, mój nigdy nie wykazał takiej inicjatywy. Zawsze mnie pyta, co chcę. A jak nie wie, to kupuje biżuterię, która z reguły mi się nie podoba
[/QUOTE]Biżuterię dostałam raz, naszyjnik - nie do końca mój styl codzienny, bo na co dzień nosze obroże, ale na jakieś okazje czy wyjścia - podoba mi się. Ogólnie Tż wie, że kupowanie mi biżuterii tak normalnie nie jest dobrym pomysłem też często mnie pyta, co chcę, więc nie zawsze wykazuje się inicjatywą. Raz dostałam nietrafiony prezent, ale zwrócił. Miętową bluzę. Tak jakby chociaż raz widzial u mnie ten kolor, nie wiem, skąd ten pomysł. Sent from my Mi A2 using Tapatalk |
|
|
|
#226 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#227 |
|
Czarna owca
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;87270684]Mój najczęściej kupuje kolczyki, ale on zawsze wybiera takie eleganckie z ozdobami, podczas gdy ja noszę bardzo minimalistyczne, albo np. sam czarny kamyczek albo kawałek srebra, najlepiej płaski (taka celebrytka). Już nie mówiąc o tym, że tych eleganckich nie mam gdzie zakładać, bo gdzie, do Biedronki
To chyba mamy dość podobny gust, ja też poza biżuterią gotycką na co dzień, to lubię właśnie minimalistyczną. Kiedyś uwielbiałam wiszące, ozdobne kolczyki, a teraz jakoś tak niewygodnie i nie pasuje mi to właśnie na co dzień do t-shirtu i jakiejś prostej spódnicy A, jeszcze jedna rzecz dostałam od Tż, taką bransoletkę-sznurek, eko sreko, z drewnianą łapką zwierzaka i mini srebrną zawieszką na końcu. Łapka odpadła po około dwóch tygodniach. Więc mam kawałek sznurka z płytką sreberka za 59 zł ![]() ![]() Sent from my Mi A2 using Tapatalk |
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dostałam od A. te 2 pary spodni. Także i mikołajki i gwiazdka w jego wydaniu odhaczone.
Nie wiem kompletnie co kupić jemu. W listopadzie ma urodziny, ale tu już mam pomysł. Książka + wyjście do lepszej knajpy na steka. W grudniu będę miała problem. Z rodziną łatwiej, bo lubią książki, albo mogę się po prostu spytać. Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka
|
#229 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Choć jestem fanką muzyki, to nigdy się tak nie ubierałam. I potem mam zonka, jak chodzę na jakieś branżowe imprezy A kiedyś to też nosiłam kolczyki z tyloma ozdobami, że mi aż uszy naciągały |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#230 |
|
Konto usunięte
|
Ja zazwyczaj mówię co chcę i tyle
![]() Na urodziny dostałam biżuterię, którą sama sobie wybrałam. Tż zwykle też mówi co by chciał. A jak nie mówi albo mówi nie jasno, to wybieram coś sama z tych niejasnych podpowiedzi i potem narzeka ![]() I nie poćwiczyłam rano, ale to było do przewidzenia. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#231 |
|
Konto usunięte
|
Ja mojemu TŻowi kupowałam ostatnio: voucher do barbera, voucher na strzelnicę i ostatnio na masaż. A także golarkę elektryczną, z której się średnio cieszył, a którą używa obecnie trzeci rok.
Najprościej mam z tatą, bo on czyta mnóstwo książek (zawyża średnią krajową na bank, pewnie czyta więcej niż bookstagramerki No i mój ukochany do obdarowywania synek, któremu bym najchętniej kupiłam pół Smyka |
|
|
|
#232 |
|
Czarna owca
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;87270701]Ja styl gotycki też lubię, ale u kogoś
Choć jestem fanką muzyki, to nigdy się tak nie ubierałam. I potem mam zonka, jak chodzę na jakieś branżowe imprezy A kiedyś to też nosiłam kolczyki z tyloma ozdobami, że mi aż uszy naciągały Sent from my Mi A2 using Tapatalk ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;87270706]Ja mojemu TŻowi kupowałam ostatnio: voucher do barbera, voucher na strzelnicę i ostatnio na masaż. A także golarkę elektryczną, z której się średnio cieszył, a którą używa obecnie trzeci rok. Najprościej mam z tatą, bo on czyta mnóstwo książek (zawyża średnią krajową na bank, pewnie czyta więcej niż bookstagramerki No i mój ukochany do obdarowywania synek, któremu bym najchętniej kupiłam pół Smyka Sent from my Mi A2 using Tapatalk |
|
|
|
#233 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jako osoba pełna skrajności do stylu rockowego chodzę w kolczykach czarnych perlach i pierścionku dziedzicznym po jednej ciotce
także ten. I obowiązkowo złoto, bo srebra nie lubię. Mam mało biżuterii, bo wiadomo ile złoto kosztuje.A. z prezentami jest nie do ogarnięcia. Na urodziny np. po prostu kupił grilla, jedzenie, Alko i praktycznie zorganizowal mi je na swój koszt. Rok temu dostałam cały zestaw ubrań na moto włącznie z nowym kaskiem więc w sumie chyba jeszcze że w nie powinnam chcieć żadnego prezentu, tyle kasy na to zeszło. Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka
|
#235 |
|
Czarna owca
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;87270718]Pastele u siebie never ever
Sent from my Mi A2 using Tapatalk ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Wolha, też bywam czlowiek-skrajność Zresztą Ty o tym wiesz ![]() Sent from my Mi A2 using Tapatalk |
|
|
|
#236 |
|
Konto usunięte
|
Mój mi jeszcze wisi prezent urodzinowy, bo go nie było i nie wymyślił nic i "kup sobie coś". No i tak sobie kupiłam
|
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę
30 minut na rowerze i tyle nadrabiania ![]() My jakoś końcem miesiąca mamy rocznicę ślubu, więc prezent już mam. Tz będzie sobie leżał i akupunkturował plecy będę go zmuszać do tego, bo plecy go bolą a nigdy nie ma czasu na konkretny masaż się umówić. O świętach jeszcze nie myślę. Pewnie obudzę się tydzień przed ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
Skrajności są fajne
Ja też nie jestem pastelowa. U kogoś ładnie, a ja się nie czuje. Kupiłam w wakacje żółta bluza. Uwielbiam ja, La o matko ja to się brudzi.... Nie jestem przyzwyczajona. A teraz nadal myślę o mietowych glanach. Jakby mi moich haftowanych w róże było za mało... Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka
|
#239 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() tak, jestem Grażyną ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- U nas prezenty tylko dla młodego. Oboje wolimy kupić sobie coś sami i przestaliśmy jakiś czas temu robić sobie prezenty. Co do ubioru to mi się dużo rzeczy podoba, najbardziej chyba casual, ale u kogoś u siebie to muszę się po prostu dobrze czuć w danym zestawie. Dzisiaj młody do mnie powiedział "mamusiu, moja księżniczko, jesteś taka piękna w tej spódnicy, wyglądasz jak prawdziwa księżniczka" ![]() ![]() a ostatnio jak wyciągnął moje prawo jazdy z etui, a tam mam zdjęcie z grzywką to mówi "mamusiu jaka Ty byłaś piękna jak miałaś to na włosach" ![]() ![]() ![]() Ja to chyba przed @ taka nienażarta jestem jutro niby ma przyjść, jak nie będzie od rana to w piątek robię test ![]() ![]() nic nie czuję nadzwyczajnego, niczego się nie spodziewam, nastawiam się, że przyjdzie i stąd mój wilczy apetyt.Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- I chyba pojadę do tego lumpa jeszcze dzisiaj po tą ramoneskę co jej nie wzięłam w poniedziałek... Może jeszcze będzie ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#240 |
|
Czarna owca
|
Gryzia, ta kartka jest już w kleju, nie ma oddzielnej do wzoru, także raczej nie da się zrobić na tym haftu.
Jak słodko usłyszeć takie rzeczy od dziecka. Sent from my Mi A2 using Tapatalk |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:47.

także przynajmniej jakiś czas mam z głowy, aż mu się nie znudzi 

i coś dla rodziców Tż, jakiś drobiazg. Coś wymyślę chyba 

też często mnie pyta, co chcę, więc nie zawsze wykazuje się inicjatywą. Raz dostałam nietrafiony prezent, ale zwrócił. Miętową bluzę. Tak jakby chociaż raz widzial u mnie ten kolor, nie wiem, skąd ten pomysł.

Choć jestem fanką muzyki, to nigdy się tak nie ubierałam. I potem mam zonka, jak chodzę na jakieś branżowe imprezy 

będę go zmuszać do tego, bo plecy go bolą a nigdy nie ma czasu na konkretny masaż się umówić.